Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro idę do Murzynka i mam nadzieję zastanę kierowniczkę i omówię temat:) Myślę ,że już blisko do happy endu dzięki Wam cioteczki!

Kolejne cioteczki zdecydowały się przekazać swe deklaracje z adoptowanego Szariczka na Murzynka - Mazia_G 40 zł i Czarna Kafka 20 zł
Dzięki z całego serca!!!!!

Posted

...jestem na zaproszenie ale mogę jedynie wspierać...duchowo....kibicuję Waszym działaniom i trzymam kciuki za powodzenie...
...jak można było rozstać się z Murzynem ...po tylu latach...???
Murzynek...miziaczki....będę zaglądać....

Posted

bardzo się cieszę że już coraz bliżej przeprowadzki Murzyna :)

w hoteliku cały czas remonty trwają, by boksy coraz ładniej wyglądały, a ja już się efektu końcowego doczekać nie mogę.

trzymam zatem kciuki za Murzyna.
bardzo żałuję, że nie mogę Wam pomóc finansowo, ale same mamy już długi, a psiaków pod opiekę nam przybywa i to sporo.
chociażby zobaczcie staruszka (w moim podpisie), którego dzisiaj wyciągamy z przytuliska i też póki co do Psanatorium zawozimy szukając jednak cały czas DS. Zero deklaracji, zero kasy na leczenie, no ale... zostawić go tam nie możemy, bo to skazanie na pewną śmierć :(

Posted

caryca26 napisał(a):
Jutro idę do Murzynka i mam nadzieję zastanę kierowniczkę i omówię temat:) Myślę ,że już blisko do happy endu dzięki Wam cioteczki!

i jakie wieści ........ ?

Posted

Weszły pieniążki-deklaracja od anna2012 50 zł
Dziękuję pieknie!

Właśnie wraciłam od Murzynka:) Ale się chłopak naspacerował ,że cho cho i nawet sunię podrywał:) Jak on się cieszy z każdego spaceru , cudowny piecho! I ma całkiem niezłą kondycję jak na emeryta:)
A wieści mam takie :
Dzwoniłam do Hotelu Terrier , miejsce jest i chłopak może jechać w każdej chwili. Kierowniczka się oczywiście zgadza. Dałam jej numer telefonu i ma zadzwonić do hoteliku ustalić termin kiedy psiak pojedzie . Myślę ,że wkrótce:)
Strasznie się cieszę cioteczki!
Wszystko dzięki Wam!

Posted

najgorsze co można zrobić... wyrzucić psa po kilkunastu latach wiernej służby :angryy:

Myrzynek przepiękny, oby jak najszybciej trafił do DT :loveu:

Murzynek ma być w hotelu Terier, teraz zwanym psanatorium w Brzyściu ?

Posted

dostałem już dwa zaproszenia na bazarki dla Murzyna,no i Livka już mi też o nim mówiła...poza tym znam Panią Joasię i jej hotelik jeszcze z Brzyścia bo tam woziłem psiaki...więc...daję 15 zl stałej bo wiem,że będzie mu tam dobrze:)

Posted

Dziękuję ślicznie wujaszku:) Cieszę się , że ten hotelik cieszy się taką dobrą opinią bo Murzynek zasłużył na happy end.
Dzisiaj spędziłam z nim po dłuższej przerwie trochę czasu i tylko się upewniłam że jest fantastyczny , trochę mnie przeciągnął po największym błocku ale co tam:)
Wujaszku numer Murzynkowego konta wyślę na pw.

Posted

No jest super i dzisiaj mi to udowodnił. Skakał , dawał łapę ( ale nie na komendę tylko jak sam chciał:) ) a parówki jadł z ręki delikatnie jak mało który pies.
Jak swojego Floriana karmię to muszę mu parówki w locie rzucać bo tak chapie ,że bym palca straciła.

Posted

caryca26 napisał(a):
No jest super i dzisiaj mi to udowodnił. Skakał , dawał łapę ( ale nie na komendę tylko jak sam chciał:) ) a parówki jadł z ręki delikatnie jak mało który pies.
Jak swojego Floriana karmię to muszę mu parówki w locie rzucać bo tak chapie ,że bym palca straciła.

Moj staruszek to wybredny-poledwice do nosa moge przykleic i odpadnie,za to sunia jak krokodyl...dwa różne jak noc i dzien,ale cudowne!