Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz kochane cioteczki i wujkowie posłuchajcie newsa!
Dzwoniła dzisiaj Pani ze Szczecina dzięki makik i stronie niezawodnej Klary , która zdecydowała się adoptować Murzynka!!!!!!!

Kierowniczka już z nią rozmawiała i jeszcze w tym tygodniu ma osobiście zawieźć Murzyna. Kobitka bardzo rozsądna i konkretna zrobiła na kierowniczce bardzo dobre wrażenie.
To jest cud poprostu!
Albo Wasze kciuki tak podziałały:)
No i z serca proszę podziękować Klarze , Murzyn gdyby mógł ucałowałby ją osobiście.

Tylko , że szkoda miejsca w hoteliku a sąsiad Murzyna z boksu obok jest równie potrzebujący ale w dużo gorszej kondycji psychicznej. Chciałam najpierw pomóc Murzynowi ze względu na wiek bo ma mniej czasu. Ale Sidnej ma 10 lat więc młodzieniaszkiem nie jest.
Zwrócę się tu więc ogólnie z prośbą do deklarujących cioteczek czy by nie przeniosły swych deklaracji na Sidneja... Macie szczęśliwą rękę więc może i on szybko znajdzie domek :)
Zamieszczam jego wątek i proszę o przemyślenie sytuacji...

http://www.dogomania.pl/threads/224876-Sidnej-zapomniany-zrezygnowany-10-cio-letni-psiak-ma-szans%C4%99-na-DT-prosimy-o-deklaracj?p=18857921#post18857921

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caryca26']A teraz kochane cioteczki i wujkowie posłuchajcie newsa!
Dzwoniła dzisiaj Pani ze Szczecina dzięki makik i stronie niezawodnej Klary , która zdecydowała się adoptować Murzynka!!!!!!!

Kierowniczka już z nią rozmawiała i jeszcze w tym tygodniu ma osobiście zawieźć Murzyna. Kobitka bardzo rozsądna i konkretna zrobiła na kierowniczce bardzo dobre wrażenie.
To jest cud poprostu!
Albo Wasze kciuki tak podziałały:)
No i z serca proszę podziękować Klarze , Murzyn gdyby mógł ucałowałby ją osobiście.

Tylko , że szkoda miejsca w hoteliku a sąsiad Murzyna z boksu obok jest równie potrzebujący ale w dużo gorszej kondycji psychicznej. Chciałam najpierw pomóc Murzynowi ze względu na wiek bo ma mniej czasu. Ale Sidnej ma 10 lat więc młodzieniaszkiem nie jest.
Zwrócę się tu więc ogólnie z prośbą do deklarujących cioteczek czy by nie przeniosły swych deklaracji na Sidneja... Macie szczęśliwą rękę więc może i on szybko znajdzie domek :)
Zamieszczam jego wątek i proszę o przemyślenie sytuacji...

http://www.dogomania.pl/threads/224876-Sidnej-zapomniany-zrezygnowany-10-cio-letni-psiak-ma-szans%C4%99-na-DT-prosimy-o-deklaracj?p=18857921#post18857921

a tak się balismy zapytac czy Pani sie odzywala bo mimo wszystko nie wierzylismy, ze cos z tego bedzie ale nadzieja byla ogromna i tu taka informacja :) baaaaardzo sie cieszymy, ze udalo sie chlopakowi pomoc i ze to klarucha sie przyczynila. teraz juz wiemy, ze strona ma sens. chocby dla samego murzynka.

powodzenia chlopakowi zyczymy i mamy nadzieje ze jakies wiesci z nowego domu i moze zdjecia beda :)

ps
przepraszamy za brak polskich znakow, klawiatura sie przelaczyla a szkoda czasu teraz grzebac :)

Posted

caryca26, przeczytałam Twoją pw i też info na wątku. czy nie powinniśmy się z decyzjami wstrzymać do momentu, aż Murzyn będzie w swoim domu i na 1000% okaże się, że tam zostaje? to tylko kilka dni... sorry, wiesz, że ja sama w gorącej wodzie kąpana jestem:) ale mimo wszystko zaczekałabym

Posted

A ja przyszłam zajrzeć co tam u dziadzusia a tu taka nowina :loveu:, oby to był szczęśliwy domek :loveu:, zapracował na niego - szkoda, że nie dostał swojej emerytury za wieloletnią pracę :-(

Posted

Zgadzam się i jak okaże się ,że coś pójdzie nie tak to pojedzie Murzyn do hoteliku. Chodzi mi tylko o to czy deklarujące osoby zdecydują się w razie happy endu Murzyna wesprzeć Sidneja bo kierowniczka zaklepała miejsce w hoteliku i nie chciałabym by przepadło. Dlatego kierowniczka osobiście jedzie z Murzynem by wszystko sprawdzić co i jak i być pewnym ,że to dla niego odpowiedni domek. Po rozmowie mojej z tą przyszłą Panią i po rozmowie kierowniczki jestem jednak dobrej myśli.
A fakt ,że jestem w gorącej wodzie kąpana ale wiem jak trudno o miejsce w dobrym hoteliku a o hoteliku Terier są wyłącznie pozytywne opinie.

Posted

jasne ze jeszcze musimy poczekac na wyprawe do szczecina i ostateczne decyzje ale skoro rozmowy telefoniczne byly dobre to badzmy dobrej mysli :)

Guest _Kamila
Posted

Murzynek, dużo szczęścia życzę bo nawet nie wyglądasz na 14 lat!

Posted

caryca26 napisał(a):
Zgadzam się i jak okaże się ,że coś pójdzie nie tak to pojedzie Murzyn do hoteliku. Chodzi mi tylko o to czy deklarujące osoby zdecydują się w razie happy endu Murzyna wesprzeć Sidneja bo kierowniczka zaklepała miejsce w hoteliku i nie chciałabym by przepadło. Dlatego kierowniczka osobiście jedzie z Murzynem by wszystko sprawdzić co i jak i być pewnym ,że to dla niego odpowiedni domek. Po rozmowie mojej z tą przyszłą Panią i po rozmowie kierowniczki jestem jednak dobrej myśli.
A fakt ,że jestem w gorącej wodzie kąpana ale wiem jak trudno o miejsce w dobrym hoteliku a o hoteliku Terier są wyłącznie pozytywne opinie.

To wspaniale, że ludzie interesują się starszymi pieskami. To oznacza, że ma sens szukanie domów starszym zwierzakom.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Murzyn swoją starość przeżyje z kochającymi go ludźmi.

Jakby co to w hotelu (już nie Terier) Psanatorium jest wolne miejsce. U nas Sidnejkowi nie zabraknie spacerów.

Posted

Wiem , wiem dlatego chciałabym żeby właśnie tam trafił . Mam nadzieję ,że w DS znajdzie szczęście i Sidnej też poprawi swój los. Zwłaszcza ,że chłopaki sąsiadują ze sobą w schroniskowych boksach i obydwa skradły mi serce.

Posted

moja deklaracja też niech idzie na Sidneja. a najlepiej ,jak kierowniczka będzie wiozła Murzynka do jego domku,to może po drodze weźmie Sidneja do hoteliku.Prawie po drodze by było :)