Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Clio']A proszę bardzo ,chociaż tak mogłam pomoc.Niestety nie mogłam dać DT :( W łańcuszku pomocy, każde ogniwo ważne :) Zuzia zjadła, teraz zajęła się gryzaczkiem. Na razie sunia mocno zestresowana, co zresztą dziwne nie jest... Quote
eliza_sk Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Jakie śliczne, ale również przerażone oczyska ... Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 eliza_sk napisał(a):Jakie śliczne, ale również przerażone oczyska ... Jutro oczka będą już inne... a pojutrze... postaram się o nowe fotki :) Mam pytanie - jak ona radzi sobie na śliskich powierzchniach? Da radę po panelach, czy mam rozkładać dywan? Quote
eliza_sk Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Roszpunka napisał(a): Mam pytanie - jak ona radzi sobie na śliskich powierzchniach? Da radę po panelach, czy mam rozkładać dywan? U Ani są panele. Chyba musisz sprawdzić. Quote
Clio Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Chyba sobie radzi na śliskich powierzchniach z tego co widziałam. Quote
DoPi Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 no taaaak, to juz wszystko wiem:cool3: mnie to Elizka Dominikany nie proponowała:razz:, ale jestem w stanie ja zrozumieć. Chce zatrzymać Zuzie jeszcze chwilkę koło siebie:eviltong: Roszpunko jestes dzielna:multi:ale wiesz, nie licz za bardzo na Dominikane , za to ja zapraszam pod Kalwarię na kawę i nawet zrobie Ci obiadek:evil_lol: ino tyko niech sie troche ociepli:lol: Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 DoPi napisał(a):no taaaak, to juz wszystko wiem:cool3: mnie to Elizka Dominikany nie proponowała:razz:, ale jestem w stanie ja zrozumieć. Chce zatrzymać Zuzie jeszcze chwilkę koło siebie:eviltong: Roszpunko jestes dzielna:multi:ale wiesz, nie licz za bardzo na Dominikane , za to ja zapraszam pod Kalwarię na kawę i nawet zrobie Ci obiadek:evil_lol: ino tyko niech sie troche ociepli:lol: Jak to? Mam zapomnieć o Dominikanie? OK. Może być od biedy Teneryfa albo Egipt - wedle uznania Elizy ;) A z zaproszenia na pewno skorzystam, dziękuję :) Quote
eliza_sk Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Ok, z ofertami DT, proszę na pw, żeby wątku nie zaśmiecać. Każde zgłoszenie rozpatrzymy indywidualnie i zobaczymy jakie nam kraje w ofercie jeszcze zostały. Decyduje kolejność zgłoszeń. Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 eliza_sk napisał(a):Ok, z ofertami DT, proszę na pw, żeby wątku nie zaśmiecać. Każde zgłoszenie rozpatrzymy indywidualnie i zobaczymy jakie nam kraje w ofercie jeszcze zostały. Decyduje kolejność zgłoszeń. Nareszcie rozsądnie piszesz :p Quote
annadudek81 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 piękna jak zawsze i widzę, że rożek mojego Ignania za legowisko służy:multi: Zuzia świetnie radzi sobie na panelach, gumoleum a nawet płytki jej nie straszne, pusto i smutno bez niej:placz:, dzieciaki i sunie też tęsknią:-( Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Clio napisał(a):Jak Zuzia się czuje w nowym DT ? Nie pytałam ;) Jeszcze troszkę smutna, zdziwiona, ale ogólnie dobrze. Już nie jest taka zestresowana - wymiętolona przez mojego dziecia, zasnęła. Quote
Clio Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Niech sobie śni o DS ,wymarzonym i najlepszym pod słońcem. ( mam nadzieje ze taki właśnie będzie ) :) Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Należy jej się taki :) Ma super charakter, będzie z niej fantastyczny, rodzinny psiak. EDIT: Eliza prosiła, więc piszę: Ponieważ nie gotuję psiakom, kupiłam dla Zuzi karmę suchą, puszki, sporo gryzaczków (bardzo lubi i nie nudzi się w klatce) i suchy szampon. W sumie ok. 100zł. Quote
eliza_sk Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Żeby ten piątek przyniósł dobre wieści. Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 eliza_sk napisał(a):Żeby ten piątek przyniósł dobre wieści. Przyniesie... nie widzę innej opcji. Ale biedna to ona będzie :-( Quote
eliza_sk Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Ok, więc idę rozpisać wydatki: 100 zł żarcie i 50 zł Viris transport. Zostało 50 zł. Quote
daria_ldz Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 aniu dziękujemy za dobrą opiekę nad zuzią :) Quote
eliza_sk Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Roszpunkowska, jak sobie radzicie po nocy ? Kupiłam dziś podkłady, reszta jutro, zapłaciłam 36 zł. Jutro będę w Kielcach więc przekażę Zuzi. Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dobrze sobie radzimy. Dziś jest o niebo lepiej, niż wczoraj, Zuzanka troszkę kuśtyka, sama chętnie wraca do klatki, ale ulubionym miejscem jest psie posłanko (tak, tak - to nadgryzione przez Twoje bachory:diabloti:) Z moimi suczydłami trzyma dystans, ale się nie boi. Fajna z niej kobitka :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Chwile człowieka nie ma a tu takie wieści :) Roszpunka ty szczęściaro nie dość że takie cudo masz u siebie to jeszcze Dominikanę za to , niektórym to się powodzi :) Quote
majqa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 To się nazywa - dobrze ustawić (Dominikana). ;-) Quote
Recommended Posts