Jump to content
Dogomania

Dwie owczarki - ofiary pseudo? chore, wyciagnięte z mordowni już w DS:))))))))

Recommended Posts

Posted

nie no co wy, jak zrobiłam sobie podliczenie przyszłego roku i jednak idę na studia, więc odpadam ja.
Babka, dla której miałam załatwić owczarka, znalazła już, przybłąkała się sama bidulka.
Ale spoko, moje radary i macki chodzą, coś znajdziemy.

DONka daj znać z bazarkiem, może wyskoczę na małe zakupy :D

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolynahh']nie no co wy, jak zrobiłam sobie podliczenie przyszłego roku i jednak idę na studia, więc odpadam ja.
Babka, dla której miałam załatwić owczarka, znalazła już, przybłąkała się sama bidulka.
Ale spoko, moje radary i macki chodzą, coś znajdziemy.

DONka daj znać z bazarkiem, może wyskoczę na małe zakupy :D

Masz jak w banku ;)
I trzymam Cie za słowo :):):)

Posted

wolf122 napisał(a):
...
W sprawie filmiku mogę się pobawić,może się uda:cool3:

Dzięki bardzo Wolf:lol::lol: właśnie wysłałam, trochę z opóźnieniem ale mam straszny młyn...

Kama jutro ma sterylkę więc jak zwykle bardzo potrzebne kciuki i dobre fluidy!

Kurcze zainteresowanie Kamą rozmyło się bez żadnych konkretów:shake: musimy powtórzyć ogłoszenia.

Jednocześnie długi rosną lawinowo:-( na dzień dzisiejszy zadłużenie wynosi ok. 1200 zł (!!!) - 600zł luty + sterylka ok. 250zł + hotel 15 dni marca 360zł
Każda złotówka bardzo się przyda, może ktoś może poratować bazarkiem lub fantami na bazarek...

Posted (edited)

[video=youtube;8-PLyvt3_50]http://www.youtube.com/watch?v=8-PLyvt3_50[/video]

Piękna sunia Kama :smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile: Trzymam kciuki ,oby sterylka była szczęśliwa:thumbs:Anett skrzynkę masz full zapchaną;)także tu dobazgrałem;)

Edited by wolf122
Posted (edited)

Ależ one są pięęęękneee!!!

Na wątku Livii z Pszczyny są dwa chętne sprawdzone domki, podesłałam na wątek sunie, ale dobrze byłoby zdobyć kontakt do nich, może przez osoby, które były na wizycie p/a ? Bo nie wierzę, żeby im ktoś Kiarę i Kamę przedstawił... Domki w Skawinie i w Lubaniu bodajże...
http://www.dogomania.pl/threads/206437-Sunia-ON-ka-zadłużona-w-hotelu-pomożesz-Szukamy-kogoś-na-wizytę-ZĄBKOWICE-ŚL.

Edited by Isiak
Posted

Wolf dzięki!:lol:
Skrzynkę już opróżniłam:lol:

Isiak dziękuje bardzo za pamięć o dziewczynach!!:lol::lol: widziałam na wątku, że wstawiłaś sunie; takie domy to marzenie właśnie dla Kamy bo ona bardzo potrzebuje blisko człowieka, a Livia przez pół roku nie mogła nic znaleźć to teraz nadmiar wystąpił;)

O Kamę dzisiaj miałam kolejne zapytanie ale również bez konkretów... te telefony wyglądają trochę jak rozmowy kwalifikacyjne - oddzwonimy i cd niestety nie następuje...

Najważniejsze, że operacja przebiegła bez żadnych komplikacji!!:lol::multi:
Teraz mamy 10 dni na znalezienie i sprawdzenie domu, do czasu zdjęcia szwów... czas start!!

Posted

[quote name='anett']Dzięki, DZIĘKI DONnka!!!:)

Missieek dzwoniła po operacji, że Kama normalnie się wybudziła, a sama operacja przebiegła bez żadnych komplikacji:)

No to kamień z serca :multi: :multi: :multi:

Cioteczki, bardzo proszę również o zamieszczanie komentarzy na wydarzeniu Kamy i Kiary.
http://www.facebook.com/events/290575344331542/?context=create
To umożliwi mi wstawienie większej ilości zdjęć dziewczynek :)
Trzeba Je pokazać ludziom, żeby mieli szansę zakochać się od pierwszego wejrzenia ;)

Posted

Jak to dobrze ,ze juz po sterylce i obylo sie bez przykrych niespodzianek .Mozna odetchnac z ulga .Obie panienki sa naprawde sliczne i zasluguja na najlepszy domek .

