Cambel&Megi Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote]Też uwielbiam te historie :eviltong: A co myślicie o tym? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sF7mh1dgJ2k[/URL][/quote] Wczoraj to na szczęscie oglądałam, i to w dzień, ale ten krzyk.... Br.. Nie polecam :cool3: I to trochę dziwne, że się ta kamera psuła...Coś tu nie tak. I ta babka taka.... biała. :cool1: Quote
Dalmatynkaa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 To jest 100% fotomontaż :] ale i tak sie boje :D Quote
grrrond Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*'] [B]co sie smiejesz:eviltong:[/B][/quote] z mojej ćwierkającej świnki ;) Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 a ja się boje to włączyć z tego co mówicie xP Quote
basia bonnie Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dagusia, włącz :cool3: Też sie będziesz bała sama spać i chodzic wieczorem sama :cool3: Wrrr.... :scared: Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dobra włącze;] ja na szczęście nie śpie sama w pokoju xD Quote
Aga K Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 łoj, ale wątek właśnie znalazłam ;> a że cholernie boje sie duchów to se poczytam ;> ;) Quote
BBeta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jak ktoś się lubi bać to polecam książki Mastertona albo Kinga :diabloti: Quote
Agnieszka i Ogiś Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Buhahaha! Drżyjcie wrogowie dziedzica!!! Quote
Cambel&Megi Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='wysylkowa.pl']Do autora komiksów Claya Riddella wreszcie uśmiechnęło się szczęście - udało mu się podpisać w Bostonie lukratywny kontrakt wydawniczy. Wracając ze spotkania, jest świadkiem dziwnego zdarzenia. Kupująca lody kobieta i dwie nastolatki wpadają w krwiożerczy szał. Szybko okazuje się, że nie tylko one. Ulice zapełniają się bełkoczącymi ludźmi, przechodnie bez powodu rzucają się na siebie, z nieba spadają samoloty. Clay z przerażeniem obserwuje, że szaleństwo ogarnia tych, którzy używali telefonów komórkowych. Chaos błyskawicznie ogarnia kraj. Nie minie wiele godzin, by z cywilizacji, jaką znamy, pozostała ruina. Gdzieś poza Bostonem znajdują się żona i syn Riddella. Piesza wędrówka do nich będzie prawdziwym koszmarem. Jedynym bezpiecznym miejscem jest centrum stanu Maine, obszar znajdujący się poza zasięgiem telefonii komórkowej. Ostatnia enklawa ludzkości, czy przemyślnie skonstruowana pułapka?[/quote] ;) ;) Quote
BBeta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Cambel']Hm.... np. Komórka, bardzo fajne :cool:[/quote] I Miasteczko Salem ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja nie cierpię takich filmów, jedyne co ogladałam to Klątwa, i Donnie Darko (ale to dramat bodajże)..... Wolę sobie sama takie rzeczy wyobrażac :evil_lol: Quote
Agnieszka i Ogiś Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jakś drastyczna ta komórka! A mi siem b.podoba Agata Christe! Quote
Cambel&Megi Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Coś o niej słyszałam, ale jakoś nie miałam okazji nic przeczytać... Może wrócmy do tematu, bo trochę zboczyłyśmy... ;) Znacie jakieś horrory (ksiażki itp.) z psami ? :cool3: Quote
zmierzchnica Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Cambel - "Cmętarz Zwieżąt" Stephena Kinga (błąd ortograficzny specjalny ;) ) - przewijają się psie i zwierzęce motywy, książka przerażająca naprawdę ;). I 'Rok wilkołaka" też Kinga, o jak mówi sam tytuł, wilkołaku - też świetna. I 'Cujo' o bernardynie-potworze - nie czytałam, ale ponoć niezłe :) Hm... co jeszcze? Chyba tyle. No i 'Pies Baskerville'ów', rzecz jasna :) [B][/B] Quote
Agnieszka i Ogiś Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 I te książki mają przekonać ludzi że napadnie ich jakiś wilkołaczy pies sąsiadów? Żeczywiście cudne! :lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='zmierzchnica']Cambel - "Cmętarz Zwieżąt" Stephena Kinga (błąd ortograficzny specjalny ;) ) - przewijają się psie i zwierzęce motywy, książka przerażająca naprawdę ;). I 'Rok wilkołaka" też Kinga, o jak mówi sam tytuł, wilkołaku - też świetna. I 'Cujo' o bernardynie-potworze - nie czytałam, ale ponoć niezłe :) Hm... co jeszcze? Chyba tyle. No i 'Pies Baskerville'ów', rzecz jasna :) [/quote] Ooo muszę się zabrać za lekturę tych książek, moze byc ciekawie :cool3: Quote
Recommended Posts