anett Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 DONnka, Weimaromaniaczka bardzo dziękujemy za bazarki!!!:Rose::Rose::loveu: Quote
wolf122 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Kamuś kochana mimo,że nie miałem okazji pogłaskać pysiolka,wirtualnie cię głaskam i obyś psino do końca miała super życie.Gratuluję Wam kolejnej adopcji psiaka:loveu::loveu::loveu: Quote
Isiak Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Co myślicie o takim domku dla Kiary? http://www.dogomania.pl/threads/224942-Mam-chętnego-na-sukę-w-typie-ON-DON-4-7-lat. Tylko tam już jest jeden piesek. Quote
wolf122 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Podobno Kiara niespecjalnie nadaje się do domu z innymi zwierzakami ale tu się muszą wypowiedzieć Opiekunki:smile: Quote
DONnka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Isiak']Co myślicie o takim domku dla Kiary? http://www.dogomania.pl/threads/224942-Mam-chętnego-na-sukę-w-typie-ON-DON-4-7-lat. Tylko tam już jest jeden piesek. Wielkie dzięki Isiak, ze pamiętasz o Kiarze :loveu: Tyle, że ona faktycznie powinna być raczej jedynaczką :roll: Quote
anett Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='DONnka']Kama już w domku. Wszystko OK :bigcool::bigcool::bigcool: Czekamy na szersze info od missieek :) No właśnie, missieek wczoraj baaardzo lakonicznie przekazała wieści:mad:;) Dzisiaj dzwoniłam dowiedzieć się jak po pierwszej nocy - wszystko w porządku:lol::lol: aczkolwiek Kama noc trochę przechodziła, nie mogła znaleźć sobie miejsca - pewnie i stres w nowym miejscu i może bardziej temperatura; missieek mówiła, że Kama wczoraj nie była specjalnie zestresowana, spięta czy wystraszona raczej zainteresowana; pan razem z dziećmi wziął ją od razu na długi spacer, Kama chodzi idealnie na smyczy; dzisiaj dzwoniłam ok. 16stej - to była już na 4tym spacerze:lol:; dzieci ją uwielbiają i nie potrafią się od niej odkleić ale Kama spokojnie znosi wszystkie przytulanki:lol: Z kociczką pełna harmonia, dzisiaj już się ocierały i przytulały:lol: Oby tak już na zawsze!!! Isiak dzięki za info!!:lol::lol: Kiara jak pisze DONnka musi być jedynaczką; podesłałam Kiarę panu, który dzwonił o Monę - zobaczymy... pan zgadza się na procedurę więc szukamy kogoś na wizytę p/adopcyjną koło Opoczna (najbliżej z Tomaszowa Mazowieckiego). Z wydarzenia DONnki:loveu: na fb też jest pan zainteresowany Kiarą... Sunia ma umówioną sterylkę w środę, przy okazji będzie miała usuwany kaszak z ogona. Quote
Isiak Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ale cudnie, że Kama już grzeje doopcię we własnym domku :) Szkoda, że Kiara nie lubi towarzystwa. Ale potrafię ją zrozumieć - ja też za towarzystwem nie przepadam :) Quote
DONnka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='anett']No właśnie, missieek wczoraj baaardzo lakonicznie przekazała wieści:mad:;) Dzisiaj dzwoniłam dowiedzieć się jak po pierwszej nocy - wszystko w porządku:lol::lol: aczkolwiek Kama noc trochę przechodziła, nie mogła znaleźć sobie miejsca - pewnie i stres w nowym miejscu i może bardziej temperatura; missieek mówiła, że Kama wczoraj nie była specjalnie zestresowana, spięta czy wystraszona raczej zainteresowana; pan razem z dziećmi wziął ją od razu na długi spacer, Kama chodzi idealnie na smyczy; dzisiaj dzwoniłam ok. 16stej - to była już na 4tym spacerze:lol:; dzieci ją uwielbiają i nie potrafią się od niej odkleić ale Kama spokojnie znosi wszystkie przytulanki:lol: Z kociczką pełna harmonia, dzisiaj już się ocierały i przytulały:lol: Oby tak już na zawsze!!! Isiak dzięki za info!!:lol::lol: Kiara jak pisze DONnka musi być jedynaczką; podesłałam Kiarę panu, który dzwonił o Monę - zobaczymy... pan zgadza się na procedurę więc szukamy kogoś na wizytę p/adopcyjną koło Opoczna (najbliżej z Tomaszowa Mazowieckiego). Z wydarzenia DONnki:loveu: na fb też jest pan zainteresowany Kiarą... Sunia ma umówioną sterylkę w środę, przy okazji będzie miała usuwany kaszak z ogona. Oby :modla: :modla: :modla: Super wieści anett :multi: :multi: :multi: Nocne łazęgowanie ;) jak najbardziej normalne w tej sytuacji :) Kama musi się przestawić na temperaturę pokojową :razz: A ja już zaczynam trzymać kciuki za udaną sterylke Kiary :modla: :modla: :modla: Ciekawa jestem, który w końcu domek dla Niej wypali :razz: Znalazłaś kogoś do wizyty p/a ??? Anja2201 jest tez z Tomaszowa Mazowieckiego, ale nie wiem, czy znalazłaby czas ... :roll: Jak to dobrze, że możemy wybierać ... :cool3: Quote
