karolynahh Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 nie no co wy, jak zrobiłam sobie podliczenie przyszłego roku i jednak idę na studia, więc odpadam ja. Babka, dla której miałam załatwić owczarka, znalazła już, przybłąkała się sama bidulka. Ale spoko, moje radary i macki chodzą, coś znajdziemy. DONka daj znać z bazarkiem, może wyskoczę na małe zakupy :D Quote
DONnka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='karolynahh']nie no co wy, jak zrobiłam sobie podliczenie przyszłego roku i jednak idę na studia, więc odpadam ja. Babka, dla której miałam załatwić owczarka, znalazła już, przybłąkała się sama bidulka. Ale spoko, moje radary i macki chodzą, coś znajdziemy. DONka daj znać z bazarkiem, może wyskoczę na małe zakupy :D Masz jak w banku ;) I trzymam Cie za słowo :):):) Quote
anett Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 wolf122 napisał(a):... W sprawie filmiku mogę się pobawić,może się uda:cool3: Dzięki bardzo Wolf:lol::lol: właśnie wysłałam, trochę z opóźnieniem ale mam straszny młyn... Kama jutro ma sterylkę więc jak zwykle bardzo potrzebne kciuki i dobre fluidy! Kurcze zainteresowanie Kamą rozmyło się bez żadnych konkretów:shake: musimy powtórzyć ogłoszenia. Jednocześnie długi rosną lawinowo:-( na dzień dzisiejszy zadłużenie wynosi ok. 1200 zł (!!!) - 600zł luty + sterylka ok. 250zł + hotel 15 dni marca 360zł Każda złotówka bardzo się przyda, może ktoś może poratować bazarkiem lub fantami na bazarek... Quote
wolf122 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) [video=youtube;8-PLyvt3_50]http://www.youtube.com/watch?v=8-PLyvt3_50[/video] Piękna sunia Kama :smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile: Trzymam kciuki ,oby sterylka była szczęśliwa:thumbs:Anett skrzynkę masz full zapchaną;)także tu dobazgrałem;) Edited March 14, 2012 by wolf122 Quote
Isiak Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) Ależ one są pięęęękneee!!! Na wątku Livii z Pszczyny są dwa chętne sprawdzone domki, podesłałam na wątek sunie, ale dobrze byłoby zdobyć kontakt do nich, może przez osoby, które były na wizycie p/a ? Bo nie wierzę, żeby im ktoś Kiarę i Kamę przedstawił... Domki w Skawinie i w Lubaniu bodajże... http://www.dogomania.pl/threads/206437-Sunia-ON-ka-zadłużona-w-hotelu-pomożesz-Szukamy-kogoś-na-wizytę-ZĄBKOWICE-ŚL. Edited March 14, 2012 by Isiak Quote
DONnka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Uaktualniłam wątek na owczarku i fb dziewczynek. Wstawiłam info i nowe zdjęcia http://www.facebook.com/events/290575344331542/?context=create Udostępniajcie :modla: Im więcej ludzi Je zobaczy, tym większa szansa na domki Anett, jak Kama po sterylce ??? Quote
anett Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Wolf dzięki!:lol: Skrzynkę już opróżniłam:lol: Isiak dziękuje bardzo za pamięć o dziewczynach!!:lol::lol: widziałam na wątku, że wstawiłaś sunie; takie domy to marzenie właśnie dla Kamy bo ona bardzo potrzebuje blisko człowieka, a Livia przez pół roku nie mogła nic znaleźć to teraz nadmiar wystąpił;) O Kamę dzisiaj miałam kolejne zapytanie ale również bez konkretów... te telefony wyglądają trochę jak rozmowy kwalifikacyjne - oddzwonimy i cd niestety nie następuje... Najważniejsze, że operacja przebiegła bez żadnych komplikacji!!:lol::multi: Teraz mamy 10 dni na znalezienie i sprawdzenie domu, do czasu zdjęcia szwów... czas start!! Quote
anett Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='DONnka']Uaktualniłam wątek na owczarku i fb dziewczynek. Wstawiłam info i nowe zdjęcia http://www.facebook.com/events/290575344331542/?context=create ... Dzięki, DZIĘKI DONnka!!!:) Missieek dzwoniła po operacji, że Kama normalnie się wybudziła, a sama operacja przebiegła bez żadnych komplikacji:) Quote
DONnka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='anett']Dzięki, DZIĘKI DONnka!!!:) Missieek dzwoniła po operacji, że Kama normalnie się wybudziła, a sama operacja przebiegła bez żadnych komplikacji:) No to kamień z serca :multi: :multi: :multi: Cioteczki, bardzo proszę również o zamieszczanie komentarzy na wydarzeniu Kamy i Kiary. http://www.facebook.com/events/290575344331542/?context=create To umożliwi mi wstawienie większej ilości zdjęć dziewczynek :) Trzeba Je pokazać ludziom, żeby mieli szansę zakochać się od pierwszego wejrzenia ;) Quote
unixena Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jak to dobrze ,ze juz po sterylce i obylo sie bez przykrych niespodzianek .Mozna odetchnac z ulga .Obie panienki sa naprawde sliczne i zasluguja na najlepszy domek . Quote
