Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie są jakieś wieści o Terutku??? Mam nadzieję, że tylko dobre, nie chce nawet inaczej myśleć!!! Ale czekam niecierpliwie, żeby trochę nerwy uspokoić....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nie mam dobrych wieści, bo Tery dziś rano do nas wrócił. Wszystko było super, do momentu, aż do ludzi przyjechał wczoraj ich 2 letni wnuk, na którego Tery podobno ostro "charknął " ( tak to opisali) w związku z tym, że wnuk często tam przyjeżdża w odwiedziny powzięli decyzje o zwrocie psa, żeby niczego nie ryzykować. Nie oceniam i nie komentuję. A na pewno nie obwiniam absolutnie Terego. W domu jest bardzo grzeczny, nie znaczy terenu, nie ucieka, trzyma sie domu, jest posłuszny, ładnie podróżuje samochodem,przynajmniej tyle nowych info o nim zyskaliśmy.

Czyli jedziemy z tym koksem od nowa.

Myślę, że szansą dla niego jest FB, kto ma pomysł na jakąś konwencję wydarzenia dla niego ??

Posted

nie , nie , to mnie męczy
ja to przemyślałam
może jak bym była na miejscu u tych państwa to może ,może zmieniłabym zdanie
ale - po przeanalizowaniu wad i zalet Terrego uważam ,że państwo powinni sprawić sobie pieska owszem ,ale pluszowego
jestem zła i nie mam ochoty tego kryć , a mam wielką ochotę to komentować
ale ,żeby nie jątrzyć nie będę więcej o tym pisać
ale to Terry poniesie konsekwencje , a na to zupełnie nie zasłużył

Posted

figa33 napisał(a):
Terry , trzymamy się tego ,że domek na pewno na ciebie cudowny gdzieś czeka

I co z nim robimy ? może nowy tekst, ogłoszenia, no innej rady nie ma. A z taką radością go kasowałam z kundelkowej strony, muszę wszystko na nowo ponanosić.

Posted

tak jak pisała majuska , wydarzenie na FB trzeba zrobić
ja mam pewien kłopot z tekstami tam , bo nie wiem za bardzo w jakim tonie powinien być
spróbuję coś napisać , najwyżej powiecie ,że do kitu

Posted

figa33 napisał(a):
nie , nie , to mnie męczy
ja to przemyślałam
może jak bym była na miejscu u tych państwa to może ,może zmieniłabym zdanie
ale - po przeanalizowaniu wad i zalet Terrego uważam ,że państwo powinni sprawić sobie pieska owszem ,ale pluszowego
jestem zła i nie mam ochoty tego kryć , a mam wielką ochotę to komentować
ale ,żeby nie jątrzyć nie będę więcej o tym pisać
ale to Terry poniesie konsekwencje , a na to zupełnie nie zasłużył

Masz rację Figo!!! A mnie też szlak trafia!!! Bo taki gówniarz dwólatek, to mógł nawet gdzieś Terutka pociągnąć, każdy wie jakie sa takie małe bachory, to i może warknął ostrzegawczo, ale ludzie pewnie od razu, że zagryzie i cuda niewidy!!! Wkurza mnie tooo, żeby gorzej nie powiedzieć!!!!! Bo pewnie od razu dzwonienie do całej rodziny, przyjeżdżajcie, mamy pieska, nawet nie dali szansy mu się oswoić, tylko od razu może chałupa cała ludu bo mają pieska, masz rację Figo, takim ludziom to nawet pluszaka szkoda dawać!!! Ooooo wwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

Becia66 napisał(a):
I co z nim robimy ? może nowy tekst, ogłoszenia, no innej rady nie ma. A z taką radością go kasowałam z kundelkowej strony, muszę wszystko na nowo ponanosić.

Następnym razem proponuje się nie fascynować i nie zachłystywać jacy to fajni ludzie, dać czas, kilka dni, tydzień, a wtedy hip hować, hurować i się radować, usówać.

Posted

W tym wszystkim żal mi jeszcze tej dziewczynki bo to na pewno nie jej decyzja żeby psa oddać. Wypatrzyła go sobie sama, miała w domu 3 dni, na pewno się dziewczę bardzo cieszyło że ma to swoje zwierzątko, po trochu przywiązało, a tu odjazd :shake:.

Posted

Becia66 napisał(a):
W tym wszystkim żal mi jeszcze tej dziewczynki bo to na pewno nie jej decyzja żeby psa oddać. Wypatrzyła go sobie sama, miała w domu 3 dni, na pewno się dziewczę bardzo cieszyło że ma to swoje zwierzątko, po trochu przywiązało, a tu odjazd :shake:.

Na głupotę nie ma rady...to nie ten dom i tyle...tak jak było z naszym Terusiem wcześniejszym, szukał, szukał, czekał, aż znalazł :p

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Aguli gorączka służy :D ;) To był nie TEN dom...
Zdrowiej kochana!

Tak Karolciu, w tej malignie to człowiek ma różne wizje :haha::evilbat::megagrin::biggrina::bluepaw:

Posted

majuska napisał(a):

Czyli jedziemy z tym koksem od nowa.

Myślę, że szansą dla niego jest FB, kto ma pomysł na jakąś konwencję wydarzenia dla niego ??

..że się przypomnę ;)