Jump to content
Dogomania

Dwie owczarki - ofiary pseudo? chore, wyciagnięte z mordowni już w DS:))))))))

Recommended Posts

Posted

karolynahh napisał(a):
OOOOOO, to teraz daj mi instrukcje jak to wstawić :d

Kochana,żeby wstawić bannerek musisz wejść w Ustawienia - Edytuj sygnaturę - skopiować grafikę, a potem ją podlinkować, czyli podświetlić link zdjęcia i wstawić odnośnik do tego wątku klikając na ikonkę przedstawiającą jakby kulę ziemską z okularkami
Wiem, że to się może wydawać trochę skomplikowane ale metodą prób i błędów na pewno sobie poradzisz ;)

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DONnka nic się nie wygadałaś??;)
A u Kamy rewelacyjne wieści:lol: dzwoniła dzisiaj pani z Krakowa zainteresowana adopcją Kamy - mieszkanie w bloku, na parterze, młoda kotka, dwójka nastoletnich dzieci; rodzina bardzo długo czekała na psa, dzieci miesiącami chodzą na spacery 'ze smyczą':D
Wielkie dzięki dla Romiego:lol::lol:, który pojechał od razu na wizytę p/adopcyjną i efekt jest taki, że Kama powoli się pakuje i w czwartek jedzie do domu!!!

Posted (edited)

[quote name='anett']DONnka nic się nie wygadałaś??;)
A u Kamy rewelacyjne wieści:lol: dzwoniła dzisiaj pani z Krakowa zainteresowana adopcją Kamy - mieszkanie w bloku, na parterze, młoda kotka, dwójka nastoletnich dzieci; rodzina bardzo długo czekała na psa, dzieci miesiącami chodzą na spacery 'ze smyczą':D
Wielkie dzięki dla Romiego:lol::lol:, który pojechał od razu na wizytę p/adopcyjną i efekt jest taki, że Kama powoli się pakuje i w czwartek jedzie do domu!!!

Jesssoo, palce zagryzałam, ale milczałam jak grób :evil_lol:
No może tylko dwóm cioteczkom szepnęłam coś na PW :oops:
Myślałam, że się rozpuknę :eviltong:

No ale teraz mogę już oficjalnie dać upust temu, co czuję
Hurrra, Kama jedzie do domku !!!!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:cunao::cunao::cunao::cunao:

Edited by DONnka
Posted

[quote name='anett']...

Proszę bardzo, polecam się :) A przy okazji napiszę iż wczoraj podczas wizyty przedadopcyjnej, Pani z nowego domku przywitała mnie słowami "to Pan jest taki młody" :D Poczułem się jak nastolatek, chociaż mam 40-tkę na karku (podobno młodo wyglądam) :) Chyba się Pani spodziewała kogoś w wieku emerytalnym :D

Posted

PACZEK napisał(a):
Witajcie! Link dostałem na e-maila. Temat zaznaczam bo nie wiem jak z tą adopcją wyszło czy Kama jedzie do Krakowa czy nie?

Witaj :)
Kama ma jechać do Krakowa jutro :multi:
I wszyscy tu bardzo mocno Jej kibicujemy :):):)
Ale zostaje jeszcze Kiara :)

Posted (edited)

DONnka napisał(a):
Witaj :)
Kama ma jechać do Krakowa jutro :multi:
I wszyscy tu bardzo mocno Jej kibicujemy :):):)
Ale zostaje jeszcze Kiara :)

To i ja mocno kciuki ściskam aby to był ten jedyny właściwy kochający i dożywotni domek Kamusi :kciuki::kciuki::kciuki:

A Kiara nie nadaje się do domu z innymi zwierzakami :placz: tak wynika z opisu.
Ale dla niej też domek pewnie wypatrzysz.:lol:

Edited by PACZEK
Posted

[quote name='Romi']Proszę bardzo, polecam się :) A przy okazji napiszę iż wczoraj podczas wizyty przedadopcyjnej, Pani z nowego domku przywitała mnie słowami "to Pan jest taki młody" :D Poczułem się jak nastolatek, chociaż mam 40-tkę na karku (podobno młodo wyglądam) :) Chyba się Pani spodziewała kogoś w wieku emerytalnym :D

Romi a jak masz wyglądać w tym wieku??;) to przecież życie się zaczyna:lol:
hmmm, sama musiałam polubić ten wiek:cool3: chociaż kiedyś twierdziłam, że nie chcę nawet dożyć takiej starości:stupid:

[quote name='wolf122']No to zaczynamy the final countdown (http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw ) dla Kamy:happy1:

Wolf przypomniałeś mi cudowne, dawne beztroskie lata:lol::lol:

[quote name='PACZEK']To i ja mocno kciuki ściskam aby to był ten jedyny właściwy kochający i dożywotni domek Kamusi :kciuki::kciuki::kciuki:

A Kiara nie nadaje się do domu z innymi zwierzakami :placz: tak wynika z opisu.
Ale dla niej też domek pewnie wypatrzysz.:lol:

No niestety Kiara nie nadaje się do innych zwierząt - z psem można by jeszcze zaryzykować ale missieek nie jest pewna jej reakcji, szczególnie z dużymi, równymi sobie; natomiast z innymi sukami i kotami absolutnie Kiara się nie nadaje.

Kama ostatecznie jedzie do Krakowa w niedzielę; zawozi ją osobiście missieek więc ewentualnie będzie jeszcze mogła odpowiedzieć państwu na wszelkie szczegółowe pytania, zaobserwować dokładnie reakcje Kamy w nowym otoczeniu i ewentualnie coś podpowiedzieć.

Posted

No to zaczynamy the final countdown (http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw ) dla Kamy:happy1:
Wolf przypomniałeś mi cudowne, dawne beztroskie lata:lol::lol:

Zgadzam się w całej rozciągłości;)
Kochane lata 80te:multi:i muzyka,którą słucham do dziś,muzyka mojej młodości:lol::lol::lol:

A ja już myślałem,że Kama dziś może w podróży.Ale cóż lepiej później pod opieką i troską missieek.Przynajmniej faktycznie te pierwsze chwile będą pod czujnym okiem i będziemy wiedzieć jak się Kamusia zachowywała;)

Posted

tzn. wyjazd Kamy został przesunięty ze względu na sobotnią rodzinną uroczystość - pani się obawiała, że zamieszanie i goście mogą pogłębić stres Kamy w nowym miejscu a chciałaby, żeby Kama miała spokój i czas na aklimatyzację;

Posted

Taka postawa Pani dobrze o niej świadczy.Pies będzie i tak przeżywał stres jakby na to nie spojrzeć a nowe miejsce i dodatkowe osoby,to tylko kolejne obciążenie.Oby wszystko się dobrze ułożyło.

Posted

anett napisał(a):
tzn. wyjazd Kamy został przesunięty ze względu na sobotnią rodzinną uroczystość - pani się obawiała, że zamieszanie i goście mogą pogłębić stres Kamy w nowym miejscu a chciałaby, żeby Kama miała spokój i czas na aklimatyzację;

To ja od rana modły zanoszę o szczęśliwą podróż Kamy do domku, a tu takie buty :crazyeye:
No nic, wytrzymałam dotąd to i do niedzieli wytrzymam :cool3:
Choć przyznaję, że czuję się ociupinkę zawiedziona :roll:

Posted

DONka wiesz, że jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy ? :> Poczekamy, poczekamy, za to Kama będzie miała święty spokój.
Jak miałam Adisia na DT, to też nie chciałam odwiedzin w pierwszych dniach, ale się rodzina zwaliła, a chłopak był taaaaki zadowooolony, że dziewczyny go po brzuszku smyrały :) Ale każdy pies jest inny, po co ma się stresować nasza Kama ? :)

Posted

więści pyszne, w perspektywie domek Kamy:multi:, mniej pyszne z tym długiem

a ja sie melduję odnośnie jeszcze Kiary na posterunku, we wzmożonej gotowości i w razie potrzeby prosze oczywiście o kontakt

Posted (edited)

[quote name='anett'] dług masakryczny i dochodzi jeszcze 672zł za hotel w marcu + sterylka Kiary :-(

No to spróbujemy coś poradzić na ten dług dziewczynek ;)
Zapraszam wszystkich na bazarki, z których ewentualny dochód przeznaczymy na oddłużenie Kamy i Kiary :)
Zaglądajcie, reklamujcie, podnoście i ... kupujcie :)
www.dogomania.pl/threads/224840
www.dogomania.pl/threads/225176

Edited by DONnka
Posted

anett napisał(a):

Kama ostatecznie jedzie do Krakowa w niedzielę; zawozi ją osobiście missieek więc ewentualnie będzie jeszcze mogła odpowiedzieć państwu na wszelkie szczegółowe pytania, zaobserwować dokładnie reakcje Kamy w nowym otoczeniu i ewentualnie coś podpowiedzieć.

Kama już w domku. Wszystko OK :bigcool::bigcool::bigcool:
Czekamy na szersze info od missieek :)