Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Siedzi i siedzi :D dogadzacie mu tam bardzo ;)
[/QUOTE]

co z tego dogadzania jak on smutnieje z dnia na dzień...Taki świetny pies i urodziwy, naprawdę nie wiem o co chodzi.

Posted

Nie chcę nic mówić, ale poprzedni Terrutek chyba ze 2 lata siedział.....

Smutnieje, smutnieje, czasem tylko sie z Wilma powydurnia, dzikie skoki, bieganina...Wilma udaje, że go zagryza, jest wtedy szczęśliwy, a potem wraca do boksu i pomimo, że inne psiaki tam wariują pod jego "nosem" to on siedzi w budce i nie wyłazi....

Posted

Ściągnęłam sobie dzisiaj pierwszy lepszy program do obróbki zdjęć i wypróbowałam na Terrim ;), bo to mój ulubieniec i marzy mi się, żeby znalazł szybko domek :lol:
Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe, że wykorzystałam wasze zdjęcia i tekst do ogłoszeń :cool3:

Psy i koty "zmusiły" mnie tydzień temu do założenia konta na fb i powiem Wam, ze ten fb to potężna siła, w ciągu kilku dni udało nam się znaleźć 3 DS i 1 DT dla zwierzaków, które były już jedna noga w Olkuszu.
Tak więc kto ma fb niech udostępnia Terriego, gdzie się da i komu się da.
Jeżeli coś jest nie tak i trzeba zmienić to piszcie.

Link do albumu:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.114873752024231.18620.100005048198895&type=1

Posted

Tak Terrutek smutnieje, tylko na spacerach wesoły i z Wilmą to fakt! Ostatnio biorę ich razem, bo przecież muszę łączyć ich w pary, bo jak tu każdego pojedynczo wyprowadzać??? :shake:

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']
Psy i koty "zmusiły" mnie tydzień temu do założenia konta na fb [/QUOTE]

to można założyć tylko takie "psie" konto na FB ? ja zupełna betka w tym temacie , ale też bym się pokusiła

Posted

[quote name='figa33']to można założyć tylko takie "psie" konto na FB ? ja zupełna betka w tym temacie , ale też bym się pokusiła[/QUOTE]

ja taka sama kumata Figuniu jak ty. Założyłam konto na Fb ale nie umiem się na nim odnaleźć, wręcz mnie wkurza i wchodzę tam rzadko.

Posted

[quote name='figa33']to można założyć tylko takie "psie" konto na FB ? ja zupełna betka w tym temacie , ale też bym się pokusiła

Hehe :evil_lol: "psie" w takim sensie, że zamiast chwalić się wakacjami na kanarach i wypasioną furą cały profil zawalony jest zdjeciami i ogłoszeniami zwierzaków w potrzebie.
Tak szczerze, to byłam jedyna z moich znajomych, która nie miała profilu na fb i broniłam się przed tym rękami i nogami. :evil_lol: W końcu dosyć miałam tego proszenia znajomych, zeby zamieścili u siebie zdjecia, ogoszenia itp. i wzięłam sprawy w swoje ręce. Na początku czarna magia, ale da się to okiełznać :lol: A np takie wydarzenie na fb ma naprawdę wielka moc.
Ostatnio dziewczyny zbierały na karmę dla Lakiego odebranego z interwencji i odzew był bardzo duży, czytałam, że Wy też nie najlepiej stoicie z karmą, wiec moze warto spróbowac w ten sposób?

http://www.facebook.com/events/408875999193238/?ref=22

Posted

można sobie konto złożyć jakie sie chce, po prostu nie wpisujesz swojego imienia i nazwiska i nie chwalisz sie innymi informacjami tylko zapisujesz sie jako np. Majuska Majuskowa :D , tylko potem musisz jeszcze sobie grono znajomych nakombinowac, żeby różne wieści rozpowszechniać, nie? jak cos udostępniasz i pokazujesz u siebie, widza to Twoi znajomi, liczysz, że oni udostępnia to dalej i na zasadzie "kuli śnieżnej " info zatacza coraz szersze kręgi....ja z FB to też mam "różnie" mam konto, owszem, ale jak mnie czasem dopadnie seria jakiś tragicznych fot dotyczących rzezi fok, transportu koni i zdjęć z rzeźni to potem parę dni choruję.....:shake:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Miałam dziś kolejny telefon o Terrego od myśliwego...ileż można:shake:...człowiek się chełpił tym, że jest mysliwym, no i pies oczywiście do budy na godpodarstwo:shake:...za przeproszeniem, rzygać mi się już chce z tych mysliwych:shake:
Chyba trzeba przestać Terrego ogłaszać jako teriera, po prostu nagłówek, "kochany pies rodzinny" i tyle..bo terier, albo się źle ludziom normalnym kojarzy, albo przyciaga nie tych co potrzeba:shake:

Posted

No nieee, może faktycznie trzeba to wszystko odkręcić,zmienić tekst, napisać , że łagodny, miły, kochany, tylko na wyro a myśliwi niech się gonią!!! :angryy:

Posted

Becia66 napisał(a):
a nie dało by sie zrobić z niego sznaucera ? jakoś lepiej się kojarzy...

Zrobić z niego sznaucera, zrobić o krótkim włosiu!! JUż to robię :)

Posted

Wiecie co..tak patrze i patrze i ni cholery sznaucera w Terym nie widzę...sznaucer to przede wszystkim długa broda i krzaczaste brwi..a w tym temacie niestety Terutkowi poskąpiono :) Dzwoniło do mnie 2 panów w sparwie naszego Pepera, juz po jego adopcji i odsyłałam do Terrego, ale niestety cisza...

Posted

majuska napisał(a):
Dzwoniło do mnie 2 panów w sparwie naszego Pepera, juz po jego adopcji i odsyłałam do Terrego, ale niestety cisza...

majuska odsyłaj na kundelkową stronę którą ja prowadzę. Wybieram najładniejsze zdjęcia i uzupełniam na bieżąco. Ta strona GuniP ma nieciekawe foty i często stare.