DONnka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 karolynahh napisał(a):OOOOOO, to teraz daj mi instrukcje jak to wstawić :d Kochana,żeby wstawić bannerek musisz wejść w Ustawienia - Edytuj sygnaturę - skopiować grafikę, a potem ją podlinkować, czyli podświetlić link zdjęcia i wstawić odnośnik do tego wątku klikając na ikonkę przedstawiającą jakby kulę ziemską z okularkami Wiem, że to się może wydawać trochę skomplikowane ale metodą prób i błędów na pewno sobie poradzisz ;) Quote
karolynahh Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) wyszło ! dziękuję :loveu: Edited March 19, 2012 by karolynahh Quote
DONnka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 karolynahh napisał(a):wyszło ! dziękuję :loveu: Zdolna z Ciebie uczennica ;) U mnie trwało to dłużej zanim połapałam się o co chodzi :razz: Quote
anett Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 DONnka nic się nie wygadałaś??;) A u Kamy rewelacyjne wieści:lol: dzwoniła dzisiaj pani z Krakowa zainteresowana adopcją Kamy - mieszkanie w bloku, na parterze, młoda kotka, dwójka nastoletnich dzieci; rodzina bardzo długo czekała na psa, dzieci miesiącami chodzą na spacery 'ze smyczą':D Wielkie dzięki dla Romiego:lol::lol:, który pojechał od razu na wizytę p/adopcyjną i efekt jest taki, że Kama powoli się pakuje i w czwartek jedzie do domu!!! Quote
joteska Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A Kama do domku jedzie!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :BIG: Quote
DONnka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) [quote name='anett']DONnka nic się nie wygadałaś??;) A u Kamy rewelacyjne wieści:lol: dzwoniła dzisiaj pani z Krakowa zainteresowana adopcją Kamy - mieszkanie w bloku, na parterze, młoda kotka, dwójka nastoletnich dzieci; rodzina bardzo długo czekała na psa, dzieci miesiącami chodzą na spacery 'ze smyczą':D Wielkie dzięki dla Romiego:lol::lol:, który pojechał od razu na wizytę p/adopcyjną i efekt jest taki, że Kama powoli się pakuje i w czwartek jedzie do domu!!! Jesssoo, palce zagryzałam, ale milczałam jak grób :evil_lol: No może tylko dwóm cioteczkom szepnęłam coś na PW :oops: Myślałam, że się rozpuknę :eviltong: No ale teraz mogę już oficjalnie dać upust temu, co czuję Hurrra, Kama jedzie do domku !!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cunao::cunao::cunao::cunao: Edited March 20, 2012 by DONnka Quote
karolynahh Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ale cudowne wieści z rana Rozwalił mnie ten fragment ze spacerami ze smyczą :D Quote
Romi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='anett']... Wielkie dzięki dla Romiego:lol::lol:, który pojechał od razu na wizytę p/adopcyjną i efekt jest taki, że Kama powoli się pakuje i w czwartek jedzie do domu!!! Proszę bardzo, polecam się :) A przy okazji napiszę iż wczoraj podczas wizyty przedadopcyjnej, Pani z nowego domku przywitała mnie słowami "to Pan jest taki młody" :D Poczułem się jak nastolatek, chociaż mam 40-tkę na karku (podobno młodo wyglądam) :) Chyba się Pani spodziewała kogoś w wieku emerytalnym :D Quote
wolf122 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 No to zaczynamy the final countdown (http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw ) dla Kamy:happy1: Quote
hulan Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 SUUUPER!!!!!!!! dawno mnie nie bylo bo co jakis czas nie moge wejsc na dogo:-( ale nie wazne kiedy moge czytac TAKIE wiadomosci :-) Quote
PACZEK Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Witajcie! Link dostałem na e-maila. Temat zaznaczam bo nie wiem jak z tą adopcją wyszło czy Kama jedzie do Krakowa czy nie? Quote
DONnka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 PACZEK napisał(a):Witajcie! Link dostałem na e-maila. Temat zaznaczam bo nie wiem jak z tą adopcją wyszło czy Kama jedzie do Krakowa czy nie? Witaj :) Kama ma jechać do Krakowa jutro :multi: I wszyscy tu bardzo mocno Jej kibicujemy :):):) Ale zostaje jeszcze Kiara :) Quote
PACZEK Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) DONnka napisał(a):Witaj :) Kama ma jechać do Krakowa jutro :multi: I wszyscy tu bardzo mocno Jej kibicujemy :):):) Ale zostaje jeszcze Kiara :) To i ja mocno kciuki ściskam aby to był ten jedyny właściwy kochający i dożywotni domek Kamusi :kciuki::kciuki::kciuki: A Kiara nie nadaje się do domu z innymi zwierzakami :placz: tak wynika z opisu. Ale dla niej też domek pewnie wypatrzysz.:lol: Edited March 21, 2012 by PACZEK Quote
anett Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Romi']Proszę bardzo, polecam się :) A przy okazji napiszę iż wczoraj podczas wizyty przedadopcyjnej, Pani z nowego domku przywitała mnie słowami "to Pan jest taki młody" :D Poczułem się jak nastolatek, chociaż mam 40-tkę na karku (podobno młodo wyglądam) :) Chyba się Pani spodziewała kogoś w wieku emerytalnym :D Romi a jak masz wyglądać w tym wieku??;) to przecież życie się zaczyna:lol: hmmm, sama musiałam polubić ten wiek:cool3: chociaż kiedyś twierdziłam, że nie chcę nawet dożyć takiej starości:stupid: [quote name='wolf122']No to zaczynamy the final countdown (http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw ) dla Kamy:happy1: Wolf przypomniałeś mi cudowne, dawne beztroskie lata:lol::lol: [quote name='PACZEK']To i ja mocno kciuki ściskam aby to był ten jedyny właściwy kochający i dożywotni domek Kamusi :kciuki::kciuki::kciuki: A Kiara nie nadaje się do domu z innymi zwierzakami :placz: tak wynika z opisu. Ale dla niej też domek pewnie wypatrzysz.:lol: No niestety Kiara nie nadaje się do innych zwierząt - z psem można by jeszcze zaryzykować ale missieek nie jest pewna jej reakcji, szczególnie z dużymi, równymi sobie; natomiast z innymi sukami i kotami absolutnie Kiara się nie nadaje. Kama ostatecznie jedzie do Krakowa w niedzielę; zawozi ją osobiście missieek więc ewentualnie będzie jeszcze mogła odpowiedzieć państwu na wszelkie szczegółowe pytania, zaobserwować dokładnie reakcje Kamy w nowym otoczeniu i ewentualnie coś podpowiedzieć. Quote
wolf122 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 No to zaczynamy the final countdown (http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw ) dla Kamy:happy1: Wolf przypomniałeś mi cudowne, dawne beztroskie lata:lol::lol: Zgadzam się w całej rozciągłości;) Kochane lata 80te:multi:i muzyka,którą słucham do dziś,muzyka mojej młodości:lol::lol::lol: A ja już myślałem,że Kama dziś może w podróży.Ale cóż lepiej później pod opieką i troską missieek.Przynajmniej faktycznie te pierwsze chwile będą pod czujnym okiem i będziemy wiedzieć jak się Kamusia zachowywała;) Quote
anett Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 tzn. wyjazd Kamy został przesunięty ze względu na sobotnią rodzinną uroczystość - pani się obawiała, że zamieszanie i goście mogą pogłębić stres Kamy w nowym miejscu a chciałaby, żeby Kama miała spokój i czas na aklimatyzację; Quote
wolf122 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Taka postawa Pani dobrze o niej świadczy.Pies będzie i tak przeżywał stres jakby na to nie spojrzeć a nowe miejsce i dodatkowe osoby,to tylko kolejne obciążenie.Oby wszystko się dobrze ułożyło. Quote
DONnka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 anett napisał(a):tzn. wyjazd Kamy został przesunięty ze względu na sobotnią rodzinną uroczystość - pani się obawiała, że zamieszanie i goście mogą pogłębić stres Kamy w nowym miejscu a chciałaby, żeby Kama miała spokój i czas na aklimatyzację; To ja od rana modły zanoszę o szczęśliwą podróż Kamy do domku, a tu takie buty :crazyeye: No nic, wytrzymałam dotąd to i do niedzieli wytrzymam :cool3: Choć przyznaję, że czuję się ociupinkę zawiedziona :roll: Quote
karolynahh Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 DONka wiesz, że jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy ? :> Poczekamy, poczekamy, za to Kama będzie miała święty spokój. Jak miałam Adisia na DT, to też nie chciałam odwiedzin w pierwszych dniach, ale się rodzina zwaliła, a chłopak był taaaaki zadowooolony, że dziewczyny go po brzuszku smyrały :) Ale każdy pies jest inny, po co ma się stresować nasza Kama ? :) Quote
Isiak Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ale cudne wieści :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego w nowym domku sunieczko! Ale dług sunie mają masakryczny... Quote
anett Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 masakryczny i dochodzi jeszcze 672zł za hotel w marcu + sterylka Kiary :-( Quote
joteska Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 więści pyszne, w perspektywie domek Kamy:multi:, mniej pyszne z tym długiem a ja sie melduję odnośnie jeszcze Kiary na posterunku, we wzmożonej gotowości i w razie potrzeby prosze oczywiście o kontakt Quote
DONnka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 (edited) [quote name='anett'] dług masakryczny i dochodzi jeszcze 672zł za hotel w marcu + sterylka Kiary :-( No to spróbujemy coś poradzić na ten dług dziewczynek ;) Zapraszam wszystkich na bazarki, z których ewentualny dochód przeznaczymy na oddłużenie Kamy i Kiary :) Zaglądajcie, reklamujcie, podnoście i ... kupujcie :) www.dogomania.pl/threads/224840 www.dogomania.pl/threads/225176 Edited March 25, 2012 by DONnka Quote
DONnka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 anett napisał(a): Kama ostatecznie jedzie do Krakowa w niedzielę; zawozi ją osobiście missieek więc ewentualnie będzie jeszcze mogła odpowiedzieć państwu na wszelkie szczegółowe pytania, zaobserwować dokładnie reakcje Kamy w nowym otoczeniu i ewentualnie coś podpowiedzieć. Kama już w domku. Wszystko OK :bigcool::bigcool::bigcool: Czekamy na szersze info od missieek :) Quote
Weimaromaniaczka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 O DONnka już mnie ubiegła :-) z zapraszaniem na bazarek dla suniek :-) Dzięki! i zapraszam teraz osobiście ;-) Quote
Recommended Posts