Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaaasia napisał(a):
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425060_414557015257211_1435825819_n.jpg Dręczycie ludzi takimi fotami :eviltong:. Się człowiek napatrzy i chciał by takiego szczeniorka :evil_lol:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/399442_414557245257188_1469645863_n.jpg Piękny :loveu:

tez chcialabym miec takiego szczeniora:diabloti:
maja super charaktery i pasje do pracy z czlowiekiem juz od takiego gowniarza:loveu:

kalyna
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...35825819_n.jpg owczarków od koloru do wyboru :lol:
albo mi sie na głowę już rzuciło :-D

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...69645863_n.jpg piękny :loveu:

hmm z tego co widziałam to podobnie dobrze pływają piszczące, gumowe piłki..

dzis pojdziemy na poszukiwania pilki:evil_lol:
nam utopila sie taka na sznurku waniliowa, w sumie moglam pomyslec ze jest dosc ciezka... ale... pomyslalam jak juz rzucilam:diabloti:
no na treningu mamy tyle owczarkow, bo ten pan ma hodowle;)

wczoraj bylam z cezarem na spacerze idziemy a tu gosc nas zaczepil i pyta sie za ile sprzedam Cezara?(!):crazyeye:
ja mu mowie ze on nie jest na sprzedaz,
a facet ze nie ma "rzeczy" nie na sprzedaz:mad:
ja mowie moze rzeczy i nie ma, ale to nie jest rzecz!:mad:
i dawal mi 5 tys... bo on ma suke i takie tam...:angryy:

Posted

Wtorkowe - słoneczne dzień dobry ;)

Co do Faceta to... jak widać Debili nie trzeba siać - sami się rodzą :D

Jak macie gdzieś blisko Tesco to zerknijcie tam za piłeczką. U mnie są takie za około 5 złoty na stoisku z psim jedzeniem i akcesoriami, nie duże ale na 100% pływają ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Wtorkowe - słoneczne dzień dobry ;)

Co do Faceta to... jak widać Debili nie trzeba siać - sami się rodzą :D

Jak macie gdzieś blisko Tesco to zerknijcie tam za piłeczką. U mnie są takie za około 5 złoty na stoisku z psim jedzeniem i akcesoriami, nie duże ale na 100% pływają ;)

ooo dzieki za podpowiedz:evil_lol:
pojde i zakupie ze 2, w razie gdyby jednak utonela:diabloti:
facet to brak slow....
dzien dobry wtorkowe:loveu:

Posted

Będę trzymać kciuki aby z łapą było wszystko ok :)
Kurde, przy wyborze drugiego psa będę się strasznie skupiać na badaniach rodziców, dziadków itd. bo szczerze strasznie Ci współczuję tych problemów, pamiętam jak Fifka mi kuleć zaczęło i już miałam wizję przekreślenia agility, ale od 2 lat jest spokój (tfu tfu) . Także mam nadzieję, że badania wyjdą ok i bez problemu będziecie mogli realizować swoje plany ;)

Posted

Kashdog napisał(a):
Będę trzymać kciuki aby z łapą było wszystko ok :)
Kurde, przy wyborze drugiego psa będę się strasznie skupiać na badaniach rodziców, dziadków itd. bo szczerze strasznie Ci współczuję tych problemów, pamiętam jak Fifka mi kuleć zaczęło i już miałam wizję przekreślenia agility, ale od 2 lat jest spokój (tfu tfu) . Także mam nadzieję, że badania wyjdą ok i bez problemu będziecie mogli realizować swoje plany ;)

dzieki,
powiem Ci, ze ja tez bede sie na tym skupiala,
zakup tego psa to byl przypadek, calkowity spontan, bo nie moglam wg sie zdecydowac na psa po smierci poprzedniego i to byl prezent od rodzicow, bo sama mysle ze do tej pory bym sie nie zdecydowala.
nie zaluje, nie bede zalowala, bo go bardzo wszyscy kochaja i co by nie bylo bede dazyla do tego zeby jego zycie bylo dobre, mam nadzieje ze jednak badania wyjda ok.

Posted

Z łapką musi być dobrze :smile:

Co do piłek to jak kupuję najtańsze tenisowe- długiego życia to one nie mają ale np jak się zgubi to nie ma problemu ;)

Posted

Kaaasia napisał(a):
Z łapką musi być dobrze :smile:

Co do piłek to jak kupuję najtańsze tenisowe- długiego życia to one nie mają ale np jak się zgubi to nie ma problemu ;)

my z ta pilka cwiczymy pt, dlatego mielismy taka na sznurku, pan treser kazal nam bawic sie 1 zabawka

Posted

Ja po prostu nauczyłam się brać na spacery najgorsze zabawki, bo jestem bardzo zdolna :evil_lol: i potrafę zgubić, utopić lub zawiesić na drzewie :cool3:. Ale ostatnio na działce przeszłam samą siebie bo ukochaną piłeczkę Oliego wrzuciłam do komina :evil_lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Ja po prostu nauczyłam się brać na spacery najgorsze zabawki, bo jestem bardzo zdolna :evil_lol: i potrafę zgubić, utopić lub zawiesić na drzewie :cool3:. Ale ostatnio na działce przeszłam samą siebie bo ukochaną piłeczkę Oliego wrzuciłam do komina :evil_lol:

ooooooo to jak ja:evil_lol:
tez jestem taka zdolna:diabloti:

Posted

justysiek napisał(a):

no na treningu mamy tyle owczarkow, bo ten pan ma hodowle;)

no to na dobrego szkoleniowca trafiliście ;)

a ja będę robić sobie piłkę na sznurku... bo mam piłkę z gumy, pełną i ciężką i mam sznurek :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
no to na dobrego szkoleniowca trafiliście ;)

a ja będę robić sobie piłkę na sznurku... bo mam piłkę z gumy, pełną i ciężką i mam sznurek :lol:

nom jezdzimy do niego 120km w jedna strone:oops:
ale warto, pan bardzo mily, konkretny, z suoer podejsciem do psow.

Posted

No to macie kawałek drogi na szkolenie ;) ale skoro warto :)

Kasia ja jestem też zdolna ale jeszcze nie udało mi się trafić piłką do komina :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
No to macie kawałek drogi na szkolenie ;) ale skoro warto :)

Kasia ja jestem też zdolna ale jeszcze nie udało mi się trafić piłką do komina :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie zeby Cezar az tak strasznie byl wycwiczony, bo on wie co ja chcem ale czasem tak na odwal sie wykonuje komendy ze az slabo mi:mad:
no Kasia jest zdolna:evil_lol: ja tez do komina nie trafilam ale w inne rozne dziwne miejsca tak:diabloti:

ehhh jutro jestem juz o rok starsza:cool1:

Posted

Cezar jeszcze jest młody, z czasem będzie coraz bardziej posłuszny :)
Jedyne gdzie mi się udało trafić piłką to w kuchni jak się bawiłam z psem wpadła do garnka z zupą :diabloti: Tak to raczej piłka ląduje zawsze tam gdzie chce.

O to jutro imprezka ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Cezar jeszcze jest młody, z czasem będzie coraz bardziej posłuszny :)
Jedyne gdzie mi się udało trafić piłką to w kuchni jak się bawiłam z psem wpadła do garnka z zupą :diabloti: Tak to raczej piłka ląduje zawsze tam gdzie chce.

O to jutro imprezka ;)

mam nadzieje ze bedzie:diabloti:
kurde te pilki to tez jakies dzikie:evil_lol: tak sie puszczac byle gdzie:diabloti:

no imprezka imprezka, zapraszam!!!:multi: