caryca26 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 A teraz kochane cioteczki i wujkowie posłuchajcie newsa! Dzwoniła dzisiaj Pani ze Szczecina dzięki makik i stronie niezawodnej Klary , która zdecydowała się adoptować Murzynka!!!!!!! Kierowniczka już z nią rozmawiała i jeszcze w tym tygodniu ma osobiście zawieźć Murzyna. Kobitka bardzo rozsądna i konkretna zrobiła na kierowniczce bardzo dobre wrażenie. To jest cud poprostu! Albo Wasze kciuki tak podziałały:) No i z serca proszę podziękować Klarze , Murzyn gdyby mógł ucałowałby ją osobiście. Tylko , że szkoda miejsca w hoteliku a sąsiad Murzyna z boksu obok jest równie potrzebujący ale w dużo gorszej kondycji psychicznej. Chciałam najpierw pomóc Murzynowi ze względu na wiek bo ma mniej czasu. Ale Sidnej ma 10 lat więc młodzieniaszkiem nie jest. Zwrócę się tu więc ogólnie z prośbą do deklarujących cioteczek czy by nie przeniosły swych deklaracji na Sidneja... Macie szczęśliwą rękę więc może i on szybko znajdzie domek :) Zamieszczam jego wątek i proszę o przemyślenie sytuacji... http://www.dogomania.pl/threads/224876-Sidnej-zapomniany-zrezygnowany-10-cio-letni-psiak-ma-szans%C4%99-na-DT-prosimy-o-deklaracj?p=18857921#post18857921 Quote
makik Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='caryca26']A teraz kochane cioteczki i wujkowie posłuchajcie newsa! Dzwoniła dzisiaj Pani ze Szczecina dzięki makik i stronie niezawodnej Klary , która zdecydowała się adoptować Murzynka!!!!!!! Kierowniczka już z nią rozmawiała i jeszcze w tym tygodniu ma osobiście zawieźć Murzyna. Kobitka bardzo rozsądna i konkretna zrobiła na kierowniczce bardzo dobre wrażenie. To jest cud poprostu! Albo Wasze kciuki tak podziałały:) No i z serca proszę podziękować Klarze , Murzyn gdyby mógł ucałowałby ją osobiście. Tylko , że szkoda miejsca w hoteliku a sąsiad Murzyna z boksu obok jest równie potrzebujący ale w dużo gorszej kondycji psychicznej. Chciałam najpierw pomóc Murzynowi ze względu na wiek bo ma mniej czasu. Ale Sidnej ma 10 lat więc młodzieniaszkiem nie jest. Zwrócę się tu więc ogólnie z prośbą do deklarujących cioteczek czy by nie przeniosły swych deklaracji na Sidneja... Macie szczęśliwą rękę więc może i on szybko znajdzie domek :) Zamieszczam jego wątek i proszę o przemyślenie sytuacji... http://www.dogomania.pl/threads/224876-Sidnej-zapomniany-zrezygnowany-10-cio-letni-psiak-ma-szans%C4%99-na-DT-prosimy-o-deklaracj?p=18857921#post18857921 a tak się balismy zapytac czy Pani sie odzywala bo mimo wszystko nie wierzylismy, ze cos z tego bedzie ale nadzieja byla ogromna i tu taka informacja :) baaaaardzo sie cieszymy, ze udalo sie chlopakowi pomoc i ze to klarucha sie przyczynila. teraz juz wiemy, ze strona ma sens. chocby dla samego murzynka. powodzenia chlopakowi zyczymy i mamy nadzieje ze jakies wiesci z nowego domu i moze zdjecia beda :) ps przepraszamy za brak polskich znakow, klawiatura sie przelaczyla a szkoda czasu teraz grzebac :) Quote
ang Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 caryca26, przeczytałam Twoją pw i też info na wątku. czy nie powinniśmy się z decyzjami wstrzymać do momentu, aż Murzyn będzie w swoim domu i na 1000% okaże się, że tam zostaje? to tylko kilka dni... sorry, wiesz, że ja sama w gorącej wodzie kąpana jestem:) ale mimo wszystko zaczekałabym Quote
haliza Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A ja przyszłam zajrzeć co tam u dziadzusia a tu taka nowina :loveu:, oby to był szczęśliwy domek :loveu:, zapracował na niego - szkoda, że nie dostał swojej emerytury za wieloletnią pracę :-( Quote
caryca26 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Zgadzam się i jak okaże się ,że coś pójdzie nie tak to pojedzie Murzyn do hoteliku. Chodzi mi tylko o to czy deklarujące osoby zdecydują się w razie happy endu Murzyna wesprzeć Sidneja bo kierowniczka zaklepała miejsce w hoteliku i nie chciałabym by przepadło. Dlatego kierowniczka osobiście jedzie z Murzynem by wszystko sprawdzić co i jak i być pewnym ,że to dla niego odpowiedni domek. Po rozmowie mojej z tą przyszłą Panią i po rozmowie kierowniczki jestem jednak dobrej myśli. A fakt ,że jestem w gorącej wodzie kąpana ale wiem jak trudno o miejsce w dobrym hoteliku a o hoteliku Terier są wyłącznie pozytywne opinie. Quote
makik Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 jasne ze jeszcze musimy poczekac na wyprawe do szczecina i ostateczne decyzje ale skoro rozmowy telefoniczne byly dobre to badzmy dobrej mysli :) Quote
Avaloth Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ale świetnie! :multi: Ale jeszcze trzymam kciuki i będę dopóki Murzyn nie będzie się wylegiwał we własnym domku :) Quote
caryca26 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 A no jasne kciuki cały czas potrzebne , wręcz niezbędne:) Ja też nie przestaje zaciskać:) Quote
caryca26 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Jeszcze nie. Mam nadzieję ,że jutro już dojdzie żebym zdążyła zawieźć Murzynkowi jako wyprawkę do nowego domu:) Quote
coronaaj Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ale wiadomosc...super ale czy wszystko OK? Zasluzyl na spokojna starosc, mala emeryturke... Quote
caryca26 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Mam nadzieję ,że wszystko będzie ok. Zasłużył na fajny domek dlatego kierowniczka sama go zawiezie i wszystko sprawdzi. Quote
Guest _Kamila Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Murzynek, dużo szczęścia życzę bo nawet nie wyglądasz na 14 lat! Quote
renatka_s Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Powodzenia Murzynku, oczywiście zgadzam się na przeniesienie deklaracji stałej na Sidneja Quote
caryca26 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Dziękuję ślicznie! Deklaracje wpiszę na Sidnejka dopiero jak już Murzynek szczęśliwie będzie w domku. Teraz tylko kciuki ściskamy mocno:) Quote
maja602 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Bardzo sie cieszę, że Murzynek tak szybko znalazł dom. Myślę pozytywnie. Wierzę, że Murzynek i nowa Pani bedą razem szczęśliwi. Quote
Penny Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 caryca26 napisał(a):Zgadzam się i jak okaże się ,że coś pójdzie nie tak to pojedzie Murzyn do hoteliku. Chodzi mi tylko o to czy deklarujące osoby zdecydują się w razie happy endu Murzyna wesprzeć Sidneja bo kierowniczka zaklepała miejsce w hoteliku i nie chciałabym by przepadło. Dlatego kierowniczka osobiście jedzie z Murzynem by wszystko sprawdzić co i jak i być pewnym ,że to dla niego odpowiedni domek. Po rozmowie mojej z tą przyszłą Panią i po rozmowie kierowniczki jestem jednak dobrej myśli. A fakt ,że jestem w gorącej wodzie kąpana ale wiem jak trudno o miejsce w dobrym hoteliku a o hoteliku Terier są wyłącznie pozytywne opinie. To wspaniale, że ludzie interesują się starszymi pieskami. To oznacza, że ma sens szukanie domów starszym zwierzakom. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Murzyn swoją starość przeżyje z kochającymi go ludźmi. Jakby co to w hotelu (już nie Terier) Psanatorium jest wolne miejsce. U nas Sidnejkowi nie zabraknie spacerów. Quote
caryca26 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Wiem , wiem dlatego chciałabym żeby właśnie tam trafił . Mam nadzieję ,że w DS znajdzie szczęście i Sidnej też poprawi swój los. Zwłaszcza ,że chłopaki sąsiadują ze sobą w schroniskowych boksach i obydwa skradły mi serce. Quote
ag2709 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ja jakby co, podtrzymuję swoją deklarację. niech idzie na sidneja :) Quote
caryca26 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Dziękuję pięknie kochana! Jak tylko domek dla Murzynka się sprawdzi i chłopak zostanie w DS wpiszę deklarację u Sida:) Quote
wilczy zew Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Jeśli Murzyn będzie w domku to moją jednorazową wpłatę zgadzam się przenieś na Sidneja. Quote
Ewa_88 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Miłego dnia Murzynku, coraz bliżej nowego domku :) Quote
arim Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 moja deklaracja też niech idzie na Sidneja. a najlepiej ,jak kierowniczka będzie wiozła Murzynka do jego domku,to może po drodze weźmie Sidneja do hoteliku.Prawie po drodze by było :) Quote
Recommended Posts