Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Aga_Mazury napisał(a):siostrzyczki opuściły dziś schronisko w Ostródzie....może nawet spotkają się ze swoją córką i siostrzenicą Mini...;) i czekają na adopcję w Niemczech :) bądźcie szczęśliwe dziewczyny :loveu: Hurra !! nom bądźcie szczęśliwe !! :):multi::multi::multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb: Quote
lon_cia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 a można wiedzieć dokąd sunie pojechały?????? to jest docelowy domek czy szukają dalej???? Quote
Aga_Mazury Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Smutasku <*> brak mi Twojego głosu z chrypką opiekuj się dziewczynami i znajdź im wspaniały domek docelowy (wspólny)... Quote
lon_cia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 czy ten tymczas jest na jakies okreslony czas??????? wiadomo co słychac u dziewczynek????? Quote
pajunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jamniczki mieszkaja u mnie na tymczasie i szukam im domkow. I beda mieszkaly tak dlugo, dopoki dobrych domkow nie znajdziemy. Quote
lon_cia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 pajunia napisał(a):Jamniczki mieszkaja u mnie na tymczasie i szukam im domkow. I beda mieszkaly tak dlugo, dopoki dobrych domkow nie znajdziemy. jestes WIELKA:loveu: a jak tam sie dziewczyny miewają???? Quote
pajunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Alez cioteczko kochane, poogladajcie sobie. To jest Balbina, ( ale ja tych dwoch jeszcze nie za bardzo rozrozniam) a to Lady a tu najmlodsza, kochana Mini Quote
lon_cia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ojej jakie szczęsliwe:loveu: takie fotki to sie oglada, a nie te zza krat.... prosze je od cioteczki wymiziać:lol: Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Smutasku <*> zobacz jak twoim dziewczynom się udało ....pewnie to Twoje wstawiennictwo pomogło maleńki <*> Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Co tam u naszych sióstr jamniczych ???? :roll::roll: Quote
pajunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Mini jest od 10 dni w nowym domku, mieszka 50 km za Frankfurtem, z 3 innymi psami ( duzymi) , mala dziewczynka i juz sie bardzo tam zadomowila. Powinnam niedlugo zdjecia dostac, wtedy wkleje. Balbina i Lady jeszcze u mnie na ranchu mieszkaja. Dalej szukam domkow, ale jeszcze nic porzadnego nie znalazlam. Ale tam u mnie, jest im dobrze. Balbinka jest troche wieksza od Lady, bardziej zywiolowa, lubi do gory skakac i buziaki dawac. Lady jest troche mniejsza, bardziej spokojna, taki kolaniaczek. Tylko na kolana i byc miziana. Obie sa przekochane. Quote
pajunia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ciociu Agus, abys juz na mnie zla nie byla:evil_lol: to pokazuje Mini. ( Zdjecia dopiero niedawno dostalam, nie sa robione cyfrowka, wiec musialam zeskenowac) A oto Mini w nowym domku. Mini to ta najmniejsza, i rzeczywiscie Mini, mini. Zreszta zobaczcie: Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Mini jakie masz doborowe towarzystwo :loveu: Smutasku <*> widzisz...i pewnie świętujesz, że Twojej Mini się udało... Cudaku nasz <*>...jeszcze w uszach mam Twój ochrypły głos Quote
sandrusia6 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Sunia 20.04.2001rok Smutas 19.02.2002 rok Balbina 17.09.2002 rok Psotka 30.10.2005 rok A tak poza tym to to sa Suni dzieci a nie rodzenstwo... Smutasek,Balbina i Psotka to "przyrodnie" rodzenstwo. Quote
pajunia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 sandrusia6 napisał(a):Sunia 20.04.2001rok Smutas 19.02.2002 rok Balbina 17.09.2002 rok Psotka 30.10.2005 rok A tak poza tym to to sa Suni dzieci a nie rodzenstwo... Smutasek,Balbina i Psotka to "przyrodnie" rodzenstwo. tylko teraz prosze mi zdradz, ktora jest ktora? Czy Sunia to ta mala? Balbina , ta wieksza, a Psotka to ta calkiem malutka? Nasz wet okreslil Lady ( ta mala ) i Balbine na jednakowy wiek, okolo 5 lat. Mini ( ta , ktorej zdjecia sa na gorze) na rok. Czyli Lady, ta mala to mama Balbiny i Mini? Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Smutasku.....za krótko...dużo za krótko byłes z nami <*>... sandrusia rozumiem, że jesteś córką Pani u której były psiaki?...dzięki za informacje... no właśnie zdradź nam, która to która :) Quote
