Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='aeriel']Na większości portali ważność ogłoszenia waha się między miesiącem a 3 miesiącami więc tak szybko ogłoszenia nie znikną :)

Ja robię Lutkowi ogłoszenie na Tablicy.pl odnawiane minimum raz na tydzień (tzn. minimum raz w tygodniu piesek wskakuje na pierwszą stronę).

[/QUOTE]

ja też odnawiam wszystkie ogłoszenia na tablicy ;) te z bazarku też, chociaż nie zawsze wiem, czy pies już w domu, czy jeszcze nie... dopóki ciotki nam nie dadzą znać, że pies ma dom, albo sama wątku nie znajdę :D chyba, że już nie mam miejsca na koncie to usuwam te stare

Edited by ewes
  • Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Lutolek w dobrej formie :) Przytyło się chłopakowi - dowody są dwa: 1. musiałam poluzować zdecydowanie szeleczki, 2. waga wskazała 9 kg :) (było 7,9 kg ostatnim razem) No i okazało się, że Lutek bardzo, ale to bardzo lubi zabawę z patyczkami :)

zdecydowanie nie lubi uciążliwych sąsiadów ... natrętnych bardzo FE :(

Posted

Uroczo wygląda z patyczkiem w ząbkach! Tylu ludzi sie nim interesowało??? I co wielkie nic??? Luteczku zbieraj się do domu, maleńki nie przyzwyczajaj się do boksu!

Posted

Ech ... Wiadomość z dzisiaj jest taka, że Lutek znowu poważnie schudł :( Znowu łapczywie jadł jedzonko, które mu ugotowałam, a później interesował się przeważnie parówkami. W schronisku jest przepełnienie i wszystkie psiaki z wolontariatu zostały umieszczone w jednym pawilonie - kiedy przyszłam Lutek był w boksie z Marko i jeszcze jednym pieskiem. Wniosek z tego taki, że Lutek nie umie się dopchać do jedzonka :( Niestety przebywanie w boksie z innymni pieskami nie działa dobrze na Lutka :( Szeleczki znowu są luźne ... Poza tym Lutek wyśmienicie wykonuje komendę siad, zabawa w rzucanie i bieganie za patyczkami jest super zabawą - ale jeszcze fajniejsze jest przeciąganie sznurkowej zabawki :) Lutek się wczuwa, że hej. Był bardzo zadowolony kiedy przyszłam, cieszył się, merdał ogonkiem, tulił się do mnie bardzo. Ponieważ zdałam relację ze schudnięcia Lutka Pani Ani - wychodząc, umieściłyśmy Lutka w boksie z Mobym. Będą w dwójkę - Moby jest tak samo spokojny jak Lutek więc może tym razem będzie dobrze ... Mam nadzieję. Lutku, Lutku, gdzie Twoi ludzie? :(

Posted

Gdy oddawałam Kumpla do boksu, przeszłam się po pawilonie... Luciol grzecznie jadł, a Moby stał obok i obserwował co się dzieje, więc nie powinno być źle :)

Posted

gdzie Ci młodzi emeryci! Lutek byłby dla nich idealny! Ach, gdyby tak zdobyć jakaś gazetę (najlepiej poczytną,) żeby można tam bezpłatnie zamieszczać 2-3 zdania i zdjęcie psiaka, adopcje by ruszyły z kopyta...

Posted

Ech ... psiaki kochane - wiadomo, że domek uleczy wszystkie smutki ... A do tego czasu niech się chłopaki nawzajem wspierają - bo mam wrażenie, że obydwaj są tacy spokojniccy, wyciszeni - takie wstydliwe chłopięta ...

ewes, a Ty wiesz że w schronie jest psiaczek, który wygląda prawie identycznie jak Kumpel tyle, że szczeniorem takim wyrośniętym jest. Te łapki z przodu ma też tak samo krzywiate jak Kumpel. No jakby młodszy brat

Posted

jest w jednym z tych boksów, które mają wybieg na zewnątrz od strony agility - tego małego zamkniętego placyku z budami. był akurat w tej zewnętrznej części boksu, gdy bawiliśmy się z Lutkiem - w sumie dwa boksy bliżej wejścia była April ...

Posted

Lutosław dzisiaj miał dzień pełen wrażeń :) Bardzo w skrócie - bo jak zauważyła Ania, mało kto czyta :) 1. Standardowe dożywianko (choć dzisiaj już lepiej Luto wyglądał niż w czwartek i nie pożerał wszystkiego tak łapczywie - współlokatorstwo Moby'ego służy Lotolowi :) 2. Długi specerek z Szarakiem, Kumplem, Szarką i April 3. Warsztaty DogMasters (nadal siad i na miejsce jest ulubioną komendą, którą Luto wykonuje w ciemno, o waruj nie ma mowy) 4. Słuchowisko by ciocia Aneta w towarzystwie Moby'ego, Oziego, miłej Psotki i pyskatego Rulona, 5. Wariactwo zabawkowe z Marko :) Cieszy mnie fakt, że jak przychodzę, to Lutek jest bardzo zadowolony i merda ogonkiem, że miło, no i dwa razy mnie dziś polizał :) KOCHANE moje LUTOSTWO - gdzie Ci Twoi ludzie LUTKU!!!!

https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Lutek77123Lata9Kg38Cm18012012RAgataPiatkowska#