Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viris']A kysz! A kysz![/QUOTE]

Ooooo, już się zdążyłaś ogarnąć :diabloti:?

Roszpunko, mocno kciukamy za jutro. Zważ ją na wejściu.

[COLOR=white]PS
przyszły saszetki[/COLOR] :)

Posted

Ja się ogarniam cały czas ;D

Odnośnie korumpowania - ja przeciwko absolutnie, proszę mi Clio nie kierować na złą drogę!

No i kciuki zaciskamy!

Posted

[quote name='Viris']Odnośnie korumpowania - ja przeciwko absolutnie, proszę mi Clio nie kierować na złą drogę[/QUOTE]
Będziemy się korumpować na pw żeby mod nie wiedział żaden :diabloti:
Też kciuki trzymam!

Posted

Cholera Zuzin jednak będzie krojony w przedniej łapie, bo na oko wetów styku nie ma i łapa raczej telepatycznie się nie zaleje :( Tylnia powinna być ok. Jeszcze nie robili rgt, ale tył rokuje.

Trzymajcie kciuki !

Posted

Oj oj no nie dobrze ,czyli w sumie nic się nie zmieniło od poprzedniego rentgena :(
Biedna mała :(

PS nie bój nic Viris , żeby mnie skorumpować trza by Dominikane , Malediwy lub Nową Zelandię dla całej rodziny i opieka na czas wyjazdu nad moim małym zoo. Chyba nikt się nie da przekonać :P

Posted

[quote name='eliza_sk']Nie ma co czekać kolejnych tygodni, bo jest znikoma szansa, że coś się zmieni. Nie ma co również nadużywać narkozy, tylko trzeba to zrobić za jednym razem.[/QUOTE]
Jest to racja. Wątroba, nawet młodego psa, też ma określoną wytrzymałość, wielość narkoz nie jest dla jej pracy obojętna.

Posted

[quote name='Incia']Malutki Irokezik...Poznałam Ją dziś, jest przecudna, ufna i kochana.[/QUOTE]

Zajefajna jest, w przeciwnym wypadku zostałaby dawno skonsumowana przez moje suczydło :diabloti:

Posted

[quote name='Roszpunka']Zajefajna jest, w przeciwnym wypadku zostałaby dawno skonsumowana przez moje suczydło :diabloti:[/QUOTE]
To ja też jestem zajefajna, bo mnie suczydło Twe do tej pory nie zeżarło?

Posted

[quote name='Incia']Ty mi nie dziękuj, Ty mnie skorumpuj!!!![/QUOTE]

Haha :laugh2_2: dobre, mnie zaraz zamkną za korupcję w ramach działalności SOZ. Pytałam po Lince, czy mam lukę wypełniać w szybkim tempie - to nie chciała. Dominikana serce miękkim uczyniła ? Pięknie ... z kim mi przyszło współpracować - co za [COLOR=silver](bez)[/COLOR]interesowność.

Posted

[quote name='Incia']To ja też jestem zajefajna, bo mnie suczydło Twe do tej pory nie zeżarło?[/QUOTE]

Nooo....
Poza tym ona ludziów nie jada, chyba, że takich poniżej granicy starości:diabloti:

Posted

[quote name='eliza_sk']Haha :laugh2_2: dobre, mnie zaraz zamkną za korupcję w ramach działalności SOZ. Pytałam po Lince, czy mam lukę wypełniać w szybkim tempie - to nie chciała. Dominikana serce miękkim uczyniła ? Pięknie ... z kim mi przyszło współpracować - co za [COLOR=silver](bez)[/COLOR]interesowność.[/QUOTE]
Wystarczy Grecja. Bliżej i taniej.