Jump to content
Dogomania

Dwie owczarki - ofiary pseudo? chore, wyciagnięte z mordowni już w DS:))))))))

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamuś kochana mimo,że nie miałem okazji pogłaskać pysiolka,wirtualnie cię głaskam i obyś psino do końca miała super życie.Gratuluję Wam kolejnej adopcji psiaka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='DONnka']Kama już w domku. Wszystko OK :bigcool::bigcool::bigcool:
Czekamy na szersze info od missieek :)

No właśnie, missieek wczoraj baaardzo lakonicznie przekazała wieści:mad:;)

Dzisiaj dzwoniłam dowiedzieć się jak po pierwszej nocy - wszystko w porządku:lol::lol: aczkolwiek Kama noc trochę przechodziła, nie mogła znaleźć sobie miejsca - pewnie i stres w nowym miejscu i może bardziej temperatura; missieek mówiła, że Kama wczoraj nie była specjalnie zestresowana, spięta czy wystraszona raczej zainteresowana; pan razem z dziećmi wziął ją od razu na długi spacer, Kama chodzi idealnie na smyczy; dzisiaj dzwoniłam ok. 16stej - to była już na 4tym spacerze:lol:; dzieci ją uwielbiają i nie potrafią się od niej odkleić ale Kama spokojnie znosi wszystkie przytulanki:lol:
Z kociczką pełna harmonia, dzisiaj już się ocierały i przytulały:lol:
Oby tak już na zawsze!!!

Isiak dzięki za info!!:lol::lol:
Kiara jak pisze DONnka musi być jedynaczką; podesłałam Kiarę panu, który dzwonił o Monę - zobaczymy... pan zgadza się na procedurę więc szukamy kogoś na wizytę p/adopcyjną koło Opoczna (najbliżej z Tomaszowa Mazowieckiego).
Z wydarzenia DONnki:loveu: na fb też jest pan zainteresowany Kiarą...

Sunia ma umówioną sterylkę w środę, przy okazji będzie miała usuwany kaszak z ogona.

Posted

Ale cudnie, że Kama już grzeje doopcię we własnym domku :)
Szkoda, że Kiara nie lubi towarzystwa. Ale potrafię ją zrozumieć - ja też za towarzystwem nie przepadam :)

Posted

[quote name='anett']No właśnie, missieek wczoraj baaardzo lakonicznie przekazała wieści:mad:;)

Dzisiaj dzwoniłam dowiedzieć się jak po pierwszej nocy - wszystko w porządku:lol::lol: aczkolwiek Kama noc trochę przechodziła, nie mogła znaleźć sobie miejsca - pewnie i stres w nowym miejscu i może bardziej temperatura; missieek mówiła, że Kama wczoraj nie była specjalnie zestresowana, spięta czy wystraszona raczej zainteresowana; pan razem z dziećmi wziął ją od razu na długi spacer, Kama chodzi idealnie na smyczy; dzisiaj dzwoniłam ok. 16stej - to była już na 4tym spacerze:lol:; dzieci ją uwielbiają i nie potrafią się od niej odkleić ale Kama spokojnie znosi wszystkie przytulanki:lol:
Z kociczką pełna harmonia, dzisiaj już się ocierały i przytulały:lol:
Oby tak już na zawsze!!!

Isiak dzięki za info!!:lol::lol:
Kiara jak pisze DONnka musi być jedynaczką; podesłałam Kiarę panu, który dzwonił o Monę - zobaczymy... pan zgadza się na procedurę więc szukamy kogoś na wizytę p/adopcyjną koło Opoczna (najbliżej z Tomaszowa Mazowieckiego).
Z wydarzenia DONnki:loveu: na fb też jest pan zainteresowany Kiarą...

Sunia ma umówioną sterylkę w środę, przy okazji będzie miała usuwany kaszak z ogona.

