Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie wszystko po trochu. Jest sunią, która ma w sobie dużo uroku, ale na pewno nie jest psem, który lubi byc zagłaskiwany przez wrzeszczące dzieci (Bipek to uwielbia). Ona jest grzeczna, spokojna, delikatna. Dużo mniej wycofana jak na początku, ale jednak nie lubi hałasu, tłoku. I tak sie zastanawiam, z jednej strony bedzie tam miała okazje sie pokazac, może zauroczy kogoś na tyle, że znajdzie dom, z drugiej strony nie chce jej narażac na stres.

Posted (edited)

Poszedł przelew za czerwiec za dt. Jesteśmy na minusie, ale z bazarku cegiełkowego i kilku innych trochę wpadnie, więc na minusie realnie nie jesteśmy, ale zapasów też nie mamy.

Zrobię wyróżnioną tablicę rudzielcom, na dzień dziecka spóźniony ;)

edit:
Wyróżniłam tablicę na tydzień: http://tablica.pl/oferta/maly-piesek-i-mala-suczka-do-adopcji-filmy-IDSe8P.html
Oby coś ruszyło...
Inne ogłoszenia też cały czas odświeżam.

Gumtree można wyróżnić, ale to koszt 20zł/tydzień lub 50zł/miesiąc. Za tablicę za tydzień płaci się tylko 6,99zł, ale to rotacyjnie na górze kategorii wyróżnia, a na gumtree jest stale na górze, tylko koszt większy.

Edited by bric-a-brac
Posted

Witamy w poniedziałek.
Bipek szuka dobrej cioci co by go na impreze wzieła na pola mokotowskie w niedziele.
Rudzie zabiore, ale bedzie ze mną. Chyba bezpieczniej si przy mnie bedzie czuła. Bipko to z każdym pójdzie, byle wesoło było. To pies, który może byc zagłaskiwany przez dzieciaki.

Posted (edited)

Właśnie sobie z Paulą pogadałam :D A w ogóle to dobre wieści jako pierwsza przekazała mi kejciu, za co dzięki wielkie, zwłaszcza, że tego dnia w całym stresie potrzebne mi były takie dobre wiadomości!
Bipek trafił do domku, gdzie na pewno mu włos z grzbietu nie spadnie :p Córka pani jest trochę zaangażowana znajdkowo i zna się z Igam, która też na pewno będzie trzymać rękę na pulsie. Bardzo się cieszę, że Bipek znalazł dom i oby wszystko się potoczyło idealnie! :loveu:
A w ogóle to Bipi był w mojej chuście, czyli ona może przyniosła szczęście (tak sobie egoistycznie tłumaczę :evil_lol: ), także chusta niech zostanie u Pauli i niech są zakłada wszystkim mikrusom:lol:

edit:
Rudzi pakiecik ogłoszeń wykupiłam z nowymi fotami, pewnie tatankas wklei, jak będą gotowe ;] Gratis od cioci bric, za to że odważna i dzielna była na festynie :loveu:

Edited by bric-a-brac
Posted

Jak już wiecie :) Bipek trafił do cudownego domku - domu Mamy mojej koleżanki Moniki.
Monika m.in. pomagała w przeprowadzce Znajdek :) A jej Mama zakochała się w Bipku od pierwszego wejrzenia :)
A oto garść informacji:

"[FONT=Verdana]Pierwszą noc przespał grzecznie. Bipek jest prawie grzeczny. Niestety widac, ze nie mieszkal w domu i nie lubi zostawac sam, bo kiedy mama musiala pojechac do lekarza, wtedy caly czas szczekal i porwal obicie drzwi i siknal sobie. Jak robila probne wyjscie do piwnicy był grzeczny. Musi się przyzwyczaic, nauczyc, ze czlowiek czasem go zostawi samego."[/FONT]

I przekazuje pytania:
1. Kiedy był odrobaczany?
2. Kiedy był zakrapiany p/kleszczom?
3. Czy boi się burzy i wystrzałów (pytanie, żeby ew. zapobiec strachom ;) )

Informacje o tym jak zachowywał się dziś będą pewnie jutro :)

Posted

No to faktycznie Bipi jest prawie grzeczny. Z naciskiem na "prawie" ;)
Bipi, popraw się chłopaku! Na pewno chwilę mu zajmie aklimatyzacja.

Kochani, gdyby ktoś miał chwilę czasu... Bonsai robi bezdomniakom przepiękne zdjęcia, można pomóc jej realizować tę misję, głosując na nią w konkursie. Więcej tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677-Second-Chance-Photos-kliknijcie-pom%C3%B3%C5%BCcie-mi-dalej-pomaga%C4%87!

Posted

[quote name='bric-a-brac']No to faktycznie Bipi jest prawie grzeczny. Z naciskiem na "prawie" ;)
Bipi, popraw się chłopaku! Na pewno chwilę mu zajmie aklimatyzacja.

Kochani, gdyby ktoś miał chwilę czasu... Bonsai robi bezdomniakom przepiękne zdjęcia, można pomóc jej realizować tę misję, głosując na nią w konkursie. Więcej tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677-Second-Chance-Photos-kliknijcie-pomóżcie-mi-dalej-pomagać!

zagłosowałam i udostępniłam na FB