Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MEGA PILNA SPRAWA!!!!

Imię: BOSTON
Miasto przebywania: podbeskidzie
Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19249631
Opis: Owczarek niemiecki długowłosy, czarny podpalany... wrócił z adopcji z etykietką :agresywny.
Pies jednak potrzebuje odpowiedniego, doświadczonego i odpowiedzialnego przewodnika i ... zajęcia- zabawy, szkolenia, długich spacerów...
W schronisku określano go jako psa z charakterem, usiłującego podporządkować sobie otoczenie, potrafiącego pokazać niezadowolenie... wychodził z wolontariuszami na spacery, pozwalał się dotykać, szedł tam gdzie człowiek, posłuszny, zainteresowany bardzo otoczeniem... nigdy nie było incydentów... podobnie jest i teraz.
Pięknie chodzi na smyczy...

Kontakt: 607 488 598 (BUDRYSEK)

...pilnie szuka domu ...
...po powrocie z adopcji z etykietką : agresywny, nie jest już bezpieczny w schronisku...

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']

MEGA PILNA SPRAWA!!!!

Imię: BOSTON
Miasto przebywania: podbeskidzie
Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19249631
Opis: Owczarek niemiecki długowłosy, czarny podpalany... wrócił z adopcji z etykietką :agresywny.
Pies jednak potrzebuje odpowiedniego, doświadczonego i odpowiedzialnego przewodnika i ... zajęcia- zabawy, szkolenia, długich spacerów...
W schronisku określano go jako psa z charakterem, usiłującego podporządkować sobie otoczenie, potrafiącego pokazać niezadowolenie... wychodził z wolontariuszami na spacery, pozwalał się dotykać, szedł tam gdzie człowiek, posłuszny, zainteresowany bardzo otoczeniem... nigdy nie było incydentów... podobnie jest i teraz.
Pięknie chodzi na smyczy...

Kontakt: 607 488 598 (BUDRYSEK)

...pilnie szuka domu ...
...po powrocie z adopcji z etykietką : agresywny, nie jest już bezpieczny w schronisku...

poprawiony link

Mega pilne!!! Boston ma tylko kilka dni życia!!!

http://www.dogomania.pl/forum/thread...TNIE-DNI-ZYCIA!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='beataczl']Jóźwinek ma gdzies tekst do ogloszen-znalazlam bazarek ogloszeniowy/zaczniemy oglaszac..[/QUOTE]

jest np na dolnoslaskiej tablicy, pozniej poszukam linka, Bono tez tam jest

• 2 weeks later...
Posted

BUDRYSEK napisał(a):
jest np na dolnoslaskiej tablicy, pozniej poszukam linka, Bono tez tam jest

kolejka teraz na Jóżwinka przyszla -mozesz BUDRYSEK podac mi linka (Bono tez podam do ogloszenia) plisss
i na jakie woj/miasta oglaszac napisz jeszcze :)

Posted

beataczl napisał(a):
kolejka teraz na Jóżwinka przyszla -mozesz BUDRYSEK podac mi linka (Bono tez podam do ogloszenia) plisss
i na jakie woj/miasta oglaszac napisz jeszcze :)

Zweryfikuję tekst dla obu psiaków rano i wkleję odpowiednie dane...

Posted (edited)

Treść do ogłoszeń

[quote name='zuzlikowa']

Tytuł: JOŻIN- niewielki, przyjazny kundelek szuka swoich kotków... ok. Bielska-Biała/ Żywca

Jożin, przebywał w bardzo tragicznych warunkach, które odcisnęły na nim swoje piętno i pozbawiły na jakiś czas, zdrowia i sił...

Dziś to jednak już w pełni "odbudowany" psiak: nabrał masy, pokazuje jak wiernym i spokojnym potrafi być towarzyszem... i choć nie z każdym psiakiem się dogada, to jest wspaniałym towarzyszem dla kotów i człowieka!

Spokojny, zrównoważony, przyjazny... chętny do spokojnych spacerów... pieknie chodzi na smyczy... Otwarty do ludzi, innych przyjaznych psiaków, kotów... ciekawy świata... bardzo chętnie jeździ samochodem...
Wykastowany, zaszczepiony, odpchlony, odrobaczony, przebadany, zadbany, cierpliwy i stateczny...
psiak w wieku ok. 6 lat, a co najmniej drugie tyle jeszcze przed nim!!!

Jak wiele psów, boi się wystrzałów i burz...
Jożin może zamieszkać w domu z ogrodzonym terenem oraz w mieszkaniu...
zachowuje czystość i sygnalizuje potrzeby...

Ten wspaniały i stateczny psiak, czeka na swój dom w domu tymczasowym w Żywcu.

Istnieje możliwość dowiezienia psiaka także w okolice Wrocławia oraz na Śląsku...

Nie oddajemy psów na łańcuch.
Warunkiem adopcji jest wizyta w miejscu i z ludźmi, z którymi psiak ma mieszkać oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:
607 488 598

[email protected]

Uploaded with ImageShack.us

Najlepiej ogłaszać na woj. śląskie, dolnośląskie... małopolskie w ok. Oświęcimia, Wadowic...

