rita60 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Nie ma szczęścia ten nasz szorstki chłopaczek... Quote
Roszpunka Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Agula99']Hej Roszpunko, ale cię dawno nie było, no i popatrz nie czarujesz i Terutek ciągle u nas :shake:[/QUOTE] Wróciłam, choć troszkę nadrobić zaległości. Coś tam już działam, mam nadzieję, że skutecznie :) Quote
majuska Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 A możeby tak "zgotować " Terremu jakiś wiosenny tuning ?:razz: Quote
rita60 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='majuska']A możeby tak "zgotować " Terremu jakiś wiosenny tuning ?:razz:[/QUOTE] Na sznaucera czy teriera;):lol: Quote
Agula99 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Szkoda mi strasznie Terutka, po południu to on ma najgorzej, słońce wali że hej, a on dyszący, wciśnięty w kącik szuka kawałka cienia, dziś powiesiłam mu prześcieradło, żeby chociaż trochę go chroniło..... Miałam dziś o niego takiego maila, ale jak dla mnie to niepoważnie to wygląda: witam;) chce adoptowac pieska;) czytalam o terrym i jest poprostu uroczy;) musze jednak myslec o tym ze mieszkam w bloku i potrzebuje cichego pieska. prosze o jakies dodatkowe informacje na temat psiaka;) Jak zobaczyłam te buźki w każdym zdaniu to myślałam że mnie trafi!!! Czy poważny człowiek pisze takie maile??? Już miałam odpisać odpowiednio, ale się powstrzymałam,napisałam tylko jaki jest Terutek i że jeśli jest poważnie zainteresowna ato niech dzwoni.....nie pojmuje tych ludzi!!!! Jakaś dziecinada!!!!!! Quote
karolciasz28 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Agula nie oceniajmy tak pochopnie ;). Może i troszkę nie bardzo poważne, ale odpisałaś, zobaczymy, czy w ogóle dostaniesz odpowiedź. Czy może to kolejny głupi mail wysłany dla rozrywki. Nie przejmuj się tak bardzo! Quote
Agula99 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Przejmować to się nie przejmuje bo nie ma czym, nie lubię takich niepoważnych osób, bo Terutek to nie zabawka, a on tyle już u nas biedak siedzi, mogło by się uśmiechnąć do niego szczęście, no ale ludzie niepoważni, jak na razie odpowiedzi nie dostałam, nawet ta osoba się nie podpisała, krycha, marycha, zośka. Quote
figa33 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 też nie lubię jak się ludzie nie podpisują w emailach Quote
rita60 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 A ja kiedyś dostałam maila w sprawie adopcji psiaka ...Ja chcem tego pieska... Quote
figa33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 najwiekszy pechowiec w przytulisku ..:shake: Quote
Becia66 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Miałam telefon o Terrutka, kobieta spod Nowej Dęby, wieś, poprzedniego psa auto zabiło. Buda oczywiście ale nie uwiązany, ogród....jeszcze kilka pytań - choć już całkiem niepotrzebnie i oczywiście decyzja na nie. A kobita do mnie, że jak to w tych schroniskach jest, że psa nie można dostać bo w Tarnobrzegu / pewnie u Basi/ też jej nie wydali... A tak! to jest. :lol: Quote
rita60 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Becia66 napisał(a):Miałam telefon o Terrutka, kobieta spod Nowej Dęby, wieś, poprzedniego psa auto zabiło. Buda oczywiście ale nie uwiązany, ogród....jeszcze kilka pytań - choć już całkiem niepotrzebnie i oczywiście decyzja na nie. A kobita do mnie, że jak to w tych schroniskach jest, że psa nie można dostać bo w Tarnobrzegu / pewnie u Basi/ też jej nie wydali... A tak! to jest. :lol: Dokładnie...brawo dziewczyny...:lol: Quote
figa33 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Becia66 napisał(a): jak to w tych schroniskach jest, że psa nie można dostać bo w Tarnobrzegu / pewnie u Basi/ też jej nie wydali... A tak! to jest. :lol: no jasne , kurde , że ze schroniska to ma być gorszy i buda to ma być luksus i zbawienie dla niego ..ech.. Quote
Agula99 Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 No i po co tym ludziskom te psy???A Terutek smutnieje ..... Quote
karolciasz28 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Smutnieje, a domku jak nie było tak nie ma... Quote
majuska Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 W ciagu najbliższych dni juz mu na 100% zrobie to wydarzenie na FB, pewnie w piątek, bo wolne :) może się uda biedakowi.... Quote
figa33 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 zapytanie z rzeszowiaka o Terrego Witam, proszę podać lokalizację oraz czy dzieci alergiczne bez obaw mogą bawić się z pieskiem. Jakie rozmiary osiąga ta rasa? Pozdrawiam Katarzyna i co ja mam odpisać ?!... Quote
majuska Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='figa33']zapytanie z rzeszowiaka o Terrego Witam, proszę podać lokalizację oraz czy dzieci alergiczne bez obaw mogą bawić się z pieskiem. Jakie rozmiary osiąga ta rasa? Pozdrawiam Katarzyna i co ja mam odpisać ?!... Figuś nic, bez sensu ;) Będziemy miec zaraz powrót do schronu z powodu alergii dziecka ;) a lokalizacja jest podana tekście jak BYK :D Quote
Agula99 Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Odpisz tak : Jak nie umie czytać to niech się nauczy :eviltong::evil_lol: Quote
figa33 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 odpisałam ,ale tak jak się spodziewałam nie ma dalszego ciągu Quote
Agula99 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Figuś takim ludziom to szkoda odpisywać :) Quote
figa33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ląduj na początku kolejki , Terrutku .. ile możesz czekać .. szkoda bardzo Quote
Recommended Posts