sylwia637 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 :loveu:Jaka super wiadomość. Uwielbiam takie info, ze kolejna bida ma cieplutko i miłośc człowieka:) Karolkamadry - ten Wafel to duzy psiak? bo pyszczek ma cudny:) Quote
karolkamadry Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Isiak']Magnus jest zjawiskowy :loveu: Jest bardzo fajnym psiakiem oto jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/222595-Pilnie-poszukiwany-DT!!!Magnus-%C5%9Bredni-szczeniak-porzucony-i-zdany-na-%C5%82ask%C4%99-losu Quote
karolkamadry Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='sylwia637']:loveu:Jaka super wiadomość. Uwielbiam takie info, ze kolejna bida ma cieplutko i miłośc człowieka:) Karolkamadry - ten Wafel to duzy psiak? bo pyszczek ma cudny:)[/QUOTE] Wafel jest dużym psiakiem, a w zasadzie potęznym...jest cudny i taki smutny...siedzi sam w kojcu od 1,5 roku, widziałam go ostatnio, aż mi się płakać zachciało. Jak coś to mogę jeszcze podejść i zrobić mu zdjęcia, takie bez krat. Quote
karolynahh Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Karola, a wiadomo coś o Waflu ? w sensie czy jest wyprowadzany ? czy widać po nim czy miał kontakt z ludźmi, czy był domownikiem, jakiekolwiek wskazówki, np. umiejętność chodzenia na smyczy, zachowywanie się w mieszkaniu ? MASZ RACJĘ. w sobotę jadę do schroniska kołobrzeskiego i pogadam z zarządcą, ciekawe co oni na to ? Quote
karolkamadry Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Ja się wszystkiego dowiem i pojade do niego wezmę go na spacer. POdaj mi nr na prv to sie zdzwonimy Quote
karolynahh Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 wstrzymaj się jeszcze, nie chcę, żebyś biegała tylko dla mnie. powód ? dorwałam dzisiaj ulotkę kołobrzeskiego schroniska, nie zgadniesz kogo znalazłam. O to miss piękności Kołobrzegu - około 2 letnia Mola. Quote
some Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 karola czy Wafel siedzie moze w boksie 48? tak na wprost od wejscia na samym koncu? jesli tak to jest slodki.... wyjadal mi smaczki i lasil sie bardzo.... tez myslalam zeby go wyprowadzic ale on nie jest taki malutki... moglby mnie porwac za soba ;):razz: Quote
karolkamadry Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='some']karola czy Wafel siedzie moze w boksie 48? tak na wprost od wejscia na samym koncu? jesli tak to jest slodki.... wyjadal mi smaczki i lasil sie bardzo.... tez myslalam zeby go wyprowadzic ale on nie jest taki malutki... moglby mnie porwac za soba ;):razz:[/QUOTE] Numeru boksu to nie wiem ale to jest boks na wprost od wejścia na samym końcu, to jest pewnie on. Ja muszę podejść do schroniska i zrobić mu parę fotek tak żeby można mu zrobić wątek i ogłoszenia....bardzo mi zależy żeby znalazł dom...za długo tam siedzi Quote
karolynahh Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 zrób zrób ! jak nie ja, to zawsze znajdzie się inny wielbiciel dużych psów. może tatę bym namówiła ? Quote
karolkamadry Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 oki to zostaje mi jutro albo pojutrze, bo potem jade na szkolenie z pielęgnacji kopyt Quote
kijanka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witam Jestem nową szczęśliwą właścicielka FUKS-a. :) Jest szczęśliwy. Wczoraj jak poczuł luz to biegał po całej okolicy. troche sie o niego martwiłam , ale był zawsze koło domu i jak zagwizdałam to wracał.Czasem zajęło mu to troche czasu.. Dziś juz poczuł sie chyba jak w domu bo wychodzi i zaraz wraca.. nie wiem czy to kwestia pogody czy już większej węzi ... Wrzucam kilka zdjęć Fuksa ze spacerów. Pozdrawiam :)" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
