Clio Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ok, mam telefon i adres ,się zgadamy wieczorkiem telefonicznie:) Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) [quote name='Clio']Ok, mam telefon i adres ,się zgadamy wieczorkiem telefonicznie:)[/QUOTE] A Clio, do Zalskiej na Słoneczną 20, nie na Aleje. I jeszcze jedno: [CENTER][B]ZDJĘCIA MAJĄ BYĆ Z PROJEKCJI BOCZNEJ - pies ma leżeć na chorej stronie - może to oczywiste, ale tak przekazał mi Minda.[/B] [/CENTER] Edited February 16, 2012 by eliza_sk Quote
Viris Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Clio']Jak potwierdzisz godzinę wizyty u "dochtór" Edyty Z .to daj znać. Jak co prześlę nr fona na pw .[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oplułam monitor ;) Chyba chodzi o Os. Słoneczne nie ul. Słoneczną (tam jeszcze dochtór chyba nie dotarła....) Będę zdzwaniać się jak obrobię chałupę po powrocie - jeśli Zuzia będzie w stanie poświęcić 10 minut na kilka zdjęć w studio to do mnie jeszcze zajedziecie wracając od wetów (po wszystkim już jak będzie). Quote
annadudek81 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 już się umówiłyśmy z clio:) Zuzia do szfów się dobrała i wygryzła kawałeczek:placz: ale dermatolem zasypaliśmy i plasterkiem zakleiliśmy, co jeszcze możemy zrobić? Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) [quote name='annadudek81']już się umówiłyśmy z clio:) Zuzia do szfów się dobrała i wygryzła kawałeczek:placz: ale dermatolem zasypaliśmy i plasterkiem zakleiliśmy, co jeszcze możemy zrobić?[/QUOTE] Jak macie jakiś bandaż to zabezpieczyć, dziewczyna wie co robi, bo zgodnie z wypisem jutro chyba zdjęcie szwów - sprawdź proszę Aniu na karcie i przypomnijcie wetowi. Ale ślimaczy się coś ? [CENTER][COLOR=green][URL="http://www.dogomania.pl/threads/223237-***MEGA-KSI%C4%98GARNIA-super-LITERATURA-KOBIECA-na-SOZ-do-23.02.2012"][SIZE=3][B]ZAPRASZAMY DO KSIĘGARNI - 50 pozycji KOBIECEJ LITERATURY, stan idealny ![/B][/SIZE][/URL][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/223237-***MEGA-KSI%C4%98GARNIA-super-LITERATURA-KOBIECA-na-SOZ-do-23.02.2012[/URL] [/CENTER] [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/223237-***MEGA-KSI%C4%98GARNIA-super-LITERATURA-KOBIECA-na-SOZ-do-23.02.2012"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/6190/2128ih.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Edited February 16, 2012 by eliza_sk Quote
annadudek81 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='eliza_sk']Jak macie jakiś bandaż to zabezpieczyć, dziewczyna wie co robi, bo zgodnie z wypisem jutro chyba zdjęcie szwów - sprawdź proszę Aniu na karcie i przypomnijcie wetowi. Ale ślimaczy się coś ?[/QUOTE] nic się nie ślimaczy, bo świeże jest ale trochę się rozchodzi:-(, tak na jutro jest zdjęcie szfów wpisane w kartę Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 o kurdę, powinno być już zrośnięte za 2 tyg. No nic, jutro lekarz, więc spisz wszystkie wątpliwości i pytajcie, tylko u tego drugiego, nie u Zalskiej. Do jutra musi wytrzymać, która łapa - i to przy gwoździu ? Quote
annadudek81 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='eliza_sk']o kurdę, powinno być już zrośnięte za 2 tyg. No nic, jutro lekarz, więc spisz wszystkie wątpliwości i pytajcie, tylko u tego drugiego, nie u Zalskiej. Do jutra musi wytrzymać, która łapa - i to przy gwoździu ?[/QUOTE] łapka tylna na końcu samym tak z centymetr, nie jest bardzo źle Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [CENTER][COLOR=red][B]Ogłaszam że Zuzieńka dostała drugię imię Rajka [/B][/COLOR] [COLOR=green][B]a matką chrzestną została [/B][/COLOR] [COLOR=green][B] FLY [/B][/COLOR] która dla malutkiej w prezencie chrzcielnym [COLOR=green][B]50 zł maleńkiej dała [/B][/COLOR] :loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękuję :smile:[/CENTER] Quote
annadudek81 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca'][CENTER][COLOR=red][B]Ogłaszam że Zuzieńka dostała drugię imię Rajka [/B][/COLOR] [COLOR=green][B]a matką chrzestną została [/B][/COLOR] [COLOR=green][B] FLY [/B][/COLOR] która dla malutkiej w prezencie chrzcielnym [COLOR=green][B]50 zł maleńkiej dała [/B][/COLOR] :loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękuję :smile:[/CENTER][/QUOTE] dziękujemy:loveu: Quote
malawaszka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Viris'] Będę zdzwaniać się jak obrobię chałupę po powrocie - jeśli Zuzia będzie w stanie poświęcić 10 minut na kilka zdjęć w studio to do mnie jeszcze zajedziecie wracając od wetów (po wszystkim już jak będzie).[/QUOTE] a ona nie będzie po głupim jasiu??? jak będzie to kiepsko do zdjęć, a szkoda by bylo kurcze bo taakie foty to cymesik :lol: Quote
