Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uzupełniłam rozliczenie. Wydatków w kwietniu chyba nie było żadnych. Gdyby coś się nie zgadzało, piszcie proszę.

Przepadła lista ogłoszeń, które ostatnio robiłam, a szkoda, bo miałam w tych linkach kilka nowych fajnych portali, których nigdzie nie zapisałam. A wtedy szukałam właśnie od nowa przez google tych, które mają najwyżej pozycjonowanie, tj. największą skuteczność. Nic to, mam nauczkę zapisywania wszystkiego co ważne :p

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Uzupełniłam rozliczenie. Wydatków w kwietniu chyba nie było żadnych. Gdyby coś się nie zgadzało, piszcie proszę.

Przepadła lista ogłoszeń, które ostatnio robiłam, a szkoda, bo miałam w tych linkach kilka nowych fajnych portali, których nigdzie nie zapisałam. A wtedy szukałam właśnie od nowa przez google tych, które mają najwyżej pozycjonowanie, tj. największą skuteczność. Nic to, mam nauczkę zapisywania wszystkiego co ważne :p

Zobacz sobie w historii u siebie w przeglądarce jeśli masz ją włączoną to będziesz miała całą listę stron na jakie wchodziłaś każdego dnia.
Ale lipa jest z bazarkami próbuje odpalić link a tam np wątek jakiegoś psa itp

Posted

Ja nie mam archiwizacji historii włączonej. Ale faktycznie to jest dobra metoda, żeby wątków nie pogubić! Nawet bym na to nie wpadła.
No lipa, niestety. To może już nie będę rozwijać wątku, bo ban by był jak nic :lol:

Posted

Wątek nam ginie, ale na usprawiedliwienie napiszę, że mam znów tymczasowiczów za dużo. :( a co z tym związane czasu jak na lekarstwo. Nira jest po sterylce i nie może z rudaskami biegać, więc i ona i Rudzia z Bipkiem trochę się na mnie gniewają. Rudziki za to mają nową koleżankę Petrę, wielka sunia (też ruda ;) )w typie collie smoth, dla której tymczas na cito potrzebny. Szukamy gdzie się da, ale na razie bez skutku. Z ogłoszeń żadnych konkretnych zapytań nie było o któregokolwiek psa, a psów coraz więcej niestety :(

Posted

W związku z tym, że nasza Kochana Docha pomogła mi uzyskać odszkodowanie (na co nie liczyłam) zgodnie z obietnicą część tych pieniędzy przeznaczam na psy, na moich podopiecznych, a że Rudzielce też się do nich zaliczają, więc przelałam dla nich 50,00 zł. Jest to kwota dodatkowa, poza deklaracją stałą.

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
W związku z tym, że nasza Kochana Docha pomogła mi uzyskać odszkodowanie (na co nie liczyłam) zgodnie z obietnicą część tych pieniędzy przeznaczam na psy, na moich podopiecznych, a że Rudzielce też się do nich zaliczają, więc przelałam dla nich 50,00 zł. Jest to kwota dodatkowa, poza deklaracją stałą.

Bardzo dziękujemy Allu :loveu:

Posted

Była u nas wczoraj p. Jola i była świadkiem jaki z Bipka nerwus. Musiałam wyczesać Petrę (nową koleżankę duuużą i rudą), a że nie da się jednym psem zająć jak inne biegają, bo każdy chce być głaskany, więc musiałam rudziki zamknąć w kojcu. Bipek widząc, że Petra poza kojcem i to jeszcze czesana przeze mnie, początkowo szczekał, żeby zwrócić moją uwagę, jak nie przynosiło to skutku, zaczął w nerwach wyciągać wszystko co w budzie się znajdowało i darł na strzępy rozrzucając dookoła podarte gąbki, kawałki koca itp. :diabloti: wariat mały.

• 2 weeks later...
Posted

Uzupełniłam rozliczenie rudzielców. Serdeczne dzięki za wpłaty! Przepraszam, że ostatnio rzadko zaglądam.
Paula, zamawiałaś chyba karmę? Ty albo p.Jola. Masz jakieś szczegóły komu ile przelać?