karolkamadry Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 oj jak fajnie, że jesteś:) zdjęcia najlepiej wrzucać przez wklejanie linków, można za pomocą imageshack.us Jakbyś miała kłopot to pisz, albo wyślij mi na pocztę to je raz dwa wrzucę Pamiętaj, że do jednego posta można wrzucić maksymalnie 5 fotek Quote
karolkamadry Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kijanka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jest nadal bardzo nieufny jeśli chodzi o domowników. Ja moge robić z nim wszystko. Przychodzi na zawołanie, ale na razie akceptuje w pełni tylko mnie. reszta rodziny moze go połaskać , ale jeśli chodzi o podchodzenie do kogoś, robi to bardzo nieufnie i raczej sam nie podchodzi. Musiał być bardzo skrzywdzony przez człowieka, choc osobe którą wybierze na swojego Pana/Panią akceptuje w pełni. :) Quote
karolynahh Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Mój luby jest zazdrosny o Twojego Fuksa :) Informuj na bieżącą kijanko co i jak :) ! Quote
BajUla Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Super, jak ja to lubię:lol: O i widzę, że chłopak ma maskotkę:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Kijanka, a nie boisz się, że Ci nawieje? Tak luzem? Czy na lince jest? Quote
BajUla Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='karolynahh']Mój luby jest zazdrosny o Twojego Fuksa :) Informuj na bieżącą kijanko co i jak :) ![/QUOTE] Karolina, jak zazdrosny, to my mu tu zaraz obiekt do uwielbienia znajdziemy:evil_lol:, i inni będą zazdrośni:evil_lol: Quote
kijanka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Trochę się bałam ze ucieknie, tym bardziej że nie zżyl się z nami jeszcze mocno, ale on kocha przestrzeń, kocha las.. biegac.. niestety ja nie nadążałam za nim .. :) nawet nie wyobrazacie sobie jaki chłopak był szczęśliwy kiedy mógł swobodnie biegać :)... obok nas są takie wykopane stawy.. już zdążył mi przynosić z nich patyki a potem był oczywiście cały mokry. Jeśli zgubiłby sie ma obrożę na której podany jest numer telefonu kontaktowy oraz imie psa. To tak na wszelki wypadek :). Wczoraj miałam większe obawy o to, a dziś widzę że chodzi tylko blisko domu, już nie wariuje tak jak wczoraj. Quote
BajUla Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='kijanka']Trochę się bałam ze ucieknie, tym bardziej że nie zżyl się z nami jeszcze mocno, ale on kocha przestrzeń, kocha las.. biegac.. niestety ja nie nadążałam za nim .. :) nawet nie wyobrazacie sobie jaki chłopak był szczęśliwy kiedy mógł swobodnie biegać :)... obok nas są takie wykopane stawy.. już zdążył mi przynosić z nich patyki a potem był oczywiście cały mokry. Jeśli zgubiłby sie ma obrożę na której podany jest numer telefonu kontaktowy oraz imie psa. To tak na wszelki wypadek :). Wczoraj miałam większe obawy o to, a dziś widzę że chodzi tylko blisko domu, już nie wariuje tak jak wczoraj.[/QUOTE] To fajnie:lol:, niedługo zamiast patyków żaby:diabloti: zacznie Ci znosić albo jakieś inne dziadostwo:diabloti:, brrrrr..... Quote
karolynahh Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 BajUla , spokojnie już mi karolamadry proponowała, nawet focie podrzucała, my z tym na spokojnie chcemy, żeby nie ryzykować pochopną decyzją, bo to się zwykle źle kończy. Ja wrzuciłam zresztą dzisiaj fotę Moli, mieszańca Akity z pobliskiego schroniska. Na dniach idę ją zobaczyc i generalnie porozmawiać z zarządcą, czy nie chcieliby pomocy z ogłaszaniem psiaków, tak jak to wy robicie dziewuchy ze szczecińskim schroniskiem :) kijanka : mi się wydaje, (trochę z doświadczenia) , że psy adoptowane są bardziej wierne niż te, które się ma od małego. Nie wiem, takie wdzięczne bardzo i kochane. Podejrzewam, że lepiej Fuks nie mógł trafić niż dom, wokół ktorego jest mnóóóóóstwo mieeejsca ! :) Quote
Recommended Posts