Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
To spojrzenie Korka-tylko podejdz do jabłka to nie recze za siebie:evil_lol:cudowne:multi:

Właśnie, że nie, on odda Kiri wszystko, Kiri również traktuje go jak braciszka, razem piją z jednej miski, pozwala mu wyjadać suchą karmę z miski, nie wolno jednak mu podchodzić jak chrupie surowe porcje rosołowe.
Maluch jest tkliwy i opiekuńczy, Kiri miała infekcję gardła, źle się czuła, a Koruś kładł się przy niej, lizał jej mordkę... On jest przyjacielsko nastawiony co całego świata.

Posted

Witamy się....:multi:
kurcze, mnie tutaj tak dawno nie było... w ogóle nie mogę się połapać... ale nic to, poczytam i bede wszystko wiedzieć.... tylko kiedy:roll:

Posted

Jagódko, na terierach w potrzebie zgłosiła się dziewczyna, której Tatuś chce wziąć Korusia nawet zaraz. Myślę, że Pan ten byłby dobrym przyjacielem. Odezwij się jak najszybciej możesz.

Posted

Witamy kochana!

Mnie nie było bardzo bardzo bardzo dawno. Ale nie zapominam o Was wszystkich. Nie zdążę teraz wszystkiego nadrobic a widzę, że dużo się działo pod moją nieobecnośc. U mnie też dużo się dzieje, ciągle jakieś psiaki w potrzebie. Moje trzymają się jako tako dobrze :)

Zobaczyłam tylko tytuł twojej galerii i wierz- łzy staneły mi w oczach... Strasznie mi przykro, nawet nie wiesz jak bardzo... Najszczersze współczucia...

Serdecznie pozdrawiam
Gosia z Zeusem, Azą i Miśką

Posted

[quote name='basia2202']cześć Jagódko:)

oo.. co ja słyszę? jest potencjalny domek dla Korusia?;)
a ja myślałam, że on u Was już na zawsze zostanie:)

całujemy mocno!! :loveu:
Witam, wciąż szukam domu dla Korusia, niestety, u nas nie moze zostać:shake:...
Jest wspaniałym psiaczkiem, i taki musi być dom...;)