wolf122 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Super,oby tak dalej Kamusiu:loveu::loveu::loveu: Quote
wolf122 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Moje ulubione Dogomaniaczki gdzieś mi uciekły:loveu: Anett,DONnka:loveu:co słychać z Kiarą? Z Kama jestem prawie pewien, że ok;) Zapraszam do zajrzenia http://www.dogomania.pl/threads/225333-6-miesi%C4%99czna-Kora-owczarek-niemiecki-szuka-domu...?p=18914055#post18914055 :loveu: Quote
DONnka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='wolf122']Moje ulubione Dogomaniaczki gdzieś mi uciekły:loveu: Anett,DONnka:loveu:co słychać z Kiarą? Z Kama jestem prawie pewien, że ok;) Zapraszam do zajrzenia http://www.dogomania.pl/threads/225333-6-miesi%C4%99czna-Kora-owczarek-niemiecki-szuka-domu...?p=18914055#post18914055 :loveu: Wolf, zdaje mi się, że jutro sobie pogadamy :razz: Tak więc dzisiaj musi Ci wystarczyć informacja, że dla Kiary ważą się dwa domki :multi: Jeden będzie lada moment sprawdzany :) Bardzo nam się nie spieszy, bo Kiara ma mieć najpierw sterylkę - o kurczę :crazyeye: czy to nie miało być dziś ???? Rozmawiałam z anett, ale nic mi nie mówiła ... :roll: A gdyby ktoś pytał, to można mnie znaleźć na bazarku "oddłużeniowym" dziewczynek :) Uzbiera się chyba dla nich konkretna sumka :razz: Quote
wolf122 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Zdublował mi się post także dopiszę tylko,że coś mnie gardło boli:diabloti: Czyżby z gadulstwa?:lol: A jak się ma Kama w domku,czy wszystko ok?;) Quote
wolf122 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Wolf, zdaje mi się, że jutro sobie pogadamy :razz: Tak jesteśmy już po...:multi: A ja ciekawy jestem jak z domkiem dla Kiary? Jak dziewczynka po zabiegu? Quote
DONnka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='wolf122']Tak jesteśmy już po...:multi: A ja ciekawy jestem jak z domkiem dla Kiary? Jak dziewczynka po zabiegu? Wolf, ale to zabrzmiało ...:razz: Domek dla Kiary będzie sprawdzany chyba jutro :) A Niunia czuje się dobrze :) Żeby nie zawracać głowy anett, sama zadzwoniłam dziś do missieek i zapytałam o Kiarę :) Nie jest już osowiała, normalnie zjadła i wypróżniła się :) Ma jeszcze do wzięcia dwie dawki antybiotyku i, mam nadzieję, będzie po wszystkim :) Quote
wolf122 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 :lol: Faktycznie aż tak to zabrzmiało?:lol::lol::lol::oops:;) Nieźle;):lol:Fajnie,że sunieczka dobrze się czuje.Trzymam kciuki,żeby domek wypalił:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
anett Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 oj, aż tak:evil_lol::evil_lol: Anja z Tomaszowa zgodziła się pojechać w weekend na wizytę pa:lol: jeżeli wszystko będzie ok, pan sam przyjechałby po Kiarę; We wtorek Kiara ma ostatni zastrzyk i może się pakować do domku!!!:multi::multi: Koszt sterylki z usunięciem kaszaka 250zł Quote
wolf122 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 oj, aż tak:evil_lol::evil_lol: Śmiej się Anett śmiej:placz:skąd mogłem wiedzieć,że taki lapsus mi wyskoczy:lol:? Czyli potwierdzone prawie na 100%,że Kiarka jedzie,jeszcze wizyta pa i jak będzie ok,to zaczynam szykować fanfary:cool3: Quote
anett Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Wolf nie przejmuj się;) grunt, że wszyscy zadowoleni:multi::D Rozliczenie hotelu marzec: Kama 1.03.-25.03 300zł Kiara 1.03.-31.03. 372zł łącznie dług dziewczyn minus 1742 zł :grab: Kochana DONnka i Weimaromaniaczka ciężko pracują na zmniejszenie długów ale każda pomoc jeszcze bardzo się przyda... Kama była dzisiaj u fryzjera - wykąpana, wyszczotkowana podobno od razu zrobiła się radośniejsza, no cóż kobietka;) na razie (tfu, tfuu) nie ma żadnych problemów, wydaje się pewniejsza w mieszkaniu, nawet już dała głos:lol: na pewno musi się powoli przyzwyczaić do temperatury pokojowej; Była u pani weterynarz na ogólnym przeglądzie, ma umówiony termin szczepień. Z kotką i dziećmi bardzo się kochają:lol::lol: mam obiecane fotki Quote
