Rudzia-Bianca Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Kochani zaglądnijcie proszę , trzeba koniecznie szybko działać , już 3 szczeniaki umarły :( [SIZE=4][URL="http://www.dogomania.pl/threads/224267-7-szczeniaczk%C3%B3w-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-dom%C3%B3w%21%21"][COLOR=green][U][B]SZCZENIAKI UMIERAJĄ BŁAGAMY O POMOC [/B][/U][/COLOR][/URL][/SIZE] Quote
malagos Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Węgierkowa, grabisz sobie kobito, oj grabisz........... Quote
wegielkowa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='malagos']Węgierkowa, grabisz sobie kobito, oj grabisz...........[/QUOTE] czego chce malagosowa od mojego kolegi, który wraca w piątek do swojego domku w opolskie:-o Quote
Ziutka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nocka by miała trasport w opolskie ;) Malagosku, jakieś konkretny odnośnie tej pani ? Czy jej podziękowałaś, bo za daleko ? Quote
wegielkowa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='malagos'] [URL=http://img838.imageshack.us/i/img1073ln.jpg/][IMG]http://img838.imageshack.us/img838/5346/img1073ln.jpg[/IMG][/URL] [/QUOTE] Słoneczna Nocka:). Slicznie tu wygląda. Dopiero teraz zauważyłam, że jedną skarpetkę ma bardziej:) Quote
Roszpunka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='wegielkowa']Słoneczna Nocka:). Slicznie tu wygląda. Dopiero teraz zauważyłam, że jedną skarpetkę ma bardziej:)[/QUOTE] Bo ona ma tylko jedną skarpetkę. Na pozostałych łapkach frencz manikiur ;) Quote
wegielkowa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Roszpunka']Bo ona ma tylko jedną skarpetkę. Na pozostałych łapkach frencz manikiur ;)[/QUOTE] Nocka w typie rasy Twoich węglowych panienek:) Quote
emilia2280 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='malagos']Jak tylko pani sie odezwie, spróbujemy. A teraz: [INDENT] [FONT=Lucida Sans Unicode][SIZE=4][COLOR=darkred][B]komu przepisy?? Święta Wielkanocne, torty i potrawy z drobiu - 3 broszurki!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/224390-Moje-przepisy-kulinarne-na-WIELKANOC-nie-tylko-TORTY-DR%C3%93B-do-21.03.-na-Lenk%C4%99?p=18806058#post18806058"]http://www.dogomania.pl/threads/2243...8#post18806058[/URL] [/INDENT][/QUOTE] odwiedzam Nocké w 1 bialej skarpetce. Malagosiu, czy na Twoim bazarro sprzedajesz moze przepis na tort z mielonych orzechów wloskich- taki ze nawet biszkopt jest z tych orzechów :) Quote
malagos Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 a oczywiscie, taki tort robiła moja Teściowa, bez mąki i tłuszczu, tylko mielone orzechy, jajka, cukier. Co do pani z opolskiego, absolutnie nie znaichecałam, przeciwnie, powiedziałam, ze od nas psy jechały do Krakowa, Gdyni, Jeleniej Góry i pod Poznań, odległość to rzecz względna. Pani od razu - słychać był w tle rozmowe z mężem - wprowadziła nazwę mojej wsi do mapy google i wyszło 386 km w 1 stronę. Obiecałam podwózkę suni np. do Warszawy. Pani tak czy tak powiedziała, że zadzwoni. Bo jej sie ten ryjek podoba. I ze widac, ze potrzeba jej dużo miłości (na to, ze trochę jeszcze jest nieufna i lękliwa) i ze jej psy zawsze spały w łóżku, bo po to ma się psa, by go rozpieścić. Quote
wegielkowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='malagos']a oczywiscie, taki tort robiła moja Teściowa, bez mąki i tłuszczu, tylko mielone orzechy, jajka, cukier. Co do pani z opolskiego, absolutnie nie znaichecałam, przeciwnie, powiedziałam, ze od nas psy jechały do Krakowa, Gdyni, Jeleniej Góry i pod Poznań, odległość to rzecz względna. Pani od razu - słychać był w tle rozmowe z mężem - wprowadziła nazwę mojej wsi do mapy google i wyszło 386 km w 1 stronę. Obiecałam podwózkę suni np. do Warszawy. Pani tak czy tak powiedziała, że zadzwoni. Bo jej sie ten ryjek podoba. I ze widac, ze potrzeba jej dużo miłości (na to, ze trochę jeszcze jest nieufna i lękliwa) i ze jej psy zawsze spały w łóżku, bo po to ma się psa, by go rozpieścić.[/QUOTE] Mogliby odebrać w Piotrkowie w niedzielę po południu-ja będę do Poznania w niedzielę jechać przez Piotrków tryb., w poniedziałek wracam. To w weekend byśmy przerzut z Wwy do Kielc zrobili. Zapytaj panią. Quote