daria_ldz Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no zuzia jak to sama ściągasz szwy ? ładnie to tak psino? Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='malawaszka']a ona nie będzie po głupim jasiu??? jak będzie to kiepsko do zdjęć, a szkoda by bylo kurcze bo taakie foty to cymesik :lol:[/QUOTE] Zobaczą na mscu czy będzie potrzeba znieczulania, jeśli tak, to szkoda Viris głowę zawracać, zobaczymy. Pamiętajcie proszę o: usg u Mindy - może już coś będzie widać :( o szwach, o tym, że opatrunek on ma zmienić, a Zalska robić foto w opatrunku, o tym suplemencie - dawkowanie i zapytać czy powinna coś dodatkowo dostawać w tabletkach, jeśli tak - to weźcie zapytajcie co lepiej czy karma gotowana czy gotowa sory, ze się powtarzam pewnie, ale chcę wszystko ogarnąć :( Quote
Clio Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dzień dobry :) Kot mnie obudził to wstać trzeba było o tak nieludzkiej porze. Zalska na słonku to wiem, trzeba będzie po nią podejść do gabinetu, chyba że zjawi się o umówionej godzinie żeby zdjęcie zrobić. Panno Zuzanno proszę szwy zostawić i nie zjadać ,coś wetom trza do roboty zostawić! Btw wiecie że dziś Międzynarodowy Dzień Kota? Śmigam do piwnicy złapać moim dwóm po myszce:) Quote
daria_ldz Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 hej hej dzisiaj czekam na same dobre wieści od weterynarza. Pozdrawiamy wszystkie koty :) i kociarzy oczywiście. i trochę homoru z rana - jak to mówił ALF z serialu "najlepszy kot to .... pieczony kot" :) Quote
Clio Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 U mnie pies nie gustuje w daniach z kotów.Frety może by i skorzystały ale raczej jako fajne futerko do tarmoszenia i zabawy. Człowieki tez wolą inne mięsko ,wiec na obiadek rybka będzie dziś:) Zuzia wstawaj i opowiadaj jak tam z tym szwem było. Quote
Clio Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Viris']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oplułam monitor ;) Chyba chodzi o Os. Słoneczne nie ul. Słoneczną (tam jeszcze dochtór chyba nie dotarła....)[/QUOTE] Ciii zaraza szybko się rozprzestrzenia ... :/ Quote
eliza_sk Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='Clio']Ciii zaraza szybko się rozprzestrzenia ... :/[/QUOTE] Straszcie mnie dalej ... czyli to nie był najlepszy pomysł z tym gabinetem ... ? Ale nie miałam wyboru. Quote
majqa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Tia..., bo Ty taka strachliwa jesteś. :-) Quote
Clio Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nie bój nic to Minda będzie się zajmował Zuzanna . Zalska za fotografa robić będzie :P A Minda jest wetem z powołania, w nocy o północy ,piątek ,światek i niedziela można do niego uderzać. Raz mnie zjechał aż nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, bo o 2 w nocy nie wpadłam z psem do gabinetu jak się zaczęło źle dziać tylko z rana o 6. Ale wtedy to nie wiedziałam ze mogę w nocy go zrywać ,to była moja pierwsza styczność z takim wetem. I jakie było moje zdziwienie ze nie zawołał sobie 200-300 zeta ,całe święta wielkanocne siedział ze mną i moim Ramzesem przy kroplówkach a potem przychodził do domu zastrzyki robić. Quote
annadudek81 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Clio'] Śmigam do piwnicy złapać moim dwóm po myszce:)[/QUOTE] Daj te kotki do mnie na trochę choć, bo u nas w drewniaczku myszek pod dostatkiem a nasza kocica nie daje im wszystkim rady, choć łowna jest i 4 na noc upoluje, to Twoje jej pomogą i zabawę mieć będą, a pancia odpocznie, wyśpi się i nie będzie musiała za myśliwego z piwnicznej dżungli robić:shiny: Quote
eliza_sk Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Mysie opowieści Wam w głowach :) A jak Zuzia po nocy - został choć jeden szew dla weta ? Quote
majqa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='eliza_sk'](...) A jak Zuzia po nocy - został choć jeden szew dla weta ?[/QUOTE] O matko, wiesz jak podciąć skrzydła takim pytaniem... Nie strasz... :roll: Musiały zostać, musiały... Quote
annadudek81 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Clio'] Zuzia wstawaj i opowiadaj jak tam z tym szwem było.[/QUOTE] Zuzia wstała niedawno, bo to śpioch jak i my:cool3: i na śniadanko czeka a cioteczka niedobra jeść nie daje i nawet podrywanie wujcia nie pomogło - też nie dał, pfff wstręciuchy:angryy: Ale nie Martw się Maleńka po wizycie u weta obiadek pyszny dostaniesz i smakołyk w nagrodę się znajdzie:D A szfy panienkę ciągnęły to i zdjęła, a co się męczyć będzie, nawet opatrunki robione przez nas nie powstrzymały księżniczki, cwana z niej bestyja:razz: Nie ma jednak co panikować, bo to mały kawałek wygryzła i nic się tam złego nie dzieje, zasypujemy dermatolem żeby podeschło i szybciej się zagoiło:roll: Quote
eliza_sk Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Potwierdzam wpłatę od matki chrzestnej FLY - 50 zł, Zuzia dziękuje ! Quote
Recommended Posts