Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Clio']A proszę bardzo ,chociaż tak mogłam pomoc.Niestety nie mogłam dać DT :(

W łańcuszku pomocy, każde ogniwo ważne :)

Zuzia zjadła, teraz zajęła się gryzaczkiem.
Na razie sunia mocno zestresowana, co zresztą dziwne nie jest...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eliza_sk napisał(a):
Jakie śliczne, ale również przerażone oczyska ...

Jutro oczka będą już inne... a pojutrze... postaram się o nowe fotki :)

Mam pytanie - jak ona radzi sobie na śliskich powierzchniach? Da radę po panelach, czy mam rozkładać dywan?

Posted

Roszpunka napisał(a):

Mam pytanie - jak ona radzi sobie na śliskich powierzchniach? Da radę po panelach, czy mam rozkładać dywan?

U Ani są panele. Chyba musisz sprawdzić.

Posted

no taaaak, to juz wszystko wiem:cool3: mnie to Elizka Dominikany nie proponowała:razz:, ale jestem w stanie ja zrozumieć. Chce zatrzymać Zuzie jeszcze chwilkę koło siebie:eviltong: Roszpunko jestes dzielna:multi:ale wiesz, nie licz za bardzo na Dominikane , za to ja zapraszam pod Kalwarię na kawę i nawet zrobie Ci obiadek:evil_lol: ino tyko niech sie troche ociepli:lol:

Posted

DoPi napisał(a):
no taaaak, to juz wszystko wiem:cool3: mnie to Elizka Dominikany nie proponowała:razz:, ale jestem w stanie ja zrozumieć. Chce zatrzymać Zuzie jeszcze chwilkę koło siebie:eviltong: Roszpunko jestes dzielna:multi:ale wiesz, nie licz za bardzo na Dominikane , za to ja zapraszam pod Kalwarię na kawę i nawet zrobie Ci obiadek:evil_lol: ino tyko niech sie troche ociepli:lol:

Jak to? Mam zapomnieć o Dominikanie? OK.
Może być od biedy Teneryfa albo Egipt - wedle uznania Elizy ;)
A z zaproszenia na pewno skorzystam, dziękuję :)

Posted

Ok, z ofertami DT, proszę na pw, żeby wątku nie zaśmiecać. Każde zgłoszenie rozpatrzymy indywidualnie i zobaczymy jakie nam kraje w ofercie jeszcze zostały. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Ok, z ofertami DT, proszę na pw, żeby wątku nie zaśmiecać. Każde zgłoszenie rozpatrzymy indywidualnie i zobaczymy jakie nam kraje w ofercie jeszcze zostały. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Nareszcie rozsądnie piszesz :p

Posted

piękna jak zawsze i widzę, że rożek mojego Ignania za legowisko służy:multi: Zuzia świetnie radzi sobie na panelach, gumoleum a nawet płytki jej nie straszne, pusto i smutno bez niej:placz:, dzieciaki i sunie też tęsknią:-(

Posted

Clio napisał(a):
Jak Zuzia się czuje w nowym DT ?

Nie pytałam ;)

Jeszcze troszkę smutna, zdziwiona, ale ogólnie dobrze. Już nie jest taka zestresowana - wymiętolona przez mojego dziecia, zasnęła.

Posted

Należy jej się taki :)
Ma super charakter, będzie z niej fantastyczny, rodzinny psiak.

EDIT: Eliza prosiła, więc piszę:

Ponieważ nie gotuję psiakom, kupiłam dla Zuzi karmę suchą, puszki, sporo gryzaczków (bardzo lubi i nie nudzi się w klatce) i suchy szampon. W sumie ok. 100zł.

Posted

Dobrze sobie radzimy.
Dziś jest o niebo lepiej, niż wczoraj, Zuzanka troszkę kuśtyka, sama chętnie wraca do klatki, ale ulubionym miejscem jest psie posłanko (tak, tak - to nadgryzione przez Twoje bachory:diabloti:)
Z moimi suczydłami trzyma dystans, ale się nie boi.
Fajna z niej kobitka :loveu: