Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dangos19 napisał(a):
Jestem na zaproszenie, kurtka jak to wszystko pogodzić?????
Ok. moja w tym głowa - deklaruję 20 zł stałej

dziękujemy kochana!!! :loveu:

jeszcze tylko 100 zł i jedziemy do Czarodziejki! :)

Posted

Aniu> czy jest szansa, że wybrałabyś się we wtorek do Psitula? Ma być słońce, i tylko -8, a ja muszę zrobić filmik na 1 % i chiałabym zrobić taką miłosną historię między Demonem i Mangą, ale boję się ich puszczać bez obstawy, bo bym musiała ich odpiąć ze smyczy na chwilę. Może by się też Bariego sfilmowało przy okazji?

Posted

Bjuta napisał(a):
Aniu> czy jest szansa, że wybrałabyś się we wtorek do Psitula? Ma być słońce, i tylko -8, a ja muszę zrobić filmik na 1 % i chiałabym zrobić taką miłosną historię między Demonem i Mangą, ale boję się ich puszczać bez obstawy, bo bym musiała ich odpiąć ze smyczy na chwilę. Może by się też Bariego sfilmowało przy okazji?

zeszłoroczny 1% Twojego autorstwa był świetny!!! :)
bardzo chętnie bym przyjechała, ale jestem do 14.30 w pracy, a zanim dotrę do zabrza to już będzie szaro :roll: a przyszła niedziela? za późno?

kolejny krok bliżej - 5 zł deklaruje Martika&Aischa :loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Bardzo dziękujemy!! Ten banerek w pierwszym poście, prowadzi na manowce, ten z podpisu ani> albo mojego są OK. :)

ups! już poprawiam :oops::)

sharka napisał(a):
Mogę tylko jednorazowo wpłacic kilka zł, na konto ani >?

dziękujemy kochana! tak, na moje konto, czyli takie jak u Warki :)

Posted

Aniu - jako stara księgowa psitulskich psów - doradzam Ci zamówienie w banku subkonta (bo się można załamać z tymi rozliczeniami - ktoś zapomni napisać Nicku, ktoś dla jakiego psa, niektórzy czasem nic nie piszą - a tak wpada na konto psa i jakoś łatwiej...) :)
Jeśli oczywiście Twój bank daje taką możliwość... :roll:

Beataczl - z Twoim podpisem coś jest nie tak... Z jdenego banerka się przechodzi na inny... :roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
Aniu - jako stara księgowa psitulskich psów - doradzam Ci zamówienie w banku subkonta (bo się można załamać z tymi rozliczeniami - ktoś zapomni napisać Nicku, ktoś dla jakiego psa, niektórzy czasem nic nie piszą - a tak wpada na konto psa i jakoś łatwiej...) :)

To do Ani,ale się wcisnę trochę i....
Będę musiała skorzystać chyba z Twojej rady Bjutko!
Koniecznie zapytam w swoim banku czy jest taka możliwość....że też wcześniej sama na to nie wpadłam!:shake:

Posted

Wy to jeszcze jesteście logiczne dziewczyny, a ja np. dziś poszłam coś wysłać na pocztę. Minus 20. Kolejka półgodzinna przed okienkiem. Jak już dochodziłam to otworzyłam plecak a tam... Gazeta. A koperta sobie w przedpokoju została... :shake: (Wredna koperta! :mad:)
Jakbym miała psy na jednym koncie, to bym już dawno była na czarnych kwiatkach... :evil_lol:

Posted

Bjuta napisał(a):

dzięki za podsunięcie pomysłu :)
póki co jest ok, przy Warce nie mam żadnych problemów, ale na pewno z subkontem byłoby wygodniej :)
domyślam się, że przy kilku psach robi się niezły bałagan :roll:;)

Posted

Dołoze 5 zł stałej, przepraszam, ze tak malo... ale jestem totalnie pod kreską.
Niech juz biedak jedzie do Czarodziejki, przynajmniej schyłek zycia bedzie mial szczęsliwy.

Posted

bela51 napisał(a):
Dołoze 5 zł stałej, przepraszam, ze tak malo... ale jestem totalnie pod kreską.
Niech juz biedak jedzie do Czarodziejki, przynajmniej schyłek zycia bedzie mial szczęsliwy.

bardzo dziękujemy!

kochani, jeszcze tylko 90 zł! jeśli uda się zebrać całość do końca tygodnia to najprawdopodobniej pojedziemy z Beatką odwieźć Barisia w niedzielę :multi:
może jeszcze pożegnamy się z Sako...

Posted

Jednorazowo wpłacam 5o zł, a co miesiąc deklaruję 20 zł!!! jak zrzucę parę kilo nic mi nie będzie,a biedulce pomogę! :) :) poproszę tylko on nr konta!

Posted

K&M napisał(a):
Jednorazowo wpłacam 5o zł, a co miesiąc deklaruję 20 zł!!! jak zrzucę parę kilo nic mi nie będzie,a biedulce pomogę! :) :) poproszę tylko on nr konta!

dziękujemy! :loveu: zaraz podeślę na PW nr konta.

Bjuta napisał(a):
Moja Ciocia Jolcia dołoży się trochę do benzyny! :) Wyślę jej wątek i nr konta.

koniecznie pozdrów ciocię i podziękuj jej :)

Beatkaa napisał(a):
PS.W związku z odejściem Botti
  • ,cel bazarku kalendarzowego został zmieniony,jest dla Bizona i Barika po 50% dla każdego.

http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-szał-dla-Barika-i-Bizona-do-6.02

• dzięki Beatko :loveu: lecę oblukać bazar :cool3: