Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wegielkowa']Nie pokazuj, bo zdjęcie majtoli w taki mróz to raczej krioterapia:razz: lub ekshibicjonizm, a nie trening szczeniaka.(...) [/QUOTE]
Krioterapia jest dobra na wygładzenie zmarszczek ;) :D Może ciocia Malagos chciałaby zachować młodość na skórze pod majtami :D

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Krioterapia jest dobra na wygładzenie zmarszczek ;) :D [I][B]Może ciocia Malagos chciałaby zachować młodość na skórze pod majtami[/B][/I] :D[/QUOTE]

Gosia, jesteś niesamowita :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Ale komu by się chwaliła, no komu? W lustrze tez ciężko ten brak zmarszczek w [B]tym miejscu[/B] dostrzec..........Juz bym nie mówiła "doopa blada", tylko "doopa gładka" - no moze sie skuszę.......

Posted

[quote name='Mazowszanka']Jaki luksusowy piesek z niej się szybko zrobił.
Z tą sterylkową skarpetą coś nie teges ostatnio, więc trzymaj Malagos te zaskórniaki na czarną godzinę gdyby za sterylkę trzeba było płacić z własnej kieszeni.
A ja głupia za cały rok z góry zapłaciłam :shake:[/QUOTE]
Ja jeszcze nie wpłaciłam w tym miesiącu, ale wpłacam od 2 lat, albo i lepiej.
Emilia i jej fundacja Kastor zaraz na początku obiecała sfinansować sterylizację Nocki - jesteśmy w kontakcie.

Posted

[quote name='malagos']Śmiać mi sie chce - miała być w budce, powoli oswajana, uczona chodzenia na smyczy - przez ten mróz już kanapowa dama z niej się robi :)[/QUOTE]

Ha,ha, czyli mróz tym razem zadziałał na korzyść Nocki:). Kiedy malagos zaproponowała dla suni dt, ale w budce ciepłej, to stwierdziłysmy,że to i tak super warunki dla sunieczki, która śpi na śniegu, a tu mała spryciara wylądowała na kanapie:evil_lol:.

Posted

[quote name='malagos'][B]Ale komu by się chwaliła,[/B] no komu? W lustrze tez ciężko ten brak zmarszczek [B]w tym miejscu dostrzec[/B]..........Juz bym nie mówiła "doopa blada", tylko "doopa gładka"[B] -[/B] no moze sie skuszę...[B].[/B]...[/QUOTE]

Poproś Domownika Molosa Bidżdżosa, żeby cyknął zdjęcia tego miejsca;). Sprzedamy fotki na bazarku i będziemy mieć z tego kasę na wyprawkę dla Nocki:lol:.

Posted

[quote name='Ziutka']Gosia, jesteś niesamowita :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Do usług :evil_lol:

[quote name='[email protected]']popłakałam się ze śmiechu[/QUOTE]

Śmiech to zdrowie :evil_lol:

[quote name='malagos']Ale komu by się chwaliła, no komu? W lustrze tez ciężko ten brak zmarszczek w [B]tym miejscu[/B] dostrzec..........Juz bym nie mówiła "doopa blada", tylko "doopa gładka" - no moze sie skuszę.......[/quote]

Zapewniam, że szanowny Malagosowy TZ oglądałby z chęcią i często. :razz:

[quote name='wegielkowa']Poproś Domownika Molosa Bidżdżosa, żeby cyknął zdjęcia tego miejsca;). Sprzedamy fotki na bazarku i będziemy mieć z tego kasę na wyprawkę dla Nocki:lol:.[/QUOTE]

:roflt: Węszę biznesik :roflt:

Posted (edited)

[quote name='Gosiapk']
[B]Zapewniam[/B], że szanowny Malagosowy TZ oglądałby z chęcią i często. :razz:
[/QUOTE]
Gosiapkowa, skąd znasz zamiłowania i hobby Tezeta Malagosowego?
Że Ryjonek może znać;););), to nie dziwi, ale Ty:-o

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='Ryjonek']Dzień dobry wieczór Szanownym Paniom:)
Nocka robi postępy, Ciotkom humory dopisują, tylko żeby jeszcze ciut mniej zimno było![B] Bo zamarzają nam noski[/B].[/QUOTE]
Chyba ryjonki:p.

