Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
LIczę, że niesamowicie oryginalne imię spowoduje sporą oglądalność, a w rezultacie domek dla Strzepana:

ale tego, super majuska.
Imię ma intrygujące , fakt, ciekawe tylko czy będą się zastanawiać nad jego oryginalnością czy też że nieuk to pisał :cool3:. Tak czy siak niech ciekawość wywołuje i ułatwia wejście w ogłoszenie
Pamiętam jak przyjechali po naszego Marcela aż z Sosnowca bo miał na imię tak samo jak ich synek :lol:, tak więc może i jakiś Szczepan po naszego szorstka przyjedzie.:cool3:

Posted

Becia66 napisał(a):

ciekawe tylko czy będą się zastanawiać nad jego oryginalnością czy też że nieuk to pisał :cool3:.

mnie to tam rybka , byle zainteresowanie było ;)

Posted

majuska napisał(a):
dałam tak jak było w tekście Dzikej Figi, nie ogarniam dokładnie wszystkiego co i jak trzeba dawać, strasznie na raty czytam wątki

Ja dawałam tak jak bylo na wątkach ale Agula z Becia stwierdzily, że lepiej jest na Becię i wszystko przerabialam.:niewiem:

Posted

barb napisał(a):
Ja dawałam tak jak bylo na wątkach ale Agula z Becia stwierdzily, że lepiej jest na Becię i wszystko przerabialam.:niewiem:

barb rozdzielajcie po równo bo jak się rozdzwonią to zwariować mi przyjdzie :diabloti:.
Albo podajcie 2 telefony, jak Agula nie odbierze to się do mnie dodzwonią.

Posted

Becia66 napisał(a):
barb rozdzielajcie po równo bo jak się rozdzwonią to zwariować mi przyjdzie :diabloti:.
Albo podajcie 2 telefony, jak Agula nie odbierze to się do mnie dodzwonią.

Beciu, nie sądzę, żeby az tak strasznie się rozdzwonili, skoro po pakietach 66 ogłoszeń tak sie nie stało...

Posted

barb napisał(a):
Beciu, nie sądzę, żeby az tak strasznie się rozdzwonili, skoro po pakietach 66 ogłoszeń tak sie nie stało...

tak szczerze to ja nie wierze w te duże pakiety. Nie kojarzę żeby jakikolwiek nasz pies znalazł dom po tych ogłoszeniach, jeżeli jechały w Polskę to głównie przez allegro. Zresztą sama nie wiem co o tym myśleć bo po tych ostatnich ogłoszeniach nie dostałam ani jednego linku do aktywacji, a np. kiedy były ogłaszane Funia i Berry to miałam całą skrzynkę zapchaną. I oboje znależli dom tu na miejscu, a z tamtych ogłoszeń nikt nie dzwonił.

Posted

Becia66 napisał(a):
Zresztą sama nie wiem co o tym myśleć bo po tych ostatnich ogłoszeniach nie dostałam ani jednego linku do aktywacji,

Beciu nie sugeruj się tym , ja sprawdzałam i ogłoszenia były na stronkach, jeżeli nie dostajesz linków to prawdopodobnie tylko dlatego, że osoba robiąca ogłoszenia jest zalogowana na swój login i mail na portalach ogłoszeniowych i to ona te linki dostaje, twój mail jest podany tylko w teście ogłoszenia. Wczoraj robiłam Strzepanowi ogłoszenia i pomimo, że kontakt na Agulę, to wszystkie linki aktywacyjne i informujące przyszły na moją skrzynkę ;)

Posted

majuska napisał(a):
Beciu nie sugeruj się tym , ja sprawdzałam i ogłoszenia były na stronkach, jeżeli nie dostajesz linków to prawdopodobnie tylko dlatego, że osoba robiąca ogłoszenia jest zalogowana na swój login i mail na portalach ogłoszeniowych i to ona te linki dostaje, twój mail jest podany tylko w teście ogłoszenia. Wczoraj robiłam Strzepanowi ogłoszenia i pomimo, że kontakt na Agulę, to wszystkie linki aktywacyjne i informujące przyszły na moją skrzynkę ;)

nie zmienia to faktu że jakoś nie mamy szczęścia do tamtych ogłoszeń...:lol:

Posted

No może lepiej mało ale konkretnie... Może warto czasem dopłacić za wyróżnienie na jakimś gumtree czy talicy?
Też jakos nie wierzę w te portale... większośc znich cięzko nawet znaleźć w sieci, jak ktoś szuka psa to idzie na stronę, którą zna raczej.

Posted

Becia66 napisał(a):
nie zmienia to faktu że jakoś nie mamy szczęścia do tamtych ogłoszeń...:lol:

Bo na ogłoszenia wszedzie jest teraz słaby odzew.
Tunia i Mikrus od Iwoniam tez mialy zrobione po pięćdziesiat (na Krakow) i cisza, podobnie Viki od Suni2000 - wypasione ogloszenia ani jednego telefonu. Po udziale Iwoniam w programie w krakowskiej telewizji z Daisy i Jagodką był tylko jeden telefon w sprawie suniek i to niekonkretny.
Nie tylko w przytulisku zastój.

Beciu, ja tez sprawdzalam te ogloszenia - zawsze jestem dociekliwa - i były ok. Po prostu Siekowa aktywowała je na siebie.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']No może lepiej mało ale konkretnie...

Teraz już też tak myślę.

Może warto czasem dopłacić za wyróżnienie na jakimś gumtree czy talicy?

Na tablicy były wyróżnione przez tydzień Kaja, Pako, Budrys i tez nie bylo efektu.
Na pewno jednak na wyroznionym ogloszeniu szbciej się oko zawiesi.

Też jakos nie wierzę w te portale... większośc znich cięzko nawet znaleźć w sie
ci, jak ktoś szuka psa to idzie na stronę, którą zna raczej.

To bedziemy robić na te popularne i w miare możliwości wyrożniać.

Posted

majuska napisał(a):
Strzepan "rządzi " na tarnowiaku -100 wyświetleń,

Rzeczywiście :lol: Wprzedza Kaje (60),Sonię (58 ) i Lukasa (57)
Tylko dlaczego Pako i Nutka jeszcze nie usunięte? :crazyeye:
Na zapchanym portalu mniej skutecznie się oglasza. :mad:

Posted

barb napisał(a):
Kontakt na Agulę ? Mnie kazalyście ostatnio wszystko poza Kają dawać na Becię...

Barb raczej pisałyśmy żeby dawać na mnie i na Becię, a jak zrobiłaś na mnie to też ok, ja też telefony odbieram, nie ma sencu przerabiać i dwa razy odwalać tą samą robotę :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Barb raczej pisałyśmy żeby dawać na mnie i na Becię, a jak zrobiłaś na mnie to też ok, ja też telefony odbieram, nie ma sencu przerabiać i dwa razy odwalać tą samą robotę :)

Agula to tylko tam gdzie jest możliwość edycji - to nie jest duzo roboty. Nie na wszystkich portalach mozna dać dwa numery. Niektore sa bardzo sformalizowane i ogloszenie nie chce się zapisać jak się ściśle nie przestrzega wymagań.

Posted

barb napisał(a):
Agula to tylko tam gdzie jest możliwość edycji - to nie jest duzo roboty. Nie na wszystkich portalach mozna dać dwa numery. Niektore sa bardzo sformalizowane i ogloszenie nie chce się zapisać jak się ściśle nie przestrzega wymagań.

Ale barb, to było tylko w sprawie Oziego jeśi dobrze pamiętam, nie mówiłyśmy o każdym ogłoszeniu, na mnie też mogą być, tylko zawsze Becia mówiła, że Kaja jest moja i żeby na mnie, no to na mnie :)