Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaaasia']Czyli normalny młodzieniaszek :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no normalne, a kiedy rozumek do nas zawita?:hmmmm:
nie mam pojecia:diabloti:

Izabela124.

Zamieszczone przez justysiek
dokładnie:evil_lol:
to jest adhd chodzace:diabloti:

Mój niby grzywacz, ozdóbka, ale też jest bardzo energiczny :-D Więc wiem co czujesz ha ha
:evil_lol: tylko wariujacy grzywacz nie przewroci Cię jak mu sie uwidzi dac calusa:evil_lol: a Cezar a i owszem:mad::diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha ha trzeba było brać małego, słitaśnego pieseczka :D[/QUOTE]
:eviltong:
mój małżonek powiedział kategoryczne nie - grzywaczom...
a donek u nas to pojawil sie przypadkowo calkiem.:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']:eviltong:
mój małżonek powiedział kategoryczne nie - grzywaczom...
a donek u nas to pojawil sie przypadkowo calkiem.:evil_lol:[/QUOTE]Oj a grzywacze są takie słodkie :loveu::evil_lol:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
im starszy tym fantastyczniejszy:loveu:

tulaski ślemy:)

dzieki kochana:loveu:

Cezar znów zaczyna kulec, jestem szczerze zalamana, juz sama nie wiem co robic ile wetow tyle opinii
mysle ze zrobimy rtg - myslicie ze trzeba zrbic wczesniej badania krwi czy wsio ok? bo rtg bedzie robione w znieczuleniu

Posted

justysiek napisał(a):

Cezar znów zaczyna kulec, jestem szczerze zalamana, juz sama nie wiem co robic ile wetow tyle opinii
mysle ze zrobimy rtg - myslicie ze trzeba zrbic wczesniej badania krwi czy wsio ok? bo rtg bedzie robione w znieczuleniu

mi powiedziano, że najwcześniej można robić badanie w wieku 6 miesięcy ;)
chyba żadnych badań nie trzeba robić, bo to ogólnie młody i zdrowy pies ;)

Hmm a dajesz mu witamine D3? i produkty z wapnem dodatkowo? a jakieś witaminy oprócz tego co ma w karmie?

Posted

kalyna napisał(a):
mi powiedziano, że najwcześniej można robić badanie w wieku 6 miesięcy ;)
chyba żadnych badań nie trzeba robić, bo to ogólnie młody i zdrowy pies ;)

Hmm a dajesz mu witamine D3? i produkty z wapnem dodatkowo? a jakieś witaminy oprócz tego co ma w karmie?

tak dostaje dolfos arthofos i canifos od 4 msc.

Posted

justysiek napisał(a):

no normalne, a kiedy rozumek do nas zawita?:hmmmm:
nie mam pojecia:diabloti:

Cezar ma dopiero 7 miesięcy a mój ma już 2 lata a rozumku ani widu ani słychu :niewiem:

Dużo zdróweczka :smile:

Posted

Ptysiak napisał(a):
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560993_413382062041373_526528676_n.jpg śliczny jest :loveu:

Niby badania są zbędne ale znając mnie to pewnie wolałaby na wszelki wypadek zrobić przed znieczuleniem :)

dziekujemy za pochwaly:loveu:

tez mysle nad badaniami, po Fuksie(*) jestem przewrazliwiona...

Cezar ma dopiero 7 miesięcy a mój ma już 2 lata a rozumku ani widu ani słychu :niewiem:

Dużo zdróweczka :smile:

ha ha ha:) to na rozumek zaczekamy:evil_lol:

Kashdog
Masakra z tą jego łapą :roll:

nom:-( jestem troche podlamana:placz:

Cezar dziś zagryzl 2 ptaki:placz: jestem na niego wsciekla:mad: nie wiem jak je zlapal, za kare poszedl do kojca.
potem troche zaczal mnie gryzc po rece i nie pomagaly upomnienia, myslal ze to taka zabawa, nie gryzl mocno ale sie odryzal.... ehhhh:-(

dzis zrobilismy kilka km, Cezar kapal sie tez w rzece, rzucilam mu pilke i pilka sie utopila:mad:

Posted

Z gryzieniem po rękach to wkurzające... ja walczyłam bardzo długo z Ptyśkiem. Teraz już tylko czasami złapie mnie za palca i mamla go jak smoczek :D
Pewnie minie to Cezarkowi jak nie będziesz pozwalała :)
Dobrze, że tak się odgryza. Mój mnie dziś uszczypnął w tyłek jak go zostawiłam z teściową pod sklepem i nie pozwoliłam iść ze mną :D

Wygląda na to, że piłka nie potrafi pływać :evil_lol:

Z tymi ptaszkami nie fajnie... no ale nic na to nie poradzisz.

Posted

Ptysiak napisał(a):
Z gryzieniem po rękach to wkurzające... ja walczyłam bardzo długo z Ptyśkiem. Teraz już tylko czasami złapie mnie za palca i mamla go jak smoczek :D
Pewnie minie to Cezarkowi jak nie będziesz pozwalała :)
Dobrze, że tak się odgryza. Mój mnie dziś uszczypnął w tyłek jak go zostawiłam z teściową pod sklepem i nie pozwoliłam iść ze mną :D

Wygląda na to, że piłka nie potrafi pływać :evil_lol:

Z tymi ptaszkami nie fajnie... no ale nic na to nie poradzisz.

normalnie to juz mu minelo gryzienie, ale czasem sie tak odgyza jak mu cos nie pasi:)
no nie umie, a kurde to byla niedawno kupiona pilka, ale moze jutro sie wylowi:evil_lol:

a o ptaki bylam wsciekla, on mi go przyniosl bo myslal ze to fajne, masakra

Posted

justysiek napisał(a):
normalnie to juz mu minelo gryzienie, ale czasem sie tak odgyza jak mu cos nie pasi:)
no nie umie, a kurde to byla niedawno kupiona pilka, ale moze jutro sie wylowi:evil_lol:

a o ptaki bylam wsciekla, on mi go przyniosl bo myslal ze to fajne, masakra

Chyba wołałabym takie odgryzanie jak Cezar niż szczypanie w tyłek:roll::evil_lol:
Kupcie wędkę do łowienia piłek :evil_lol:

On te ptaszki przyniósł jako trofeum. Myślał, że Ci się przypodoba pewnie :)
Moja Luna tak przynosiła mi upolowane szczury na wycieraczkę albo do kuchni ....

Posted

agaga21 napisał(a):
kurde, kiepsko z tą łapką:shake:

a fotki jakieś wstawisz? :)

bardzo kiepsko, idziemy na rtg i mam nadzieje ze to nie to co mysle.

zaraz poszukam zdjec:razz:

Chyba wołałabym takie odgryzanie jak Cezar niż szczypanie w tyłek:roll::evil_lol:
Kupcie wędkę do łowienia piłek :evil_lol:

On te ptaszki przyniósł jako trofeum. Myślał, że Ci się przypodoba pewnie :smile:
Moja Luna tak przynosiła mi upolowane szczury na wycieraczkę albo do kuchni ....

chyba wole takie obgryzania:diabloti:
no musze kupic taka wedke:evil_lol:

no chyba tak myslal bo mial takie oczy wielkie jak krzyknelam na niego ze szok:mad:
szkoda mi bylo tych ptaszkow.

Posted

Tylko nie wiem jak z tą wędką tzn z przynętą bo nie mam pojęcia na co piłki biorą :D

Też byłoby mi szkoda :(
Mi było szkoda nawet tych szczurków co Luna zabijała.