justysiek Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Izabela124.']http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549047_412730258773220_1451509430_n.jpg ha ha on ma ADHD :evil_lol: dokładnie:evil_lol: to jest adhd chodzace:diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='justysiek'] to jest adhd chodzace:diabloti:[/QUOTE] Czyli normalny młodzieniaszek :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='justysiek']dokładnie:evil_lol: to jest adhd chodzace:diabloti:[/QUOTE]Mój niby grzywacz, ozdóbka, ale też jest bardzo energiczny :D Więc wiem co czujesz ha ha Quote
justysiek Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='Kaaasia']Czyli normalny młodzieniaszek :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no normalne, a kiedy rozumek do nas zawita?:hmmmm: nie mam pojecia:diabloti: Izabela124. Zamieszczone przez justysiek dokładnie:evil_lol: to jest adhd chodzace:diabloti: Mój niby grzywacz, ozdóbka, ale też jest bardzo energiczny :-D Więc wiem co czujesz ha ha :evil_lol: tylko wariujacy grzywacz nie przewroci Cię jak mu sie uwidzi dac calusa:evil_lol: a Cezar a i owszem:mad::diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ha ha ha trzeba było brać małego, słitaśnego pieseczka :D Quote
justysiek Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha trzeba było brać małego, słitaśnego pieseczka :D[/QUOTE] :eviltong: mój małżonek powiedział kategoryczne nie - grzywaczom... a donek u nas to pojawil sie przypadkowo calkiem.:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='justysiek']:eviltong: mój małżonek powiedział kategoryczne nie - grzywaczom... a donek u nas to pojawil sie przypadkowo calkiem.:evil_lol:[/QUOTE]Oj a grzywacze są takie słodkie :loveu::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 im starszy tym fantastyczniejszy:loveu: tulaski ślemy:) Quote
justysiek Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 unikatowydiament napisał(a):im starszy tym fantastyczniejszy:loveu: tulaski ślemy:) dzieki kochana:loveu: Cezar znów zaczyna kulec, jestem szczerze zalamana, juz sama nie wiem co robic ile wetow tyle opinii mysle ze zrobimy rtg - myslicie ze trzeba zrbic wczesniej badania krwi czy wsio ok? bo rtg bedzie robione w znieczuleniu Quote
kalyna Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 justysiek napisał(a): Cezar znów zaczyna kulec, jestem szczerze zalamana, juz sama nie wiem co robic ile wetow tyle opinii mysle ze zrobimy rtg - myslicie ze trzeba zrbic wczesniej badania krwi czy wsio ok? bo rtg bedzie robione w znieczuleniu mi powiedziano, że najwcześniej można robić badanie w wieku 6 miesięcy ;) chyba żadnych badań nie trzeba robić, bo to ogólnie młody i zdrowy pies ;) Hmm a dajesz mu witamine D3? i produkty z wapnem dodatkowo? a jakieś witaminy oprócz tego co ma w karmie? Quote
justysiek Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 kalyna napisał(a):mi powiedziano, że najwcześniej można robić badanie w wieku 6 miesięcy ;) chyba żadnych badań nie trzeba robić, bo to ogólnie młody i zdrowy pies ;) Hmm a dajesz mu witamine D3? i produkty z wapnem dodatkowo? a jakieś witaminy oprócz tego co ma w karmie? tak dostaje dolfos arthofos i canifos od 4 msc. Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560993_413382062041373_526528676_n.jpg śliczny jest :loveu: Niby badania są zbędne ale znając mnie to pewnie wolałaby na wszelki wypadek zrobić przed znieczuleniem :) Quote
Kaaasia Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 justysiek napisał(a): no normalne, a kiedy rozumek do nas zawita?:hmmmm: nie mam pojecia:diabloti: Cezar ma dopiero 7 miesięcy a mój ma już 2 lata a rozumku ani widu ani słychu :niewiem: Dużo zdróweczka :smile: Quote
