Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justysiek napisał(a):
oby to nie było to, wet mi powiedział, że kości u owczarka rosną i zmieniaja sie do 13msc, wiec wszystko moze sie zmienic.

oj :(
3majcie się ;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalyna napisał(a):
oj :(
3majcie się ;)

dzięki:oops:
mam nadzieję że będzie ok.
poza tym hodowca bardzo nas chwalil tzn Cezara, ze ladny, potezny samiec, ze ladna ma linie przednia i tylnia(?):evil_lol:
ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Musi być dobrze :kciuki:

ania90
bedzie dobrze:smile:

biscuit
Musi i będzie ;-)

bira
Będzie dobrze, będzie :smile:
A co ma za wyjście ;-)

:loveu:dziekuje cioteczki.

wczoraj bylismy 1 raz z Cezarem na takim organizacyjnym spotkaniu szkoleniowym w Krakowie,
Cezar wypadl bardzo pomyślnie, jestem z niego zadowolona, ladnie ćwiczyl w ringu bieg i ustaiwanie, tylko do psow troche skakal, momentami do zabawy a czasem do ... sama nie wiem, ale juz wiem jak reagowac i po kilku wyskokach dal spokoj, w domu do psow od wiec bardzo mnie zdziwilo ze tu dawal jakies akcje
ogolnie pan bardzo fajny, konkretny z mega podejsciem do psow.
tylko jedno co mnie przeraza ze to 200km od nas a zajecia sa sobota niedziela i musielisbysmy tak w kolko jezdzic...
juz sama nie wiem co robic, w kielcach nie ma nikogo konkretnego,
Cezar byl tak zmeczony ze spal od krakowa do kielc praktycznie ok 2 godz:diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
Najkorzystniej byś miała jakbyś mogła przenocować gdzieś w Kraku .

wiem, pytalam, ale ta, ceny takie ze w sumie paliwo jest w tej cenie, tylko meczace dla psa szczegolnie... a i dla mnie, powiem wam ze nie mam kondycji jeszcze :evil_lol: nabiegac sie musze strasznie przy tych cwiczeniach w ringu, bo u owczarkow ten beznadziejny double handling:mad: ale schudne:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

zaczeliśmy trening, ćwiczymy cały tydzień a w niedzielę wraz z Panem treserem sprawdzamy efekty:diabloti:
Cezarowi różnie idzie, ale nie poddajemy się i ćwiczymy.
najpierw musimy wypracować ładne skupianie się i potem zaczynamy komendy.
ogólnie bardzo nam się podoba, Pan bardzo miły, kontaktowy, ma podejście do psów, ma swoją hodowlę użytków(owczarków niemieckich użytkowych), zakochałam się w jednej jego suczce:loveu: cudowna:loveu:
w Cezarze denerwuje mnie to że szczeka na widok psów, bo chce się tak strasznie poznać z nimi i pobawić, ale walczymy z tym, zachowuje sie tak tylko na treningu, normalnie nie szczeka, nie ciagnie do psów.
staramy sie aby mial z nimi jak najwiecej kontaktu.

Posted

wooow ale przystojniak się z niego robi :loveu:

chłopak nie źle wyrósł i nie ma śladu po tym uroczym szczeniaku :(

i my też życzymy sukcesów w szkoleniu i na wystawach ;) a macie już jakąś w planach?

a łapka się już ładna zrobiła? bo na zdjęciach nic nie widzę..wiadomo co to było?

Posted

[quote name='Kashdog']Bardzo ładny z niego zwierz :)
dziękujemy:loveu:

kalyna
wooow ale przystojniak się z niego robi :loveu:

chłopak nie źle wyrósł i nie ma śladu po tym uroczym szczeniaku :-(

i my też życzymy sukcesów w szkoleniu i na wystawach ;-) a macie już jakąś w planach?

a łapka się już ładna zrobiła? bo na zdjęciach nic nie widzę..wiadomo co to było?

ano duży już mój maluch jest, też ubolewam, alle teraz jest bardziej kochany niż jak był dzieciak:diabloti:
w planach mamy wystawę w Kielcach, ale pójdziemy tylko zobaczyć jak Cezar zareaguje na tyle psów, jeszcze nie jesteśmy na tyle przygotowani zeby go wystawiac, tym bardziej ze ja sama nie moge.
a lapka znow boli, idziemy znow do weta bo minelo 2 tyg,
wet mowil ze to kulawizna wedrujaca, spodowdowana szybkim wzrostem

Posted

[quote name='Ptysiak']Ale on rośnie jak na drożdżach :)

http://img198.imageshack.us/i/pt1g.jpg/ :loveu:

:loveu::loveu::loveu:
rośnie bardzo szybko

Kaaasia
Wow, gdzie się podziała ta mała, puchata kuleczka. To już prawdziwy kawaler :lol:
Powodzenia podczas nauki i wystawiania :lol:

też się zastanawiam gdzie ta kulka jest:diabloti: z tej kulki wyrósł już chłop pełną gębą:evil_lol: ale w główce dalej dzieciak:eviltong:
dziękujemy za życzenia powodzenia przydadza się:diabloti:

toż to moje małe Cezarro:evil_lol:
a tak na serio niektórzy nie wierzą, że to ten sam pies co jeszcze 2 msc temu...

Posted

justysiek napisał(a):

też się zastanawiam gdzie ta kulka jest:diabloti: z tej kulki wyrósł już chłop pełną gębą:evil_lol: ale w główce dalej dzieciak:eviltong:

Mój ma już ponad dwa lata a rozumu ani widu ani słychu :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Mój ma już ponad dwa lata a rozumu ani widu ani słychu :evil_lol:

u nas podobnie:diabloti: ale my mamy prawie 7 msc:loveu:

bira
Po psim bobasku został wspomnienie... jessu, kiedy on wyrósł? Kawał chłopaka z niego!

no wspomnienie:lol:
też się zastanawiam kiedy to minęło:-o