olly Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 W Bydgoszczy są 2 sprawdzone domy: 1. Szczeniak golden/labrador - chłopak 2. sunia shit tzu - też szczenior Nie dam rady przeczytać teraz wątku, nie wiem, które psiaki już znalazły domki, jakby co piszcie :) Quote
brzośka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='marmosia']Ale nic to, chyba dom zacznę budować :razz: A wtedy...[/QUOTE] pomogę Ci wyprowadzać na spacery tę gromadkę ;) :cool3: a jakbyś i mnie zechciała wybudować...:evil_lol: Quote
xmartix Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Olly podaj mi dane na maila z opisem domów - [email][email protected][/email] a kto je sprawdzał? Quote
xmartix Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 nowe dt z kim się będzie kontaktować? będziemy tu mieli info? może watek trzeba mu założyć? Quote
ulvhedinn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wkleiłam bernardynkę na watek ogólny bernardynów. Quote
Basia1244 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='xmartix']nowe dt z kim się będzie kontaktować? będziemy tu mieli info? może watek trzeba mu założyć?[/QUOTE] info o Bono będzie przez Asię i Pawła (lub mnie) karmę im dowiozą za dwa dni do dt to wszystko będzie na bieżąco :) Quote
taju666 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 dzis bede rozmawiala z ludzmi zainteresowanymi bono. Moze sie mu poszczesci:) Quote
Basia1244 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 przekieruj ludzi na mnie, nie jest to pies, któremu się spieszy na cito do ds - tu będzie kontrola jakości i pewne obostrzenia , wymogi musi spełnić przyszły ds dość spore - pamietaj, że to pies rasowy, jeszcze nie kastrowany i jeszcze nie zdiagnozowany (u weta dopiero będzie) Quote
brzośka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 a poza tym może dajcie troszkę czasu tym ludziom, u których teraz jest BOno zapytałam ich wprost, czy jest szansa żeby chopak został u nich na stałe i nie wykluczyli tego, ale muszą się zorientować czy dadzą radę wyglądają na rozsądnych ludzi, oboje mieli psy w domach rodzinnych, myślę że Bono miałby u nich dobrze :) Quote
Basia1244 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 też tak uważam i dlatego nie spieszę się z szukaniem dla Bono ds, zwłaszcza, że w jego sprawie telefon mi się urywa, ale po zapowiedzeniu konieczności pa i umowy i kastracji już nie oddzwaniają, więc spokojnie - nic na siłę Quote
terierfanka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 a ja myślę, żeby tym ludziom dzwoniącym - zwłaszcza o westy i shih tzu mówić otwarcie, że psy mają wyłysienia, choroby skóry i świerzb w uszach - jeśli ktoś się nie zrazi, to można gadać dalej :) Quote
xmartix Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='ulvhedinn']Wkleiłam bernardynkę na watek ogólny bernardynów.[/QUOTE] dzięki, ifno os tanie zdoriwa takie że nie ma choroby skóry, potrzebuje jednak coś na stawy bo bardzo cieżko jej się wstaje. Trzeba podka4rmić i będzie cacy :) [quote name='terierfanka']a ja myślę, żeby tym ludziom dzwoniącym - zwłaszcza o westy i shih tzu mówić otwarcie, że psy mają wyłysienia, choroby skóry i świerzb w uszach - jeśli ktoś się nie zrazi, to można gadać dalej :)[/QUOTE] ja tak mówię, ale Paweł i Asia chyba już nie, już im się nie chce za bardzo .. nie dziwię im się, wczoraj był straszny sajgon ale widzę że już ludzie piszą do mnie maile ws adopcji więc ja na spokojnie wszystko im będę pisać Quote
Ruda Bronka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Witam jestem nowa na dogomani choć śledzę tę stronę już od dawna mogę przyjąć małego szczeniaka sitzu na dt ,mam duży dom przcuję na miejscu i dość czasu żeby się zająć psem , mogę tylko małego bo mam w domu 6 kotów i dwie średnie suczki . Zna mnie bardzo dobrze kasia 310 . Mam doświadczenie ze zwierzętami z długą sierścia [4 persy] sama je strzygę itp. tel. 696-955-615 Quote
xmartix Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 nie mamy szczeniaków shih tzu a dt szuka jeszcze tylko west i bernardynka, na pierwszej stronie są zdjęcia Quote
Ruda Bronka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ok . jest mały, wiecie jak na koty reaguje jesli spokojnie to ok. moje dziewczyny się z nim zgodzą . jakby co to piszcie albo dzwoncie Quote
xmartix Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 ja nie wiem, ale może dziewczyny się wypowiedzą, a kim jest Kasia310? ktoś zna? Quote
Ruda Bronka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 kasia 310 działa na wątku ogólnym schronisko dłużyna Quote
Suomi Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='terierfanka']a ja myślę, żeby tym ludziom dzwoniącym - zwłaszcza o westy i shih tzu mówić otwarcie, że psy mają wyłysienia, choroby skóry i świerzb w uszach - jeśli ktoś się nie zrazi, to można gadać dalej :)[/QUOTE] dokładnie i pewnie większość drugi raz już się nie odezwie... Quote
xmartix Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Suomi ale to wszystko prawda, więc i tak się mówi Quote
Suomi Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ależ oczywiście i bardzo dobrze. Czasem po prostu niektórzy maja troszkę inną wizję tego wszystkiego, potem rzeczywistość okazuje się okrutna i pies ląduje z powrotem w schronie. A ja wierzę, że te rasowe pieski mimo złego stanu mają szansę na dobry DS. Quote
gameness Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja też się w trące dzisiaj byłem z Weścikiem - tym 4 letnim u doktora oglądał go dostał zastrzyki a ja go podstrzygłem:p z kołtunów fryzjer nie jestem ale zawsze to coś . Weścik czuje się dobrze ładnie je i zaczyna być śmielszy :lol: Tyle chciałem wtrącić . Pozdrawiam . Quote
LILUtosi Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jak nic się nie zmieni (nie znajdzie ds,dt), mogę go zabrać w sobotę, chyba że go ktoś przywiezie wcześniej do mnie. Quote
xmartix Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Lilu to fajnie, my nie damy rady, chyba że Asi prosić, no ja nie mam jak gameness dzięki :) Quote
xmartix Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 wiecie co, nastąpiła pomyłka dotycząca wieku Shih tzu która jest u Pawła.. ma 7 lat.. Quote
epc Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='xmartix']wiecie co, nastąpiła pomyłka dotycząca wieku Shih tzu która jest u Pawła.. ma 7 lat..[/QUOTE] Nie zraża mnie jej wiek ani stan psychiczny i fizyczny , podtrzymuję moje zgłoszenie, Ewa Quote
Recommended Posts