Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allu mam nadzieje, że miewasz prorocze sny? ;)
Jak ja bym chciała, aby chociaż Wiera do DS poszła, małpka mała przeskakiwała od Maxa do rudzików, wiec mieszka teraz razem z nimi, po podwórku razem szaleją, a Wiera i Rudzia bardzo sobie do gustu przypadły, uwielbiają sie razem bawic, fajnie by było gdyby poszły razem do DS.

Posted

Dzisiaj Bipek został zachipowany. Dzielny był. :D
a żebyście widziały jaki on szcześliwy jest jak gdziekolwiek z nami wychodzi. 24.06 wybieramy sie na dni ziemi na pola mokotowskie, szukamy chetnych do spacerowania z psami. ;)

Posted

paula82 napisał(a):
Dzisiaj Bipek został zachipowany. Dzielny był. :D
a żebyście widziały jaki on szcześliwy jest jak gdziekolwiek z nami wychodzi. 24.06 wybieramy sie na dni ziemi na pola mokotowskie, szukamy chetnych do spacerowania z psami. ;)

Ooooo, a to jakaś okazja, że Bipek był u weta? Na samo chipowanie go wzięłaś, czy się załapał przy okazji? :lol:
Podobno teraz wyznaczone lecznice chipują za darmo, warto skorzystać. Płaciłaś coś, Paula?

Bipek i Rudzia to są takie idealne psy, sama bym je wzięła chętnie, serio. Bipek jest przesłodki, rozbrykany taki, a Rudzia taka delikatna, nieśmiała, pasowałaby mi charakterem:lol:

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Bipek i Rudzia to są takie idealne psy...

No właśnie. Od jakiegoś czasu próbuję namawiać sąsiadkę na drugiego psiaka, bo jej sunia (jack russel) jest z tych bojących się. Ale jakoś chyba nie mam daru przekonywania :(

Posted

Igam napisał(a):
No właśnie. Od jakiegoś czasu próbuję namawiać sąsiadkę na drugiego psiaka, bo jej sunia (jack russel) jest z tych bojących się. Ale jakoś chyba nie mam daru przekonywania :(

Namawiaj do skutku:lol:

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Ooooo, a to jakaś okazja, że Bipek był u weta? Na samo chipowanie go wzięłaś, czy się załapał przy okazji? :lol:
Podobno teraz wyznaczone lecznice chipują za darmo, warto skorzystać. Płaciłaś coś, Paula?

Bipek i Rudzia to są takie idealne psy, sama bym je wzięła chętnie, serio. Bipek jest przesłodki, rozbrykany taki, a Rudzia taka delikatna, nieśmiała, pasowałaby mi charakterem:lol:

Właśnie w "naszej" lecznicy chipuja za darmo, wiec korzystamy ;) jednego dnia była z Nirą, wcześniej z Alvinem, wczoraj z Bipkiem, a dzisiaj (jak przestanie lac) z Rudzią miałam jechac. P. Jola też masowo z psami jeździ :P
Warunkiem jest meldunek Warszawski, oraz szczepienie przeciw wściekliźnie. Jak zwykle wszyscy Bipkiem sie zachwycali, że on taki fajny, wesoły, a z boku stała pani z yorczkiem, na którego nikt uwagi nie zwracał :P

Posted

Incia napisał(a):
Fajne psiaki, kochane. Gdyby nie te 200 km, to co tydzień mogłabym latać z nimi na Pola Mokotowskie:lol:

Tylko raz w roku:lol:
Zapraszamy i Stadion Narodowy zobaczysz:lol:bo tam teraz wycieczki jezdza zamiast do muzeum:evil_lol:

Posted

no, to już wszystkie psy u mnie są zachipowane ;)
Rudzia coraz chetniej chodzi na spacery i widac, że sprawiają jej przyjemnośc, choc autobusem jeszcze boi si jechac. W lecznicy na wielkiego DON-ka warczała, ale kiedy mieliśmy obok niego przejśc na zakrcie łapki by pogubiła. Zadziorka mała zaczepno-obronna (ona zaczepia, a ja ją mam bronic ;) i tak sie zastanawiam, czy może na dzień ziemi z nią podjechac? Tylko, czy w razie gdyby źle to znosiła miałabym ją jak szybko odwieźc do domu?