Agula99 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Becia66 napisał(a):nie mogę znieść myśli, że Terry kolejną zimę spędzi w przytulisku...:shake: I co na to można poradzić, taką miałam nadzieję, jak ten pan zadzwonił, miał przyjechać, oglądać Terrutka i .....i cisza... Quote
karolciasz28 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Może jeszcze się uda przed zimą... Quote
Agula99 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 karolciasz28 napisał(a):Może jeszcze się uda przed zimą... Może...co za pech z tymi terierami..co za straszny pech!!! :( Quote
figa33 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) wiem ,że Terry ma ogłoszenie , ale dodałam od serducha jeszcze troszkę na gumtree , cafeanimal i tablicy Czy może być jeszcze gorzej ? „Bardzo kochałem moich państwa . A oni mnie wyrzucili. I wtedy serce mi pękło. Czy może być jeszcze gorzej? Szczęście zatrzasnęło za sobą drzwi. Mieszkam w schronisku i nadzieja powoli we mnie umiera ... Czasem przychodzi jakaś Pani i wyprowadza mnie na spacerek. I wtedy promyki szczęścia dotykają moja duszę. Ale to trwa bardzo krótko. A powrót do zimnego boksu bardzo boli. I dźwięk ciężkiej kraty rani moje serce. Co ja złego zrobiłem?” Terry to piękny ,młody ,ok 4 letni piesek w typie terriera. Miły ,przyjazny dla dorosłych i dzieci , pięknie chodzi na smyczce. Uwielbia zabawę ,ale też przytulanie , jest posłuszny. Prawdziwie rodzinny pies ! Może czeka właśnie na Ciebie ?! Przebywa w przytulisku w Boguchwale k/Rzeszowa. Jest zaszczepiony i odrobaczony . Kontakt w sprawie adopcji [email protected] tel . 606 262 450 Edited November 1, 2012 by figa33 Quote
majuska Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Figuniu cudny tekst i taki "trafiony" w Terrutka, nie znasz psiaka na żywo, a tak pięknie go opisałaś:loveu: Tak sobie tylko pomyśłałam, żeby wyrzucić to słowo żywiołowy, aby broń Boże ktoś tego źle nie odczytał, on to w sumie jest taki nawet troszkę stonowany, potrafi pieknie posłuchać człowieka, wykonac polecenia, w boksie siedzi grzecznie na doopce, nie wariuje. Wystarczy samo " uwielbia zabawę i przytulanie":lol: Teruś jest na prawdę jednym z najkochańszych u nas psiaków, wczoraj się prztulał do mnie i mnie grzał, taki cieplutki był po tych swoich harcach na wybiegu:lol: Quote
figa33 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) zaraz poprawię , też się zastanawiałam na tym żywiołowym a mnie tablica wywaliła ogłoszenie możliwe ,że Becia66 też dostała do akceptacji ( w sumie kilka razy tam robiłam , bo mi przeglądarka nie współpracowała ) no i mnie usunęli Edited November 3, 2012 by figa33 Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Nowy pakiet ( tym razem jako sznaucer:evil_lol:): przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, olx, morusek, do adopcji, gumtree, tablica, cafeanimal, ojej, petsy, krakusik, rzeszowiak, tarnowiak, przemyślak, sanok24, rzeszów24, krosno24, kokosy, ćwirek Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Kontakt na Becię. Właściwie to u mnie wszędzie jest na Becię, tylko u Kajuni jest na Agulę. Jak coś zmienić to mówcie. Quote
Agula99 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 karolciasz28 napisał(a):Kontakt na Becię. Właściwie to u mnie wszędzie jest na Becię, tylko u Kajuni jest na Agulę. Jak coś zmienić to mówcie. Dzięki Karolciu za ten pakiecik! Niech wreszcie coś ruszy z tym naszym Terrutkiem!!! Sio pechu, sioooo :mad: Quote
majuska Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Niech będzie i sznaucer, to taki kochany pies, na prawdę jak ktos go adoptuje to będzie miał wielką pociechę, ma takie mądre oczy, superowy psiak Quote
rita60 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Zaglądam do szorstkiego przystojniaczka,ale tu cisza z ogłoszeń,jak praktycznie wszędzie. Quote
