Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
Szpilka młoda i ładna to może się pokazywać. :lol:

Całe szczęście, że Ty jesteś stara i brzydka, inaczej musiałabyś pozować ze wszystkimi psami do wszystkich ogłoszeń :diabloti:
Idź Ty se Beciu postój przed lustrem i zastanów się nad sobą... Mam nadzieję, że to tylko fałszywa kokieteria

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Idź Ty se Beciu postój przed lustrem i zastanów się nad sobą... Mam nadzieję, że to tylko fałszywa kokieteria

no właśnie stoję przed lustrem i nijak mi to nie wychodzi.
A co do Terriego to super łagodny psiak, zero agresji. Wpychałam go do budy na siłę bo miałam podejrzenie że nie mieści się do niej w boksie w ktorym jest. I faktycznie sie zaklinował i zero zdenerwowania chociaż widział mnie dzisiaj pierwszy raz. Przeniosłyśmy go z Agulą do innego boksu i tam też go wepchnęłam na siłę. Na szczęście sie zmieścił...:lol:
Jest bardzo otwarty, towarzyski i chce się bawić, wyceniamy go na 3-4 lata /Szpilka zaglądała mu do pysia/. Kiedy jest na wybiegu, nie startuje do innych psów zamkniętych w boksach, ma ich w nosie. Super adopcyjny psiak.

Posted

A więc chcesz mieć psa?
Skoro tu zaglądasz, to prawdopodobnie właśnie dlatego.
Prawdopodobnie też spodobała Ci się miniaturka zdjęcia Szczepana.
Skoro jeszcze to czytasz, to znaczy, że w powiększeniu Szczepan jest jeszcze fajniejszy.

A jakiego psa szukasz?
Pewnie ma być sympatyczny, łagodny, wesoły i kontaktowy, ma ładnie chodzić na smyczy, dogadywać się z innymi psami i nie sprawiać kłopotów...
No to przestań szukać i dzwoń, bo Szczepen spełnia wszystkie Twoje oczekiwania!

To fantastyczny, radosny i pełen optymizmu pies.
Jest dość młody, bardzo kontaktowy i otwarty na współpracę z człowiekiem.
Posłuszny, reaguje na polecenia, można go wiele nauczyć.
Doskonale odnajdzie się w każdej rodzinie, będzie wspaniałym towarzyszem dzieci i dorosłych. To pies, który zaraża radością, nie sposób się przy nim nie uśmiechnąć.

Dzwoń, zanim inni sprzątną Ci go sprzed nosa!

Szczepan przebywa w Przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa.

W sprawie adopcji proszę o kontakt:
Agata 797297201
[email protected]

zaraz coś zrobie ze zdjęciami a potem spróbuję się nauczyć obsługiwać jakiś portal ogłoszeniowy

Posted

To chyba prostsze niz Allegro. Tak mi sie wydaje - skoro nawet ja daje jakoś radę.
Może na początek sprobuj przygarnij zwierzaka ? Jest dosyć prosty i ma opcje edycji tekstu i fotek.

Posted (edited)

[quote name='Dzika_Figa']Idź Ty se Beciu postój przed lustrem i zastanów się nad sobą... Mam nadzieję, że to tylko fałszywa kokieteria
A jak by naprawdę coś bylo nie tak ...to Sunia2000 ma nowe kosmetyczne bazarro.;)
Ale Lierac tym razem ja wykupilam. :eviltong:
http://www.dogomania.pl/threads/221524-NUXE-GALENIC-DUCRAY-I-TRIXIE-dla-Viki-do-godz-20.00-30.01.-12

Edited by barb
Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
:

A Szczepan naprawde cud miod i Boguchwala :D

dobre, kiedyś to były orzeszki :diabloti:.
A co wy tak z tym Szczepanem, przecież on Terri przez Agulę ochrzczony...

Posted

[quote name='majuska']Terri z domu Strzepan:diabloti:
Dobra majuska, mówisz i masz :) no i muszę Cię jak zwykle pogonić!! Prosim Strzepana, Lukasika wrzucić na pierwszą!!!

Posted

majuska napisał(a):
No właśnie patrzę i oczom nie wierzę jaki nowy tytuł nadałaś :)
JUż idę do pierwszych postów

Z majuską trza jak z dzieckiem, albo jak z matką, to od razu coś się u niej wskóra ;)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No oszalały baby kompletnie... :roll::shake:
Majuska, Paćka Ci resztki mózgu wyssała? :evil_lol:
Skąd ten Strzepan? :-o Nic nie rozumiem...

No to mieszanka strzechy plus pana ;0