wolf122 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) Miód na serce że tu się udało,gdy Wika jeszcze niestety czeka.Ale Kama też się naczekała na domek.Super,że sunia grzeje doopkę w takim fajnym domku i jeszcze do tego ma taki full serwis:lol: Edited April 14, 2012 by wolf122 Quote
DONnka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) anett napisał(a):Wolf nie przejmuj się;) grunt, że wszyscy zadowoleni:multi::D Rozliczenie hotelu marzec: Kama 1.03.-25.03 300zł Kiara 1.03.-31.03. 372zł łącznie dług dziewczyn minus 1742 zł :grab: Kochana DONnka i Weimaromaniaczka ciężko pracują na zmniejszenie długów ale każda pomoc jeszcze bardzo się przyda... Kama była dzisiaj u fryzjera - wykąpana, wyszczotkowana podobno od razu zrobiła się radośniejsza, no cóż kobietka;) na razie (tfu, tfuu) nie ma żadnych problemów, wydaje się pewniejsza w mieszkaniu, nawet już dała głos:lol: na pewno musi się powoli przyzwyczaić do temperatury pokojowej; Była u pani weterynarz na ogólnym przeglądzie, ma umówiony termin szczepień. Z kotką i dziećmi bardzo się kochają:lol::lol: mam obiecane fotki:lol: To fakt, same nie uciągniemy :razz: Każda pomoc na wagę złota :):):) Super, że Kama tak dobrze się wpasowała w swoją nową rodzinę :multi: :multi: :multi: Musi być teraz jeszcze piękniejsza: wykąpana, wyczesana i ... wreszcie szczęśliwa :cool3: Czekam z utęsknieniem na obiecane foty :):):) Cały czas myślę, ja wypadnie wizyta p/a w potencjalnym domku dla Kiary Może zadzwonię do Anja2201 ???? Edited April 1, 2012 by DONnka Quote
anett Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Niestety rozmawiałam z p. Robertem, wizyta w czwartek o 16stej Quote
wolf122 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Mam nadzieję,że wątek po "burzy" jakoś się powolutku uaktualni/czekamy na Anett i DONnkę:loveu: Quote
DONnka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 wolf122 napisał(a):Mam nadzieję,że wątek po "burzy" jakoś się powolutku uaktualni/czekamy na Anett i DONnkę:loveu: Jestem :) Burza rzeczywiście poczyniła na wątkach spore spustoszenie :roll: Zrobię zatem małe resume, żeby było wiadomo, na czym stoimy ;) O tym, że Kama pojechała do domku już wiecie :multi: W ubiegłym tygodniu w czwartek Anja2201 zrobiła wizytę p/a dla Kiary Wizyta wypadła fantastycznie i w piątek Kiara pojechała... :):):) Mamy już relację z nowego domku :multi: I tu pewne zaskoczenie ... :razz: Kiara, która w DT sprawiała wrażenie jakby nigdy nie mieszkała w domu i nie łaknęła zbytnio kontaktu z człowiekiem okazała się ... przytulanką i kanapowcem :razz: Nie odstępuje swego Pana na krok :) Nawet w nocy sprawdza po kilka razy, czy Pan jest w pobliżu ;) Najchętniej spałaby z Nim w łóżku, ale od biedy zadowala się własnym posłaniem tuż obok :) Quote
wolf122 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Super wieści:multi::loveu: a i podsumowanie na tip-top:cool3: W wielu wątkach smutek ale trzeba "iść naprzód":-( kolejna śmierć psiaczka http://www.dogomania.pl/forum/threads/221920-Denis-Zabrany-z-łańcucha-głodzony-problem-z-łapami-Brak-110-deklaracji-stałych!!/page25 DONneczko chyba jestem Ci winien duuuuużą kawę za ogłoszenia:cool3: chyba,że inny dobry duszek się postarał o ogłoszenia dla Kory? Quote
Weimaromaniaczka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 DONnka napisał(a):Jestem :) Burza rzeczywiście poczyniła na wątkach spore spustoszenie :roll: Zrobię zatem małe resume, żeby było wiadomo, na czym stoimy ;) O tym, że Kama pojechała do domku już wiecie :multi: W ubiegłym tygodniu w czwartek Anja2201 zrobiła wizytę p/a dla Kiary Wizyta wypadła fantastycznie i w piątek Kiara pojechała... :):):) Mamy już relację z nowego domku :multi: I tu pewne zaskoczenie ... :razz: Kiara, która w DT sprawiała wrażenie jakby nigdy nie mieszkała w domu i nie łaknęła zbytnio kontaktu z człowiekiem okazała się ... przytulanką i kanapowcem :razz: Nie odstępuje swego Pana na krok :) Nawet w nocy sprawdza po kilka razy, czy Pan jest w pobliżu ;) Najchętniej spałaby z Nim w łóżku, ale od biedy zadowala się własnym posłaniem tuż obok :) Ciekawe jak długo???? :eviltong: Quote
Recommended Posts