_Dunaj_ Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Już była chętna osoba i domek, ale los pokrzyżował plany, zredukowali jej etat w pracy, szkoda mi strasznie, ze wtedy nie wypaliło, byłyby fajny domek i blisko mnie miałabym na oku.........ehhhhhhh Quote
bric-a-brac Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Jeszcze się trafi super dom... Musi! Przy okazji, zapraszam na bazarek Oli, cegiełkowy na potrzeby fundacji: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244710-cegie%C5%82kowy-na-potrzeby-Fundacji-Znajdki!-do-10-lipca-do-22-00 Quote
Izabela124. Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Bardzo proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244817-Suka-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-stodole-prosi-o-pomoc-finansow%C4%85-o-DT-lub-DS-okolice-Suwa%C5%82k Quote
bric-a-brac Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Mimiś, pięknie dziękujemy za deklarację! Dopisane. Quote
bric-a-brac Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Dopisałam do rozliczenia deklarację Alli oraz 52zł z bazarku. Dziękujemy! :Rose: Bazarek z fantami od Alli i Magołka jest w trakcie rozliczania, wpadnie ponad stówka. Paula, co u Was? P.Jola przywoziła ostatnio jakąś karmę? Jak tam się sprawy mają? Odświeżam ogłoszenia, ale odzew... jak widać. Quote
bric-a-brac Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Kolejny bazarek dla Rudzi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244981 Zapraszam! Quote
bric-a-brac Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Piękne dzięki, doleciało, zapisałam. Inciu i za dotychczasową pomoc Rudzi jestem bardzo wdzięczna! :Rose: (Incia zawiesiła deklarację, wczoraj wymieniłyśmy PW) Quote
Incia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 bric-a-brac napisał(a):Piękne dzięki, doleciało, zapisałam. Inciu i za dotychczasową pomoc Rudzi jestem bardzo wdzięczna! :Rose: (Incia zawiesiła deklarację, wczoraj wymieniłyśmy PW) Tak, musiałam niestety zawiesić na razie wszystkie deklaracje, z powodów życiowych:-( Jak tylko sytuacja się zmieni (mam nadzieję, że wkrótce;)), wrócę:) Ale Rudzieńkę i tak będę odwiedzać:) Quote
paula82 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nie wiem czemu, ale ostatnio mam problemy z logowaniem się na dogo. Co u nas? Karmę miałam od p. Joli 04.06, dla Rudzi i Maxa, z tego co wiem kolejny worek miał zostać zamówiony. Z adopcjami w ogóle straszny zastój (wakacje). Ja również Rudzi odświeżam ogłoszenia, robię z różnymi opisami i zdjęciami, ale niestety Rudzia i Max się u mnie zasiedziały. Nikt o nich nie pyta, a to takie wesołe psiaki, tak lubią się bawić, biegać, szaleć. Może ktoś mógłby zrobić i wydrukować papierowe ogłoszenia do rozwieszania na tablicach ogłoszeń, lecznicach itp. ? Quote
bric-a-brac Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Rudzia się prezentuje na nie-psiej stronie: http://urodaizdrowie.pl/nie-kupuj-adoptuj Quote
bric-a-brac Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Dopisałam 111zł zebrane na bazarku z fantami od Alli i Magołka. Dziękuję! :) Paula, nie mogłam odebrać dzisiaj. Pewnie dzwoniłaś, że karma doszła? Quote
paula82 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Max z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227107-Max-Katus-w-DT-brak-%C5%9Brodk%C3%B3w%28d%C5%82ug-1612-80z%C5%82%29Prosimy-o-pomoc-psiak-ma-1-deklaracj%C4%99 znalazł dom, bardzo się cieszę, ale jednocześnie nie rozumiem. Rudzia przyjechała już tak dawno, w międzyczasie wyadoptowałam sporą gromadkę psów, oraz kilka kotów. Mieszkała najpierw z Bipkiem, który ją opuścił, teraz Max się wyprowadził, a ona czeka... kiedy ktoś się o Rudzię zapyta? Tak bardzo mi jej żal, że została sama na podwórku. ps. karma oczywiście dotarła serdecznie dziękujemy :* Quote
Alla Chrzanowska Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 I ja w to wierzę, bo ona jest taka cudna... Quote
bric-a-brac Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Cieszę się, że Max znalazł dom. Rudzina pewnie będzie trochę tęsknić... no ale i ją wreszcie ktoś musi pokochać... Serdeczne dzięki za jednorazową wpłatę od Annaa4! :Rose: Dopisałam do rozliczenia, Ania już wcześniej wspomagała Rudzię i inne Znajdki. Quote
paula82 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Rudzi chyba troszkę nudno, nie ma z kim się bawić, tak bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, ale nie mogę być przy niej cały czas. Nie ma Maxa, który zawsze szczekał kiedy Therion wyszedł z domu, więc i Rudzia przestała na niego szczekać. Wpadłam na pomysł, aby skorzystać z tej sytuacji i ponownie spróbować połączenia Rudzi z Therionem, wtedy Rudzia mogłaby biegać po podwórku cały czas, a gdyby chciała to zamiast w budzie mogłaby w domu zamieszkać. Była wczoraj u mnie p. Jola i wzięłyśmy oba psy na spacer. Rudzia na początku kiedy zobaczyła Theriona na podwórku i kojec otwarty nie chciała wyjść, po prostu się go boi. Ale po chwili kiedy ją wyniosłam, zapięłam smycz, a ona zobaczyła, że Therion tylko strasznie wygląda, a na nią w ogóle nie zwraca uwagi wszystko (no prawie) przeszło. Poszliśmy na spacer, kiedy wróciliśmy puściliśmy oba psy i nic się nie działo. Therion ją olewa, a ona trochę się go jeszcze boi, ale może to i lepiej bo mu z drogi schodzi. Nawet nie wiecie jak ja się cieszę, że się zaakceptowały. Bałam się, że po tak długim czasie, kiedy Ruda najpierw z Bipkiem, później z Maxem (bo obaj to zadziory), na Theriona szczekały, że mój plan się nie uda, a tu takie mile zaskoczenie. BARDZO SIĘ CIESZĘ! :multi: Quote
bric-a-brac Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 Nabrała uprzedzeń przez Bipka i Maxa. Ale Therion mi wygląda na oazę spokoju, dogadają się. Fajne wieści :) Może się jeszcze polubią :) Quote
paula82 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Therion to już staruszek jest i ma wszystko w d... Trochę mnie martwi ostatnio jego stan zdrowia, starość nie radość w środę znów go muszę położyć na stół w celu usunięcia kamienia z zębów, zrobił się mu stan zapalny na który dostał antybiotyk w tabletkach, ale zaczął wymiotować i nic od wczoraj nie je. Oby mu przeszło. Trzy kociaki z kocim katarem, zastrzyki dostały, Therionowi chyba na razie nie dam tych tabletek bo i tak zwymiotuje, jeść nie chce a ja do pracy muszę lecieć. Dobrze że świnie (morskie) chociaż dobrze żyją, choć znów mam jednego staruszka, który ma problem z przerastaniem zębów trzonowych, a jutro jeszcze dwa mają przyjechać. Kiedy ja to ogarnę? U nas ciągle "coś". Czasem się zastanawiam, czy ja zawsze muszę się tak ładować w historie, które mnie przerastają? no wyżaliłam się trochę. pospamowałam w wątku Rudej, ale czasem chyba można ;) Quote
bric-a-brac Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Therionku, Ty się trzymaj, bo ja uwielbiam takie bestyje :loveu: Będzie dobrze! Zawsze wpadają mi w serducho psy, które z wyglądu są groźne, a okazują się słodziakami. Paula, tu u Rudzi jest nas taka garstka, że nawet jak pospamujemy, to i tak mało kto zauważy ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Ja nie wiem, czemu Rudzieńka ma takiego pecha, taka fajna sunia. Ale i u nas też jest cudowny pies, Borys, przytulny, fajny, madry i 2 i pół roku czeka na dom... Quote
Recommended Posts