BUDRYSEK Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 MEGA PILNA SPRAWA!!!! Imię: BOSTON Wiek: 3/4lata Miasto przebywania: podbeskidzie Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19249631 Opis: Owczarek niemiecki długowłosy, czarny podpalany... wrócił z adopcji z etykietką :agresywny. Pies jednak potrzebuje odpowiedniego, doświadczonego i odpowiedzialnego przewodnika i ... zajęcia- zabawy, szkolenia, długich spacerów... W schronisku określano go jako psa z charakterem, usiłującego podporządkować sobie otoczenie, potrafiącego pokazać niezadowolenie... wychodził z wolontariuszami na spacery, pozwalał się dotykać, szedł tam gdzie człowiek, posłuszny, zainteresowany bardzo otoczeniem... nigdy nie było incydentów... podobnie jest i teraz. Pięknie chodzi na smyczy... Kontakt: 607 488 598 (BUDRYSEK) ...pilnie szuka domu ... ...po powrocie z adopcji z etykietką : agresywny, nie jest już bezpieczny w schronisku... Quote
BUDRYSEK Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='BUDRYSEK']MEGA PILNA SPRAWA!!!! Imię: BOSTON Wiek: 3/4lata Miasto przebywania: podbeskidzie Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19249631 Opis: Owczarek niemiecki długowłosy, czarny podpalany... wrócił z adopcji z etykietką :agresywny. Pies jednak potrzebuje odpowiedniego, doświadczonego i odpowiedzialnego przewodnika i ... zajęcia- zabawy, szkolenia, długich spacerów... W schronisku określano go jako psa z charakterem, usiłującego podporządkować sobie otoczenie, potrafiącego pokazać niezadowolenie... wychodził z wolontariuszami na spacery, pozwalał się dotykać, szedł tam gdzie człowiek, posłuszny, zainteresowany bardzo otoczeniem... nigdy nie było incydentów... podobnie jest i teraz. Pięknie chodzi na smyczy... Kontakt: 607 488 598 (BUDRYSEK) ...pilnie szuka domu ... ...po powrocie z adopcji z etykietką : agresywny, nie jest już bezpieczny w schronisku... poprawiony link Mega pilne!!! Boston ma tylko kilka dni życia!!! http://www.dogomania.pl/forum/thread...TNIE-DNI-ZYCIA! Quote
beataczl Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Jóźwinek ma gdzies tekst do ogloszen-znalazlam bazarek ogloszeniowy/zaczniemy oglaszac.. Quote
BUDRYSEK Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='beataczl']Jóźwinek ma gdzies tekst do ogloszen-znalazlam bazarek ogloszeniowy/zaczniemy oglaszac..[/QUOTE] jest np na dolnoslaskiej tablicy, pozniej poszukam linka, Bono tez tam jest Quote
beataczl Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 BUDRYSEK napisał(a):jest np na dolnoslaskiej tablicy, pozniej poszukam linka, Bono tez tam jest kolejka teraz na Jóżwinka przyszla -mozesz BUDRYSEK podac mi linka (Bono tez podam do ogloszenia) plisss i na jakie woj/miasta oglaszac napisz jeszcze :) Quote
zuzlikowa Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 beataczl napisał(a):kolejka teraz na Jóżwinka przyszla -mozesz BUDRYSEK podac mi linka (Bono tez podam do ogloszenia) plisss i na jakie woj/miasta oglaszac napisz jeszcze :) Zweryfikuję tekst dla obu psiaków rano i wkleję odpowiednie dane... Quote
beataczl Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 zuzlikowa napisał(a):Zweryfikuję tekst dla obu psiaków rano i wkleję odpowiednie dane... super. dziekuje bardzo! to czekam w takim razie :-) Quote
