Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Wąglikowa, sukę Ci zamienili - [B][I]pokurcza czarnego[/I][/B] zawiozłaś, teraz jakieś cudo z [I][B]frenczem na pazurkach pokazują[/B][/I] :eviltong:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Weszłam po pracy do domku, zaraz uciekam na zebranie naszego stowarzyszenia - ale powiem Wam, ze odzew z ogłoszenia duży, już 9 telefonów i 3 nieodebrane, bo prowadziłam szkolenie.
Dwa, a właściwie 3 tel. obiecujące, dwa chciały psa do budki, dwa, ze za daleko.........

Posted

[quote name='malagos']Weszłam po pracy do domku, zaraz uciekam na zebranie naszego stowarzyszenia - ale powiem Wam, ze odzew z ogłoszenia duży, już 9 telefonów i 3 nieodebrane, bo prowadziłam szkolenie.
Dwa, a właściwie 3 tel. obiecujące, dwa chciały psa do budki, dwa, ze za daleko.........[/QUOTE]
No to super :)

malagosku, gdybyś miała nadmiar domków to daj znać, dzisiaj jedzie do Nutusi ode mnie, młode kilkumiesięczne cudo jamnikowate :loveu:
Nutusie mąż zabije :diabloti: to 7 psiak, ta kruszynka niby tylko do weekendu ma zostać :eviltong: ale mam nadzieje, że domek znajdziemy raz dwa inaczej kicha bedzie :cool1:

Posted

[quote name='malagos']Weszłam po pracy do domku, zaraz uciekam na zebranie naszego stowarzyszenia - ale powiem Wam, ze odzew z ogłoszenia duży, już 9 telefonów i 3 nieodebrane, bo prowadziłam szkolenie.
Dwa, a właściwie 3 tel. obiecujące, dwa chciały psa do budki, dwa, ze za daleko.........[/QUOTE]

No widzisz :) i kto teraz będzie szastał domkami na prawo i lewo? :) zaciskam kciuki, żeby któryś domek okazał się tym właściwym!!

Posted

Dwa, a właściwie 3 tel. obiecujące, dwa chciały psa do budki, dwa, ze za daleko.........[/QUOTE]:):):):)Czekamy.

Posted

Eh, strasznie to wszystko skomplikowane - ten wybór, sto dylematów i wątpliwości....Czy domek z młoda osobą i rodzicami, czy mieszkanie w Warszawie i 2 niedużych dzieci?.......
Mam nadzieję, że los sam mi pomoże i jutro się ktoś wyłoni....

Posted

[quote name='malagos']Eh, strasznie to wszystko skomplikowane - ten wybór, sto dylematów i wątpliwości....Czy domek z młoda osobą i rodzicami, czy mieszkanie w Warszawie i 2 niedużych dzieci?.......
Mam nadzieję, że[B] los[/B] sam mi pomoże i jutro się ktoś wyłoni....[/QUOTE]
A kim jest Los? Czy on ma związek z malagos i Bigos?

Posted

Ja też mam zapytanie o Noculka, pozwolicie, że wkleje tu treść ? :diabloti: :evil_lol: :p

[B][I]Witam serdecznie ja chętnie ją mogę adoptować jezeli państwo zgodzi cie sie na warunki przesłać dokumenty adopcyjne a potem pieska za transport ja zapłacę znalazłam na internecie proszę sprawdziczeby nie miec obaw [email][email protected][/email] mieszkam w opolskim pozdrawiam i czekam na odpowiedz[/I][/B]
[B][/B]
Malagosku, chcesz maila do pani/a - odpiszesz ? :cool1:

Posted

z opolskiego?b Już ktoś pytał, nie? Miałyśmy już tam podjechać z Węgielkową i z psem i moze zostać do wakacji, jakaby było fajnie :)

Na mejla jednak wypada odpisac, jaki by nie był.
Pani, która wczoraj dzwoniła z Warszawy, z adopcje.pl twierdzi, ze tam jest Nocka jako 3 letnia sunia?......Trochę tych mejli aktywacyjnych skasowałam i nie bardzo mogę sprawdzić........

Posted

[quote name='malagos']

Na mejla jednak wypada odpisac, jaki by nie był.
Pani, która wczoraj dzwoniła z Warszawy, z adopcje.pl twierdzi, ze tam jest Nocka jako 3 letnia sunia?......Trochę tych mejli aktywacyjnych skasowałam i nie bardzo mogę sprawdzić........[/QUOTE]
No to już Ci wysyłam na PW tego maila z namiarami :)

A to ja nie ogłaszam na takim portalu adopcje.pl - nawet nie wiedziałam, że taki jest, więc to nie moja wina :cool3:

Posted

Jeden już odpadł, bo nie oddzwonił o umówionej porze.
ale jutro........
Czekamy na wizytę tej pani z Warszawy, chce poznać Nockę i przetestować zachowanie jej na 6-letnim synku, i odwrotnie.
Strachulec z Nocki, wiec jakoś tak niepewnie podchodzę do tej wizyty......

Posted

[quote name='malagos']A, tak na wszelki wypadek upiekłam właśnie ciasto.........I pozamiatałam tę ogromna chałupę, by nie wystraszyć gości.[/QUOTE]
Ziutka, ja biore piwo, Ty bierz zagrychę, lecimy do Bidżdżisów:)