ewes Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 (edited) [quote name='aeriel']Na większości portali ważność ogłoszenia waha się między miesiącem a 3 miesiącami więc tak szybko ogłoszenia nie znikną :) Ja robię Lutkowi ogłoszenie na Tablicy.pl odnawiane minimum raz na tydzień (tzn. minimum raz w tygodniu piesek wskakuje na pierwszą stronę). [/QUOTE] ja też odnawiam wszystkie ogłoszenia na tablicy ;) te z bazarku też, chociaż nie zawsze wiem, czy pies już w domu, czy jeszcze nie... dopóki ciotki nam nie dadzą znać, że pies ma dom, albo sama wątku nie znajdę :D chyba, że już nie mam miejsca na koncie to usuwam te stare Edited February 24, 2012 by ewes Quote
Romina_74 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Dzisiaj Lutolek w dobrej formie :) Przytyło się chłopakowi - dowody są dwa: 1. musiałam poluzować zdecydowanie szeleczki, 2. waga wskazała 9 kg :) (było 7,9 kg ostatnim razem) No i okazało się, że Lutek bardzo, ale to bardzo lubi zabawę z patyczkami :) zdecydowanie nie lubi uciążliwych sąsiadów ... natrętnych bardzo FE :( Quote
soboz4 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Uroczo wygląda z patyczkiem w ząbkach! Tylu ludzi sie nim interesowało??? I co wielkie nic??? Luteczku zbieraj się do domu, maleńki nie przyzwyczajaj się do boksu! Quote
saphira18 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 oj chyba nikt nie lubi tych sąsiadów;) Lutek z patykiem - uroczo:loveu: Quote
miudzioszka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 jakie fajne zdjęcia Lutka z patykiem ;) widać, że świetnie się bawił :D Quote
aeriel Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Odnowione ogłoszenie Lutka: http://tablica.pl/oferta/lutek-twoj-serdeczny-przyjaciel-w-bialych-skarpetkach-IDNYVD.html :) Quote
Romina_74 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='aeriel']Odnowione ogłoszenie Lutka: http://tablica.pl/oferta/lutek-twoj-serdeczny-przyjaciel-w-bialych-skarpetkach-IDNYVD.html :) Dzięki wielkie ciociu aeriel ;) Quote
Romina_74 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Ech ... Wiadomość z dzisiaj jest taka, że Lutek znowu poważnie schudł :( Znowu łapczywie jadł jedzonko, które mu ugotowałam, a później interesował się przeważnie parówkami. W schronisku jest przepełnienie i wszystkie psiaki z wolontariatu zostały umieszczone w jednym pawilonie - kiedy przyszłam Lutek był w boksie z Marko i jeszcze jednym pieskiem. Wniosek z tego taki, że Lutek nie umie się dopchać do jedzonka :( Niestety przebywanie w boksie z innymni pieskami nie działa dobrze na Lutka :( Szeleczki znowu są luźne ... Poza tym Lutek wyśmienicie wykonuje komendę siad, zabawa w rzucanie i bieganie za patyczkami jest super zabawą - ale jeszcze fajniejsze jest przeciąganie sznurkowej zabawki :) Lutek się wczuwa, że hej. Był bardzo zadowolony kiedy przyszłam, cieszył się, merdał ogonkiem, tulił się do mnie bardzo. Ponieważ zdałam relację ze schudnięcia Lutka Pani Ani - wychodząc, umieściłyśmy Lutka w boksie z Mobym. Będą w dwójkę - Moby jest tak samo spokojny jak Lutek więc może tym razem będzie dobrze ... Mam nadzieję. Lutku, Lutku, gdzie Twoi ludzie? :( Quote
aeriel Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Z Mobym jako współlokatorem Lutek na pewno napełni brzuszek :) Quote
ewes Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Gdy oddawałam Kumpla do boksu, przeszłam się po pawilonie... Luciol grzecznie jadł, a Moby stał obok i obserwował co się dzieje, więc nie powinno być źle :) Quote
saphira18 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 pewnie schronisko jeszcze dokłada do tego że taki chudy:( to nie pierwszy psiak który traci na wadze i niestety nie ostatni... Domek - najlepsze lekarstwo! Quote
soboz4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 gdzie Ci młodzi emeryci! Lutek byłby dla nich idealny! Ach, gdyby tak zdobyć jakaś gazetę (najlepiej poczytną,) żeby można tam bezpłatnie zamieszczać 2-3 zdania i zdjęcie psiaka, adopcje by ruszyły z kopyta... Quote
kiyoshi Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ja też mam nadzieje, że lutkowi z Mobim, a Mobiemu z Lutkiem będzie dobrze- a przynajmniej- lepiej niż do teraz:) Quote
Romina_74 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Ech ... psiaki kochane - wiadomo, że domek uleczy wszystkie smutki ... A do tego czasu niech się chłopaki nawzajem wspierają - bo mam wrażenie, że obydwaj są tacy spokojniccy, wyciszeni - takie wstydliwe chłopięta ... ewes, a Ty wiesz że w schronie jest psiaczek, który wygląda prawie identycznie jak Kumpel tyle, że szczeniorem takim wyrośniętym jest. Te łapki z przodu ma też tak samo krzywiate jak Kumpel. No jakby młodszy brat Quote
ewes Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 taaaaak? a gdzież on przebywa? na pawilonie jest? Quote
Romina_74 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 jest w jednym z tych boksów, które mają wybieg na zewnątrz od strony agility - tego małego zamkniętego placyku z budami. był akurat w tej zewnętrznej części boksu, gdy bawiliśmy się z Lutkiem - w sumie dwa boksy bliżej wejścia była April ... Quote
Romina_74 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Lutosław dzisiaj miał dzień pełen wrażeń :) Bardzo w skrócie - bo jak zauważyła Ania, mało kto czyta :) 1. Standardowe dożywianko (choć dzisiaj już lepiej Luto wyglądał niż w czwartek i nie pożerał wszystkiego tak łapczywie - współlokatorstwo Moby'ego służy Lotolowi :) 2. Długi specerek z Szarakiem, Kumplem, Szarką i April 3. Warsztaty DogMasters (nadal siad i na miejsce jest ulubioną komendą, którą Luto wykonuje w ciemno, o waruj nie ma mowy) 4. Słuchowisko by ciocia Aneta w towarzystwie Moby'ego, Oziego, miłej Psotki i pyskatego Rulona, 5. Wariactwo zabawkowe z Marko :) Cieszy mnie fakt, że jak przychodzę, to Lutek jest bardzo zadowolony i merda ogonkiem, że miło, no i dwa razy mnie dziś polizał :) KOCHANE moje LUTOSTWO - gdzie Ci Twoi ludzie LUTKU!!!! https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Lutek77123Lata9Kg38Cm18012012RAgataPiatkowska# Quote
soboz4 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 dlaczego mało kto czyta???? Wypraszam sobie, zarówno Szaraka jak i wszystkie do deski do deski, ale pisać juz nie bardzo mam czas u wszystkich! Quote
saphira18 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 oj tak tylko napisaliśmy żeby się ktoś odezwał;) widzę że Lutek zabawowy jest, tyle zabawek:D Quote
ewes Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 a w lesie Lutek pięknie skakał przez pnie :) miał takie prawie agility :p Quote
miudzioszka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ja też czytam, wszystkie posty ;) zdjęcia z zabawką świetne ;) super, ze Lutek nie traci nadzieji i jest tak szczęśliwy ;) Quote
Recommended Posts