Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Co u niego? Dora, przypomnij mi gdzie on jest w DT? W Zamościu? U p. Krystyny? Czy w "Twoim" DT?[/QUOTE]
On jest w DT u osoby,ktora postanowila mu pomoc i dac mu DT,do czasu znalezienia DS.
Czasami biega po ulicy,oni go wypuszczaja,bo Flaper sie tego domaga,zostajac w domu szczeka,a to przeszkadza sasiadom,jak go wypuszczaja,to czesto psiakowi sie dostanie,a to kopniak,a to przeganianie,no i Flaper czasami jest glodny.
Na pocztku dawalam im sucha karme,jesli ja dostalam od kogos to podzielilam sie z innymi potrzebujacymi,ale od dawna nie mam nic,ale ludzie/nie tylko DT Flapera/ prosza o pomoc.
Flaper caly czas szuka swojego domu,to taki przyjazny i madry psiak

Posted

A nie mogą z nim po prostu chodzić na spacery? Przecież takie wypuszczanie samopas jest strasznie niebezpieczne :(
Ten DT jest w Szczebrzeszynie? Może udałoby się poprosić ich o nowe fotki? Najlepiej takie, jak pies szaleje na śniegu, bo ludzie chcą mieć wesołego psa, a nie smutnego... i takiego szukają po ogłoszeniach.

Posted

[quote name='Ty$ka']A nie mogą z nim po prostu chodzić na spacery? Przecież takie wypuszczanie samopas jest strasznie niebezpieczne :(
Ten DT jest w Szczebrzeszynie? Może udałoby się poprosić ich o nowe fotki? Najlepiej takie, jak pies szaleje na śniegu, bo ludzie chcą mieć wesołego psa, a nie smutnego... i takiego szukają po ogłoszeniach.[/QUOTE]
Flaper jest psiakiem bardzo wesolym:) jest w DT w Szczebrzeszynie.
Poprosze ich o nowe zdjecia.Oni go pewnie wyprowadzaja,ale ida do pracy,wiem,ze ich nie ma dlugo w domu,i wtedy pewnie go wypuszczaja,maja w domu rowniez staruszka,ktoremu Flaper dokucza,w tym sensie,ze chce sie z nim bawic.
Oni nie chcieli drugiego psa,wzieli Flapera,bo mysleli,ze szybko znajdzie dom,w poblizu byl DT Majki i ona bardzo szybko znalazla dom,wiec mysleli,ze z Flaperem bedzie podobnie.

• 4 weeks later...
Posted

Wow, nwe fotki :) Suuuper :)

Ta pierwsza porusza serce. I oby jak najszybciej poruszyła serce Kogoś, kto będzie chciał Flaperka mieć na stałe :)

• 7 months later...
Posted

No niestety tak,musze zrobic mu oogloszenie w PP
gdyby byl ktos chetny porobic mu nowe ogloszenia bylabnym wdzieczna
Flaperka wyprowadzaja na spacer na 5 minut,on jest w wielkim stresie i dt wie o tym
czasami wiec wypuszczaja go samego,choc wiedza jakie to dla niego niebezpieczne
i zalozyli mu obroze jakas dziwna i mowia,ze to pies gminny

• 3 months later...
Posted

Moze ktos jeszcze zajrzy na ten watek i pomoze szukac domu Flaperowi.
Flaper jest w ogromnym stresie,drza mu konczyny,caly dygocze,mysle,ze jest to spowodowane brakiem spaceru i wybieganiem sie.
Bylam swiadkiem,ze byl wyprowadzany na minute.
Jestem im wdzieczna bezgraniocznie,ze wzieli go na bezplatny tymczas,ale to juz za dlugo trwa
moze byc dla niego nawet mieszkanie w bloku,byle byly dlugie spacery
pomocy!!!!!!!!!! w szukanieu mu domu:(

Posted

Jestem, Flaper.
Smutny ten Twój wątek. :-(
Dora, niby BDT jest. Czyli los na loterii.
Ale Flaper tyle czasu czeka na swój Dom.
Szczerze mówiąc, to DT powinien trochę więcej serca psu okazać. Właśnie dlatego, że tyle już są razem.
Straszne to. Bez spacerów psa zostawić. Nie rozumiem.
I czuję się bezradna.
Zostanę z Flaperkiem.

Posted

Na pewno by nie bylo,a tak to juz czarowac bede po drugiej stronie......
Flaperek potrzebuje ogloszen inaczej domu nie znajdzie
ja na bazarku Aguchy wykupilam 2 pakiety ogloszen,ale zwierzakow do ogloszen mam 10
ktorego wybrac?
kotke,ktora szybko musi znalezc dom?
Brysia,ktory siedzi u alkoholiczki,a jak jej sie cos stanie,co bedzie?
Tez przydalby mu sie szybko dom
psiaki na tymczasie?
czarny Daktyl? dwie sunie?
czarny kocurek na dzialkach?
i inne
komu???????

Posted

Dora, wykupię 5 pakietów po 6 zł na tym [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250878-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-na-hotelik-Majki-i-Kory-do-07-03-2014-do-21-00/page4[/url] bazarku albo przeleje Ci 30zł na karme dla Fliperka-napisz co pilniejsze..

Posted

Dora, proszę, wyślij mi numer Twojego konta, bo mam konto Soni, ale to przecież namiary do Murki są. :smile:
Zrobię Flaperkowi prezent na jego potrzeby. Ty już będziesz wiedziała na co...

Posted

[quote name='mimiś']Dora, wykupię 5 pakietów po 6 zł na tym [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250878-30-i-50-ogłoszeń-na-hotelik-Majki-i-Kory-do-07-03-2014-do-21-00/page4[/URL] bazarku albo przeleje Ci 30zł na karme dla Fliperka-napisz co pilniejsze..[/QUOTE]
Dziekuje bardzo:)
Prosze wykup tylko jeden pakiet,ja nie mam czasu wstawoac zdjec,tekstow,wykupilam u Aguchy 2 pakiety i nie mam czasu tego wstawic.Nie wiem kiedy zrobie Flaperkowi,ale wiecej nie wykupuj,moze na nastepnym bazarku ogloszeniowym,teraz nie dam rady.....
jeszcze raz dziekuje Ci bardzo:)