sandrusia6 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Tak jestem corka... :oops: Przykro mi ze tak to sie potoczylo ;-( Przez dluzszy czas nie bylam w zgodzie z rodzicami i za duzo nie moglam...:angryy: Potem gdy chcialam je zabrac ze schroniska okazywalo sie ze samolot na ktory mam bilety nie przewozi zwierzat... Potem bylo za pozno... :-( Smutasek ech,przez tydzien za nim plakalam...Ciagle mam lzy w oczach jak o nim mowie,pisze,mysle... ;-( Zawsze mowilam do niego synus nie smutas... Najmlodszej juz niestety nie znam...Gdy sie urodzila ja nazwalam ja psotka i potem juz wiecej nie widzialam jej... Najstarsza i malutka to sunia,(Lady) ta wieksza to Balbinka a ta najmniejsza,najmlodsza (teraz chyba Mini) to psotka... Sunia byla powazna,zamyslona, najlepiej ciagle na kolanach albo w lozku :-) Psotka (podobno) ciagle psocila,biegala,nie usiedziala w miejscu... A Balbinka,strasznie sie zdziwilam czytajac te posty poniewaz ona to rzucala sie na ludzi... Nigdy nie pozwolila nikomu wejsc do domu... Wszystkich gryzla... Nie moglismy oduczyc jej tego... Zreszta chyba schronisko zmienia wszystkie pisiaki... Niestety :-( Quote
Aga_Mazury Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jak to się stało, że anlazłas te malenstwa w internecie?.naprawdę szok ;) Co do SMutasa..<*> to te imię dostał od nas...(nie znamy albo rzadko kiedy znamy imiona psiaków z domu)... Pamiętam SMutasa bo był w klatce blisko budynku...i zawsze kiedy przechodziłam to on szczekał...i wspinał się na siatkę,...i miał taki zachrypnięty głos (zawsze taki miał?)...Taki młodziutki był....cięzko sobie poradzić z tym jak odchodzą :( a ta taka maleńka...ale nie Mini...(to chyba ta najstarsza) to faktycznie najmniej ufna była...ale jak już wyszła z nami na spacer...a potem niesiona na rękach to nie chciała dać się nikomu dotknąc oprócz mateusza, który ją niósł... cudowne maleństwa.... Quote
sandrusia6 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Smutasek zawsze mial taki glosik... Dla mnie byl slodki :-) I zawsze mial tak na imie,w ksiazeczkach szczepien jest napisane, ktore zostaly oddane z psiakami. Sunia ta najstarsza (malutka) to ona chyba jedyna uwielbiala wszystkich a najbardziej calowac (bez wyjatkow) :-) Balbinka ta najwyzsza ona nie dala sie nikomu dotknac,rzucala sie na wszystkich. Reagowala tylko na haslo "samochod" nie ruszala sie zmiejsca do poki naprawde samochod nie przejechal obok niej... Bosko :-) Smutasek (*) on byl kochany... Uwielbial herbate,ale krasc ze szklanki inaczej sie nie napil. Uwielbial tez krasc cukier... A gdy ktos pil herbatke potrafil siedziec nawet 3 godziny na kuperku i prosic bez ustanku o nia... O Psotce to moge jedynie powiedziec to co mama mi opowiada... Ona byla bardzo radosna,ciagle w ruchu ale nie ufala nikomu... Spala tylko wtulona w szyje...Jak szalik... Zreszta wszystkie moje psiulki spaly w lozku... Balbi na glowie a sunia na reku jak dziecko... smutasek wtulal sie w nogi oczywiscie pod koldra :-) Bardzo nam ich brakuje...:-( :-( :-( Quote
Aga_Mazury Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 wspaniała 'ekipa"...sama mam 3 psy więc wiem o czym piszesz.... przykro, że tak się stało....z drugiej strony dobrze, że nie są już w schronisku... oj szkoda, że wcześniej nie wiedzielismy o herbacie...napewno bym mu zrobiła...<*> teraz pewnie opija się nią codziennie ...czekając na nas za TM<*> nigdy bym nie powiedziała, że ta sunia większa...(co ją znałaś osobiście) była taka ....bardziej na ta mniejszą bym stawiała.... ta większa tak zawsze się cieszyła gdy do niej podchodziliśmy....i cieszyła się na spacerach... jak mało o nich wiedzieliśmy... Quote
Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Balbika w nowym domku ;) Ma kumpla Casha, ktory jest bardzo do niej podobny. Quote
sandrusia6 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 No super... Oby dobrze tam miala... A gdzie ona jest? W jakim miescie? Kurde jak ja tesknie za nimi... Slyszalam ze tesknota po jakims czasie zmienia sie w obojetnosc! Nieprawda, coraz gorzej tesknie! Quote
Recommended Posts