Posted

[quote name='Ryjonek']Dzień dobry wieczór Szanownym Paniom:)
Nocka robi postępy, Ciotkom humory dopisują, tylko żeby jeszcze ciut mniej zimno było! Bo zamarzają nam noski.[/QUOTE]

Ciocia Ryjonek wróciła :bye:

Posted

[quote name='wegielkowa']Gosiapkowa, skąd znasz zamiłowania i hobby Tezeta Malagosowego?
Że Ryjonek może znać;););), to nie dziwi, ale Ty:-o[/QUOTE]

Ja??? Ja nic nie wiem. :niewiem:

Posted

[quote name='wegielkowa']Gosiapkowa, skąd znasz zamiłowania i hobby Tezeta Malagosowego?
[/QUOTE]
A przepraszam bardzo panią [B][I]wąglikową :eviltong: [/I][/B]skąd panienka wie, jakie zamiłowania ma Malagosowy Tezet ? hmm ? :grins::grins::grins:

Posted

[quote name='Ziutka']A przepraszam bardzo panią [I]wągliko[/I][I]w[/I][I]ą[/I][B][I] :eviltong: [/I][/B]skąd [B]panienka[/B] wie, jakie zamiłowania ma Malagosowy Tezet ? hmm ? :grins::grins::grins:[/QUOTE]
Panienka Ryjonek poznała w tzw. przelocie:cool1: Najsłynniejszego Malagosowego Tezeta, do czego przyznała się na forum publicznem:-o.Jak bum cyk cyk, pisała...:cool1: to może opowiedział Jejiii, ale pewna nie jeztem:oops:. Przypuszczenia tylko wysnuwam:oops:.

Posted

[quote name='wegielkowa']Przypuszczenia tylko wysnuwam:oops:.[/QUOTE]
mhmm...w takim razie, jak to tylko przypuszczenia wysnuwamy, to rozumieju wsjo :diabloti:

Ryjoneczku, czekamy na opowieści :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']A przepraszam bardzo panią [B][I]wąglikową :eviltong: [/I][/B]skąd panienka wie, jakie zamiłowania ma Malagosowy Tezet ? hmm ? :grins::grins::grins:[/QUOTE]

Właśnie, właśnie! :D

Posted

[quote name='wegielkowa']Panienka Ryjonek poznała w tzw. przelocie:cool1: Najsłynniejszego Malagosowego Tezeta, do czego przyznała się na forum publicznem:-o.Jak bum cyk cyk, pisała...:cool1: to może opowiedział Jejiii, ale pewna nie jeztem:oops:. Przypuszczenia tylko wysnuwam:oops:.[/QUOTE]

Tłumaczą się tylko winni, a ja tu jeszcze wyczuwam próbę zwalenia winy na ciocię Ryjonek! :evil_lol:

Posted

chciałam zauwazyć, ze zmarszczki pod majtami mogą źle wpłynąć na naukę sikania, jak już się za nauczanie tego przedmiotu malagos zabierze....

aha, własnie urodziłam bazarek filmowy na tę spadkową trzydziestkę spod ciechanowa - link w podpisie, jakby kto chciał zjarzeć ;-)

Posted

[quote name='sleepingbyday']chciałam zauwazyć, ze zmarszczki pod majtami mogą źle wpłynąć na naukę sikania, jak już się za nauczanie tego przedmiotu malagos zabierze.... [/QUOTE]

:crazyeye: że niby jak? :evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']chciałam zauwazyć, ze zmarszczki pod majtami mogą źle wpłynąć na naukę sikania, jak już się za nauczanie tego przedmiotu malagos zabierze....
[/QUOTE]chciałam zauważyć, że zmarszczki pod majtami nie mają wpływu na naukę sikania, pod warunkiem, że malagos będzie uczyła Nockę sikać po męsku:oops: