Roszpunka Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Incia']Nie zaprosiłam, bo tylko na 2 kieliszki miałam. Dobra jestem przyjacióła, nie chciałam Ci przykrości robić:diabloti:[/QUOTE] Też wytłukę kieliszki i będę dobrą przyjaciółką :) Quote
Incia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Roszpunka']Też wytłukę kieliszki i będę dobrą przyjaciółką :)[/QUOTE] Oj, przyjdź no do mnie, przyjdź... Dzikim prosięciem poszczuję... Quote
Roszpunka Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Incia']Oj, przyjdź no do mnie, przyjdź... Dzikim prosięciem poszczuję...[/QUOTE] Poczekaj.... Quote
savahna Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Incia'] Dziś to mi się już tylko micha cieszy [B]idiotycznie..[/B].[/QUOTE] [B]Incia:cool3: to już trzeci raz.[/B] Wpadłam jeszcze dopisać,że: Pani bardzo się zmartwiła stłuczką tz wegielkówny.:roll: Ja jej dziękowałam,że podarowała dom Aiszy a ONA przepraszała za kłopot:loveu: I jeszcze dodam,że jak spotkaliśmy się na parkingu z Wielkim M. to powiedział,że stłuczka na szczęście niezbyt groźna, ale biedna psina najbardziej w tym wszystkim ucierpiała( w sensie,że tak wydłużyła się podróż) -punkty za wrazliwość...:lol:. Zaproponował,żebym się przespacerowała z Aiszą przed dalszą drogą, coby si se zrobiła. No to się karnie dostosowałam do zalecenia. Wracałyśmy do chłopaków biegiem, bo jakaś podejrzana panienka w ich stronę podążała.:diabloti: Chyba się trochę rozczarowała jak usłyszała tupot białych mew:evil_lol: Quote
Incia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='savahna'][B]Incia:cool3: to już trzeci raz.[/B] Wpadłam jeszcze dopisać,że: Pani bardzo się zmartwiła stłuczką tz wegielkówny.:roll: Ja jej dziękowałam,że podarowała dom Aiszy a ONA przepraszała za kłopot:loveu: I jeszcze dodam,że jak spotkaliśmy się na parkingu z Wielkim M. to powiedział,że stłuczka na szczęście niezbyt groźna, ale biedna psina najbardziej w tym wszystkim ucierpiała( w sensie,że tak wydłużyła się podróż) -punkty za wrazliwość...:lol:. Zaproponował,żebym się przespacerowała z Aiszą przed dalszą drogą, coby si se zrobiła. No to się karnie dostosowałam do zalecenia. Wracałyśmy do chłopaków biegiem, bo jakaś podejrzana panienka w ich stronę podążała.:diabloti: Chyba się trochę rozczarowała jak usłyszała tupot białych mew:evil_lol:[/QUOTE] No co??? Czego mi tu ostrzeżenia daje??? Savahniu, PW odczytałam, bardzo, ale to bardzo Ci dziekuję:loveu: Kochana kobitka z Ciebie:lol: Odpiszę jutro, jak mi się oczy nie będą tak bardzo zamykały.. Quote
wegielkowa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='savahna'][B]Incia:cool3: to już trzeci raz.[/B] Wpadłam jeszcze dopisać,że: Pani bardzo się zmartwiła stłuczką tz wegielkówny.:roll: Ja jej dziękowałam,że podarowała dom Aiszy a ONA przepraszała za kłopot:loveu: I jeszcze dodam,że jak spotkaliśmy się na parkingu z Wielkim M. to powiedział,że stłuczka na szczęście niezbyt groźna, ale biedna psina najbardziej w tym wszystkim ucierpiała( w sensie,że tak wydłużyła się podróż) -punkty za wrazliwość...:lol:. Zaproponował,żebym się przespacerowała z Aiszą przed dalszą drogą, coby si se zrobiła. No to się karnie dostosowałam do zalecenia. [B]Wracałyśmy do chłopaków biegiem, bo jakaś podejrzana panienka w ich stronę podążała.:diabloti: Chyba się trochę rozczarowała jak usłyszała tupot białych mew:evil_lol:[/QUOTE] Savahno, nawet w pilnowaniu TZów jesteś niezawodna:) [/B] Quote
erka Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Bardzo się cieszę z domku Aiszy, powodzenia sunieczko:). Za hotelik Aiszy w dn.4.05-14.05 wpłacam teraz 132 zł. Debet do tej pory wynosił 143 zł, czyli razem dług Aiszy , to [B]- 275 zł. [/B]Jeżeli ktos może pomóc bazarkiem, to bedziemy wdzięczne:). Quote
majowa Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 bazarek się szykuje, czekam tylko na przekazanie fantów :) Quote
savahna Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='erka']Bardzo się cieszę z domku Aiszy[/QUOTE] Ja też. Wieści??:razz: Aisza jest przesłodka.Jak ona patrzyyyyyy:loveu: Zapomniałam dodać,że Pani dała setkę jako zwrot kosztów dowozu psiaka.:p Quote
Roszpunka Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='savahna'] Aisza jest przesłodka.Jak ona patrzyyyyyy:loveu: [/QUOTE] Ma siłę rażenia sunieczka ;) Ale, żeby nie było - ostrzegałam. Quote