Oby :modla: :modla: :modla:
Super wieści anett :multi: :multi: :multi:
Nocne łazęgowanie ;) jak najbardziej normalne w tej sytuacji :)
Kama musi się przestawić na temperaturę pokojową :razz:

A ja już zaczynam trzymać kciuki za udaną sterylke Kiary :modla: :modla: :modla:
Ciekawa jestem, który w końcu domek dla Niej wypali :razz:
Znalazłaś kogoś do wizyty p/a ???
Anja2201 jest tez z Tomaszowa Mazowieckiego, ale nie wiem, czy znalazłaby czas ... :roll:
Jak to dobrze, że możemy wybierać ... :cool3:

Posted

[quote name='wolf122']Moje ulubione Dogomaniaczki gdzieś mi uciekły:loveu:
Anett,DONnka:loveu:co słychać z Kiarą? Z Kama jestem prawie pewien, że ok;)
Zapraszam do zajrzenia http://www.dogomania.pl/threads/225333-6-miesi%C4%99czna-Kora-owczarek-niemiecki-szuka-domu...?p=18914055#post18914055 :loveu:

Wolf, zdaje mi się, że jutro sobie pogadamy :razz:
Tak więc dzisiaj musi Ci wystarczyć informacja, że dla Kiary ważą się dwa domki :multi:
Jeden będzie lada moment sprawdzany :)
Bardzo nam się nie spieszy, bo Kiara ma mieć najpierw sterylkę - o kurczę :crazyeye: czy to nie miało być dziś ????
Rozmawiałam z anett, ale nic mi nie mówiła ... :roll:

A gdyby ktoś pytał, to można mnie znaleźć na bazarku "oddłużeniowym" dziewczynek :)
Uzbiera się chyba dla nich konkretna sumka :razz:

Posted

Wolf, zdaje mi się, że jutro sobie pogadamy :razz:

Tak jesteśmy już po...:multi:

A ja ciekawy jestem jak z domkiem dla Kiary?
Jak dziewczynka po zabiegu?

Posted

[quote name='wolf122']Tak jesteśmy już po...:multi:

A ja ciekawy jestem jak z domkiem dla Kiary?
Jak dziewczynka po zabiegu?

Wolf, ale to zabrzmiało ...:razz:
Domek dla Kiary będzie sprawdzany chyba jutro :)
A Niunia czuje się dobrze :)
Żeby nie zawracać głowy anett, sama zadzwoniłam dziś do missieek i zapytałam o Kiarę :)
Nie jest już osowiała, normalnie zjadła i wypróżniła się :)
Ma jeszcze do wzięcia dwie dawki antybiotyku i, mam nadzieję, będzie po wszystkim :)

Posted

:lol: Faktycznie aż tak to zabrzmiało?:lol::lol::lol::oops:;)
Nieźle;):lol:Fajnie,że sunieczka dobrze się czuje.Trzymam kciuki,żeby domek wypalił:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

oj, aż tak:evil_lol::evil_lol:

Anja z Tomaszowa zgodziła się pojechać w weekend na wizytę pa:lol: jeżeli wszystko będzie ok, pan sam przyjechałby po Kiarę;
We wtorek Kiara ma ostatni zastrzyk i może się pakować do domku!!!:multi::multi:

Koszt sterylki z usunięciem kaszaka 250zł

Posted

oj, aż tak:evil_lol::evil_lol:

Śmiej się Anett śmiej:placz:skąd mogłem wiedzieć,że taki lapsus mi wyskoczy:lol:?
Czyli potwierdzone prawie na 100%,że Kiarka jedzie,jeszcze wizyta pa i jak będzie ok,to zaczynam szykować fanfary:cool3:

Posted

Wolf nie przejmuj się;) grunt, że wszyscy zadowoleni:multi::D

Rozliczenie hotelu marzec:
Kama 1.03.-25.03 300zł
Kiara 1.03.-31.03. 372zł

łącznie dług dziewczyn minus 1742 zł :grab:
Kochana DONnka i Weimaromaniaczka ciężko pracują na zmniejszenie długów ale każda pomoc jeszcze bardzo się przyda...

