Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filip do środy musi znalezc bezpieczne miejsce, wascicielka wyjezdza za granice i jezeli nic nie znajdzie to psa uspi :-(
Jest w okolicy Żywca, szczepiony, spokojny, nie lubi listonosza
W schronisku za oddanie psa trzeba zaplacic ponad 1000 zł wiec takiej opcji nie bierze pod uwage...POMOCY!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Filip do środy musi znalezc bezpieczne miejsce, wascicielka wyjezdza za granice i jezeli nic nie znajdzie to psa uspi :-(
Jest w okolicy Żywca, szczepiony, spokojny, nie lubi listonosza
W schronisku za oddanie psa trzeba zaplacic ponad 1000 zł wiec takiej opcji nie bierze pod uwage...POMOCY!

I nikt się nie odezwał?

Patrzę na psiaka i on taki jakiś jamniczo/ogarkowy... może do nich uderzyć: i do jamników i do ogarków?

Posted

[quote name='zuzlikowa']I nikt się nie odezwał?

Patrzę na psiaka i on taki jakiś jamniczo/ogarkowy... może do nich uderzyć: i do jamników i do ogarków?[/QUOTE]

wrzucilam info na jamniki, podobny jest do ogara?

Posted

Zapraszamy serdecznie...

może ktos zajrzy na bazarek także min. dla Jożinka i jego domotymczasowej kociej rodzinki

bazarek podkładkowo... serwetkowy... bieżnikowy... obrusowy i... na wszystko co mojej głowie z tym się skojarzyło :smile:... szklanie... korkowo... świątecznie i ... codziennie...i kącik ZRÓB TO SAMA... i obrazek wyszywany z poszewką w złote tulipany... ponad 50 propozycji czeka na Was!

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
wrzucilam info na jamniki, podobny jest do ogara?

Nie wiem czemu, ale tak jakoś mi się w nim coś z ogarkiem skojarzyło... ale przyznam,że nie wiem czemu- może łapeczki i niskie podwozie??? Ale się skojarzyło :)

Posted

iwoniam napisał(a):
budrysek - pamiętaj prosze o aktualych opisach Bono i Jożina - jest osoba chętna robić im ogłoszenia
czekamy na olkuskim ;)

prosiłam dziewczyny, zeby wyslaly zdjecia, ja nie ogarniam wszystkiego :(

Jozi znowu traci futro, zwiekszylisy dawke euthyroksu, jest bez zmian, wlosow ma coraz mniej :(
w domu praktycznie tylko spi
za leczenie trzeba zaplacici 85 zł....proszę o pomoc bazarkową....mam mega długi :(

w 4 lecznicach dług wynosi 13.000! ZAŁAMKA!!!

Posted

no, ja mam ok 100 psów pod opieką
ja tez nie ogarniam
spie po 3-4 h, mam małe niemowlę
nie mogę za kogoś pzrejmować watków.. ja tez bazarkami nadrabiam, bo pensji juz nie mam...

Posted

iwoniam napisał(a):
no, ja mam ok 100 psów pod opieką
ja tez nie ogarniam
spie po 3-4 h, mam małe niemowlę
nie mogę za kogoś pzrejmować watków.. ja tez bazarkami nadrabiam, bo pensji juz nie mam...

ja nie pisalam tego do Ciebie

• 1 month later...
Posted

Jożi ostatnio poczuł się gorzej :( zrobilośmy kompleksowe badania....wyniki w normie jak na staruszka....ma astmę :( dostaje leki, mam nadzieje ze pomoga mu
przy okazji zrobilismy rtg....okazało sie ,że ma pełno śrutu koło kręgosłupa :(
czyli juz wiadomo dlaczego boi sie wystrzałow...chcieli go zabić!!!! :(
noz otwiera sie w kieszeni!

Posted

[INDENT][INDENT] [SIZE=5][B]Kup świąteczną karteczkę z bernardynką Kamunią!!!
[COLOR=#006400]JEDYNE... NIEPOWTARZALNE... UROKLIWE[/COLOR]
Tylko TU taka okazja!!!![/B][/SIZE]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236976-Świąteczne-cegiełki-na-ogromny-dług-Kami!Do-23-12?p=20100425#post20100425[/URL]

Jeśli macie taką możliwość... pomózcie pokazać bazareczek ...

Zapraszamy serdecznie...
dla bernardynki Kami, która na domek już tak długo czeka i której dług za hotelik tak bardzo rośnie :-(

[IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/dogo/pocztwka1.jpg[/IMG] [/INDENT]
[/INDENT]

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj Bono poczuł sie gorzej :(
łapeczki odmówiły posłuszeństwa :(
sparaliżowało Go całego....sikał pod siebie :(

został w lecznicy....morfologia była ok, wyniku biochem. jeszcze nie mam
antybiotyk, witaminy i steryd podniosły Go dzisiaj...ale na jak długo? :(
jutro jezeli nadal bedzie ok musze Go zabrac z lecznicy...niestety moj mega dług powieksza się okropnie....no ale jak nie pomoc? :(

dzisiaj rano Jożi tez napędził mi mega stracha:(
spał...widziałam, ze oddycha ale nie mogłam Go dobudzić:( dopiero po bardzo silnych wstrząśnieciach dobudził się.....wykończę sie przy nich! :(

• 1 month later...
Posted

to fotka sprzed roku
Na stronie napisano:
"Wyłapane zwierzęta przechowywane są od 7 do 15 dni (kwarantanna) po czym odwożone są do schronisk w Mielcu, Wysokiej Strzyżowskiej lub Olkuszu. Okres kwaraantanny to czas na ewentualne oddanie zwierzaka właścicielowi lub do adopcji."
to na pewno on, biedak

Posted (edited)

boziutku:( nie moge patrzec na to zdjecie w klacie :(

najwazniejsze, ze teraz spi w łózeczku pod kołderka...to nic , ze na moim miejscu ;)

Edited by BUDRYSEK
Posted

[quote name='Ania J']to fotka sprzed roku
Na stronie napisano:
"Wyłapane zwierzęta przechowywane są od 7 do 15 dni (kwarantanna) po czym odwożone są do schronisk w Mielcu, Wysokiej Strzyżowskiej lub Olkuszu. Okres kwaraantanny to czas na ewentualne oddanie zwierzaka właścicielowi lub do adopcji."
to na pewno on, biedak[/QUOTE]

fotka sprzed roku bo Jożi juz tyle u mnie byczy sie :)

Posted

[quote name='Ania J']to fotka sprzed roku
Na stronie napisano:
to na pewno on, biedak[/QUOTE]

...ano, dokładnie- Jożinek z Olkusza został zabrany!
I jak patrze na tę fotkę z punktu i przypominam sobie Jożinka zabieranego z Olkusza, to wyć mi się chce: w klatce, bo w klatce, ale w Olkuszu ten psiak już nie przetrzymałby następnego tygodnia- wyglądał jak poskręcany i połamany dziadunio. W Olkuszu nie miał nawet odrobinki czegoś co by mogło go ogrzać... ani odrobinki!

Teraz odbija sobie za wszystkie czasy :)...