erka Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='erka']Bardzo się cieszę z domku Aiszy, powodzenia sunieczko:). Za hotelik Aiszy w dn.4.05-14.05 wpłacam teraz 132 zł. Debet do tej pory wynosił 143 zł, czyli razem dług Aiszy , to [B]- 275 zł. [/B]Jeżeli ktos może pomóc bazarkiem, to bedziemy wdzięczne:).[/QUOTE] Roszpunko, proszę uzupełnij to rozliczenie w pierwszych postach:). Quote
Roszpunka Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='erka']Roszpunko, proszę uzupełnij to rozliczenie w pierwszych postach:).[/QUOTE] Zrobione :) Quote
Agula99 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ooo już tytuł wątku zmieniony!!! Powodzenia Aiszko, buziaczek w nosek śliczna :) :loveu: Quote
savahna Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Roszpunka']Ma siłę rażenia sunieczka ;) Ale, żeby nie było - ostrzegałam.[/QUOTE] Jak by to było dłużej to nie ręczę za siebie.:roll: Myślałam jednak,że ona jest większa taka wielkości wyżła.Kurcze jak te zdjęcia przekłamuja to szok. :crazyeye: Już nie raz tak miałam,że byłam zdziwiona wielkością psa. Quote
sylwija Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 bardzo sie cieszę z domku :) powodzenia dla Aiszy :) Quote
Roszpunka Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='savahna']Jak by to było dłużej to nie ręczę za siebie.:roll: Myślałam jednak,że ona jest większa taka wielkości wyżła.Kurcze jak te zdjęcia przekłamuja to szok. :crazyeye: Już nie raz tak miałam,że byłam zdziwiona wielkością psa.[/QUOTE] Szkoda, że nie trafiła do Twojego punktu przetrzymań ;) Miałaby fajny domek i blisko :diabloti: [quote name='sylwija']bardzo sie cieszę z domku :) powodzenia dla Aiszy :)[/QUOTE] :loveu: Quote
sceptiques Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Trzy razy sprawdziłam tytuł zanim dotarło do mnie, że nasza Hrabina ma nowy dom! Cudowna wiadomość! :) Quote
Kaisaran2 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Aiszka trafiła do domku, i to jakiego ;) Tak się składa, że znajduje się tuż obok mnie, i jest to dom mojej dobrej koleżanki ;) Uwierzcie, że obie są w sobie zakochane :loveu: Aisza nie odstępuje pani na krok ! Wczoraj dostała ode mnie kilka zabawek, którymi mój psiak się już nie bawi, oszalała na punkcie gumowej kości ;) Quote
Incia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Kaisaran2']Aiszka trafiła do domku, i to jakiego ;) Tak się składa, że znajduje się tuż obok mnie, i jest to dom mojej dobrej koleżanki ;) Uwierzcie, że obie są w sobie zakochane :loveu: Aisza nie odstępuje pani na krok ! Wczoraj dostała ode mnie kilka zabawek, którymi mój psiak się już nie bawi, oszalała na punkcie gumowej kości ;)[/QUOTE] Wycałuj Aiszunię od nas wszystkich!!! To Anioł w psim ciele:loveu: Jak to dobrze, że trafiły na siebie... Quote
savahna Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Wycałuj Aiszę i pozdrów Panią.Tak się składa,że miałam niekłamana przyjemnośc przekazywać jej psiaka. Widziałam,że oddaję nietuzinkowej osobie. Cudnie. Wszyscy się cieszymy...baaardzo.:multi: Aisza jest wyjątkowa to byle komu byśmy jej nie oddali.;) Quote
Roszpunka Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 (edited) [quote name='Kaisaran2']Aiszka trafiła do domku, i to jakiego ;) Tak się składa, że znajduje się tuż obok mnie, i jest to dom mojej dobrej koleżanki ;) Uwierzcie, że obie są w sobie zakochane :loveu: Aisza nie odstępuje pani na krok ! Wczoraj dostała ode mnie kilka zabawek, którymi mój psiak się już nie bawi, oszalała na punkcie gumowej kości ;)[/QUOTE] Hurraaaa :multi::multi::multi: Będą fotki (mam nadzieję) :) Świat jest malutki, tyci, tyci dosłownie, a dogomaniacy to są chyba wszędzie ;) Witamy na wątku :) Edited May 17, 2012 by Roszpunka Quote
jaanka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Bardzo się cieszę że Aisza ma fajny dom . Może i jej pańcia zechce się zalogować i będą wieści na bieżąco . Ciekawe na którym portalu ogłoszeniowym ją wypatrzyła a może na Dogo ? Quote
Incia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Zak0ończył się bazar dla Królewny, a Ona już w domku:loveu: 360 zł. poleciało na konto erki. Poprosze o potwierdzenie! Quote
Kaisaran2 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Myślę, że Pańcia zaloguje się, jak będzie miała troszkę czasu, a jeśli nie, to i ja czasem przekażę jakieś wieści za pozwoleniem ;) Quote
Roszpunka Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Kaisaran2']Myślę, że Pańcia zaloguje się, jak będzie miała troszkę czasu, a jeśli nie, to i ja czasem przekażę jakieś wieści za pozwoleniem ;)[/QUOTE] Wieści z domków to chyba najbardziej wyczekiwane informacje na dogo ;) Tak więc czekamy na relacje z wielką niecierpliwością :) Quote
Recommended Posts