Kama była dzisiaj u fryzjera - wykąpana, wyszczotkowana podobno od razu zrobiła się radośniejsza, no cóż kobietka;) na razie (tfu, tfuu) nie ma żadnych problemów, wydaje się pewniejsza w mieszkaniu, nawet już dała głos:lol: na pewno musi się powoli przyzwyczaić do temperatury pokojowej;
Była u pani weterynarz na ogólnym przeglądzie, ma umówiony termin szczepień.
Z kotką i dziećmi bardzo się kochają:lol::lol: mam obiecane fotki

Posted (edited)

Miód na serce że tu się udało,gdy Wika jeszcze niestety czeka.Ale Kama też się naczekała na domek.Super,że sunia grzeje doopkę w takim fajnym domku i jeszcze do tego ma taki full serwis:lol:

Edited by wolf122
Posted (edited)

anett napisał(a):
Wolf nie przejmuj się;) grunt, że wszyscy zadowoleni:multi::D

Rozliczenie hotelu marzec:
Kama 1.03.-25.03 300zł
Kiara 1.03.-31.03. 372zł
łącznie dług dziewczyn minus 1742 zł :grab:

Kochana DONnka i Weimaromaniaczka ciężko pracują na zmniejszenie długów ale każda pomoc jeszcze bardzo się przyda...

Kama była dzisiaj u fryzjera - wykąpana, wyszczotkowana podobno od razu zrobiła się radośniejsza, no cóż kobietka;) na razie (tfu, tfuu) nie ma żadnych problemów, wydaje się pewniejsza w mieszkaniu, nawet już dała głos:lol: na pewno musi się powoli przyzwyczaić do temperatury pokojowej;
Była u pani weterynarz na ogólnym przeglądzie, ma umówiony termin szczepień.
Z kotką i dziećmi bardzo się kochają:lol::lol: mam obiecane fotki:lol:

To fakt, same nie uciągniemy :razz:
Każda pomoc na wagę złota :):):)

Super, że Kama tak dobrze się wpasowała w swoją nową rodzinę :multi: :multi: :multi:
Musi być teraz jeszcze piękniejsza: wykąpana, wyczesana i ... wreszcie szczęśliwa :cool3:
Czekam z utęsknieniem na obiecane foty :):):)

Cały czas myślę, ja wypadnie wizyta p/a w potencjalnym domku dla Kiary
Może zadzwonię do Anja2201 ????

Edited by DONnka
  • 2 weeks later...
Posted

wolf122 napisał(a):
Mam nadzieję,że wątek po "burzy" jakoś się powolutku uaktualni/czekamy na Anett i DONnkę:loveu:

Jestem :)
Burza rzeczywiście poczyniła na wątkach spore spustoszenie :roll:
Zrobię zatem małe resume, żeby było wiadomo, na czym stoimy ;)
O tym, że Kama pojechała do domku już wiecie :multi:
W ubiegłym tygodniu w czwartek Anja2201 zrobiła wizytę p/a dla Kiary
Wizyta wypadła fantastycznie i w piątek Kiara pojechała... :):):)
Mamy już relację z nowego domku :multi:
I tu pewne zaskoczenie ... :razz:
Kiara, która w DT sprawiała wrażenie jakby nigdy nie mieszkała w domu i nie łaknęła zbytnio kontaktu z człowiekiem okazała się ... przytulanką i kanapowcem :razz:
Nie odstępuje swego Pana na krok :)
Nawet w nocy sprawdza po kilka razy, czy Pan jest w pobliżu ;)
Najchętniej spałaby z Nim w łóżku, ale od biedy zadowala się własnym posłaniem tuż obok :)

Posted

DONnka napisał(a):
Jestem :)
Burza rzeczywiście poczyniła na wątkach spore spustoszenie :roll:
Zrobię zatem małe resume, żeby było wiadomo, na czym stoimy ;)
O tym, że Kama pojechała do domku już wiecie :multi:
W ubiegłym tygodniu w czwartek Anja2201 zrobiła wizytę p/a dla Kiary
Wizyta wypadła fantastycznie i w piątek Kiara pojechała... :):):)
Mamy już relację z nowego domku :multi:
I tu pewne zaskoczenie ... :razz:
Kiara, która w DT sprawiała wrażenie jakby nigdy nie mieszkała w domu i nie łaknęła zbytnio kontaktu z człowiekiem okazała się ... przytulanką i kanapowcem :razz:
Nie odstępuje swego Pana na krok :)
Nawet w nocy sprawdza po kilka razy, czy Pan jest w pobliżu ;)
Najchętniej spałaby z Nim w łóżku, ale od biedy zadowala się własnym posłaniem tuż obok :)

Ciekawe jak długo???? :eviltong: