Jump to content
Dogomania

Nie jestem stara, nie jestem brzydka - jestem kochana i mam DOM :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Incia']Nie zaprosiłam, bo tylko na 2 kieliszki miałam. Dobra jestem przyjacióła, nie chciałam Ci przykrości robić:diabloti:[/QUOTE]

Też wytłukę kieliszki i będę dobrą przyjaciółką :)

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Też wytłukę kieliszki i będę dobrą przyjaciółką :)[/QUOTE]

Oj, przyjdź no do mnie, przyjdź... Dzikim prosięciem poszczuję...

Posted

[quote name='Incia'] Dziś to mi się już tylko micha cieszy [B]idiotycznie..[/B].[/QUOTE]
[B]Incia:cool3: to już trzeci raz.[/B]

Wpadłam jeszcze dopisać,że:
Pani bardzo się zmartwiła stłuczką tz wegielkówny.:roll:
Ja jej dziękowałam,że podarowała dom Aiszy a ONA przepraszała za kłopot:loveu:
I jeszcze dodam,że jak spotkaliśmy się na parkingu z Wielkim M. to powiedział,że stłuczka na szczęście niezbyt groźna, ale biedna psina najbardziej w tym wszystkim ucierpiała( w sensie,że tak wydłużyła się podróż) -punkty za wrazliwość...:lol:. Zaproponował,żebym się przespacerowała z Aiszą przed dalszą drogą, coby si se zrobiła. No to się karnie dostosowałam do zalecenia.
Wracałyśmy do chłopaków biegiem, bo jakaś podejrzana panienka w ich stronę podążała.:diabloti: Chyba się trochę rozczarowała jak usłyszała tupot białych mew:evil_lol:

Posted

[quote name='savahna'][B]Incia:cool3: to już trzeci raz.[/B]

I jeszcze dodam,że jak spotkaliśmy się na parkingu z Wielkim M. to powiedział,że stłuczka na szczęście niezbyt groźna, ale biedna psina najbardziej w tym wszystkim ucierpiała( w sensie,że tak wydłużyła się podróż) -punkty za wrazliwość...:lol:. Zaproponował,żebym się przespacerowała z Aiszą przed dalszą drogą, coby si se zrobiła. No to się karnie dostosowałam do zalecenia.
Wracałyśmy do chłopaków biegiem, bo jakaś podejrzana panienka w ich stronę podążała.:diabloti: Chyba się trochę rozczarowała jak usłyszała tupot białych mew:evil_lol:[/QUOTE]

No co??? Czego mi tu ostrzeżenia daje???

Savahniu, PW odczytałam, bardzo, ale to bardzo Ci dziekuję:loveu: Kochana kobitka z Ciebie:lol: Odpiszę jutro, jak mi się oczy nie będą tak bardzo zamykały..

Posted

[quote name='savahna'][B]Incia:cool3: to już trzeci raz.[/B]

[B]Wracałyśmy do chłopaków biegiem, bo jakaś podejrzana panienka w ich stronę podążała.:diabloti: Chyba się trochę rozczarowała jak usłyszała tupot białych mew:evil_lol:[/QUOTE] Savahno, nawet w pilnowaniu TZów jesteś niezawodna:)
[/B]

Posted

Bardzo się cieszę z domku Aiszy, powodzenia sunieczko:).

Za hotelik Aiszy w dn.4.05-14.05 wpłacam teraz 132 zł. Debet do tej pory wynosił 143 zł, czyli razem dług Aiszy , to [B]- 275 zł.

[/B]Jeżeli ktos może pomóc bazarkiem, to bedziemy wdzięczne:).

Posted

[quote name='erka']Bardzo się cieszę z domku Aiszy[/QUOTE]
Ja też. Wieści??:razz:
Aisza jest przesłodka.Jak ona patrzyyyyyy:loveu:
Zapomniałam dodać,że Pani dała setkę jako zwrot kosztów dowozu psiaka.:p

Posted

[quote name='erka']Bardzo się cieszę z domku Aiszy, powodzenia sunieczko:).

Za hotelik Aiszy w dn.4.05-14.05 wpłacam teraz 132 zł. Debet do tej pory wynosił 143 zł, czyli razem dług Aiszy , to [B]- 275 zł.

