bric-a-brac Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Zaginął i nie wróci.... masakra... http://www.dogomania.pl/forum/threads/114672-AKTUALIZACJE-ZMIANY-itp?p=18944579#post18944579 Quote
bric-a-brac Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Uzupełniłam rozliczenie. Wydatków w kwietniu chyba nie było żadnych. Gdyby coś się nie zgadzało, piszcie proszę. Przepadła lista ogłoszeń, które ostatnio robiłam, a szkoda, bo miałam w tych linkach kilka nowych fajnych portali, których nigdzie nie zapisałam. A wtedy szukałam właśnie od nowa przez google tych, które mają najwyżej pozycjonowanie, tj. największą skuteczność. Nic to, mam nauczkę zapisywania wszystkiego co ważne :p Quote
Annaa4 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 bric-a-brac napisał(a):Uzupełniłam rozliczenie. Wydatków w kwietniu chyba nie było żadnych. Gdyby coś się nie zgadzało, piszcie proszę. Przepadła lista ogłoszeń, które ostatnio robiłam, a szkoda, bo miałam w tych linkach kilka nowych fajnych portali, których nigdzie nie zapisałam. A wtedy szukałam właśnie od nowa przez google tych, które mają najwyżej pozycjonowanie, tj. największą skuteczność. Nic to, mam nauczkę zapisywania wszystkiego co ważne :p Zobacz sobie w historii u siebie w przeglądarce jeśli masz ją włączoną to będziesz miała całą listę stron na jakie wchodziłaś każdego dnia. Ale lipa jest z bazarkami próbuje odpalić link a tam np wątek jakiegoś psa itp Quote
bric-a-brac Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Ja nie mam archiwizacji historii włączonej. Ale faktycznie to jest dobra metoda, żeby wątków nie pogubić! Nawet bym na to nie wpadła. No lipa, niestety. To może już nie będę rozwijać wątku, bo ban by był jak nic :lol: Quote
Incia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Odwiedzam i zapraszam na bazarek dla Aiszy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225936-Aisza-zaprasza-do-butiku%21%21%21Do-1-maja-godz-22%21%21%21 Quote
bric-a-brac Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Przelałam za kwiecień do Pauli, jutro doleci. Pusto u rudzielców, ja ostatnio nie bardzo mogę częściej bywać... Quote
paula82 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Wątek nam ginie, ale na usprawiedliwienie napiszę, że mam znów tymczasowiczów za dużo. :( a co z tym związane czasu jak na lekarstwo. Nira jest po sterylce i nie może z rudaskami biegać, więc i ona i Rudzia z Bipkiem trochę się na mnie gniewają. Rudziki za to mają nową koleżankę Petrę, wielka sunia (też ruda ;) )w typie collie smoth, dla której tymczas na cito potrzebny. Szukamy gdzie się da, ale na razie bez skutku. Z ogłoszeń żadnych konkretnych zapytań nie było o któregokolwiek psa, a psów coraz więcej niestety :( Quote
Alla Chrzanowska Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 W związku z tym, że nasza Kochana Docha pomogła mi uzyskać odszkodowanie (na co nie liczyłam) zgodnie z obietnicą część tych pieniędzy przeznaczam na psy, na moich podopiecznych, a że Rudzielce też się do nich zaliczają, więc przelałam dla nich 50,00 zł. Jest to kwota dodatkowa, poza deklaracją stałą. Quote
paula82 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):W związku z tym, że nasza Kochana Docha pomogła mi uzyskać odszkodowanie (na co nie liczyłam) zgodnie z obietnicą część tych pieniędzy przeznaczam na psy, na moich podopiecznych, a że Rudzielce też się do nich zaliczają, więc przelałam dla nich 50,00 zł. Jest to kwota dodatkowa, poza deklaracją stałą. Bardzo dziękujemy Allu :loveu: Quote
bric-a-brac Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Allu, piękne dzięki i pozdrowienia od Rudzielców! :Rose: Pieniądze już na koncie, dopisałam do rozliczenia. Quote
Alla Chrzanowska Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nie ma za co. To ja cieszę się, że choć tak troszkę mogę pomóc tym uroczym psiakom Quote
Alla Chrzanowska Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 paros napisał(a):Alla :Rose: od rudzielców Dziękuję Rudzielcom. Mocno mi zapadły w serce te psiaki. Quote
paula82 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Była u nas wczoraj p. Jola i była świadkiem jaki z Bipka nerwus. Musiałam wyczesać Petrę (nową koleżankę duuużą i rudą), a że nie da się jednym psem zająć jak inne biegają, bo każdy chce być głaskany, więc musiałam rudziki zamknąć w kojcu. Bipek widząc, że Petra poza kojcem i to jeszcze czesana przeze mnie, początkowo szczekał, żeby zwrócić moją uwagę, jak nie przynosiło to skutku, zaczął w nerwach wyciągać wszystko co w budzie się znajdowało i darł na strzępy rozrzucając dookoła podarte gąbki, kawałki koca itp. :diabloti: wariat mały. Quote
paros Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 fee niegrzeczny Bipek :nono: a Rudzia mu na to pozwoliła? Quote
UlaFeta Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Paula to trzeba bylo go zagonic do sprzatania:mad: Quote
bric-a-brac Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Uzupełniłam rozliczenie rudzielców. Serdeczne dzięki za wpłaty! Przepraszam, że ostatnio rzadko zaglądam. Paula, zamawiałaś chyba karmę? Ty albo p.Jola. Masz jakieś szczegóły komu ile przelać? Quote
Incia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dzień dobry! Właśnie przelałam deklarację za maj. Za przy okazji zaproszę na bazarek dla połamanego Kosmy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226718-Gad%C5%BCety-RC-ciuchy-pi%C4%99kna-bi%C5%BCuteria-dla-Kosmy-po%C5%82ama%C5%84ca%21-Do-18-05-godz-22%21 Quote
Recommended Posts