Edited by zuzlikowa
Posted (edited)

Treść do ogłoszeń BONO...

[quote name='zuzlikowa']

Tytuł: BONO- przepiękny i stateczny mix. spaniela czeka na dom na podbeskidziu!Pies marzenie

BONO- mix spaniel
w wieku ok.5/6 lat
w dobrej kondycji, waga ponad 20kg...wielkość powyżej kolan...
Piękna jedwabiście czarna sierść z przebłyskami kasztanowego brązu oraz lekkim szronem bieli na klatce... wymaga jeszcze odpowiedniego zadbania, jednak już teraz robi wrażenie!
Wykastrowany, zaszczepiony, odpchlony, odrobaczony...
Zdrowy, łagodny, spokojny, zrównoważony, przyjacielski i do ludzi i do zwierząt... nie jest nachalny w kontaktach z człowiekiem, ale z przyjemnością przyjmuje głaskanie i czesanie... daje koło siebie wszystko zrobić, choć nie bardzo podoba mu się grzebanie w uszach...
zna samochód- sam wsiada, spokojnie siedzi...
nie najgorzej chodzi na smyczy... ciekawy otoczenia...
Przyjacielski i do ludzi, i do innych psów...

Ten wspaniały i stateczny psiak, czeka na swój dom na podbeskidziu.

Istnieje możliwość dowiezienia psiaka także w okolice Wrocławia oraz na Śląsku...

Nie oddajemy psów na łańcuch.
Warunkiem adopcji jest wizyta w miejscu i z ludźmi, z którymi psiak ma mieszkać oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:
607 488 598

Edited by zuzlikowa
Posted

beataczl napisał(a):
bardzo dziekuje :)-juz przenosze na bazarek ogloszeniowy .

Zmieniłam treść informacji i ogłoszenia Jożina i Bono na pierwszej stronie... tym psiakom bardzo potrzebne jest ogłaszanie...

Czy mam rozumieć, że i Bono także będzie ogłaszany ?
Dziękuję za Jożina...

Zrobiłam z rozpędu ogłoszenie Jożinowi i Bono na tablicy na małopolskę, na Wadowice...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Zmieniłam treść informacji i ogłoszenia Jożina i Bono na pierwszej stronie... tym psiakom bardzo potrzebne jest ogłaszanie...

Czy mam rozumieć, że i Bono także będzie ogłaszany ?
Dziękuję za Jożina...

Zrobiłam z rozpędu ogłoszenie Jożinowi i Bono na tablicy na małopolskę, na Wadowice...

tak-Bono tez podam do ogloszenia

Posted

[quote name='beataczl']Jóźwinek ma zrobione ogloszenia na Malopolske :

Jóźwinek:
Kokosy.pl
Ojej.pl
Najpewniej.pl
Tablica.pl
Gumtree.pl
pajeczyna.pl
hiperogloszenia.pl
azbazar.pl
pineska.pl
adopcjapsa.pl

Jożinek!!!! :)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Jożinek!!!! :)

ooooo ,,przechrzcilam" przypadkowo pieska sorki! no..juz tak poszlo w ogloszeniach ..

a te dla Bono:

Bono:
Kokosy.pl
ojej.pl
Najpewniej.pl
Gumtree.pl
Tablica.pl
Hiperogloszenia.pl
pajeczyna.pl
adopcjapsa.pl
azbazar.pl
pineska.pl/\

Posted

[quote name='beataczl']BUDRYSEK ponoc mozna edytowac imie pieska jak przyjdzie aktywacja na maila, tak mi podpowiedziala Mani2000.

sliczny Jożinek! :)[/QUOTE]

spoko :) moze z nowym imieniem bedzie mial wiecej szczescia?

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Jożinek/ dla mnie Jożi/ dla mojego Taty Dżogi/ dla beataczl Józwinek ;)

w środę jak sie uda to Bono bedzie miał wizytę u fryzjera :)
będzie ciężko bo nie lubi byc czesany a ma takie futro jak baranek :)

ale ma kolega imion
oby JÓŹwinek mu przyniosło szczescie
zamiesciłam wasze ost zdjęcia na watku olkuskim

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Bonus jest juz po pierwszym strzezeniu, nie podobalo Mu sie to bardzo ale byl dzielny :)[/QUOTE]

bedzie foteczka jak wyglada teraz? :)
moze podmieni sie zdjecie w ogoszeniu -pewnie lepiej wyglada

Posted

[quote name='beataczl']bedzie foteczka jak wyglada teraz? :)
moze podmieni sie zdjecie w ogoszeniu -pewnie lepiej wyglada[/QUOTE]

Foteczki są... w aparacie, ale nie ma możliwości wysłania :(...

Jak tylko będzie taka możliwość, wstawi się je i tutaj i w ogłoszenia, bo warto podmienić !