[/B]Jeżeli ktos może pomóc bazarkiem, to bedziemy wdzięczne:).[/QUOTE]

Roszpunko, proszę uzupełnij to rozliczenie w pierwszych postach:).

Posted

[quote name='Roszpunka']Ma siłę rażenia sunieczka ;) Ale, żeby nie było - ostrzegałam.[/QUOTE]
Jak by to było dłużej to nie ręczę za siebie.:roll:
Myślałam jednak,że ona jest większa taka wielkości wyżła.Kurcze jak te zdjęcia przekłamuja to szok. :crazyeye:
Już nie raz tak miałam,że byłam zdziwiona wielkością psa.

Posted

[quote name='savahna']Jak by to było dłużej to nie ręczę za siebie.:roll:
Myślałam jednak,że ona jest większa taka wielkości wyżła.Kurcze jak te zdjęcia przekłamuja to szok. :crazyeye:
Już nie raz tak miałam,że byłam zdziwiona wielkością psa.[/QUOTE]

Szkoda, że nie trafiła do Twojego punktu przetrzymań ;) Miałaby fajny domek i blisko :diabloti:

[quote name='sylwija']bardzo sie cieszę z domku :) powodzenia dla Aiszy :)[/QUOTE]

:loveu:

Posted

Aiszka trafiła do domku, i to jakiego ;) Tak się składa, że znajduje się tuż obok mnie, i jest to dom mojej dobrej koleżanki ;) Uwierzcie, że obie są w sobie zakochane :loveu: Aisza nie odstępuje pani na krok ! Wczoraj dostała ode mnie kilka zabawek, którymi mój psiak się już nie bawi, oszalała na punkcie gumowej kości ;)

Posted

[quote name='Kaisaran2']Aiszka trafiła do domku, i to jakiego ;) Tak się składa, że znajduje się tuż obok mnie, i jest to dom mojej dobrej koleżanki ;) Uwierzcie, że obie są w sobie zakochane :loveu: Aisza nie odstępuje pani na krok ! Wczoraj dostała ode mnie kilka zabawek, którymi mój psiak się już nie bawi, oszalała na punkcie gumowej kości ;)[/QUOTE]
Wycałuj Aiszunię od nas wszystkich!!! To Anioł w psim ciele:loveu: Jak to dobrze, że trafiły na siebie...

Posted

Wycałuj Aiszę i pozdrów Panią.Tak się składa,że miałam niekłamana przyjemnośc przekazywać jej psiaka. Widziałam,że oddaję nietuzinkowej osobie. Cudnie. Wszyscy się cieszymy...baaardzo.:multi:
Aisza jest wyjątkowa to byle komu byśmy jej nie oddali.;)

Posted (edited)

[quote name='Kaisaran2']Aiszka trafiła do domku, i to jakiego ;) Tak się składa, że znajduje się tuż obok mnie, i jest to dom mojej dobrej koleżanki ;) Uwierzcie, że obie są w sobie zakochane :loveu: Aisza nie odstępuje pani na krok ! Wczoraj dostała ode mnie kilka zabawek, którymi mój psiak się już nie bawi, oszalała na punkcie gumowej kości ;)[/QUOTE]

Hurraaaa :multi::multi::multi: Będą fotki (mam nadzieję) :)
Świat jest malutki, tyci, tyci dosłownie, a dogomaniacy to są chyba wszędzie ;)

Witamy na wątku :)

Edited by Roszpunka
Posted

Bardzo się cieszę że Aisza ma fajny dom . Może i jej pańcia zechce się zalogować i będą wieści na bieżąco .
Ciekawe na którym portalu ogłoszeniowym ją wypatrzyła a może na Dogo ?

Posted

[quote name='Kaisaran2']Myślę, że Pańcia zaloguje się, jak będzie miała troszkę czasu, a jeśli nie, to i ja czasem przekażę jakieś wieści za pozwoleniem ;)[/QUOTE]

Wieści z domków to chyba najbardziej wyczekiwane informacje na dogo ;) Tak więc czekamy na relacje z wielką niecierpliwością :)