Beatkaa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Pani Bożena P. zadeklarowała 25zł stałej dla Bariego :loveu::loveu: Dziękujemy :loveu::loveu: Quote
asikowska Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Beatkaa napisał(a):Pani Bożena P. zadeklarowała 25zł stałej dla Bariego :loveu::loveu: Dziękujemy :loveu::loveu: Pani Bożena to złota kobieta:) Quote
ania > Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Beatko, ależ Bari słodko wyszedł na pierwszym zdjęciu :loveu: Dorota od Misia-wredziolka powiedziała, że Bari jest bajkowy, że jak się patrzy w jego oczy to ma się wrażenie jakby był z bajki :loveu: coś w tym jest! [quote name='Beatkaa']Pani Bożena P. zadeklarowała 25zł stałej dla Bariego :loveu::loveu: Dziękujemy :loveu::loveu:[/QUOTE] dziękujemy pięknie! :):):) czyli brakuje jeszcze 190 zł! Quote
Mysia_ Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 dzisiaj Bari na spacerze chciał wszystkich wyprzedzać, bardzo lubię te dni kiedy ma lepszy humor ;) Quote
ania > Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 to super! a w sobotę rzeczywiście ładnie chodził, spacerowe tempo :) Quote
ania > Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 hm nie wiem czy tam byłaś, jak przejdziesz obok kociarni to na wprost są drzwi prowadzące na pawilon, a na lewo (we wnęce) są drzwi, za którymi ma legowisko Bari :) Quote
asikowska Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 zapraszam na bazarek dla naszego staruszka:) fanty są ode mnie i od ani > http://www.dogomania.pl/threads/222145-Ciuszki-torebki-buty-i-inne-drobiazgi-na-hotelik-dla-Bariego-do-o7.02.2012godz.-24-00?p=18524464#post18524464 Quote
Mysia_ Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 orientujecie się może czy Czarodziejka ma zarejestrowany hotelik i może wystawiać faktury? :) Quote
asikowska Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Mysia_ napisał(a):orientujecie się może czy Czarodziejka ma zarejestrowany hotelik i może wystawiać faktury? :) Beatka może wiedzieć:> Quote
ania > Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Asiu, dzięki za bazarek :loveu: Mysia_ napisał(a):orientujecie się może czy Czarodziejka ma zarejestrowany hotelik i może wystawiać faktury? :) nie wiem czy Beatka się orientuje, ale napisałam do Czarodziejki. a jak tam nasz kochany dziadulek? myślę o nim ciągle, aż mi się myli i do swojego mówię "Bari" ;) Quote
Bjuta Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Aniu> nie możesz tak robić! Faceci takich rzeczy nie wybaczają! (Sprawdziłam....) :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ania >;18529824 napisał(a):Asiu, dzięki za bazarek :loveu: nie wiem czy Beatka się orientuje, ale napisałam do Czarodziejki. a jak tam nasz kochany dziadulek? myślę o nim ciągle, aż mi się myli i do swojego mówię "Bari" ;) dzięki Aniu, daj znać jak się dowiesz :) Bari dostanie stałą deklarację 60 zł - od swoich wirtualnych opiekunów, ale przyznam, że najlepiej by było jakby była na to faktura, chociaż w razie co na pewno uda się jakoś inaczej to załatwić :) Quote
ania > Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Mysiu, jest jedynie możliwość sporządzenia umowy-zlecenie za opiekę - tak mi odpisała Czarodziejka. 60 zł? jesteśmy coraz bliżej! :loveu: jeśli to pewne to wpiszę w drugim poście, tylko napisz jak mam zapisać :) Quote
Mysia_ Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 jest pewne :) można zapisać tak: 30 zł - wirtualna adopcja Rodzice Magda i Maciek z Katowic 30 zł - wirtualna adopcja Tata Adam A ja jeszcze dopytam jak najlepiej zrobić z tym przelewem... Quote
ania > Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) to super :loveu: jest już bliżej niż dalej, brakuje 130 zł! Mysiu, myślisz że dałoby się powoli doprowadzić jego sierść do ładu? da się w ogóle wyczesać tego "barana"? :roll: mamy nową deklarację - 10 zł od pani Marty B. (z FB) :loveu: Edited February 2, 2012 by ania > Quote
Beatkaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Już naprawdę niewiele brakuje! Bliżej niż dalej! Quote
Mysia_ Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ania >;18532725 napisał(a):to super :loveu: jest już bliżej niż dalej, brakuje 130 zł! Mysiu, myślisz że dałoby się powoli doprowadzić jego sierść do ładu? da się w ogóle wyczesać tego "barana"? :roll: mamy nową deklarację - 10 zł od pani Marty B. (z FB) :loveu: pewnie tak, trzeba by było spróbować ;) Quote
Recommended Posts