Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wegielkowa']Poznały się małe kurczaczki?[/QUOTE]
Węgielku, pytasz, czy suczki się poznały? Hela z Noculem? Bez kłopotu, obopólna radość z zycia :)

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i super, że zapoznanie przebiegło w porządeczku :)

teraz Nocka musi szybko do DS wskoczyć, by mała Lenka mogła zamieszkać w domku i poznać uroki życia w DT u malagos :)

Posted

[quote name='malagos']Węgielku, pytasz, czy suczki się poznały? Hela z Noculem? Bez kłopotu, obopólna radość z zycia :)[/QUOTE]

no, proszę, aż miło czytać takie wieści :)

Posted

A, witamy o poranku!
Nocul zeżarł mi guziki od piżamy, ale dopiero zauważyłam wieczorem, jak ją założyłam i jakoś, kurka, nie mogłam zapiąć! Każdy guziczek wygryziony z mięsem. Koronkowa robota, małpy jednej.
Ale w nocy śpi ta larwa rozkosznie, przytula się do mnie i juz daje całować brzuszek - do tej pory bardzo ją to przerażało. A rano pierwsza na nogach, budzi resztę i chrobot 16 łapek po panelach i pomiaukiwanie 2 kotów (biedaki zagłodzone, kilka godzin bez karmy, okropne!!) zastępuje budzik. Nie ma co, muszę zwlec się ok. 6.00 by nakarmić to bydło. A zresztą w kojcu czeka i szczeka Lenka....

Posted

[quote name='malagos']A, witamy o poranku!
[B]Nocul zeżarł mi guziki od piżamy, [/B]ale dopiero zauważyłam wieczorem, jak ją założyłam i jakoś, kurka, nie mogłam zapiąć! Każdy guziczek wygryziony z mięsem. Koronkowa robota, małpy jednej.
Ale w nocy śpi ta larwa rozkosznie, przytula się do mnie i juz daje całować brzuszek - do tej pory bardzo ją to przerażało. A rano pierwsza na nogach, budzi resztę i[B] chrobot 16 łapek[/B] po panelach i pomiaukiwanie 2 kotów (biedaki zagłodzone, kilka godzin bez karmy, okropne!!) zastępuje budzik. Nie ma co, muszę zwlec się ok. 6.00 by nakarmić to bydło. A zresztą w kojcu czeka i szczeka Lenka....[/QUOTE]
Kto sypia w piżamach i do tego jeszcze z guziorami:razz:? I skąd wiadomo, że to Nocuń? Może Biggos?
Wydawało mi się, że dokładnie obejrzałam Nockę, zanim pojechała do Mallagosów- ale teraz wiem, że to było niedokładne:oops:, bo i wiekszości kleszczy nie zauważyłam (tylko te wiszące na uchu) no i łapki w ilości 16sztuk:-o.
Malagosie, nie wydawaj Nocki, będziecie w duecie występować w cyrku-
Kobita z Jedną De i Psem Nocą Zwanym, z 16 łapami.
Przy Was Kobita (tylko) z Brodą to żadna atrakcja:cool1:

P.S. kiedy kojcowa będzie miała możliwość zjadania guzików?

Posted

16 łapek pochodzi od 4 suczek, dlatego taki chrobot poranny.
A kojcówka musi poczekać na swoją kolejkę - jak Nocul zwolni miejscówkę domową.

Posted

Witajcie cioteczki,podczytuję watek i uśmiecham się do siebie...już sobie wyobraziłam malagos jak goni maliznę,ktora ma 16 łapek,nie dałaby chyba rady:evil_lol::lol:

Posted

[quote name='malagos']A, witamy o poranku!
Nocul zeżarł mi guziki od piżamy, ale dopiero zauważyłam wieczorem, jak ją założyłam i jakoś, kurka, nie mogłam zapiąć! ....[/QUOTE]
No to Biggoss TZ Malagoss był wery zadowolony :evil_lol: :eviltong:

[quote name='malagos']Nie ma co, muszę zwlec się ok. 6.00 by nakarmić to [B][I]bydło[/I][/B]. [/QUOTE]
Jakie bydło ja się pytam ? Jakie bydło ? !!!!!!!!! :mad::diabloti:

Posted

Na pierwszej stronie dałam tekst do ogłoszeń i w pierwszych postach 15 zdjęć. Na dworze nie dało sie zrobić, szare i smętne. Tylko domowe. Na niektórych Nocka ma te nowe szelki - jak spralizowana w nich leżała, wiec wybrałam tylko te lepsze zdjatka.

A tu jeszcze kilka:

[URL=http://img853.imageshack.us/i/dsc0129vo.jpg/][IMG]http://img853.imageshack.us/img853/4047/dsc0129vo.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img33.imageshack.us/i/dsc0130wg.jpg/][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1600/dsc0130wg.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='rita60']Witajcie cioteczki,podczytuję watek i uśmiecham się do siebie...już sobie wyobraziłam malagos jak goni maliznę,ktora ma 16 łapek,nie dałaby chyba rady:evil_lol::lol:[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']No to Biggoss TZ Malagoss był wery zadowolony :evil_lol: :eviltong:

Jakie bydło ja się pytam ? Jakie bydło ? !!!!!!!!! :mad::diabloti:[/QUOTE]

jak ja lubię tu zaglądać :) :) :)

Posted

[quote name='wegielkowa']No wiesz Józefko, jak możesz pytać:shake:? Bydło 16 kopytne przecie:razz:[/QUOTE]
Masz szczęście wegielkowo moja :loveu: za wyjaśnienie :evil_lol:

Posted

[quote name='wegielkowa']Ciekawe, jaką kawę piły i czy ubrane były, czy z goło de biegały?
Cieszę się, że Nocula już w dobrej formie psychicznej. Wreszcie zachowuje sie jak szczeniak.[/QUOTE]

Ja bym chciała zdementować - wcale nie piłyśmy kawy:cool3:

Posted

[quote name='malagos']Nocka jest 2 razy odrobaczona i mam pytanie: szczepić na wirusówki?[/QUOTE]
To jeszcze raz zapytam: szczepić? co i za ile?

Ziutosławo! Aktywuję już ogłoszenia :)
Masz u mnie dużeeeeeeeeeeee piwo :)