Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Hej Roszpunko, ale cię dawno nie było, no i popatrz nie czarujesz i Terutek ciągle u nas :shake:[/QUOTE]

Wróciłam, choć troszkę nadrobić zaległości. Coś tam już działam, mam nadzieję, że skutecznie :)

Posted

Szkoda mi strasznie Terutka, po południu to on ma najgorzej, słońce wali że hej, a on dyszący, wciśnięty w kącik szuka kawałka cienia, dziś powiesiłam mu prześcieradło, żeby chociaż trochę go chroniło.....

Miałam dziś o niego takiego maila, ale jak dla mnie to niepoważnie to wygląda:
witam;)
chce adoptowac pieska;) czytalam o terrym i jest poprostu uroczy;) musze jednak myslec o tym ze mieszkam w bloku i potrzebuje cichego pieska. prosze o jakies dodatkowe informacje na temat psiaka;)

Jak zobaczyłam te buźki w każdym zdaniu to myślałam że mnie trafi!!! Czy poważny człowiek pisze takie maile??? Już miałam odpisać odpowiednio, ale się powstrzymałam,napisałam tylko jaki jest Terutek i że jeśli jest poważnie zainteresowna ato niech dzwoni.....nie pojmuje tych ludzi!!!! Jakaś dziecinada!!!!!!

Posted

Agula nie oceniajmy tak pochopnie ;). Może i troszkę nie bardzo poważne, ale odpisałaś, zobaczymy, czy w ogóle dostaniesz odpowiedź. Czy może to kolejny głupi mail wysłany dla rozrywki.
Nie przejmuj się tak bardzo!

Posted

Przejmować to się nie przejmuje bo nie ma czym, nie lubię takich niepoważnych osób, bo Terutek to nie zabawka, a on tyle już u nas biedak siedzi, mogło by się uśmiechnąć do niego szczęście, no ale ludzie niepoważni, jak na razie odpowiedzi nie dostałam, nawet ta osoba się nie podpisała, krycha, marycha, zośka.

• 2 weeks later...
Posted

Miałam telefon o Terrutka, kobieta spod Nowej Dęby, wieś, poprzedniego psa auto zabiło. Buda oczywiście ale nie uwiązany, ogród....jeszcze kilka pytań - choć już całkiem niepotrzebnie i oczywiście decyzja na nie. A kobita do mnie, że jak to w tych schroniskach jest, że psa nie można dostać bo w Tarnobrzegu / pewnie u Basi/ też jej nie wydali...
A tak! to jest. :lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
Miałam telefon o Terrutka, kobieta spod Nowej Dęby, wieś, poprzedniego psa auto zabiło. Buda oczywiście ale nie uwiązany, ogród....jeszcze kilka pytań - choć już całkiem niepotrzebnie i oczywiście decyzja na nie. A kobita do mnie, że jak to w tych schroniskach jest, że psa nie można dostać bo w Tarnobrzegu / pewnie u Basi/ też jej nie wydali...

Dokładnie...brawo dziewczyny...:lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
jak to w tych schroniskach jest, że psa nie można dostać bo w Tarnobrzegu / pewnie u Basi/ też jej nie wydali...

no jasne , kurde , że ze schroniska to ma być gorszy i buda to ma być luksus i zbawienie dla niego ..ech..

Posted

zapytanie z rzeszowiaka o Terrego

Witam, proszę podać lokalizację oraz czy dzieci alergiczne bez obaw mogą bawić się z pieskiem. Jakie rozmiary osiąga ta rasa? Pozdrawiam
Katarzyna

i co ja mam odpisać ?!...

Posted

[quote name='figa33']zapytanie z rzeszowiaka o Terrego

Witam, proszę podać lokalizację oraz czy dzieci alergiczne bez obaw mogą bawić się z pieskiem. Jakie rozmiary osiąga ta rasa? Pozdrawiam
Katarzyna

i co ja mam odpisać ?!...

Figuś nic, bez sensu ;) Będziemy miec zaraz powrót do schronu z powodu alergii dziecka ;) a lokalizacja jest podana tekście jak BYK :D