Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogomanka_ napisał(a):
dopiero znalazłam wątek i zapisuję sobie, u nas dzisiaj znowu strasznie zimno. :roll:

czy Riki zachowuje czystość w domu?

Straszliwie zimno... jest znowu poniżej minus 20. To ma być ostatnia taka noc i oby!

Co do Rikiego- chyba jeszcze trzeba go uczyć czystości... ale jakie ma ew. nawyki w tym względzie, podpytam rano BUDRYSEK.
W samochodzie i w lecznicy nie nabrudził, ale jak jest w domu muszę podpytać.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Straszliwie zimno... jest znowu poniżej minus 20. To ma być ostatnia taka noc i oby!

Co do Rikiego- chyba jeszcze trzeba go uczyć czystości... ale jakie ma ew. nawyki w tym względzie, podpytam rano BUDRYSEK.
W samochodzie i w lecznicy nie nabrudził, ale jak jest w domu muszę podpytać.

na moim termometrze teraz pokazuje -28 :roll:
proszę jeszcze podpytać o to jak się zachowuje w domu, czy dużo szczeka, czy piszczy itp.

Posted

Popytam!

Dzisiaj uaktywniałam spory pakiet ogłoszeń dla Olkuszaków... dziękuję bardzo za ogłoszenia!:loveu:

Pogubiłam się w czasie jak siadłam do robienia plakacików- raz choć ten mróz mi się przydał, bo psiaki nie chciały wychodzić na dwór:evil_lol:... oby i plakaty się przydały.

Posted

Riki jest jeszcze dzieckiem wiec wszystkiego trzeba go nauczyc ale jest bardzo bystry :)
zdarza mu sie jeszcze nasikac w domu ale to przeze mnie...niestety czasem bardzo długo nie ma mnie w domu i biedaczek zalatwi sie w kaciku
ale sika tyle co kot naplakl ;)
apetyt ma ogromny, nawet jablko wsunie :)
w domu bardzo grzeczny, nie piszcze, nie szczeka, czasem tylko pomeczy troche kociaki :)
w aucie jezdzi bez problemu, na kolankach najlepiej
lubi sie tulic, spi w lozku a na dworze wychodzi z niego BESTIA!!! potrafi naszczekac nawet bulowatym ;)
chodzi w szeleczkach bez problemu

Posted

[quote name='zuzlikowa']Przygotowałam kilka plakatów dla psiaków... może się przydadzą...
nad plakatami link do plakatu w orginalnym rozmiarze...
Jeśli macie możliwość, wydrukujcie i rozwieście, rozłóżcie u weterynarzy, w sklepach zoologicznych, innych "ruchliwych" miejscach...

Bono:
http://img20.imageshack.us/img20/9199/slajd2e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jożin:
http://img842.imageshack.us/img842/2538/slajd4t.jpg

Aisza:
http://img204.imageshack.us/img204/9381/slajd3m.jpg

Riki:
http://img16.imageshack.us/img16/1269/slajd5a.jpg

Zbiorczy 4 Olkuszaków:
http://img13.imageshack.us/img13/953/slajd1e.jpg

Czy ktoś moze wydrukować te plakaciki i porozwieszać, porozkładać je ... pokazać te psiaki?

Posted

Dzisiaj miałam zapytanie mailowe o Aiszę... odpisałam podając wszystko co małej wiem i poprosiłam by Pani skontaktowała się z BUDRYSEK telefonicznie.

Zobaczymy co z tego wyniknie...

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Riki jest jeszcze dzieckiem wiec wszystkiego trzeba go nauczyc ale jest bardzo bystry :)
zdarza mu sie jeszcze nasikac w domu ale to przeze mnie...niestety czasem bardzo długo nie ma mnie w domu i biedaczek zalatwi sie w kaciku
ale sika tyle co kot naplakl ;)
apetyt ma ogromny, nawet jablko wsunie :)
w domu bardzo grzeczny, nie piszcze, nie szczeka, czasem tylko pomeczy troche kociaki :)
w aucie jezdzi bez problemu, na kolankach najlepiej
lubi sie tulic, spi w lozku a na dworze wychodzi z niego BESTIA!!! potrafi naszczekac nawet bulowatym ;)
chodzi w szeleczkach bez problemu

dziękuje bardzo za odpowiedź, może uda mi się dla niego załatwić DT, ale nic nie obiecuję, póki co tylko tylę mogę pomóc.

Posted (edited)

:bye::cool2::iloveyou::iloveyou:Budrysku, zuzliczku- wy kochane moje kombinuje bazarusiek dla tych biedaczkow, pozdrawim calem serduchem!:loveu:

Edited by ewa gonzales
Posted

ewa gonzales napisał(a):
:bye::cool2::iloveyou::iloveyou:Budrysku, zuzliczku- wy kochane czarodziejki- kombinuje bazarusiek dla tych biedaczkow, pozdrawim calem serduchem!:loveu:

Ewuś błagam nie uzywaj przy mnie słowa "czarodziejka"!!!!!!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
[INDENT] [INDENT] JOŻIN- niewielki, 11kg psiak... w wieku ok. 6lat!

zuzlikowa napisał(a):
[INDENT] [INDENT] AISZA- szczeniak, sunia ok. 6m-czny... 6 kg wagi...

zuzlikowa napisał(a):
[INDENT] [INDENT] RIKI- pies, szczeniak 4m-czny... 4kg wagi...

zuzlikowa napisał(a):
[INDENT] [INDENT] [B]BONO- spaniel w wieku ok.5/6 lat

wszystkie 4 dołączone do wątku piesków wyciągniętych z Olkusza