Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczorajsza wizyta u Klary!

Wielkie szczęście ;) Cały czas ogon w ruchu.

Co chwile zachęca do zabawy takim szczeko-warnięciem bo nie wiem jak to nazwać ;p Dużo do opowiadania nie mam bo nie wiele się zmieniło, ale jedna największa różnica to sierść Klarci - czarna, miękka, błyszcząca!

Dla swojej współlokatorki nie jest w ogóle agresywna, jedynie zdarza się na dworze warknąć na innego psa, ale rzadko. Bardzo się przywiązała do swojej pani, na spacerze gdy jest spuszczona się bardzo pilnuje. Komendy pamięta bardzo dobrze, ćwiczyłyśmy: siad, łapa, zostań, waruj. A na koniec znowu bardzo miłe słowo dla Klarci od pani: Ona jest cudownym psem! ;)

Posted

no właśnie nie wiem. Jak zapytałam czy robic Klarci ogłoszenia, to pani mówiła, że nie wie czy to ma sens. No to zapytałam czy Klara nadal szuka domu, to odpowiadała, że sama do końca nie wie, że możliwe, ze cięzko jej bedzie znaleźć wiec też nie wiem co powiedzieć. Potem mówiła, że może zrobi jej jakiś nowy opis do ogłoszeń. Jak będę rozmawiać z Panią przez telefon, albo jak znowu pójdę na wizytę to się jeszcze raz zapytam ;)

• 3 weeks later...