justysiek Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Ptysiak napisał(a):http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560993_413382062041373_526528676_n.jpg śliczny jest :loveu: Niby badania są zbędne ale znając mnie to pewnie wolałaby na wszelki wypadek zrobić przed znieczuleniem :) dziekujemy za pochwaly:loveu: tez mysle nad badaniami, po Fuksie(*) jestem przewrazliwiona... Cezar ma dopiero 7 miesięcy a mój ma już 2 lata a rozumku ani widu ani słychu :niewiem: Dużo zdróweczka :smile: ha ha ha:) to na rozumek zaczekamy:evil_lol: KashdogMasakra z tą jego łapą :roll: nom:-( jestem troche podlamana:placz: Cezar dziś zagryzl 2 ptaki:placz: jestem na niego wsciekla:mad: nie wiem jak je zlapal, za kare poszedl do kojca. potem troche zaczal mnie gryzc po rece i nie pomagaly upomnienia, myslal ze to taka zabawa, nie gryzl mocno ale sie odryzal.... ehhhh:-( dzis zrobilismy kilka km, Cezar kapal sie tez w rzece, rzucilam mu pilke i pilka sie utopila:mad: Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Z gryzieniem po rękach to wkurzające... ja walczyłam bardzo długo z Ptyśkiem. Teraz już tylko czasami złapie mnie za palca i mamla go jak smoczek :D Pewnie minie to Cezarkowi jak nie będziesz pozwalała :) Dobrze, że tak się odgryza. Mój mnie dziś uszczypnął w tyłek jak go zostawiłam z teściową pod sklepem i nie pozwoliłam iść ze mną :D Wygląda na to, że piłka nie potrafi pływać :evil_lol: Z tymi ptaszkami nie fajnie... no ale nic na to nie poradzisz. Quote
justysiek Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Z gryzieniem po rękach to wkurzające... ja walczyłam bardzo długo z Ptyśkiem. Teraz już tylko czasami złapie mnie za palca i mamla go jak smoczek :D Pewnie minie to Cezarkowi jak nie będziesz pozwalała :) Dobrze, że tak się odgryza. Mój mnie dziś uszczypnął w tyłek jak go zostawiłam z teściową pod sklepem i nie pozwoliłam iść ze mną :D Wygląda na to, że piłka nie potrafi pływać :evil_lol: Z tymi ptaszkami nie fajnie... no ale nic na to nie poradzisz. normalnie to juz mu minelo gryzienie, ale czasem sie tak odgyza jak mu cos nie pasi:) no nie umie, a kurde to byla niedawno kupiona pilka, ale moze jutro sie wylowi:evil_lol: a o ptaki bylam wsciekla, on mi go przyniosl bo myslal ze to fajne, masakra Quote
agaga21 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 kurde, kiepsko z tą łapką:shake: a fotki jakieś wstawisz? :) Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 justysiek napisał(a):normalnie to juz mu minelo gryzienie, ale czasem sie tak odgyza jak mu cos nie pasi:) no nie umie, a kurde to byla niedawno kupiona pilka, ale moze jutro sie wylowi:evil_lol: a o ptaki bylam wsciekla, on mi go przyniosl bo myslal ze to fajne, masakra Chyba wołałabym takie odgryzanie jak Cezar niż szczypanie w tyłek:roll::evil_lol: Kupcie wędkę do łowienia piłek :evil_lol: On te ptaszki przyniósł jako trofeum. Myślał, że Ci się przypodoba pewnie :) Moja Luna tak przynosiła mi upolowane szczury na wycieraczkę albo do kuchni .... Quote
justysiek Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 agaga21 napisał(a):kurde, kiepsko z tą łapką:shake: a fotki jakieś wstawisz? :) bardzo kiepsko, idziemy na rtg i mam nadzieje ze to nie to co mysle. zaraz poszukam zdjec:razz: Chyba wołałabym takie odgryzanie jak Cezar niż szczypanie w tyłek:roll::evil_lol: Kupcie wędkę do łowienia piłek :evil_lol: On te ptaszki przyniósł jako trofeum. Myślał, że Ci się przypodoba pewnie :smile: Moja Luna tak przynosiła mi upolowane szczury na wycieraczkę albo do kuchni .... chyba wole takie obgryzania:diabloti: no musze kupic taka wedke:evil_lol: no chyba tak myslal bo mial takie oczy wielkie jak krzyknelam na niego ze szok:mad: szkoda mi bylo tych ptaszkow. Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Tylko nie wiem jak z tą wędką tzn z przynętą bo nie mam pojęcia na co piłki biorą :D Też byłoby mi szkoda :( Mi było szkoda nawet tych szczurków co Luna zabijała. Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181118_414557171923862_1175854312_n.jpg Mokry Cezarek :loveu: Quote
Recommended Posts