majqa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 I ten koniec niech się odsuwa jak najdalej. ;-) Quote
annadudek81 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 monika55 paczka doszła, wielkie dzięki:loveu: Eliza Twoja paczka też dotarła:loveu: powiedzcie mi jak podawać Zuzi ossopan 200mg? Quote
eliza_sk Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 (edited) Dla obecnych na wątku oraz tych cichych obserwatorów. Zaktualizowałam I post o dwie nowe wpłaty - i jesteśmy na plusie :multi: Dziękujemy wszystkim ! Izuś wstawisz tę grafikę na FB ? Edited February 13, 2012 by eliza_sk Quote
majqa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No musisz, po prostu musisz szczuć tą ślicznotą, co??? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nie mogłam się powstrzymać i wstawiłam to na fb. :-) Quote
eliza_sk Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 majqa napisał(a):No musisz, po prostu musisz szczuć tą ślicznotą, co??? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Edytowałam powyższy post :) Quote
majqa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 eliza_sk napisał(a):Edytowałam powyższy post :) Ja swój też, błahahahaha... wstawione. :-) Quote
eliza_sk Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Kurczę ... dzwoniłam do RTG, możliwość wykonania foto jest dopiero w pt - czyli ok, ale ... do pt ma się zjawić serwisant, jeśli się nie zjawi to dupa z tego, bo rtg nadaje się do czyszczenia :( Quote
majqa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Oj... no faktycznie niefart i rozumiem, że to jedyny godny rozważenia wet we w miarę bliskim polu rażenia? Inna sprawa, że no.. tak patrząc na chłodno, pewno w interesie pana serwisanta się jest pojawić, a w interesie gabinetu tego pilnować więc... jest nadzieja i parę jeszcze dni zapasu. Quote
daria_ldz Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 :multi:stan podstawowych finansów zuzi na + :multi: no to nie grozi naszej suni komornik. A co z tym rtg? na inne nie można jechać?:roll: Quote
eliza_sk Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 daria_ldz napisał(a)::multi:stan podstawowych finansów zuzi na + :multi: no to nie grozi naszej suni komornik. A co z tym rtg? na inne nie można jechać?:roll: majqa napisał(a):Oj... no faktycznie niefart i rozumiem, że to jedyny godny rozważenia wet we w miarę bliskim polu rażenia? Inna sprawa, że no.. tak patrząc na chłodno, pewno w interesie pana serwisanta się jest pojawić, a w interesie gabinetu tego pilnować więc... jest nadzieja i parę jeszcze dni zapasu. No właśnie w Ostrowcu to jedyne, ale zadzwoniłam jeszcze do jednej lecznicy, gdzie mają już RTG i robią w nagłych przypadkach, bo na coś tam jeszcze czekają - i Zuzia umówiona na piątek na zdjęcia. A ze zdjęciami do kolegi naszego weta, który ją składał - bo jego mi polecił, zresztą to również lekarz rodzinny Viris, więc polecenie z dwóch źródeł. Szacunkowy koszt zdjęć to 40 zł/szt. Ufffff. Quote
monika55 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No to trzymam żeby wszystko było dobrze. Quote
annadudek81 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='eliza_sk'] cioteczki, ja też się nie oparłam tej grafice i wylądowała ona u mnie i Grzesia na fb i nk:oops:, mam nadzieję, że nam głów nie pourywacie:nerwy: Quote
majqa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Hihihi... prawda...? Ja się Wam wcale nie dziwię. No fota cymes, inna sprawa, że sunieczka jest mega fotogeniczna. :-) Aż trudno wybrać, aż trudno orzec, że jakaś jest mniej udana. :-) Quote
eliza_sk Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Jak tam nocka - bez prochów ? Quote
majqa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 eliza_sk napisał(a):Jak tam nocka - bez prochów ? Też jestem ciekawa ale spodziewam się, że tak skoro malizna ma się coraz lepiej. :-) Quote
annadudek81 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 majqa napisał(a):Hihihi... prawda...? Ja się Wam wcale nie dziwię. No fota cymes, inna sprawa, że sunieczka jest mega fotogeniczna. :-) Aż trudno wybrać, aż trudno orzec, że jakaś jest mniej udana. :-) Bo z Zuzi to prawdziwa modelka, wdzięczy się przed obiektywem i niby to uwagi nie zwraca:cool3::cool3: , a to są fotki robione tylko telefonem:lol:, co to będzie jak Viris sesję profesjonalną zrobi? to Zuzia świat modelingu podbije, moja piękna:laola: Oczywiście, że noc bez prochów:evil_lol:, gdyby nie opatrunki i ranki powypadkowe to nikt by nie uwierzył, że tyle przeszła i że nadal "chora", jest pełna radości życia i energia ją rozpiera:calus: Quote
eliza_sk Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 (edited) Aniu jak kwestie transportowe, udało się coś może ? Dziś Zuzia dostała piękną walentynkę na leczenie. Dziękujemy Pani Justynie :loveu::loveu::loveu: Edited February 14, 2012 by eliza_sk Quote
annadudek81 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) eliza_sk napisał(a):Aniu jak kwestie transportowe, udało się coś może ? szukamy nadal, kierowca już jest, teraz auto kombinujemy;) dziś dopiero wtorek, może się uda;) 14.02 500 zł - Justyna L. Zuzia w ramach podziękowania przesyła mokrego całuska:dog::kiss_2: Edited February 14, 2012 by annadudek81 Quote
majqa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Rzeczywiście, niesamowity zastrzyk pomocowy. Już wrzucam na fejsa. Pięknie dziękujemy Pani Justynie. :loveu: Quote
eliza_sk Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Myślę, ze to może być zasługa artykułu Magdy Hejdy, bo darczyńca z Krk. Super, teraz tylko zdrowia potrzeba dla Zuzi :) Quote
majqa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Niewykluczone. Takie prasowe nagłośnienie ma dużą moc sprawczą. :-) Quote
siostrzyczki Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 annadudek81 napisał(a):14.02 500 zł - Justyna L. Zuzia w ramach podziękowania przesyła mokrego całuska:dog::kiss_2: Widzę, że Zuzia powoli wychodzi na prostą :) Tym bardziej, że cegiełki na allegro sprzedają się jak świeże bułeczki :) A ja zaraz wysyłam pieniądze z bazarku :D Quote
eliza_sk Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Siostrzyczki - dziękujemy bardzo. Nadwyżka z Zuzi pójdzie na resztę naszych biedaków - krakowskie chorowanie 2 szczyli na parwo kosztowało ponad 550 zł, jelitówka Benka w Kielcach ponad 100 zł ... Ale na tę chwilę Zuzia ma swój posag i ją trzeba w pełni zabezpieczyć. Quote
daria_ldz Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pani Justyno wielkie podziękowania !!!. Co za walentynki :) A ja całuję ZUZIE w mokry nosek :iloveyou: i wszystkich pozdawiam :) Quote
Recommended Posts