miudzioszka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Wczorajsza wizyta u Klary! Wielkie szczęście ;) Cały czas ogon w ruchu. Co chwile zachęca do zabawy takim szczeko-warnięciem bo nie wiem jak to nazwać ;p Dużo do opowiadania nie mam bo nie wiele się zmieniło, ale jedna największa różnica to sierść Klarci - czarna, miękka, błyszcząca! Dla swojej współlokatorki nie jest w ogóle agresywna, jedynie zdarza się na dworze warknąć na innego psa, ale rzadko. Bardzo się przywiązała do swojej pani, na spacerze gdy jest spuszczona się bardzo pilnuje. Komendy pamięta bardzo dobrze, ćwiczyłyśmy: siad, łapa, zostań, waruj. A na koniec znowu bardzo miłe słowo dla Klarci od pani: Ona jest cudownym psem! ;) Quote
maciaszek Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jaka wygląda sytuacja: Klara szuka nowego domu czy jednak nie?! Quote
miudzioszka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 no właśnie nie wiem. Jak zapytałam czy robic Klarci ogłoszenia, to pani mówiła, że nie wie czy to ma sens. No to zapytałam czy Klara nadal szuka domu, to odpowiadała, że sama do końca nie wie, że możliwe, ze cięzko jej bedzie znaleźć wiec też nie wiem co powiedzieć. Potem mówiła, że może zrobi jej jakiś nowy opis do ogłoszeń. Jak będę rozmawiać z Panią przez telefon, albo jak znowu pójdę na wizytę to się jeszcze raz zapytam ;) Quote
maciaszek Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ok, to czekam. Powiedz może pani, żeby jasno określiła co mamy robić - szukać czy nie. Niech się dobrze zastanowi i da znać ;). Quote
miudzioszka Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Dzisiaj dostałam od pani wiadomość. Klarcie można usunąć ze strony schroniska, zostaje w domu, na stałe! :) Quote
saphira18 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='soboz4']Bardzo się cieszę!!!! :multi::multi:[/QUOTE] ja również:)! Quote
Romina_74 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 miejmy nadzieję, że się Pani nie odmieni ...:shake: Quote
maciaszek Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 W pierwszym rzucie powiem: ufff... W drugim powtórzę za Rominą: [quote name='Romina_74']miejmy nadzieję, że się Pani nie odmieni ...:shake:[/QUOTE] Quote
Recommended Posts