Nadziejka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Zagladam do chlopaczkow slicznych i sciskam kciuki:thumbs::iloveyou:Jozinek jaki szczesliwy:loveu:cudenko Quote
zuzlikowa Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Bazarek min. dla Jożinka i jego kociej domotymczasowej rodzinki... http://www.dogomania.pl/forum/threads/232668-Porcelana-ceramika-fajans_-zastawy-komplety-i-pojedyncze-sztuki_ZAPRASZAMY_7-10?p=19711221#post19711221 Zapraszamy i o pomoc w pokazywaniu bardzo prosimy! Quote
zuzlikowa Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 ... może ktoś zechce wstawić banerek i nieco rozreklamować bazarek? Quote
zuzlikowa Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Dziś ostatni dzień bazarku dla ogromnie zadłużonych beniów: Kami i Sylwusia oraz kociaków i kundelka z BDT... bardzo zapraszamy! Porcelana, fajans, kamionka, ceramika... w kompletach, zestawach, pojedyncze... nowe i używane... Quote
BUDRYSEK Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Filip do środy musi znalezc bezpieczne miejsce, wascicielka wyjezdza za granice i jezeli nic nie znajdzie to psa uspi :-( Jest w okolicy Żywca, szczepiony, spokojny, nie lubi listonosza W schronisku za oddanie psa trzeba zaplacic ponad 1000 zł wiec takiej opcji nie bierze pod uwage...POMOCY! Quote
zuzlikowa Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Filip do środy musi znalezc bezpieczne miejsce, wascicielka wyjezdza za granice i jezeli nic nie znajdzie to psa uspi :-( Jest w okolicy Żywca, szczepiony, spokojny, nie lubi listonosza W schronisku za oddanie psa trzeba zaplacic ponad 1000 zł wiec takiej opcji nie bierze pod uwage...POMOCY! I nikt się nie odezwał? Patrzę na psiaka i on taki jakiś jamniczo/ogarkowy... może do nich uderzyć: i do jamników i do ogarków? Quote
BUDRYSEK Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zuzlikowa']I nikt się nie odezwał? Patrzę na psiaka i on taki jakiś jamniczo/ogarkowy... może do nich uderzyć: i do jamników i do ogarków?[/QUOTE] wrzucilam info na jamniki, podobny jest do ogara? Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Zapraszamy serdecznie... może ktos zajrzy na bazarek także min. dla Jożinka i jego domotymczasowej kociej rodzinki bazarek podkładkowo... serwetkowy... bieżnikowy... obrusowy i... na wszystko co mojej głowie z tym się skojarzyło :smile:... szklanie... korkowo... świątecznie i ... codziennie...i kącik ZRÓB TO SAMA... i obrazek wyszywany z poszewką w złote tulipany... ponad 50 propozycji czeka na Was! Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 BUDRYSEK napisał(a):wrzucilam info na jamniki, podobny jest do ogara? Nie wiem czemu, ale tak jakoś mi się w nim coś z ogarkiem skojarzyło... ale przyznam,że nie wiem czemu- może łapeczki i niskie podwozie??? Ale się skojarzyło :) Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Banerek do bazarku... możesz pomóc rozreklamować bazarek wklejając go w sygnaturę :smile: Bardzo prosimy o pomoc w pokazywaniu i reklamowaniu bazarku... Quote
iwoniam Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 budrysek - pamiętaj prosze o aktualych opisach Bono i Jożina - jest osoba chętna robić im ogłoszenia czekamy na olkuskim ;) Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 iwoniam napisał(a):budrysek - pamiętaj prosze o aktualych opisach Bono i Jożina - jest osoba chętna robić im ogłoszenia czekamy na olkuskim ;) prosiłam dziewczyny, zeby wyslaly zdjecia, ja nie ogarniam wszystkiego :( Jozi znowu traci futro, zwiekszylisy dawke euthyroksu, jest bez zmian, wlosow ma coraz mniej :( w domu praktycznie tylko spi za leczenie trzeba zaplacici 85 zł....proszę o pomoc bazarkową....mam mega długi :( w 4 lecznicach dług wynosi 13.000! ZAŁAMKA!!! Quote
iwoniam Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 no, ja mam ok 100 psów pod opieką ja tez nie ogarniam spie po 3-4 h, mam małe niemowlę nie mogę za kogoś pzrejmować watków.. ja tez bazarkami nadrabiam, bo pensji juz nie mam... Quote
BUDRYSEK Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 iwoniam napisał(a):no, ja mam ok 100 psów pod opieką ja tez nie ogarniam spie po 3-4 h, mam małe niemowlę nie mogę za kogoś pzrejmować watków.. ja tez bazarkami nadrabiam, bo pensji juz nie mam... ja nie pisalam tego do Ciebie Quote
