feliksik Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 plakaty już pozrywane - przynajmniej te przy drodze. nie wiem jak w szkole? Ale chyba nic więcej się o nim nie dowiemy. Quote
Jasza Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja jechałam ostanio dwa razy przez Kamionkę, ale nic.....:-( Nie wiem czy to dobrze czy źle.... Quote
feliksik Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 dzowniłam przed chwilą do piekarni - niestety nadal nikt piesia już nie widuje...:-( Quote
sylwija Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ktoś go przygarnął i się nim zajął - wierzę, że jest bezpieczny.. Quote
feliksik Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 sylwija napisał(a):ktoś go przygarnął i się nim zajął - wierzę, że jest bezpieczny.. tej myśli się trzymam Quote
Stevie Rae Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dziewczyny, czy psiaczek był niewielkiej wielkości, jasny, o trochę szorstkowłosej sierści? Jeśli tak, to widziałam takowego w tym tygodniu na Kamionce, na ulicy Paprotek - albo znowu komuś zwiał, albo jest bezdomny, bo był bardzo brudny. Quote
Iljova Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Może którąś z dziewczyn zajrzy i odpowie :) Quote
Recommended Posts