Patmol Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 starkowałam? to znaczy na tarce starłam? Quote
Moli@ Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Patmol napisał(a):starkowałam? to znaczy na tarce starłam? tak, na dużych oczkach Quote
Guest monia3a Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 O jaka dobra rada! Zapamiętam na przyszłośćQ Zdjęcia Stefci w różu bądź to czerwien idealnie nadają się do ogłoszeń :) Quote
doris66 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 monia3a napisał(a):O jaka dobra rada! Zapamiętam na przyszłośćQ Zdjęcia Stefci w różu bądź to czerwien idealnie nadają się do ogłoszeń :) Też tak uważam. Stefcia wyglada na tej podusi jak księżniczka Stefania. Quote
joi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Post 13 przerobiłam na post rozliczeniowy. Ludziki ale jesteście kochani, jeszcze raz napiszę wspólnymi siłami nie oddamy Stefci na ulicę. Dzięki wielkie Quote
joi Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Stefcia to normalnie robi wszystko żeby tylko na zdjęciach broń boże ładnie nie wypaść :diabloti: Quote
doris66 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Wiadomo jak jest, to po prostu Stefula - "Brzydula". Ale ten za nią to nieziemski przystojniak bedzie. Cukiereczek. Quote
doris66 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 joi napisał(a):A mnie się Stefcia podoba :lol: Wiem. I szczęście moje i Stefci że tak jest. Quote
joi Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 No bo Stefcia ma to "coś" A zobacz Doris jaka chytrusica. Na jednym zdjęciu wygląda jak "przymuł" a na drugim jak bandytka. No i weź ją ogłoś. Juto nadciągną posiłki, może się uda Quote
doris66 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 W razie gdyby jutro sie nie udało, to jest jeszcze to zdjęcie na różowej podusi ( podusia pewnie Halinki ) na której Stefka wyglada jak aniołek. No i bedziemy o niej pisać, że to suczka uniwersalna, dla każdego w zalezności od preferencji hi...hiii. Aniołek i diablica, królewna i potwór. No która jeszcze taka jest. Żadna , tylko nasza stefcia. Quote
Moli@ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='buniaaga']A tu jest taka słodziutka bo nie przerwałam jej zabawy...:diabloti: Quote
jumanjiana Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 wezmę smaczki i poczarujemy z aparatem;) zrobimy jej fotki bez Wiaruska, bo przy takim słodziaku chyba każdy psiak wyglądałby dość blado:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) Zróbcie kilka zdjęć przy nodze, na rękach :) Szkoda, że nie mam jak jutro podjechać z Wami ;) Edited February 11, 2012 by monia3a Quote
Guest monia3a Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 jumanjiana napisał(a):nie bardzo rozumiem po co Mam kilka rzeczy dla dziewczyn, a raczej dla psiaków, mogłabym zrobić dobre fotki do ogłoszeń ... ale ok zrozumiałam...chyba Quote
jumanjiana Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 przecież napisałam już wcześniej, że zrobimy zdjęcia. trochę dziwnie mi się czyta jak teraz co krok wyrażasz chęć pomocy psiakom na tymczasach - bo mam ogromne porównanie do tego jak tymczasowaliśmy zabraną od Ciebie Coffee:crazyeye::crazyeye::crazyeye: poza tym w Królowym Moście przebywa obecnie Wiarusek, szczeniak w trakcie szczepień, a Ty o ile dobrze pamiętam miałaś całkiem niedawno parwo u siebie. Cały dom powinnaś mieć chyba teraz poodkażany, kolejne szczeniaki nie wcześniej niż za rok... więc tym bardziej nie wiem jak możesz coś przekazywać psiakom Moli - przecież Wiarusek ma dostęp do tych samych rzeczy co inne psy, dla mnie to skrajna nieodpowiedzialność. Quote
Guest monia3a Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nie wcześniej niż pół roku, a poza tym rzeczy, które są przygotowane dla Kerusia są w garażu. Bobik nie miał parwo jest wszystko opisane na FB. Poza tym nie rozumiem skąd u Ciebie tyle nienawiści w stosunku do mojej osoby ?? Quote
Moli@ Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Dziś byłyśmy na dłuższym spacerku. Stefcia dzielnie maszerowała do sklepu, przeszłyśmy jeden km. Problemy były z wyjściem z podwórka, paniczny strach – wymiotowała. Po paru metrach już ok. Idzie bardzo ładnie przy nodze, na lekko popuszczonej smyczy, nie ciągnie, czasami chce zmienić stronę – łatwo skorygować. Gdy nadjeżdża samochód z naprzeciwka ucieka na pobocze – staje, potem sama wraca i idzie dalej. Z napotkanymi psami wita się, ale nie ciągnie w ich kierunku – teraz, co dalej zobaczymy. Pod sklepem zostawiłam – dzika panika, jak wyszłam nie chciała smakołyków, uspokoiła się, kiedy ruszyłyśmy z powrotem. Biegła bardzo ładnie, równo do samego domu. Już w mieszkaniu radośnie skakała i chętnie brała ciasteczka. Oczywiście mówiłam do niej cały czas… Quote
Moli@ Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Pipi napisał(a):Poryczałam sie znowu. Kochana Halinka i kochana Stefcia. [FONT="]Bo Stefcia to inteligentna, cwana dziewczynka, Sama widziałaś, potrafiła zadbać o siebie, głodem nie przymierała, wie co to samochód - ostrożna[/FONT] Quote
doris66 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Halinko jak zwykle brak mi słów i ściska w gardle jak czytam twoje opowieści o Stefci. Wygląda na to, że mała bardzo boi sie dom stracić i przeraza ja wyjście poza teren podwórka. Tak samo było z Lizą pamietasz? ona samochody zna bardzo dobrze i potrafi zachowywać sie na ulicy. Przebiegała przez krajową 19 sto razy dziennie jak jeszcze mieszkała pod sklepem. No i na parkingu pod sklepem tez zawsze pełno było samochodów. Masz racje sama sobie radziła w zyciu, ale teraz jak poznała że ma pana i dom to boi sie że to straci. Stad jej panika. Quote
Patmol Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ale mądra jest Stefcia - mam na myśli przede wszystkim samochody no, ale nie tylko ... i taka cudnie błyszcząca (napastowana? :diabloti:) Quote
Moli@ Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A jakie ma uzębienie, całe szczęście, że jakiś” łysy młodzieniec” przeoczył. Sunia wygląda niepozornie, ale można się na tym przejechać. Jest bardzo silna, zwinna, ma krótkie mocne łapki – zapiera się, że hej, nie tak łatwo zbić ją z nóg, no i zęby – długie, dobrze osadzone, równiusieńkie ostre jak szpilki aż do siekaczy. O kłach nie wspomnę. Dobrze, że jest spokojna, opanowana i nie ma zacięcia do walki. Rozerwie beż problemu każdy mięsień. Może uda się zrobić zdjęcie, dech zapiera Quote
Moli@ Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Patmol napisał(a):ale mądra jest Stefcia - mam na myśli przede wszystkim samochody no, ale nie tylko ... i taka cudnie błyszcząca (napastowana? :diabloti:) Codziennie szczotkowana, szczotką z miękkim włosiem ;) Quote
Recommended Posts