BUDRYSEK Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Jożi ostatnio poczuł się gorzej :( zrobilośmy kompleksowe badania....wyniki w normie jak na staruszka....ma astmę :( dostaje leki, mam nadzieje ze pomoga mu przy okazji zrobilismy rtg....okazało sie ,że ma pełno śrutu koło kręgosłupa :( czyli juz wiadomo dlaczego boi sie wystrzałow...chcieli go zabić!!!! :( noz otwiera sie w kieszeni! Quote
iwoniam Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 oj, niedobrze w razie czego napiszcie o nim czasem kilka słów na watku olkuskim.. dziewczyny chętne do pomocy, ogłoszeń.. Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [INDENT][INDENT] [SIZE=5][B]Kup świąteczną karteczkę z bernardynką Kamunią!!! [COLOR=#006400]JEDYNE... NIEPOWTARZALNE... UROKLIWE[/COLOR] Tylko TU taka okazja!!!![/B][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236976-Świąteczne-cegiełki-na-ogromny-dług-Kami!Do-23-12?p=20100425#post20100425[/URL] Jeśli macie taką możliwość... pomózcie pokazać bazareczek ... Zapraszamy serdecznie... dla bernardynki Kami, która na domek już tak długo czeka i której dług za hotelik tak bardzo rośnie :-( [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/dogo/pocztwka1.jpg[/IMG] [/INDENT] [/INDENT] Quote
BUDRYSEK Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 TRAGEDIA PRZED ŚWIĘTAMI!!! :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...RAGEDIA!!!-%28 http://www.facebook.com/events/237625279698198/ Quote
BUDRYSEK Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Wczoraj Bono poczuł sie gorzej :( łapeczki odmówiły posłuszeństwa :( sparaliżowało Go całego....sikał pod siebie :( został w lecznicy....morfologia była ok, wyniku biochem. jeszcze nie mam antybiotyk, witaminy i steryd podniosły Go dzisiaj...ale na jak długo? :( jutro jezeli nadal bedzie ok musze Go zabrac z lecznicy...niestety moj mega dług powieksza się okropnie....no ale jak nie pomoc? :( dzisiaj rano Jożi tez napędził mi mega stracha:( spał...widziałam, ze oddycha ale nie mogłam Go dobudzić:( dopiero po bardzo silnych wstrząśnieciach dobudził się.....wykończę sie przy nich! :( Quote
BUDRYSEK Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 wydaje mi sie, ze to Jozi http://www.jpgkim.pl/zwierzak-pies-rasy-mieszaniec-18012012-moderowka,21.html Quote
Ania J Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 to fotka sprzed roku Na stronie napisano: "Wyłapane zwierzęta przechowywane są od 7 do 15 dni (kwarantanna) po czym odwożone są do schronisk w Mielcu, Wysokiej Strzyżowskiej lub Olkuszu. Okres kwaraantanny to czas na ewentualne oddanie zwierzaka właścicielowi lub do adopcji." to na pewno on, biedak Quote
BUDRYSEK Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) boziutku:( nie moge patrzec na to zdjecie w klacie :( najwazniejsze, ze teraz spi w łózeczku pod kołderka...to nic , ze na moim miejscu ;) Edited January 24, 2013 by BUDRYSEK Quote
BUDRYSEK Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Ania J']to fotka sprzed roku Na stronie napisano: "Wyłapane zwierzęta przechowywane są od 7 do 15 dni (kwarantanna) po czym odwożone są do schronisk w Mielcu, Wysokiej Strzyżowskiej lub Olkuszu. Okres kwaraantanny to czas na ewentualne oddanie zwierzaka właścicielowi lub do adopcji." to na pewno on, biedak[/QUOTE] fotka sprzed roku bo Jożi juz tyle u mnie byczy sie :) Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Ania J']to fotka sprzed roku Na stronie napisano: "Wyłapane zwierzęta przechowywane są od 7 do 15 dni (kwarantanna) po czym odwożone są do schronisk w Mielcu, Wysokiej Strzyżowskiej lub Olkuszu. Okres kwaraantanny to czas na ewentualne oddanie zwierzaka właścicielowi lub do adopcji." to na pewno on, biedak[/QUOTE] ...ano, dokładnie- Jożinek z Olkusza został zabrany! I jak patrze na tę fotkę z punktu i przypominam sobie Jożinka zabieranego z Olkusza, to wyć mi się chce: w klatce, bo w klatce, ale w Olkuszu ten psiak już nie przetrzymałby następnego tygodnia- wyglądał jak poskręcany i połamany dziadunio. W Olkuszu nie miał nawet odrobinki czegoś co by mogło go ogrzać... ani odrobinki! Teraz odbija sobie za wszystkie czasy :)... Quote
Recommended Posts