zuzlikowa Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 (edited) Treść do ogłoszeń [quote name='zuzlikowa'] Tytuł: JOŻIN- niewielki, przyjazny kundelek szuka swoich kotków... ok. Bielska-Biała/ Żywca Jożin, przebywał w bardzo tragicznych warunkach, które odcisnęły na nim swoje piętno i pozbawiły na jakiś czas, zdrowia i sił... Dziś to jednak już w pełni "odbudowany" psiak: nabrał masy, pokazuje jak wiernym i spokojnym potrafi być towarzyszem... i choć nie z każdym psiakiem się dogada, to jest wspaniałym towarzyszem dla kotów i człowieka! Spokojny, zrównoważony, przyjazny... chętny do spokojnych spacerów... pieknie chodzi na smyczy... Otwarty do ludzi, innych przyjaznych psiaków, kotów... ciekawy świata... bardzo chętnie jeździ samochodem... Wykastowany, zaszczepiony, odpchlony, odrobaczony, przebadany, zadbany, cierpliwy i stateczny... psiak w wieku ok. 6 lat, a co najmniej drugie tyle jeszcze przed nim!!! Jak wiele psów, boi się wystrzałów i burz... Jożin może zamieszkać w domu z ogrodzonym terenem oraz w mieszkaniu... zachowuje czystość i sygnalizuje potrzeby... Ten wspaniały i stateczny psiak, czeka na swój dom w domu tymczasowym w Żywcu. Istnieje możliwość dowiezienia psiaka także w okolice Wrocławia oraz na Śląsku... Nie oddajemy psów na łańcuch. Warunkiem adopcji jest wizyta w miejscu i z ludźmi, z którymi psiak ma mieszkać oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: 607 488 598 [email protected] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Najlepiej ogłaszać na woj. śląskie, dolnośląskie... małopolskie w ok. Oświęcimia, Wadowic... Edited September 5, 2012 by zuzlikowa Quote
beataczl Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 bardzo dziekuje :)-juz przenosze na bazarek ogloszeniowy . Quote
zuzlikowa Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 (edited) Treść do ogłoszeń BONO... [quote name='zuzlikowa'] Tytuł: BONO- przepiękny i stateczny mix. spaniela czeka na dom na podbeskidziu!Pies marzenie BONO- mix spaniel w wieku ok.5/6 lat w dobrej kondycji, waga ponad 20kg...wielkość powyżej kolan... Piękna jedwabiście czarna sierść z przebłyskami kasztanowego brązu oraz lekkim szronem bieli na klatce... wymaga jeszcze odpowiedniego zadbania, jednak już teraz robi wrażenie! Wykastrowany, zaszczepiony, odpchlony, odrobaczony... Zdrowy, łagodny, spokojny, zrównoważony, przyjacielski i do ludzi i do zwierząt... nie jest nachalny w kontaktach z człowiekiem, ale z przyjemnością przyjmuje głaskanie i czesanie... daje koło siebie wszystko zrobić, choć nie bardzo podoba mu się grzebanie w uszach... zna samochód- sam wsiada, spokojnie siedzi... nie najgorzej chodzi na smyczy... ciekawy otoczenia... Przyjacielski i do ludzi, i do innych psów... Ten wspaniały i stateczny psiak, czeka na swój dom na podbeskidziu. Istnieje możliwość dowiezienia psiaka także w okolice Wrocławia oraz na Śląsku... Nie oddajemy psów na łańcuch. Warunkiem adopcji jest wizyta w miejscu i z ludźmi, z którymi psiak ma mieszkać oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: 607 488 598 Uploaded with ImageShack.us Edited September 5, 2012 by zuzlikowa Quote
zuzlikowa Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 beataczl napisał(a):bardzo dziekuje :)-juz przenosze na bazarek ogloszeniowy . Zmieniłam treść informacji i ogłoszenia Jożina i Bono na pierwszej stronie... tym psiakom bardzo potrzebne jest ogłaszanie... Czy mam rozumieć, że i Bono także będzie ogłaszany ? Dziękuję za Jożina... Zrobiłam z rozpędu ogłoszenie Jożinowi i Bono na tablicy na małopolskę, na Wadowice... Quote
beataczl Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='zuzlikowa']Zmieniłam treść informacji i ogłoszenia Jożina i Bono na pierwszej stronie... tym psiakom bardzo potrzebne jest ogłaszanie... Czy mam rozumieć, że i Bono także będzie ogłaszany ? Dziękuję za Jożina... Zrobiłam z rozpędu ogłoszenie Jożinowi i Bono na tablicy na małopolskę, na Wadowice... tak-Bono tez podam do ogloszenia Quote
