malagos Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='wegielkowa']Poznały się małe kurczaczki?[/QUOTE] Węgielku, pytasz, czy suczki się poznały? Hela z Noculem? Bez kłopotu, obopólna radość z zycia :) Quote
Akrum Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 no i super, że zapoznanie przebiegło w porządeczku :) teraz Nocka musi szybko do DS wskoczyć, by mała Lenka mogła zamieszkać w domku i poznać uroki życia w DT u malagos :) Quote
wegielkowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Kurczaki kto ogłaszać będzie? Józefka? Quote
malagos Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Tak, zgłosiła sie przeca na ochotnika, nasza Ziutencja kochana:) tylko te zdjecia, kiedyż, ach kiedyż je porobię?......... Quote
mari23 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='malagos']Węgielku, pytasz, czy suczki się poznały? Hela z Noculem? Bez kłopotu, obopólna radość z zycia :)[/QUOTE] no, proszę, aż miło czytać takie wieści :) Quote
Ziutka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='wegielkowa']Kurczaki kto ogłaszać będzie? Józefka?[/QUOTE] Józefka się melduje :) ogłaszać będzie :cool3: :eviltong: Quote
malagos Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 A, witamy o poranku! Nocul zeżarł mi guziki od piżamy, ale dopiero zauważyłam wieczorem, jak ją założyłam i jakoś, kurka, nie mogłam zapiąć! Każdy guziczek wygryziony z mięsem. Koronkowa robota, małpy jednej. Ale w nocy śpi ta larwa rozkosznie, przytula się do mnie i juz daje całować brzuszek - do tej pory bardzo ją to przerażało. A rano pierwsza na nogach, budzi resztę i chrobot 16 łapek po panelach i pomiaukiwanie 2 kotów (biedaki zagłodzone, kilka godzin bez karmy, okropne!!) zastępuje budzik. Nie ma co, muszę zwlec się ok. 6.00 by nakarmić to bydło. A zresztą w kojcu czeka i szczeka Lenka.... Quote
wegielkowa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='malagos']A, witamy o poranku! [B]Nocul zeżarł mi guziki od piżamy, [/B]ale dopiero zauważyłam wieczorem, jak ją założyłam i jakoś, kurka, nie mogłam zapiąć! Każdy guziczek wygryziony z mięsem. Koronkowa robota, małpy jednej. Ale w nocy śpi ta larwa rozkosznie, przytula się do mnie i juz daje całować brzuszek - do tej pory bardzo ją to przerażało. A rano pierwsza na nogach, budzi resztę i[B] chrobot 16 łapek[/B] po panelach i pomiaukiwanie 2 kotów (biedaki zagłodzone, kilka godzin bez karmy, okropne!!) zastępuje budzik. Nie ma co, muszę zwlec się ok. 6.00 by nakarmić to bydło. A zresztą w kojcu czeka i szczeka Lenka....[/QUOTE] Kto sypia w piżamach i do tego jeszcze z guziorami:razz:? I skąd wiadomo, że to Nocuń? Może Biggos? Wydawało mi się, że dokładnie obejrzałam Nockę, zanim pojechała do Mallagosów- ale teraz wiem, że to było niedokładne:oops:, bo i wiekszości kleszczy nie zauważyłam (tylko te wiszące na uchu) no i łapki w ilości 16sztuk:-o. Malagosie, nie wydawaj Nocki, będziecie w duecie występować w cyrku- Kobita z Jedną De i Psem Nocą Zwanym, z 16 łapami. Przy Was Kobita (tylko) z Brodą to żadna atrakcja:cool1: P.S. kiedy kojcowa będzie miała możliwość zjadania guzików? Quote
malagos Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 16 łapek pochodzi od 4 suczek, dlatego taki chrobot poranny. A kojcówka musi poczekać na swoją kolejkę - jak Nocul zwolni miejscówkę domową. Quote
rita60 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witajcie cioteczki,podczytuję watek i uśmiecham się do siebie...już sobie wyobraziłam malagos jak goni maliznę,ktora ma 16 łapek,nie dałaby chyba rady:evil_lol::lol: Quote
Ziutka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='malagos']A, witamy o poranku! Nocul zeżarł mi guziki od piżamy, ale dopiero zauważyłam wieczorem, jak ją założyłam i jakoś, kurka, nie mogłam zapiąć! ....[/QUOTE] No to Biggoss TZ Malagoss był wery zadowolony :evil_lol: :eviltong: [quote name='malagos']Nie ma co, muszę zwlec się ok. 6.00 by nakarmić to [B][I]bydło[/I][/B]. [/QUOTE] Jakie bydło ja się pytam ? Jakie bydło ? !!!!!!!!! :mad::diabloti: Quote
malagos Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Na pierwszej stronie dałam tekst do ogłoszeń i w pierwszych postach 15 zdjęć. Na dworze nie dało sie zrobić, szare i smętne. Tylko domowe. Na niektórych Nocka ma te nowe szelki - jak spralizowana w nich leżała, wiec wybrałam tylko te lepsze zdjatka. A tu jeszcze kilka: [URL=http://img853.imageshack.us/i/dsc0129vo.jpg/][IMG]http://img853.imageshack.us/img853/4047/dsc0129vo.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img33.imageshack.us/i/dsc0130wg.jpg/][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1600/dsc0130wg.jpg[/IMG][/URL] Quote
mari23 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='rita60']Witajcie cioteczki,podczytuję watek i uśmiecham się do siebie...już sobie wyobraziłam malagos jak goni maliznę,ktora ma 16 łapek,nie dałaby chyba rady:evil_lol::lol:[/QUOTE] [quote name='Ziutka']No to Biggoss TZ Malagoss był wery zadowolony :evil_lol: :eviltong: Jakie bydło ja się pytam ? Jakie bydło ? !!!!!!!!! :mad::diabloti:[/QUOTE] jak ja lubię tu zaglądać :) :) :) Quote
wegielkowa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Ziutka'] Jakie bydło ja się pytam ? Jakie bydło ? !!!!!!!!! :mad::diabloti:[/QUOTE] No wiesz Józefko, jak możesz pytać:shake:? Bydło 16 kopytne przecie:razz: Quote
Ziutka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='wegielkowa']No wiesz Józefko, jak możesz pytać:shake:? Bydło 16 kopytne przecie:razz:[/QUOTE] Masz szczęście wegielkowo moja :loveu: za wyjaśnienie :evil_lol: Quote
Ryjonek Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='wegielkowa']Ciekawe, jaką kawę piły i czy ubrane były, czy z goło de biegały? Cieszę się, że Nocula już w dobrej formie psychicznej. Wreszcie zachowuje sie jak szczeniak.[/QUOTE] Ja bym chciała zdementować - wcale nie piłyśmy kawy:cool3: Quote
wegielkowa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Ryjonek']Ja bym chciała zdementować - wcale nie piłyśmy kawy:cool3:[/QUOTE] Nie zdementowałaś drugiej części zdania...... Quote
[email protected] Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 zapraszam na mój pierwszy bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/223592-Zmu%C5%9B-mnie-do-wypicia-nielubianej-herbaty-23.02.2012-do03.03.2012r[/url] Quote
Ryjonek Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='wegielkowa']Nie zdementowałaś drugiej części zdania......[/QUOTE] Wtedy nic nie pozostało by do komentowania:) Quote
malagos Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Węgielkowa, nie jadłyśmy rosołu, bo byśmy się wtedy rozebrały. A tak to nie wypadało, wsród ludzi........ Ziutka, czuwasz? Quote
malagos Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Nocka jest 2 razy odrobaczona i mam pytanie: szczepić na wirusówki? Quote
Ziutka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='malagos'] Ziutka, czuwasz?[/QUOTE] Tak jest Malagosku :loveu: Dzisiaj będą ;) Quote
malagos Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='malagos']Nocka jest 2 razy odrobaczona i mam pytanie: szczepić na wirusówki?[/QUOTE] To jeszcze raz zapytam: szczepić? co i za ile? Ziutosławo! Aktywuję już ogłoszenia :) Masz u mnie dużeeeeeeeeeeee piwo :) Quote
Recommended Posts