Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem właścicielka foksteriera szorstkowłosego o imieniu Feluś.mieszkam w Krakowie i bez problemu znalazłam w internecie hotel dla psów "pchełka" w Swoszowicach.warunki bardzo dobre.kojce znajdują się w małym domeczku zadaszonym,duży ogród,spacery 4 razy dziennie.ceny przystępne.ja odebrałam Felka wcześniej i otrzymałam zwrot gotówki.obawiałam się ,że po dwutygodniowym pobycie w hotelu pies mnie nie pozna.Nic z tych rzeczy.Feluś jest nadal radosny i rozbrykany.Jest to zasługa Pani Eweliny,bo tak ma na imię właścicielka hotelu,której bardzo dziękuję za opiekę nad moim psem.za rok jeżeli będę musiała dać psa do hotelu to tylko do pchełki.pozdrawiam i polecam.

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie wszystkich..
Mam zamiar otworzyc hotelik dla psow...posiadam przybudowke do domu o pow 200m2 z wielkim ogrodem (po ktorym poki co szaleje moj dog i kilka kotowi) bezcelowe ogrzewanie jest najzwyklejszym wyrzucaniem pieniedzy w bloto a wiadomo ze ogrzewac mury trzeba...praca na etacie tez nie jest moim zyciowym zajeciem bo zarowno zarobku jak i spelnienia tam :shake::shake:.
Chcialbym prosic Was o wskazowki jak przygotowac pokoiki dla mieszkancow a w szczegolnosci jak podzielic ta przybudowke ktora jest w formie prostokatu i jakiej wielkosci pomieszczenia przygotowac.
Chcialbym pieski trzymac tylko w domu bez ustawiania kojcow na ogrodzie gdyz tam tylko chcialbym wydzielic 2 wybiegi...
Jezeli ktos z Was ma jakies pomysly bardzo prosze o pw by nie zasmiecac forum..
Dodam jeszcze ze mieszkam pod Kolobrzegiem i w tej okolicy nie ma zadnego hotelu a wiele osob ktore jada do nas na sezon mogloby zabierac swoje pociechy i umiescic blisko siebie.
Chcialbym tez zrobic ze 3 izolatki by doraznie byc gotowym na wszelkie sytuacje ale nie wiem czy forma wolnostojacej altanki bylaby tu odpowiednia?

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Polecam mój hotel dla psiaków pod Warszawą.
Mnóstwo czułości, profesjonalizm i doświadczenie,
przyjmiemy każdego łagodnego i zdrowego psa
Małe psiaki mogą spać z nami w domu, większe w specjalnie przygotowanym przytulnym pomieszczeniu lub w osobnym pokoju
więcej info na stronie:
[url]www.arkadia-hotel.pl[/url]

• 2 months later...
Posted

Czy ktoś mógłby polecić jakiś dobry hotel w okolicach Krakowa dla tego staruszka?
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-%C5%82apka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-%C5%BCy%C4%87"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-%C5%82apka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-%C5%BCy%C4%87[/URL]
Trzymanie psiaka w domu byłoby szczytem marzeń, ale może jednak by się udało...

• 1 month later...
Posted

Czy istnieje w okolicach Warszawy [B]sprawdzony, domowy[/B] hotel dla małych psów? Do tej pory Lilo jeździła z nami jednak w tym roku chcielibyśmy wybrać się gdzieś dalej w związku z tym zastanawiam się nad jakimś hotelem. Oczywiście jeśli okaże się, że żaden hotel nie zapewni jej odpowiednich warunków - nic na siłę.

Znalazłam [U]Hotel Alfa[/U] - brak miejsc([URL="http://hotelalfa.pl/"]http://hotelalfa.pl[/URL]),
[U]Hotel Mokry Nosek[/U] ([URL]http://hoteldlapsow.net/[/URL]) - jeszcze nie odpisał mi na maila,
domowy [U]hotelik przy hodowli[/U] yorków, maltańczyków i grzywaczy [U]Nesjana[/U] ([URL]http://www.psy.waw.pl/usugi-i-produkty-services-a-products/hotelik-hotel/124-hotelik-hotel[/URL]) - wymieniłam z panią kilka maili i mam przyjechać w odwiedziny.

Czy ktoś miał styczność z tymi hotelami. Szczególnie chodzi mi o dwa ostatnie bo w pierwszym nie ma już miejsc...

Lilo boi się większych od siebie psów a jest bardzo przywiązana do ludzi. Szukam w związku z tym czegoś domowego z możliwie małymi psami ;)

• 3 weeks later...
Posted

a czy znacie może jakiś sprawdzony hotel dla kotów (tylko tak do 20 zł na dobę, ale jak jakis bardzo dobry to moze byc troche droższy) w miejscowościach w pobliżu Bielska-Białej? Wyjeżdzam na 2 tyg na wakacje i chcę,żeby miał zapewnione dobre warunki.

