Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani zaglądnijcie proszę , trzeba koniecznie szybko działać , już 3 szczeniaki umarły :(
[SIZE=4][URL="http://www.dogomania.pl/threads/224267-7-szczeniaczk%C3%B3w-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-dom%C3%B3w%21%21"][COLOR=green][U][B]SZCZENIAKI UMIERAJĄ BŁAGAMY O POMOC [/B][/U][/COLOR][/URL][/SIZE]

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']

[URL=http://img838.imageshack.us/i/img1073ln.jpg/][IMG]http://img838.imageshack.us/img838/5346/img1073ln.jpg[/IMG][/URL]
[/QUOTE]
Słoneczna Nocka:). Slicznie tu wygląda. Dopiero teraz zauważyłam, że jedną skarpetkę ma bardziej:)

Posted

[quote name='wegielkowa']Słoneczna Nocka:). Slicznie tu wygląda. Dopiero teraz zauważyłam, że jedną skarpetkę ma bardziej:)[/QUOTE]

Bo ona ma tylko jedną skarpetkę. Na pozostałych łapkach frencz manikiur ;)

Posted

[quote name='malagos']Jak tylko pani sie odezwie, spróbujemy.

A teraz:

[INDENT] [FONT=Lucida Sans Unicode][SIZE=4][COLOR=darkred][B]komu przepisy?? Święta Wielkanocne, torty i potrawy z drobiu - 3 broszurki!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/224390-Moje-przepisy-kulinarne-na-WIELKANOC-nie-tylko-TORTY-DR%C3%93B-do-21.03.-na-Lenk%C4%99?p=18806058#post18806058"]http://www.dogomania.pl/threads/2243...8#post18806058[/URL]
[/INDENT][/QUOTE]

odwiedzam Nocké w 1 bialej skarpetce.

Malagosiu, czy na Twoim bazarro sprzedajesz moze przepis na tort z mielonych orzechów wloskich- taki ze nawet biszkopt jest z tych orzechów :)

Posted

a oczywiscie, taki tort robiła moja Teściowa, bez mąki i tłuszczu, tylko mielone orzechy, jajka, cukier.

Co do pani z opolskiego, absolutnie nie znaichecałam, przeciwnie, powiedziałam, ze od nas psy jechały do Krakowa, Gdyni, Jeleniej Góry i pod Poznań, odległość to rzecz względna. Pani od razu - słychać był w tle rozmowe z mężem - wprowadziła nazwę mojej wsi do mapy google i wyszło 386 km w 1 stronę. Obiecałam podwózkę suni np. do Warszawy. Pani tak czy tak powiedziała, że zadzwoni. Bo jej sie ten ryjek podoba. I ze widac, ze potrzeba jej dużo miłości (na to, ze trochę jeszcze jest nieufna i lękliwa) i ze jej psy zawsze spały w łóżku, bo po to ma się psa, by go rozpieścić.

Posted

[quote name='malagos']a oczywiscie, taki tort robiła moja Teściowa, bez mąki i tłuszczu, tylko mielone orzechy, jajka, cukier.

Co do pani z opolskiego, absolutnie nie znaichecałam, przeciwnie, powiedziałam, ze od nas psy jechały do Krakowa, Gdyni, Jeleniej Góry i pod Poznań, odległość to rzecz względna. Pani od razu - słychać był w tle rozmowe z mężem - wprowadziła nazwę mojej wsi do mapy google i wyszło 386 km w 1 stronę. Obiecałam podwózkę suni np. do Warszawy. Pani tak czy tak powiedziała, że zadzwoni. Bo jej sie ten ryjek podoba. I ze widac, ze potrzeba jej dużo miłości (na to, ze trochę jeszcze jest nieufna i lękliwa) i ze jej psy zawsze spały w łóżku, bo po to ma się psa, by go rozpieścić.[/QUOTE]
Mogliby odebrać w Piotrkowie w niedzielę po południu-ja będę do Poznania w niedzielę jechać przez Piotrków tryb., w poniedziałek wracam. To w weekend byśmy przerzut z Wwy do Kielc zrobili. Zapytaj panią.

Posted

[quote name='Akrum']no proszę ile się dzieje u Nocki :)

piękny pysio to od razu domki wydzwaniają :)[/QUOTE]
No właśnie nie rozumiem, dlaczego PPMalagossowie chcą się pozbyć Plamki Czarnej:roll:

Posted

[quote name='wegielkowa']No właśnie nie rozumiem, dlaczego PPMalagossowie chcą się pozbyć Plamki Czarnej:roll:[/QUOTE]
A ja wiem :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

żartowałam :eviltong:

Posted

ja to bym chciała, żeby o moją tymczasowiczkę ktoś dzwonił, też czarna, też z krawacikiem i taka radosna mała pchła i nic.
denerwująca taka cisza.

Tutaj się chociaż coś dzieje, chociaż zainteresowanie jakieś jest :)

Posted

Zrobiłam Noculkowej drugą wyróżnioną tablicę dzisiaj.
Pozmieniałam tekst i się udało, nie usuneli mi :diabloti:
Więc ma dwie wyróżnione tablice, jak nie z tego to z tamtego ogłoszenia może ktosik zadzwoni :mad: na nowej tablicy ma 5 pobrań telefonów :cool3:

Posted

Ziuteczko kochana, a umiesz zrobić Moruska, wyróżnionego? Mamy na to kasę z bazarku przecież :)

[SIZE=3][COLOR=sienna][B]A teraz nastąpi podziękowanie:[/B][/COLOR][/SIZE]
Ziutka przysłała karton dobroci dla kundelków - kilka pluszaków, gryzaków, piszczących świnek i kogutka, masę kurzych łapek i smaczki mięsne! Jeszcze nigdy tylu przeczy śmy nie dostali, a co dopiero mówić o tych biednych psich sierotkach! :-( :placz:

W nagrodę Ziutka dostanie śliczną małą czarną sunię :diabloti: :p

[SIZE=3][COLOR=red][B]A teraz wiadomość dla wąglikowej: [/B][/COLOR][/SIZE]

Pani z opolskiego zadzwoniła i podziękowała za pieska, bo niestety czeka państwa wyjazd, o którym teraz mąż powiedział (wie pani), a pieska nie mogą ze sobą zabrać, a zostawić (wie pani) nie bardzo można samego :razz: no wiec "pani wie" i podziękowała państwu za telefon. Miło, szybko, kulturalnie.
A miałyśmy już z waglikowa niecne plany wywozy suki w opolskie, wręcz dograną akcję, a tu doopa bladzeńka.

Komu małą czarną śliczną sukę? Całkiem gratis!!

Posted

[quote name='malagos']

[SIZE=3][COLOR=sienna][B]A teraz nastąpi podziękowanie:[/B][/COLOR][/SIZE]
Ziutka przysłała karton dobroci dla kundelków - kilka pluszaków, gryzaków,[B] piszczących świnek i kogutka[/B], masę kurzych łapek i smaczki mięsne!
[/QUOTE]
Będzie fotka tych łóżkowych gadżecików? Są intrygujące.

Posted

Malagosku, pewnie, że umiem robić wyróżnionego moruska :cool3:

Wągliwkowa, trzeba malagoska przydusić to może wstawi foteczki ;)
Ciekawa jestem jak długo pożyją pluszaki :evil_lol:

Posted

Na życzenie naszego świętokrzyskiego Pro-motora, Nocka na Warszawe(pakiet 25 serwisów):p
[url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-NOCKA-mala-przyjacielska-sterylizowana-suczka-za-darmo-W0QQAdIdZ363322704[/url]