Agula99 Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Terrutku nooo, nie dajemy się!!! Quote
figa33 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 jestem u ciebie Terriusiu , piesku kochany , nie masz szczęścia kochany ... Quote
Becia66 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dzwonił jakiś myśliwy za Terrym, buda i kojec - jakże by inaczej :angryy: Quote
majuska Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 brak słów..no ale ile tak terierów siedzi:shake: Teruś fantastyczny jest, mądry za trzech, spokojny, grzeczny, w boksie ma największy porządek w całym przytulisku:lol: A że tam od czasu do czasu zębiska poszczerzy na jakiegoś innego psa to co;) Quote
figa33 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Becia66']Dzwonił jakiś myśliwy za Terrym, buda i kojec - jakże by inaczej :angryy:[/QUOTE] no niech sobie ten myśliwy najlepiej w łeb strzeli :angryy: a że Terrutek zęby czasem pokaże , no to przeca terrier nie ? a terrierki to bojowe serduszka mają a poza tym fajowe są Quote
Becia66 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 on na ludzia nigdy ząbków nie pokaże, suczki też kocha ale z psami na bakier. Quote
rita60 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Jeszcze by tego brakowało,ze do myśliwego:angryy:mixów terierów zatrzęsienie...znam schron w ktorym są trzy foksy i to młode,zdrowe:roll: Quote
figa33 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Becia66']on na ludzia nigdy ząbków nie pokaże, suczki też kocha ale z psami na bakier.[/QUOTE] czyli z Terrutkiem wszystko w normie , a nawet lepiej to jest rodzinny kochany , tylko szczęścia nie ma ... Quote
Agula99 Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 To jakaś porażka, ja też miałam tylko takie telefony!!! Quote
barb Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Kopiuję z wątku olkuskiego. [quote name='Kocurek']Cioteczki przeklejam z Facebooka: UWAGA! DOBRY, SPRAWDZONY DOM SZUKA PSA! POSZUKIWANY DO ADOPCJI PIES, W TYPIE TERRIERA LUB GRYFONA, MOŻE BYĆ WIĘKSZY. ... WYŁĄCZNIE Z DOMU TYMCZASOWEGO, W KTÓRYM MIESZKAŁ WRAZ Z DZIECKIEM PONIŻEJ 2 ROKU ŻYCIA. Jest to warunek bezwzględny. Poza tym dobrze byłoby gdyby nie ciągnął na smyczy, ponieważ na spacery wraz z nim i dzieckiem czasem chodzi babcia. INFORMACJE NA TEMAT TAKIEGO PSIAKA PROSIMY PRZESYŁAĆ NA ADRES: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Terry co prawda nie wychowywal sie z dwulatkiem w dt ale ostatnio wyliczono tyle jego zalet ... [quote name='majuska'] Teruś fantastyczny jest, mądry za trzech, spokojny, grzeczny, w boksie ma największy porządek w całym przytulisku:lol: [/QUOTE] Quote
Becia66 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [B][COLOR=#800080][I]WYŁĄCZNIE Z DOMU TYMCZASOWEGO, W KTÓRYM MIESZKAŁ WRAZ Z DZIECKIEM PONIŻEJ 2 ROKU ŻYCIA.[/I] [I]Jest to warunek bezwzględny. [/I][/COLOR][/B][COLOR=#000000][I] Jak bezwzględny to bezwzględny. Ale dzięki barb, że pomyślałaś o naszym Terrutku.[/I][/COLOR] Quote
majuska Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Miałam zapytanie na maila o Terrego ( takie ogólnikowe ) , odpisałam, zobaczymy..... Quote
figa33 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 dobre nawet ogólnikowe zapytania .. choć robią nadzieję.. Quote
Becia66 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A ja miałam telefon o Terrutka spod Jasła. Jakaś kobita prosto z mostu pyta czy za darmo czy trzeba płacić. :angryy: Dopytawszy po swojemu dowiedziałam się , że na Terrego czeka pusty kojec bo 2 już zajęte, w jednym sunia owczarek, w drugim jakaś terrierka, a trzeci niby dla Terrutka bo jakiś jej inny terier dokonał w nim właśnie swego żywota. Teren nieogrodzony, powiedzcie mi na co takiej cip...e 3 psy w kojcach ? :angryy: Quote
Recommended Posts