Posted

Witam serdecznie.
Szukam hotelu dla psa w Kaliszu lub okolicy.
Razem z żoną zostaliśmy zaproszeni na wesele do Kalisza w połowie września. I szukamy tam miejsca dla naszej półrocznej labradorki na tę jedną noc.
Hotel, w którym młodzi zapewniają nocleg psów nie przyjmuje. Schronisko w Kaliszu nie prowadzi hotelu.
Czy jest ktoś w stanie cokolwiek polecić, bo w sieci nic nie mogę znaleźć?
Pozdrawiam.

Posted

[url]http://www.hotel-dla-kotow.com/#[/url] - opinii nie znam.

Ja kilka lat temu zostawiłam kota w psim hotelu domowym. Dla nikogo nie było z tym problemów, ani dla kota, ani dla innych przebywających tam psów. Nikt nie musiał być izolowany.

• 1 month later...
Posted (edited)

Ja bardzoooo polecam hotel dla Psów i Kotów w Brzeźnie koło Bydgoszczy

Obejrzyjcie stronę i zapoznajcie się z Nią

[URL]http://www.psihotel.info.pl/Default.aspx[/URL]

Jako wolontariuszka w udzielaniu pomocy rottweilerom oraz właścicielka 2 psów tej rasy :) zjechałam wiele hoteli dla psów w całej Polsce ale ten mnie powalił.

[SIZE=4][B]Jak dla mnie 10 gwiazdek[/B][/SIZE]

Super opieka nad zwierzętami, wspaniałe duże wybiegi,pomieszczenia dla psów ogrzewane, zimą nie ma mowy o marznięciu naszych pupili, opieka weterynaryjna. Znajomość właścicielki hotelu na temat różnych ras psów jest imponująca !!! Żadna rasa jej nie straszna, jeśli trzeba pracuje z psami indywidualnie. Same pozytywy jak dla mnie.
Wolę zawieź moje psy prawie 200 km dalej niż zostawiać je w okolicach Poznania. Nie dosyć, że cenowo lepiej to warunki i opieka bez porównania. A do tego mam spokój psychiczny i prawie codziennie mms`a ze zdjęciem co wyrabiają moje psy :)

A co mnie najbardziej przekonało ? Jak pewnego razu mój adoptowany staruszek, który nie spuszcza mnie z oka bo tak się boi, że go zostawię i nie wrócę tak jak ktoś mu to kiedyś zafundował nie chciał jechać z tego hotelu do domu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[B]
Uchachane pyski to dla mnie najlepsza rekomendacja[/B]

Serdecznie polecam !!!!!!!!!!

Jeszcze link na fb [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100001297146397&sk=wall[/url]

Edited by marta025
  • 2 months later...
Posted (edited)

Szukamy hoteliku dla 2 malutkich suczek w okolicy Radomia... Watek suczek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234204-Maleńka-mama-z-córeczką-na-polach-pod-Radomiem[/URL]

[SIZE=3]Nieaktualne[/SIZE]

Edited by iwonamaj
Posted

Zapraszam lublin o okolice do naszego DOMOWEGO HOTELU DLA ZWIĘRZAT
---------------------------------------------
[h=2][SIZE=2][B]Nasz Domowy Hotel dla zwierząt jest wyjątkowym miejscem, które powstało z myślą o Państwa ulubieńcach. Celem było stworzenie takiego miejsca w którym wasz pupil czułby się prawie jak u siebie w domu.[/B]
[B]Warunki jakie tutaj panują są typowo domowe tzn.nie zamykamy w klatkach, kojcach i innych pomieszczeniach, zwierzęta mieszkają z nami mogąc swobodnie poruszać się [/B]
[B]dlatego liczbę miejsc mamy ograniczoną. [/B]
[B]Do dyspozycji jest duża działka bezpiecznie ogrodzona podzielona na dwa wybiegi: otwarty i zamknięty gdzie zwierzaki mogą przebywać podczas sprzyjającej pogody.[/B][/SIZE][/h][URL]http://psihotel.weebly.com/index.html[/URL] Zapraszamy wszystkie wasze pociechy .

Pozdrawiam

Posted

Poszukujemy jako Fundacja AST hotelu, ocieplanego, z dobrą infrastrukturą hotelową dla amstaffów/pitbulli z fundacji w woj. mazowieckim.
Od hotelu wymagamy wystawiania faktur/rachunków, czyli legalnej działalności.
Od siebie oferujemy zapełnienia na bieżąco kilku miejsc (ilu to indywidualna kwestia domówienia).
Sprawa pilna bo idzie zima, a w naszym hoteliku brakuje miejsc.

