Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murzynek to i ja trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

caryca26 ale mnie zaskoczyłaś, lubię takie wiadomości :lol:

to moje deklaracje przenoszę na Sidneja :-(

Posted

Dziękuję ślicznie! Jak Murzyn już będzie w DS to oficjalnie przepiszę deklaracje.

Dzisiaj weszła deklaracja od Ewy z poza dogo 50 zł . Dziękuję pięknie!

Przyszła też smycz , obroża i kubrak dla Murzyna od cioteczki arjuna. Dzięki. Jutro zawiozę kierowniczce , będzie miał chłopak wyprawkę.

Murzyn jedzie w piątek!

Posted

Trzymajcie kciuki , trzymajcie mocno. Pani ma 5-cioletnią dużą sunię i 3-letniego spaniela. Sunią się nie martwię bo Murzyn lubi wszystkie kobitki:) ale mam nadzieję ,że ze spanielem nie będzie toczył bojów.

Posted

Rozmawiałam z kierowniczką i ustaliły z przyszłą panią Murzyna ,że chłopak pojedzie w niedzielę. Tak lepiej pasuje obu stronom. Ale dwa dni nie robią różnicy , w każdym razie jedzie i to najważniejsze:)

Posted

caryca26 napisał(a):
Dziękuję ślicznie! Jak Murzyn już będzie w DS to oficjalnie przepiszę deklaracje.

Przyszła też smycz , obroża i kubrak dla Murzyna od cioteczki arjuna. Dzięki. Jutro zawiozę kierowniczce , będzie miał chłopak wyprawkę.

Murzyn jedzie w piątek!

Zaglądam co u Murzynka i oczom nie wierzę... Naprawdę szykuje mu się DS ?!

Posted

karolkamadry napisał(a):
Możecie na bank spać spokojne:) a ja będę zdawać relacje co i jak:)

świetnie. wszyscy są na pewno spokojniejsi i fajnie, że będziemy mieć "wtyczkę" :) już sie niedzieli doczekać nie możemy

Posted

no będę wtyczką na bank:) I porobię foty i wrzuce tutaj. Nie chce wygladac na jakas babke co tak sobie chwali, ale gdybym miala byc psem to wlasnie tam chcialabym sie znalec. To są mega prozwierzecy ludzie....