Sarunia-Niunia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 http://img267.imageshack.us/img267/5319/dsc03275j.jpg O Jezuniu, jaką Tosieńka jest chudzinką.... Quote
Pyrdka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zdrowiej Tosieńko. Chudziutka jest niesamowicie. Quote
Ryjonek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jakie uszyska!!!!! Ona chyba miała nietoperza wśród przodków:) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Cudna, biedna i tak bardzo potrzebuje domku i KOGOŚ, kto da Jej serce i miłość!!!!! Domek bardzo pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!! Choćby tymczasowy, bo następny ślepy biedaczek czeka w kolejce do domku Agi.... Quote
_Aga_ Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Cudna, biedna i tak bardzo potrzebuje domku i KOGOŚ, kto da Jej serce i miłość!!!!! Domek bardzo pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!! Choćby tymczasowy, bo następny ślepy biedaczek czeka w kolejce do domku Agi.... Dokładnie.................. Zobaczcie film: http://www.youtube.com/watch?v=yioehEAdRhU&feature=youtu.be Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 I co tam u Malusiej? Zdrowieje? Jak się czuje? Quote
_Aga_ Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Zdrowieje, zakochuje sie we mnie.. z wzajemnością... oj ciężko będzie............... Quote
Pyrdka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Mała jest sliczna. Jakieś postępy? Jak apetyt dopisuje kruszynce? Quote
_Aga_ Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Zdrowieje, apetyt ma ogromny, wyjadła by i kotom z misek ;) I warczy na te moje koty, i szczeka.. chyba zazdrosna o mnie ;) Quote
_Aga_ Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Coraz bardziej się do siebie przywiązujemy :( Jutro jadę do azylu... Nie wiem, jak ja to zniosę... Śleputek... i inne...... Quote
_Aga_ Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Pomóżcie mi ją ogłaszać.. Jutro kolejne zdjęcia dodam, może będą się bardziej nadawały do ogłoszeń.. Może się uda znaleźć dobry domek...... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Aguniu! Trzeba by sklecić jakiś tekst - Ty Ją najlepiej znasz, więc napisz coś, dorzuć nowe zdjęcia i najpóźniej w poniedziałek zrobię Jej pakiecik ogłoszeń:) Quote
_Aga_ Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Widziałam dziś dwa azylowe ślepe staruszki.. Nie wiem, jak ja będę spała dzisiaj... Byłam tuż tuż od zabrania choć jednego... Ale mam niunię, do tego być może będę mieć Balbinkę koleżanki..... Koleżanka wzięła ją na czas mrozów..... Ale ja nie pozwolę, by wróciła do azylu........... No i przez to nie mogłam wziąść kolejnego psiaka....................... :sadCyber: Quote
_Aga_ Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 No mam zdjęcia mam, tylko czasu brak... Kurcze, może zdążę dziś wstawić... Quote
_Aga_ Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nochal :lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 13, 2012 by _Aga_ Quote
Pyrdka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/223049-Bazarek-r%C4%99cznikowo-ksi%C4%85%C5%BCkowo-bi%C5%BCuteryjny-na-nowotomyskie-biedy?p=18628458#post18628458 Quote
_Aga_ Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
_Aga_ Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us To pies bez wad..... Już pięknie utrzymuje czystość, siusia i kupka tylko na dworze. Wytrzymuje całą noc, wychodzę z nią koło 21, a następnie o 8-9 rano. Nie chce spacerować, robi swoje i ciągnie do domu, nawet smycz gryzie, jeśli ją próbuję jeszcze przetrzymać i chwilę połazić. Po azylowych mrozach uwielbia ciepełko i nie znosi tych wypadów. Nie szczeka, trochę goni moją kotkę, ale tylko dlatego, że ta przed nią ucieka ze strachu. Druga kotka pacnęła ją łapą, syknęła i mała już zna swoje miejsce ;) Na dworze omija wszelkie psiaki, widać, że się boi. Jest przekochana :) Ogonkiem tak macha, że mogłaby za miotłę robić ;) I do tego kruszynka maleńka, wszyscy sąsiedzi się zachwycają ;) Quote
_Aga_ Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Trzymajcie kciuki proszę.............. Quote
arabiansaneta Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Najlepsze to ma uszy, ogromne i muskularne... Quote
Recommended Posts