Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 justysiek napisał(a):mam nadzieje ze bedzie:diabloti: kurde te pilki to tez jakies dzikie:evil_lol: tak sie puszczac byle gdzie:diabloti: no imprezka imprezka, zapraszam!!!:multi: No takie puszczalskie te piłki :evil_lol: Będziemy oblewali Twoje urodziny wirtualnie na dogo :) Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a):No takie puszczalskie te piłki :evil_lol: Będziemy oblewali Twoje urodziny wirtualnie na dogo :) za grosz wstydu toto nie ma:evil_lol: no no no, oblewamy!:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Czyli jutro muszę zapowiedzieć w domu, że może zaistnieć taka sytuacja... że jak za dużo wypiję to będą mnie musieli od laptopa do łóżka nieść :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a):Czyli jutro muszę zapowiedzieć w domu, że może zaistnieć taka sytuacja... że jak za dużo wypiję to będą mnie musieli od laptopa do łóżka nieść :evil_lol: tak tak tak:multi::evil_lol: lepiej wczesniej ich uprzedzic zeby nie byli zdziwieni:diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 justysiek napisał(a):tak tak tak:multi::evil_lol: lepiej wczesniej ich uprzedzic zeby nie byli zdziwieni:diabloti: i nie patrzyli dziwnie na mnie jak "zasłabnę" i odbiją mi się na czole klawisze :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a):i nie patrzyli dziwnie na mnie jak "zasłabnę" i odbiją mi się na czole klawisze :evil_lol: :diabloti: zeby tylko na czole:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 justysiek napisał(a)::diabloti: zeby tylko na czole:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziwnie na mnie patrzą w domu bo się do lapka śmieję :D Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziwnie na mnie patrzą w domu bo się do lapka śmieję :D na mnie maz tez patrzy dziwnie:evil_lol: tematy mamy takie jakbysmy byly conajmniej po kilku glebszych:diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 justysiek napisał(a):na mnie maz tez patrzy dziwnie:evil_lol: tematy mamy takie jakbysmy byly conajmniej po kilku glebszych:diabloti: Aż strach pomyśleć o czym byśmy pisały gdybyśmy serio były po kilku głębszych :evil_lol: Mój mąż już na mnie dziwnie nie patrzy... przywyknął, że ja tak czasami mam :evil_lol: Ale Teście nie :D Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a):Aż strach pomyśleć o czym byśmy pisały gdybyśmy serio były po kilku głębszych :evil_lol: Mój mąż już na mnie dziwnie nie patrzy... przywyknął, że ja tak czasami mam :evil_lol: Ale Teście nie :D tez sie boje:diabloti: strach myslec o czym bysmy gadaly:evil_lol: u mnie na szczescie tylko maz, a on tez sie powoli przyzwyczaja:razz: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 justysiek napisał(a):tez sie boje:diabloti: strach myslec o czym bysmy gadaly:evil_lol: u mnie na szczescie tylko maz, a on tez sie powoli przyzwyczaja:razz: Pod warunkiem, że byśmy zrozumiały co piszemy :evil_lol: Bo mi czasami klawiatura ucieka i literki się mieszają na niej... jakaś taka dziwna wtedy jest :diabloti: Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a):Pod warunkiem, że byśmy zrozumiały co piszemy :evil_lol: Bo mi czasami klawiatura ucieka i literki się mieszają na niej... jakaś taka dziwna wtedy jest :diabloti: uciekaja?a moze ... sie porostu puszczaja:evil_lol::diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 justysiek napisał(a):uciekaja?a moze ... sie porostu puszczaja:evil_lol::diabloti: buahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no teraz to już się roześmiałam na głos :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a):buahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no teraz to już się roześmiałam na głos :evil_lol: kurde skoczmy ten puszczalski temat bo jeszcze nas zamkna do psychiatryka za smianie sie do laptopa:evil_lol: Quote
kalyna Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 justysiek napisał(a):kurde skoczmy ten puszczalski temat bo jeszcze nas zamkna do psychiatryka za smianie sie do laptopa:evil_lol: no co ty, przynajmniej można się pośmiać :D Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Dobrze, że zamkną za śmianie się do lapka a nie za puszczalskie piłki :evil_lol: kalyna nic nie pisze tylko się śmieje a nawet nie wie, że może też ma taka piłkę :D Quote
kalyna Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a): kalyna nic nie pisze tylko się śmieje a nawet nie wie, że może też ma taka piłkę :D Nieee, moje zawsze do mnie wracają...ewentualnie mają duża ilość dziur i dziurek :lol: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 kalyna napisał(a):Nieee, moje zawsze do mnie wracają...ewentualnie mają duża ilość dziur i dziurek :lol: Wracają... ale za nim wrócą to się pewnie puszczają :D No i te dziurki.... :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 kalyna napisał(a):Nieee, moje zawsze do mnie wracają...ewentualnie mają duża ilość dziur i dziurek :lol: a te dziury to niby od czego?:evil_lol: ja mam jedno skojarzenie:evil_lol: PtysiakDobrze, że zamkną za śmianie się do lapka a nie za puszczalskie piłki :evil_lol: kalyna nic nie pisze tylko się śmieje a nawet nie wie, że może też ma taka piłkę :-D nastepym razem poprosze o pilki nie puszczalskie, bo tylko wstyd mi za nia teraz:evil_lol: ze sie puszcza i nie wraca do domu jak sie nalezy... Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Chciałabym widzieć minę sprzedawcy jak wejdziesz i powiesz... : "poproszę o piłeczkę dla psa. Tylko niepuszczalską" :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ptysiak napisał(a):Wracają... ale za nim wrócą to się pewnie puszczają :D No i te dziurki.... :evil_lol: a moze i wracajac sie puszczaja... ale te dziurki sa jednoznaczne:evil_lol: myslimy podobnie... a jak bym tak powiedziala to by pewnie pomyslal ze mi samej sie puszczac chce :diabloti: i gadam takie glupoty:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Chciałabym widzieć minę sprzedawcy jak wejdziesz i powiesz... : "poproszę o piłeczkę dla psa. Tylko niepuszczalską" :evil_lol: Normalnie oplułam przez was monitor :evil_lol: Dobrze się pośmiać przed snem :grins: Z okazje tego, że już jest jutro WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :new-bday::BIG: Quote
aganela Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Hej:) my tu pierwszy raz:) piękny Wam psiór wyrósł z tego malutkiego Cezarka...:) Quote
Izabela124. Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Spełnienia marzeń justysiek :multi::loveu: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Kaaasia napisał(a):Normalnie oplułam przez was monitor :evil_lol: Dobrze się pośmiać przed snem :grins: Z okazje tego, że już jest jutro WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :new-bday::BIG: ja wczoraj oplułam monitor kilka razy:evil_lol: dziekuje za zyczenia:loveu: juz o kolejny rok czlowiek straszy:diabloti: aganelaHej:smile: my tu pierwszy raz:smile: piękny Wam psiór wyrósł z tego malutkiego Cezarka...:smile: witamy:multi: no urósł, urósł, kiedy to zleciało... zapraszamy częściej:loveu: Izabela124.Spełnienia marzeń justysiek :multi::loveu: dzieki Iza:loveu: Quote
Recommended Posts