Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dla obecnych na wątku oraz tych cichych obserwatorów. Zaktualizowałam I post o dwie nowe wpłaty - i jesteśmy na plusie :multi: Dziękujemy wszystkim !

Izuś wstawisz tę grafikę na FB ?

Edited by eliza_sk
Posted

Kurczę ... dzwoniłam do RTG, możliwość wykonania foto jest dopiero w pt - czyli ok, ale ... do pt ma się zjawić serwisant, jeśli się nie zjawi to dupa z tego, bo rtg nadaje się do czyszczenia :(

Posted

Oj... no faktycznie niefart i rozumiem, że to jedyny godny rozważenia wet we w miarę bliskim polu rażenia?
Inna sprawa, że no.. tak patrząc na chłodno, pewno w interesie pana serwisanta się jest pojawić, a w interesie gabinetu tego pilnować więc... jest nadzieja i parę jeszcze dni zapasu.

Posted

daria_ldz napisał(a):
:multi:stan podstawowych finansów zuzi na + :multi: no to nie grozi naszej suni komornik. A co z tym rtg? na inne nie można jechać?:roll:

majqa napisał(a):
Oj... no faktycznie niefart i rozumiem, że to jedyny godny rozważenia wet we w miarę bliskim polu rażenia?
Inna sprawa, że no.. tak patrząc na chłodno, pewno w interesie pana serwisanta się jest pojawić, a w interesie gabinetu tego pilnować więc... jest nadzieja i parę jeszcze dni zapasu.

No właśnie w Ostrowcu to jedyne, ale zadzwoniłam jeszcze do jednej lecznicy, gdzie mają już RTG i robią w nagłych przypadkach, bo na coś tam jeszcze czekają - i Zuzia umówiona na piątek na zdjęcia. A ze zdjęciami do kolegi naszego weta, który ją składał - bo jego mi polecił, zresztą to również lekarz rodzinny Viris, więc polecenie z dwóch źródeł. Szacunkowy koszt zdjęć to 40 zł/szt. Ufffff.

Posted

Hihihi... prawda...? Ja się Wam wcale nie dziwię. No fota cymes, inna sprawa, że sunieczka jest mega fotogeniczna. :-) Aż trudno wybrać, aż trudno orzec, że jakaś jest mniej udana. :-)

Posted

majqa napisał(a):
Hihihi... prawda...? Ja się Wam wcale nie dziwię. No fota cymes, inna sprawa, że sunieczka jest mega fotogeniczna. :-) Aż trudno wybrać, aż trudno orzec, że jakaś jest mniej udana. :-)

Bo z Zuzi to prawdziwa modelka, wdzięczy się przed obiektywem i niby to uwagi nie zwraca:cool3::cool3: , a to są fotki robione tylko telefonem:lol:, co to będzie jak Viris sesję profesjonalną zrobi? to Zuzia świat modelingu podbije, moja piękna:laola:

Oczywiście, że noc bez prochów:evil_lol:, gdyby nie opatrunki i ranki powypadkowe to nikt by nie uwierzył, że tyle przeszła i że nadal "chora", jest pełna radości życia i energia ją rozpiera:calus:

Posted (edited)

Aniu jak kwestie transportowe, udało się coś może ?
Dziś Zuzia dostała piękną walentynkę na leczenie. Dziękujemy Pani Justynie :loveu::loveu::loveu:

Edited by eliza_sk
Posted (edited)

eliza_sk napisał(a):
Aniu jak kwestie transportowe, udało się coś może ?

szukamy nadal, kierowca już jest, teraz auto kombinujemy;) dziś dopiero wtorek, może się uda;)

14.02
500 zł - Justyna L.

Zuzia w ramach podziękowania przesyła mokrego całuska:dog::kiss_2:

Edited by annadudek81
Posted

annadudek81 napisał(a):
14.02
500 zł - Justyna L.

Zuzia w ramach podziękowania przesyła mokrego całuska:dog::kiss_2:

Widzę, że Zuzia powoli wychodzi na prostą :) Tym bardziej, że cegiełki na allegro sprzedają się jak świeże bułeczki :)

A ja zaraz wysyłam pieniądze z bazarku :D

Posted

Siostrzyczki - dziękujemy bardzo.

Nadwyżka z Zuzi pójdzie na resztę naszych biedaków - krakowskie chorowanie 2 szczyli na parwo kosztowało ponad 550 zł, jelitówka Benka w Kielcach ponad 100 zł ... Ale na tę chwilę Zuzia ma swój posag i ją trzeba w pełni zabezpieczyć.