_Aga_ Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 arabiansaneta napisał(a):Najlepsze to ma uszy, ogromne i muskularne... O tak :D Quote
_Aga_ Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Miło mi jest powiadomić Was, że Tosia właśnie pojechała do nowego domu!!!!! Będzie mieszkać blisko mnie, po drugiej stronie ulicy!!! :loveu: Ma super kolegę, o podobnych gabarytach i bardzo podobnych uszach :lol: Quote
Renata N Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 _Aga_ napisał(a):Miło mi jest powiadomić Was, że Tosia właśnie pojechała do nowego domu!!!!! Będzie mieszkać blisko mnie, po drugiej stronie ulicy!!! :loveu: Ma super kolegę, o podobnych gabarytach i bardzo podobnych uszach :lol: W takim razie jest szansa,że czasem ją zobaczysz :lol: Quote
_Aga_ Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Tak, już rozmawiałam z panem, będą spacerować w naszej okolicy i chwalić się postępami Tosi :) Bo jej pani szkoli się w tresurze psów i ponoć już się za Tośkę wzięła :lol: Z gorszych wiadomości - Tośka jak się okazało była straszliwie zarobaczona, miała też tasiemca... Same zaczęły jej robale z odbytu wyłazić... Nowi państwo oczywiście zareagowali od razu, odrobaczyli ją i swojego psiaka... I to by było na tyle, o tym "zdrowym" psie zabranym z azylu.. Quote
figamaga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 A mi wczoraj Agi syn powiedział, ze bardzo tęskni za Tosią :) Ale pewnie będzie ją widywał od czasu do czasu :) Super, że Tosieńka dom znalazła! Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No prosze! Nie było mnie kilka dni - wyjechałam, wracam, zaglądam do Tosi, a Ona już w swoim domku!!! Hurrrrra!!!! Aga, Ty to masz rękę!!!! Quote
_Aga_ Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 A już miałam Cię ochrzanić, że nas zostawiłaś, że się nie cieszysz z nami :P :lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='_Aga_']A już miałam Cię ochrzanić, że nas zostawiłaś, że się nie cieszysz z nami :P :lol:[/QUOTE] No wisz co? Ja miałabym Was zostawić? To był tylko wyjazd, ale już jestem:) Quote
_Aga_ Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 No to dobrze :) Jak będę mieć coś jamnikowatego, zaraz uderzam do Ciebie :lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Pewnie, wal jak w dym:) A co z tym boksiem i spanielkiem od nas ze schronu? I jak tam ślepaczek? A, i wyobraź sobie, że Rokuś był dzisiaj... na spacerze:multi::multi::multi:..... Quote
_Aga_ Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Nie mam pojęcia co z tymi psiakami..... Ślepaczkowi szukamy domku.... Strasznie zagubiony sam w mieszkaniu....... A co do Rokusia - strasznie się cieszę :) :) Muszę się do niego w końcu wybrać.. ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='_Aga_']Nie mam pojęcia co z tymi psiakami..... Ślepaczkowi szukamy domku.... Strasznie zagubiony sam w mieszkaniu....... A co do Rokusia - strasznie się cieszę :) :) Muszę się do niego w końcu wybrać.. ;) Mam rozumieć, że jest wyciągnięty ze schronu? Tak? Koniecznie, wciąż na Ciebie czekam; a koło budy to już z pięć garów stoi... od tygodnia, wciąż w tym samym miejscu... no, ale na spacerze dzisiaj był:) Quote
_Aga_ Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Jeden ze ślepaczków.. Nie wiem, co z drugim.. Temu wyciągniętemu szukamy pilnie domu.. Najlepszy byłby kojec... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 !!!Kiermasz dla Sopelka już otwarty!!! MIX-KIERMASZ dla leciwego jamniczka Sopelka do 12.03.2012r. do 21.00 Quote
Recommended Posts