malagos Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Pani nie odbiera tel., głupio mi ją nękać, wysłałam też sms. Quote
Akrum Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 no proszę ile się dzieje u Nocki :) piękny pysio to od razu domki wydzwaniają :) Quote
wegielkowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Akrum']no proszę ile się dzieje u Nocki :) piękny pysio to od razu domki wydzwaniają :)[/QUOTE] No właśnie nie rozumiem, dlaczego PPMalagossowie chcą się pozbyć Plamki Czarnej:roll: Quote
Ziutka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='wegielkowa']No właśnie nie rozumiem, dlaczego PPMalagossowie chcą się pozbyć Plamki Czarnej:roll:[/QUOTE] A ja wiem :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: żartowałam :eviltong: Quote
Akrum Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ja to bym chciała, żeby o moją tymczasowiczkę ktoś dzwonił, też czarna, też z krawacikiem i taka radosna mała pchła i nic. denerwująca taka cisza. Tutaj się chociaż coś dzieje, chociaż zainteresowanie jakieś jest :) Quote
Ziutka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Zrobiłam Noculkowej drugą wyróżnioną tablicę dzisiaj. Pozmieniałam tekst i się udało, nie usuneli mi :diabloti: Więc ma dwie wyróżnione tablice, jak nie z tego to z tamtego ogłoszenia może ktosik zadzwoni :mad: na nowej tablicy ma 5 pobrań telefonów :cool3: Quote
malagos Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Ziuteczko kochana, a umiesz zrobić Moruska, wyróżnionego? Mamy na to kasę z bazarku przecież :) [SIZE=3][COLOR=sienna][B]A teraz nastąpi podziękowanie:[/B][/COLOR][/SIZE] Ziutka przysłała karton dobroci dla kundelków - kilka pluszaków, gryzaków, piszczących świnek i kogutka, masę kurzych łapek i smaczki mięsne! Jeszcze nigdy tylu przeczy śmy nie dostali, a co dopiero mówić o tych biednych psich sierotkach! :-( :placz: W nagrodę Ziutka dostanie śliczną małą czarną sunię :diabloti: :p [SIZE=3][COLOR=red][B]A teraz wiadomość dla wąglikowej: [/B][/COLOR][/SIZE] Pani z opolskiego zadzwoniła i podziękowała za pieska, bo niestety czeka państwa wyjazd, o którym teraz mąż powiedział (wie pani), a pieska nie mogą ze sobą zabrać, a zostawić (wie pani) nie bardzo można samego :razz: no wiec "pani wie" i podziękowała państwu za telefon. Miło, szybko, kulturalnie. A miałyśmy już z waglikowa niecne plany wywozy suki w opolskie, wręcz dograną akcję, a tu doopa bladzeńka. Komu małą czarną śliczną sukę? Całkiem gratis!! Quote
Abrakadabra Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Malagos, Twoje tymczasy znajdują DS w piorunującym tempie - więc to kwestia dni :) Quote
Figu Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 szkoda tego opolskiego, bo już miałam proponować że ją zawiozę.. :) Quote
malagos Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 No, nie wiem, czy 7 tygodni to takie piorunujące tempo :cool3: :evil_lol: Quote
Figu Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 powiem Ci, że piorunujące - moje zwykle wychodzą po 2 latach jak dobrze pójdzie.. Quote
wegielkowa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='malagos'] [SIZE=3][COLOR=sienna][B]A teraz nastąpi podziękowanie:[/B][/COLOR][/SIZE] Ziutka przysłała karton dobroci dla kundelków - kilka pluszaków, gryzaków,[B] piszczących świnek i kogutka[/B], masę kurzych łapek i smaczki mięsne! [/QUOTE] Będzie fotka tych łóżkowych gadżecików? Są intrygujące. Quote
Ziutka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Malagosku, pewnie, że umiem robić wyróżnionego moruska :cool3: Wągliwkowa, trzeba malagoska przydusić to może wstawi foteczki ;) Ciekawa jestem jak długo pożyją pluszaki :evil_lol: Quote
Akrum Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 no i po radości z nowego domku dla Noculka... ale ja wiem, że on gdzieś istnieje i niedługo się odezwie :) Quote
savahna Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Na życzenie naszego świętokrzyskiego Pro-motora, Nocka na Warszawe(pakiet 25 serwisów):p [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-NOCKA-mala-przyjacielska-sterylizowana-suczka-za-darmo-W0QQAdIdZ363322704[/url] Quote
Recommended Posts