Posted

anett napisał(a):

Najważniejsze, że operacja przebiegła bez żadnych komplikacji!!:lol::multi:
Teraz mamy 10 dni na znalezienie i sprawdzenie domu, do czasu zdjęcia szwów... czas start!!

szwy sa ropuszczalne :)
jesli bedzie sie dobrze goic, a innej wersji nie przewiduje, to czekaja ja tylko dwie powtorki antybiotyku, w sobote i we wtorek i gotowa

koszt kastracji 200zl zabieg, 40zl dojazd
szczepienie na wscieklizne Kiary 20zl
czyli na 220zl poszla faktura bezposrednio od weta

Posted

missieek napisał(a):
szwy sa ropuszczalne :)
jesli bedzie sie dobrze goic, a innej wersji nie przewiduje, to czekaja ja tylko dwie powtorki antybiotyku, w sobote i we wtorek i gotowa

koszt kastracji 200zl zabieg, 40zl dojazd
szczepienie na wscieklizne Kiary 20zl
czyli na 220zl poszla faktura bezposrednio od weta

Aha:lol: no to czas się skurczył - w środę Kama gotowa do domu!!!!

Mieliśmy dług 590zł
+220zł faktura wet
+40zł dojazd
-30zł joteska:lol:

obecnie dług 820zł a do opłacenia zostaje hotel za marzec...

Wolf dzięki za fb:lol:

Posted

Wolf dzięki za fb
-nie ma za co:lol:
Dzisiaj chyba jakieś święto,bo anett była na dogo "za dnia":lol:
Przepraszam ale przy tak wiosennym dniu żarty się mnie trzymają:lol:
Podnoszę wątek dziewczyn;)

Posted (edited)

[quote name='wolf122']Piękne wieści:multi:Dziewczyna bezpieczna:multi:

Dopisałem się u dziewczyn na fb DONnko;)

Wiem, widziałam :razz:

[quote name='wolf122']Podniosę wątek i zamelduję:lol:,że mnie "olśniło":evil_lol: i wrzuciłem filmik z Kamą też na fb.Zmęczenie wiosenne:evil_lol:

Dziękujemy :loveu:

Anett, na wydarzeniu dziewczynek zrobił się ruch, ale na razie bez konkretów ...
Wstawiłam Kamę na OwP
http://owczarki.eu/psiak/1372

Kiarą zajmę się jutro, bo muszę dopracować tekst :)

Edited by DONnka
Posted

Wiem, widziałam :razz:
-wiem DONneczko,że widziałas:lol: ja tak melduję jak dziecko,bo znowu adopcja się udała a kolejną "montuję" i jestem trochę nakręcony:razz:
Wiesz teraz przynajmniej mnie cieszy,że nie wszystko się zmarnowało:oops:
A przy okazji może Dziewczynkom przekażę szczęśliwe fluidy:lol:

Posted

[quote name='wolf122']-wiem DONneczko,że widziałas:lol: ja tak melduję jak dziecko,bo znowu adopcja się udała a kolejną "montuję" i jestem trochę nakręcony:razz:
Wiesz teraz przynajmniej mnie cieszy,że nie wszystko się zmarnowało:oops:
A przy okazji może Dziewczynkom przekażę szczęśliwe fluidy:lol:

Też się chętnie nakręcę :cool3:
Zdradź więcej szczegółów :)
Ja tak lubię szczęśliwe zakończenia :multi::multi::multi:
To lepsze niż prochy :megagrin:

Posted

To lepsze niż prochy :megagrin:
-masz na myśli proszek do pieczenia?:laugh2_2::lol:
Mianowicie miałem telefon jakiś czas temu w sprawie Misia,kolejny zresztą i pani po rozmowie ze mną stwierdziła,że chętnie adoptuje innego pieska,tylko musi być młody i misiowaty;)Przewertowałem forum i znalazłem fajnego,dużego misia do adopcji.A potem już poszło....;)http://www.dogomania.pl/threads/224185-Adoptuj%C4%99-du%C5%BCego-psa -ten szczęściaż to Max,mix Leonbergera od Gajowej:multi:
Mam nadzieję,że adopcja będzie udana.Wczoraj dostałem sms,że pies jest przekochany i państwo zabrali go do Żywca,po śmierci swojego Bernardyna.
Oby sunieczkom też się powiodło i tym sposobem troszkę poofftopowałem na wątku dla księżniczek.Myślę,że mi Wybaczycie?;)

Posted

[quote name='karolynahh']A mamy tu kogoś zdolnego, kto byłby wstanie zrobić banner dla suniek ? Z chęcią bym taki przyjęła :)

Przecież dziewczyny mają bannerek :)