Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mc_mother napisał(a):
Akrim, coś zjadłaś kawałek zdania;)

"Tylko proszę, dobrze przemyśl swoją decyzję- już raz zostałam porzucona i moje psie serce drugi raz by tego nie...." :D
Miało być "by tego nie zniosło" ;)

aaa bo miałam problemy z wklejaniem ogłoszeń - kursor ustawiał mi sie nie w tym miejscu co chciałam:angryy:, w koncu zrobiłam drugi post na ogłoszenia i nie zauwazylam że coś zjadłam:lol:
poprawione

• 2 weeks later...
  • Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój mąż jak zobaczył tę encyklopedię PRL to od razu zabrał się za czytanie i nie chciał oddać;) Koniecznie chciał też wszystkie filmy, ale wytłumaczyłam mu, że nie będzie czym handlować, jak mi wszystko wykupi :D
Dobrze, ze dziewczyny z Fundacji pomogły mi w wycenie, bo nie chciałam żeby to nieelegancko wyszło i też żeby mnie TZ do ruiny swoimi zakupami nie doprowadził;)

Posted

mc_mother napisał(a):
Mój mąż jak zobaczył tę encyklopedię PRL to od razu zabrał się za czytanie i nie chciał oddać;) Koniecznie chciał też wszystkie filmy, ale wytłumaczyłam mu, że nie będzie czym handlować, jak mi wszystko wykupi :D
Dobrze, ze dziewczyny z Fundacji pomogły mi w wycenie, bo nie chciałam żeby to nieelegancko wyszło i też żeby mnie TZ do ruiny swoimi zakupami nie doprowadził;)

:D fajnego masz TZta

Posted

no, ale Jula nie jest chora przecież - jest w grupie ryzyka , że może się coś rozwinąć, dlatego musi mieć kontrolne badania przynajmniej 2 razy w roku ... ona jest starszym psem, wiec różnie może być
teraz jest psem pełnym życia - szkoda aby siedziała u mnie , to super sunia

Posted

my to wszystko mówimy - ale rak to rak i niewielu jest ludzi,którzy się na to decydują :shake: - taki DOM STAŁY jaki dała naszej Belli (też z rakiem) gudzik to warty gór złota:loveu: jak tu sklonować takie "gudziki"???:shake:

Posted

Ale Julka- figlarka :D Niezłe uchole;)

Zakończył się bazarek z fantów podarowanych przede wszystkim przez Gosiapk :loveu:
Jeśli wszystko wpłynie (mam nadzieję, że tak;) to z bazarku będziemy mieć 235,00zł :multi:

• 2 weeks later...