missieek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 anett napisał(a): Najważniejsze, że operacja przebiegła bez żadnych komplikacji!!:lol::multi: Teraz mamy 10 dni na znalezienie i sprawdzenie domu, do czasu zdjęcia szwów... czas start!! szwy sa ropuszczalne :) jesli bedzie sie dobrze goic, a innej wersji nie przewiduje, to czekaja ja tylko dwie powtorki antybiotyku, w sobote i we wtorek i gotowa koszt kastracji 200zl zabieg, 40zl dojazd szczepienie na wscieklizne Kiary 20zl czyli na 220zl poszla faktura bezposrednio od weta Quote
wolf122 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) Piękne wieści:multi:Dziewczyna bezpieczna:multi: Dopisałem się u dziewczyn na fb DONnko;) Edited March 15, 2012 by wolf122 Quote
wolf122 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Podniosę wątek i zamelduję:lol:,że mnie "olśniło":evil_lol: i wrzuciłem filmik z Kamą też na fb.Zmęczenie wiosenne:evil_lol: Quote
anett Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 missieek napisał(a):szwy sa ropuszczalne :) jesli bedzie sie dobrze goic, a innej wersji nie przewiduje, to czekaja ja tylko dwie powtorki antybiotyku, w sobote i we wtorek i gotowa koszt kastracji 200zl zabieg, 40zl dojazd szczepienie na wscieklizne Kiary 20zl czyli na 220zl poszla faktura bezposrednio od weta Aha:lol: no to czas się skurczył - w środę Kama gotowa do domu!!!! Mieliśmy dług 590zł +220zł faktura wet +40zł dojazd -30zł joteska:lol: obecnie dług 820zł a do opłacenia zostaje hotel za marzec... Wolf dzięki za fb:lol: Quote
wolf122 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wolf dzięki za fb-nie ma za co:lol: Dzisiaj chyba jakieś święto,bo anett była na dogo "za dnia":lol: Przepraszam ale przy tak wiosennym dniu żarty się mnie trzymają:lol: Podnoszę wątek dziewczyn;) Quote
DONnka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) [quote name='wolf122']Piękne wieści:multi:Dziewczyna bezpieczna:multi: Dopisałem się u dziewczyn na fb DONnko;) Wiem, widziałam :razz: [quote name='wolf122']Podniosę wątek i zamelduję:lol:,że mnie "olśniło":evil_lol: i wrzuciłem filmik z Kamą też na fb.Zmęczenie wiosenne:evil_lol: Dziękujemy :loveu: Anett, na wydarzeniu dziewczynek zrobił się ruch, ale na razie bez konkretów ... Wstawiłam Kamę na OwP http://owczarki.eu/psiak/1372 Kiarą zajmę się jutro, bo muszę dopracować tekst :) Edited March 17, 2012 by DONnka Quote
wolf122 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Wiem, widziałam :razz: -wiem DONneczko,że widziałas:lol: ja tak melduję jak dziecko,bo znowu adopcja się udała a kolejną "montuję" i jestem trochę nakręcony:razz: Wiesz teraz przynajmniej mnie cieszy,że nie wszystko się zmarnowało:oops: A przy okazji może Dziewczynkom przekażę szczęśliwe fluidy:lol: Quote
DONnka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='wolf122']-wiem DONneczko,że widziałas:lol: ja tak melduję jak dziecko,bo znowu adopcja się udała a kolejną "montuję" i jestem trochę nakręcony:razz: Wiesz teraz przynajmniej mnie cieszy,że nie wszystko się zmarnowało:oops: A przy okazji może Dziewczynkom przekażę szczęśliwe fluidy:lol: Też się chętnie nakręcę :cool3: Zdradź więcej szczegółów :) Ja tak lubię szczęśliwe zakończenia :multi::multi::multi: To lepsze niż prochy :megagrin: Quote
wolf122 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 To lepsze niż prochy :megagrin:-masz na myśli proszek do pieczenia?:laugh2_2::lol: Mianowicie miałem telefon jakiś czas temu w sprawie Misia,kolejny zresztą i pani po rozmowie ze mną stwierdziła,że chętnie adoptuje innego pieska,tylko musi być młody i misiowaty;)Przewertowałem forum i znalazłem fajnego,dużego misia do adopcji.A potem już poszło....;)http://www.dogomania.pl/threads/224185-Adoptuj%C4%99-du%C5%BCego-psa -ten szczęściaż to Max,mix Leonbergera od Gajowej:multi: Mam nadzieję,że adopcja będzie udana.Wczoraj dostałem sms,że pies jest przekochany i państwo zabrali go do Żywca,po śmierci swojego Bernardyna. Oby sunieczkom też się powiodło i tym sposobem troszkę poofftopowałem na wątku dla księżniczek.Myślę,że mi Wybaczycie?;) Quote
DONnka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ale historia :multi: Wybaczamy ;) Takie wieści robią dobrą aurę na wątku ;) Może przyniesie przełom w/s naszych dziewczyn :razz: Quote
karolynahh Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A mamy tu kogoś zdolnego, kto byłby wstanie zrobić banner dla suniek ? Z chęcią bym taki przyjęła :) Quote
DONnka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='karolynahh']A mamy tu kogoś zdolnego, kto byłby wstanie zrobić banner dla suniek ? Z chęcią bym taki przyjęła :) Przecież dziewczyny mają bannerek :) Quote
karolynahh Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 OOOOOO, to teraz daj mi instrukcje jak to wstawić :d Quote
Recommended Posts