• 2 months later...
Posted

Hotel nazwałam Good Team - dobra drużyna, mając na myśli drużynę PIES-CZŁOWIEK :) Posiadamy 11 zadaszonych, drewnianych kojców dla psów z ocieplanymi budami. Na codzień przebywa tutaj ok 8 rottweilerów Pomorskiej Fundacji Rottka. Właściwie dla nich moje kojce zostały zbudowane (mieszkam na miejscu), ponieważ opieka żadnego z hoteli, w których przebywały fundacyjne rottweilery nie była taka, jakiej dla nich chcieliśmy. Kojce ocieplone są plandekami i ustawione w taki sposób, że wewnątrz "psiego" podwórka nie wieje wiatr. Na noc kojce można całkiem zasłonić ruchomymi zasłonami z plandek, by nie wiał wiatr i nie padał do środka śnieg. Jednakże kojce zawsze pozostaną kojcami - nie znajdują sie w pomieszczeniu wewnętrznym, dlatego niechętnie w porze zimowej przyjmuję psy bez podszerstka. Do dyspozycji psów nasza ogrodzona działka o wielkości 1500 metrów. Tutaj codziennie po kolei każdy z podopiecznych może biegać luzem, tutaj bawimy się z nimi. Drugie wyjście, to wyjście na spacer - hotel znajduje sie na żuławach, więc pola po horyzont - możemy iść i iść. Oczywiście na długiej 10 cio metrowej lince. Nie puszczamy psów bez linki poza naszą ogrodzoną posesją. Mamy doświadczenie z psami, których inni obawiają się, powiem więcej - pasjonuje nas praca z nimi. Dzięki naszej pracy wiele z rottweilerów, które wydawały się nieadopcyjne z powodu "agresji", znalazło domy i nie doszło do tej pory do żadnego pogryzienia. Psy trudne, czy obawiające sie kontaktu z człowiekiem dochodzą u nas do siebie, umieszczający psa w naszym hotelu może liczyc na rzetelne opisy charakteru i zachowań psa, oraz postępów podopiecznego. Na forum Pomorskiej Fundacji Rottka dostępne są opisy podopiecznych mojego autorstwa, mój nick tutaj i tam jest ten sam - annibal. Wystawiam faktury vat. Opiekujemy się również psami po zabiegach, wnikliwie je obserwujemy i nie zaniedbujemy psich potrzeb - indywidualnie każdy pies otrzymuje od nas taką opiekę, jakiej wymaga. Mój numer telefonu 600 679 240 mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Nie mam strony internetowej, bo nie reklamowałam się do tej pory, jeśli ktoś ma ochotę na zdjęcia - są na forum Pomorskiej Fundacji Rottka, mogę oczywiście także wysłać mailem.
Pozdrawiam - Marta Pogorzelska :)

Posted

Domowy hotelik dla psów i kotów w Piotrkowie Tryb. Niedaleko obwodnicy na trasie Warszawa-Wrocław, dojazd więc jest łatwy. Zielona okolica (las, park, pola i łąki), doświadczona petsitterka i szkoleniowiec zarazem. Pełne zaangażowanie i stały nadzór na pupilem.

Więcej na stronie [url]www.podopieczni.blogspot.com[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
Zdaje się, że nie ma tu jeszcze informacji o naszym hotelu. Mieścimy się pod Łodzią - wszelkie szczegóły na [URL="http://www.psiewakacje.eu"]www.psiewakacje.eu[/URL]
Zapraszamy:-)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[COLOR=#000000]Witam wszystkich zainteresowanych.[/COLOR]

[COLOR=#000000]Na przełomie kwietnia i maja otwieramy hotelik dla psów. [/COLOR]
[COLOR=#000000]Na chwilę obecną dysponujemy dziesięcioma pojedynczymi kojcami, krytymi, zabudowanymi z trzech stron oraz budą. Teren, na którym będą psiaki to prawie dwa hektary położone malowniczo pośród pól i odgrodzone rzeką przylegającą do siedliska oraz lasem. Jest dostatecznie dużo miejsca na zabawę oraz pracę z ogonkami. Przyjmujemy psy duże i małe, łagodne oraz te których wychowanie pozostawia sporo do życzenia [/COLOR]:smile:[COLOR=#000000] Oczywiście każdy psiak jest inny, każdy przypadek rozpatrujemy indywidualnie... [/COLOR]
[COLOR=#000000]Weterynarz dojeżdżający na telefon, w stałym kontakcie. W razie problemów z transportem psiaka, jesteśmy w stanie ( w granicach rozsądku) go zapewnić.
[/COLOR]
Dodatkowo, możemy zapewnić nocleg,wyżywienie i naukę jazdy konnej dla zainteresowanych - wyjazd w teren oraz możliwość przebywania z podopiecznym wprost z końskiego grzbietu.

[COLOR=#000000]Szczegóły mogę przesłać w odpowiedzi na konkretne pytania, prywatnie na Dogomanii lub mailowo. [/COLOR]

[COLOR=#000000]Pozdrawiam[/COLOR]

[COLOR=#000000]Zuzanna[/COLOR]