Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']O, nasza niezawodna brygada się zebrała :multi: :multi:
[/QUOTE]
To jeszcze szeregowy Wegiel melduje się, generale Mamelagos, proszę:oops:, proszę:oops: mnie dołączyć do niezawodnej brygady mazowiecko-kieleckiej.

Posted

[quote name='wegielkowa']To jeszcze szeregowy Wegiel melduje się, generale Mamelagos, proszę:oops:, proszę:oops: mnie dołączyć do niezawodnej brygady mazowiecko-kieleckiej.[/QUOTE]

no Malagos miala Ciebie tez na mysli w tej druzynie :) hehe, jestem fanká kabaretu "pod Wáglikiem"
Emillos z Dublinoss równiez sle Biggos Regardos :)

Posted (edited)

[quote name='malagos'](...) Teraz, wsród ciągle porzucanych psów, jest mała czarna kropka - sunia koczuje od miesiąca pod sklepem i kebabem, przepędzana przez ludzi, wygłodniała, brudna. Dokarmia ją jedna pani, która już ma nieprzyjemności :shake:[/QUOTE]
Przepraszam za słowa, ale az mi się cisną na usta: Niech się Ci bezduszni 'ludzie' odp...przą od tego psa i tej kobiety o złotym sercu!!!

Edited by Gosiapk
Posted

[quote name='erka'](...) Ta bida poniewiera się na Św.Katarzynie już od kilku mies. Czyli serce Gór Świętokrzyskich, sporo turystów, ale nie ma mowy o tym, żeby ktos pomógł psu, o autochtonach nawet nie wspomnę:diabloti:. (...) [/QUOTE]

Oto Polska własnie. Sami 'święci' lecą się modlić, a obok nieszczęścia przechodzą obojętnie. Polscy Katolycy.

Posted

[quote name='wegielkowa']Nocka jest maluśką, młodziutką, wystraszoną bidulką. W uchu miała dwa wielkie kleszcze:crazyeye:. O tej porze roku!
W piątek mój TZ zawiezie do Wwy Pimpulkę:lol:. [/quote]

Dzięki Węgielkowa i dzięki Węgielkowej TZ-iu za pomoc Węgielkowej i transport Pimpulki do Wawy. :thumbs:

A jak dotrze z Wawy to Malagosi? :p

[quote name='wegielkowa'] Mini Donek jest u samotnego pana, pod Kielcami, blisko Savahny. Miejscówka załatwiona przez moją ukochaną współhyclówkę -Jolandę :loveu: [/QUOTE]
A jak pan zareagował na Mimi Donka? Na to że on taki niepełnowymiarowy ON?
Dziękuję Jolando :kiss_2:

Posted

[quote name='malagos']O, nasza niezawodna brygada się zebrała :multi: :multi:
to teraz tylko czekamy na piątek - na przyjazd maleńkiej.[/QUOTE]

Niech żyje Małagoś!!! :multi:

Posted

[quote name='wegielkowa']To jeszcze szeregowy Wegiel melduje się, generale Mamelagos, proszę:oops:, proszę:oops: mnie dołączyć do niezawodnej brygady mazowiecko-kieleckiej.[/QUOTE]
No nie wiem, za te Mamelagos i biggos - no nie wiem, nie wiem..............:watpliwy: :puppydog: :nonono2: :niedowia:

Gosiapk - w piątek mój TŻ jest w Warszawie i przechwyci sunię od TŻ wegielkowego.

Kabaretko wegielkowa, czy dac Tomkowi obróżkę, smycz, szelki dla suczyny?

Posted

[quote name='Akrum']a ja już się nie mogę doczekać, kiedy mała pchełka będzie w ciepłym domku na kanapie u malagos się wygrzewać :)[/QUOTE]
Ja też już nie mogę się tego doczekać :)
I pięlnych zdjęć cioci Malagos do ogłoszeń :cool3: które zrobi Ziutka :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Ja też już nie mogę się tego doczekać :)
I pięlnych zdjęć cioci Malagos do ogłoszeń :cool3: które zrobi Ziutka :evil_lol:[/QUOTE]
Bądź w gotowości, ruszymy z kopyta!!

ryjonku, ogromne dzięki, chyba jednak skorzystamy z Twojej propozycji i oddamy Ci naszych mężów pod opiekę :)

Posted

[quote name='malagos'] (...) Gosiapk - w piątek mój TŻ jest w Warszawie i przechwyci sunię od TŻ wegielkowego. (...)[/QUOTE]

Ale macie super TZiów!!! Gdzie można takich znaleźć? :cool1: Albo gdzie można przeszkolić własnego :diabloti:

Posted

[quote name='wegielkowa']Na tydzień. Dasz radę?[/QUOTE]
Rany, ale w chałupie by balanga była, na całego :) Tylko wstyd przed psami, zwłaszcza tymi nowymi, nie możemy się źle zachować :diabloti: :p

Posted

[quote name='malagos']Rany, ale w chałupie by balanga była, na całego :) Tylko wstyd przed psami, zwłaszcza tymi nowymi, nie możemy się źle zachować :diabloti: :p[/QUOTE]
Jak tu miło :))
Dziewczyny Klaudia potrzebuje wsparcia.... Psiak z parwo i reszta biedaków.....:(
Wybaczcie i pomóżcie.

[B] [IMG]http://www.dogomania.../images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]
[INDENT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciuchowy bazarek!![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B]Bazarek na podopiecznych Klaudii, rozsyłajcie, reklamujcie, kupujcie!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/221208-Pi%C4%99kne-ciuszki-bazarkowy-sklepik-czynny.Na-pewno-wybierzesz-co%C5%9B-dla-siebie!Do-30.01[/url]
[/B] [/INDENT]

Posted

Basiu, byłam na tym bazarku, od 16 stycznia trwa i niecałe 2 strony ma - a wiesz, ze to trzeba kilka razy dziennie podrzucić, napisać pw do 50 osób, by ktoś zajrzał. Klaudia nie pilnuje tego, poprzedniego nie rozliczyła........

Posted

[quote name='malagos']Basiu, byłam na tym bazarku, od 16 stycznia trwa i niecałe 2 strony ma - a wiesz, ze to trzeba kilka razy dziennie podrzucić, napisać pw do 50 osób, by ktoś zajrzał. Klaudia nie pilnuje tego, poprzedniego nie rozliczyła........[/QUOTE]
No wiem. Porozsyłam i będę podrzucać i dzięki za wsparcie.

Posted

[quote name='malagos']No nie wiem, za te Mamelagos i biggos - no nie wiem, nie wiem..............:watpliwy: :puppydog: :nonono2: :niedowia:

Gosiapk - w piątek mój TŻ jest w Warszawie i przechwyci sunię od TŻ wegielkowego.

Kabaretko wegielkowa, czy dac Tomkowi obróżkę, smycz, szelki dla suczyny?[/QUOTE]

Pani Generałowa Malogoszcz to zdecyduj, co ze mną:placz:.
Noc będzie miała obróżkę i smycz. Na razie przerażona, boi się dotyku człowieka, zwłaszcza w okolice głowy, ale nie kłapie i nie jest dzika.

Posted

ależ moja wegielkowo, zaliczamy Cię do moich przyjaciół i proszę, nie zostawiaj nas tu samych...... :nerwy:

Tomek zabrał klatkę transportową, dałam w środek materacyk i koc. Powinno być suczynie cipelo i miękko, zresztą droga zWarszawy to raptem niacałe 1,5 godz.
Żeby tylko nasze chłopy tego psa jutro nie przehandlowali gdzie pod Pałacem Kultury......