Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale Murzynek wygląda :) Aż się smutno robi, że dopiero teraz spotkało Go takie szczęście. Wspaniały widok, warto pomagać! Caryca jestes wielka!

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ag2709 napisał(a):
Wspaniale Murzynek wygląda :) Aż się smutno robi, że dopiero teraz spotkało Go takie szczęście. Wspaniały widok, warto pomagać! Caryca jestes wielka!

zgadam się w 100% :)

Posted

Avaloth napisał(a):
Dzięki wielkie, zapomniałam podlinkować, już działa :)

Ja też tego kompletnie nie rozumiem. Ale już się kilka razy spotkałam, że ludzie wymieniając kryteria, jakie ma spełnić pies, którego chcieliby adoptować, obok płci, wieku i wielkości wymienili 'kolor obojętny, ale nie czarny'..

rasiści...i tyle:)
aha...i pragnę nieskromnie zauważyć, że moja deklaracja, choć malutka, była pierwsza:evil_lol: co prawda na nic mu się nie przydała, ale fakt jest faktem:p

Posted

ang napisał(a):
rasiści...i tyle:)
aha...i pragnę nieskromnie zauważyć, że moja deklaracja, choć malutka, była pierwsza:evil_lol: co prawda na nic mu się nie przydała, ale fakt jest faktem:p

przydała się mu bardzo:) mógł przekazać środki koledze sidowi:)

Posted

makik napisał(a):
przydała się mu bardzo:) mógł przekazać środki koledze sidowi:)

to oczywiście żart z mojej strony:) a już poważnie -to bardzo budujące, że taki "mało adopcyjny" wydawałoby się pies, tak szybko znalazł dobry dom i że dzięki temu kolejny psiak pokaże się światu, może też jakiś człowiek będzie miał szansę go odnaleźć:) ja w to wierzę, bo jeśli udało się Murzynowi, czemu nie miałoby się udać Sidowi?:)

Posted

[quote name='Ag_konin']Ekhem, ekhem ;) Może jeszcze jednego czarnulka? Caryca, może teraz uda Ci się znaleźć DS dla Zorra?

a to nie jest jakaś rodzina murzynka?:)

Posted

ag2709 napisał(a):
widzę 3 murzynki :) Państwo mają super podejście do psiaków, widać to!

Obejrzalam filmik ze wzruszeniem. Żeby wszystkie wątki mogły tak się kończyć.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

u klaruchy w komentarzach pod murzynkiem są wieści, że jest super wszystko tylko chłopak nie chce się oduczyć kotów gonić chyba :)

tak w ramach odgrzebania dla tych którzy jeszcze emeryta pamiętają a takich na pewno nie brakuje