Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudna, biedna i tak bardzo potrzebuje domku i KOGOŚ, kto da Jej serce i miłość!!!!!
Domek bardzo pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!! Choćby tymczasowy, bo następny ślepy biedaczek czeka w kolejce do domku Agi....

Posted

Pomóżcie mi ją ogłaszać.. Jutro kolejne zdjęcia dodam, może będą się bardziej nadawały do ogłoszeń.. Może się uda znaleźć dobry domek......

Posted

Widziałam dziś dwa azylowe ślepe staruszki..

Nie wiem, jak ja będę spała dzisiaj...

Byłam tuż tuż od zabrania choć jednego...

Ale mam niunię, do tego być może będę mieć Balbinkę koleżanki..... Koleżanka wzięła ją na czas mrozów..... Ale ja nie pozwolę, by wróciła do azylu...........

No i przez to nie mogłam wziąść kolejnego psiaka....................... :sadCyber:

Posted

Uploaded with ImageShack.us

To pies bez wad.....

Już pięknie utrzymuje czystość, siusia i kupka tylko na dworze. Wytrzymuje całą noc, wychodzę z nią koło 21, a następnie o 8-9 rano. Nie chce spacerować, robi swoje i ciągnie do domu, nawet smycz gryzie, jeśli ją próbuję jeszcze przetrzymać i chwilę połazić. Po azylowych mrozach uwielbia ciepełko i nie znosi tych wypadów.

Nie szczeka, trochę goni moją kotkę, ale tylko dlatego, że ta przed nią ucieka ze strachu. Druga kotka pacnęła ją łapą, syknęła i mała już zna swoje miejsce ;)

Na dworze omija wszelkie psiaki, widać, że się boi.

Jest przekochana :) Ogonkiem tak macha, że mogłaby za miotłę robić ;) I do tego kruszynka maleńka, wszyscy sąsiedzi się zachwycają ;)