BUDRYSEK Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 beataczl napisał(a):tak-Bono tez podam do ogloszenia wielkie dzieki :) Quote
beataczl Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Jóźwinek ma zrobione ogloszenia na Malopolske : Jóźwinek: Kokosy.pl Ojej.pl Najpewniej.pl Tablica.pl Gumtree.pl pajeczyna.pl hiperogloszenia.pl azbazar.pl pineska.pl adopcjapsa.pl Quote
BUDRYSEK Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='beataczl']Jóźwinek ma zrobione ogloszenia na Malopolske : Jóźwinek: Kokosy.pl Ojej.pl Najpewniej.pl Tablica.pl Gumtree.pl pajeczyna.pl hiperogloszenia.pl azbazar.pl pineska.pl adopcjapsa.pl Jożinek!!!! :) Quote
beataczl Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Jożinek!!!! :) ooooo ,,przechrzcilam" przypadkowo pieska sorki! no..juz tak poszlo w ogloszeniach .. a te dla Bono: Bono: Kokosy.pl ojej.pl Najpewniej.pl Gumtree.pl Tablica.pl Hiperogloszenia.pl pajeczyna.pl adopcjapsa.pl azbazar.pl pineska.pl/\ Quote
BUDRYSEK Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Jożinek/ dla mnie Jożi/ dla mojego Taty Dżogi/ dla beataczl Józwinek ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us w środę jak sie uda to Bono bedzie miał wizytę u fryzjera :) będzie ciężko bo nie lubi byc czesany a ma takie futro jak baranek :) Quote
beataczl Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 BUDRYSEK ponoc mozna edytowac imie pieska jak przyjdzie aktywacja na maila, tak mi podpowiedziala Mani2000. sliczny Jożinek! :) Quote
BUDRYSEK Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='beataczl']BUDRYSEK ponoc mozna edytowac imie pieska jak przyjdzie aktywacja na maila, tak mi podpowiedziala Mani2000. sliczny Jożinek! :)[/QUOTE] spoko :) moze z nowym imieniem bedzie mial wiecej szczescia? Quote
iwoniam Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Jożinek/ dla mnie Jożi/ dla mojego Taty Dżogi/ dla beataczl Józwinek ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us w środę jak sie uda to Bono bedzie miał wizytę u fryzjera :) będzie ciężko bo nie lubi byc czesany a ma takie futro jak baranek :) ale ma kolega imion oby JÓŹwinek mu przyniosło szczescie zamiesciłam wasze ost zdjęcia na watku olkuskim Quote
BUDRYSEK Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Bonus jest juz po pierwszym strzezeniu, nie podobalo Mu sie to bardzo ale byl dzielny :) Quote
beataczl Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Bonus jest juz po pierwszym strzezeniu, nie podobalo Mu sie to bardzo ale byl dzielny :)[/QUOTE] bedzie foteczka jak wyglada teraz? :) moze podmieni sie zdjecie w ogoszeniu -pewnie lepiej wyglada Quote
polciuaa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Przepraszam za offa, ale sytuacja jest krytyczna! 9miesięczny szczeniak zagrożony jest śmiercią pod kołami pociągu bądź też przywiązaniem do drzewa w lesie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232622-ALARM%219miesi%C4%99czny-szczeniak-do-lasu-czy-pod-poci%C4%85g-POMOCY%21?p=19704921#post19704921 Quote
zuzlikowa Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='beataczl']bedzie foteczka jak wyglada teraz? :) moze podmieni sie zdjecie w ogoszeniu -pewnie lepiej wyglada[/QUOTE] Foteczki są... w aparacie, ale nie ma możliwości wysłania :(... Jak tylko będzie taka możliwość, wstawi się je i tutaj i w ogłoszenia, bo warto podmienić ! Quote
Recommended Posts