karolciasz28 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Znowu zapytanie o wiek ( jakieś ogłoszenie jeszcze ze starym tekstem). Napisałam tak jak Wy tu na wątku, wychwaliłam i zobaczymy. Quote
majuska Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 oj, no to zobaczymy ;) no najwyższa pora na niego.... Quote
karolciasz28 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Siedzi i siedzi :D dogadzacie mu tam bardzo ;) Tak serio to fakt, pora na Terrutka! Quote
Becia66 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='karolciasz28']Siedzi i siedzi :D dogadzacie mu tam bardzo ;) [/QUOTE] co z tego dogadzania jak on smutnieje z dnia na dzień...Taki świetny pies i urodziwy, naprawdę nie wiem o co chodzi. Quote
karolciasz28 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Wątek Agula założyła 22 stycznia 2012, czyli Terri już rok siedzi w przytulisku.:shake: Quote
majuska Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Nie chcę nic mówić, ale poprzedni Terrutek chyba ze 2 lata siedział..... Smutnieje, smutnieje, czasem tylko sie z Wilma powydurnia, dzikie skoki, bieganina...Wilma udaje, że go zagryza, jest wtedy szczęśliwy, a potem wraca do boksu i pomimo, że inne psiaki tam wariują pod jego "nosem" to on siedzi w budce i nie wyłazi.... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ściągnęłam sobie dzisiaj pierwszy lepszy program do obróbki zdjęć i wypróbowałam na Terrim ;), bo to mój ulubieniec i marzy mi się, żeby znalazł szybko domek :lol: Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe, że wykorzystałam wasze zdjęcia i tekst do ogłoszeń :cool3: Psy i koty "zmusiły" mnie tydzień temu do założenia konta na fb i powiem Wam, ze ten fb to potężna siła, w ciągu kilku dni udało nam się znaleźć 3 DS i 1 DT dla zwierzaków, które były już jedna noga w Olkuszu. Tak więc kto ma fb niech udostępnia Terriego, gdzie się da i komu się da. Jeżeli coś jest nie tak i trzeba zmienić to piszcie. Link do albumu: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.114873752024231.18620.100005048198895&type=1 Quote
Agula99 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Tak Terrutek smutnieje, tylko na spacerach wesoły i z Wilmą to fakt! Ostatnio biorę ich razem, bo przecież muszę łączyć ich w pary, bo jak tu każdego pojedynczo wyprowadzać??? :shake: Quote
figa33 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi'] Psy i koty "zmusiły" mnie tydzień temu do założenia konta na fb [/QUOTE] to można założyć tylko takie "psie" konto na FB ? ja zupełna betka w tym temacie , ale też bym się pokusiła Quote
Becia66 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='figa33']to można założyć tylko takie "psie" konto na FB ? ja zupełna betka w tym temacie , ale też bym się pokusiła[/QUOTE] ja taka sama kumata Figuniu jak ty. Założyłam konto na Fb ale nie umiem się na nim odnaleźć, wręcz mnie wkurza i wchodzę tam rzadko. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='figa33']to można założyć tylko takie "psie" konto na FB ? ja zupełna betka w tym temacie , ale też bym się pokusiła Hehe :evil_lol: "psie" w takim sensie, że zamiast chwalić się wakacjami na kanarach i wypasioną furą cały profil zawalony jest zdjeciami i ogłoszeniami zwierzaków w potrzebie. Tak szczerze, to byłam jedyna z moich znajomych, która nie miała profilu na fb i broniłam się przed tym rękami i nogami. :evil_lol: W końcu dosyć miałam tego proszenia znajomych, zeby zamieścili u siebie zdjecia, ogoszenia itp. i wzięłam sprawy w swoje ręce. Na początku czarna magia, ale da się to okiełznać :lol: A np takie wydarzenie na fb ma naprawdę wielka moc. Ostatnio dziewczyny zbierały na karmę dla Lakiego odebranego z interwencji i odzew był bardzo duży, czytałam, że Wy też nie najlepiej stoicie z karmą, wiec moze warto spróbowac w ten sposób? http://www.facebook.com/events/408875999193238/?ref=22 Quote
majuska Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 można sobie konto złożyć jakie sie chce, po prostu nie wpisujesz swojego imienia i nazwiska i nie chwalisz sie innymi informacjami tylko zapisujesz sie jako np. Majuska Majuskowa :D , tylko potem musisz jeszcze sobie grono znajomych nakombinowac, żeby różne wieści rozpowszechniać, nie? jak cos udostępniasz i pokazujesz u siebie, widza to Twoi znajomi, liczysz, że oni udostępnia to dalej i na zasadzie "kuli śnieżnej " info zatacza coraz szersze kręgi....ja z FB to też mam "różnie" mam konto, owszem, ale jak mnie czasem dopadnie seria jakiś tragicznych fot dotyczących rzezi fok, transportu koni i zdjęć z rzeźni to potem parę dni choruję.....:shake: Quote
Agula99 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Terrutku i co to z tobą będzie, no gdzie ten twój dom???? :shake: Quote
majuska Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Miałam dziś kolejny telefon o Terrego od myśliwego...ileż można:shake:...człowiek się chełpił tym, że jest mysliwym, no i pies oczywiście do budy na godpodarstwo:shake:...za przeproszeniem, rzygać mi się już chce z tych mysliwych:shake: Chyba trzeba przestać Terrego ogłaszać jako teriera, po prostu nagłówek, "kochany pies rodzinny" i tyle..bo terier, albo się źle ludziom normalnym kojarzy, albo przyciaga nie tych co potrzeba:shake: Quote
Agula99 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 No nieee, może faktycznie trzeba to wszystko odkręcić,zmienić tekst, napisać , że łagodny, miły, kochany, tylko na wyro a myśliwi niech się gonią!!! :angryy: Quote
figa33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Niech się od niego odczepią wszyscy myśliwi Taki piękny piękny i kochany pies zasługuje na inne życie :loveu: Quote
rita60 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Jak w ogłoszeniach pisałam,że pies nie nadaje się do polowań. Quote
Becia66 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 a nie dało by sie zrobić z niego sznaucera ? jakoś lepiej się kojarzy... Quote
Agula99 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Becia66 napisał(a):a nie dało by sie zrobić z niego sznaucera ? jakoś lepiej się kojarzy... Zrobić z niego sznaucera, zrobić o krótkim włosiu!! JUż to robię :) Quote
majuska Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Wiecie co..tak patrze i patrze i ni cholery sznaucera w Terym nie widzę...sznaucer to przede wszystkim długa broda i krzaczaste brwi..a w tym temacie niestety Terutkowi poskąpiono :) Dzwoniło do mnie 2 panów w sparwie naszego Pepera, juz po jego adopcji i odsyłałam do Terrego, ale niestety cisza... Quote
Becia66 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 majuska napisał(a): Dzwoniło do mnie 2 panów w sparwie naszego Pepera, juz po jego adopcji i odsyłałam do Terrego, ale niestety cisza... majuska odsyłaj na kundelkową stronę którą ja prowadzę. Wybieram najładniejsze zdjęcia i uzupełniam na bieżąco. Ta strona GuniP ma nieciekawe foty i często stare. Quote
Agula99 Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Ja już też nie wiem jak ogłaszać tego naszego Terrutka, jak go ugryźć ??? Quote
figa33 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 no nie ma szczęścia nasz Terrutek , po prostu nie ma ..:shake: Quote
majuska Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 szczescia może nie, ale na pewno powodzenie wśród kobiet :)...znaczy się suk :D Quote
Recommended Posts